Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 246

Θέμα: "κόπηκε" το Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    εσυ αποκαλεις αυτο δημοκρατια?σου φαινεται δημοκρατια?
    και για να ξεκολλαμε στο τι ειναι πρακτορας,να εξηγηθω.
    πρακτορας δεν ειναι αυτος που εχει licance to kill, η παει στην πρεσβεια των ηπα και εισπραττει το τσεκ καθε εβδομαδα,ουτε λεω στο οτι δεν συμφωνω σε τιποτα με τα ρεπορταζ που κανει.αλλου ειναι το θεμα οτι σε καθε ρεπορταζ οταν η εκπομπη τελειωνει σκοπος του ειναι να στρεψει την γνωμη του τηλεθεατη σε μια συγκεκριμενη οπτικη(με διαφορους τροπους),και αυτο εχει μεγαλη διαφορα με την αντικειμενικη παραθεση των γεγονοτων.Αυτο ειναι δημοκρατικο?

*license
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    *license
    είδες πως μαθαίνεις...?

απλά λίγη προσπάθεια ήθελε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    είδες πως μαθαίνεις...?

απλά λίγη προσπάθεια ήθελε..

Μα ποιος σου ειπε οτι εχω προβλημα με τα Αγγλικα???

Ουτε και με τα Ελληνικα εχω, απλα καπιοι μαλλον γραφουν λεξικα και τους
    πειραζει αν καπιοι αλλοι δεν εχουν την καλυτερη ορθογραφια...
    Live fast...
    Die Young...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Μα ποιος σου ειπε οτι εχω προβλημα με τα Αγγλικα???
    εχμ...συμπάθα με.. :o
    (και εγώ νόμιζα ότι διέκρινα βελτίωση..)

αλλά μετά είδα αυτό:

........ καπιοι.............. καπιοι ...

Hey....teacher....leave the kids alone!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοπηκε το ρεπορταζ

Τελικα τα καταφεραμε.Για αλλη μια φορα ,απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε.Θαυμασια οραση που βλεπει παντα μονο το δεντρο και χανει το δασος.Οτι και να ηταν ο ανθρωπος σημασια ειχε οτι οι εκπομπες του μας ανοιγαν καπως τα τσιμπλομματα μας που εχουν τσιμεντωθει απο τα μεσημεριανολαιφ σταιλ σιλικονουχα ναρκωτικα.Κατι κινουσε το απολιθωμενο μας μυαλο.Προταση=αφου ολοι μας ψιλοσυμφωνουμε οτι αξιζε σαν εκπομπη και μιας και ολοι εχουμε πληκτρολογιο μπροστα μας,να στειλουμε την διαμαρτυρια μας κατ'ευθειαν στην ΕΡΤ,γιατι αν περασει ντουκου και αυτο,το επομενο ποιος ξερει τι θα ειναι.
    BBBBBBBBB

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας συντάξει κάποιος μια διαμαρτυρία & στη συνέχεια μπορεί να την αποστείλει όποιος θέλει.
    Επίσης μπορούμε να τη προωθήσουμε & μέσω blogs.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    ναι,εχει κανει πιο μεγαλη ζημια στην δεξια και απο τον βελουχιωτη!και το θεμα ειναι να εισαι αριστερος,οχι αριστεριζων
    Αριστερος με ποιου τα κριτηρια?Τα δικα σου,προσωπικα η κοματικα?Τα δικα μου?Τους αριστεριζοντες τι να τους κανουμε συντροφε?Να τους στειλουμε για αναμορφωση?
    Οτι κι αν ειναι ο Κουλογλου (ο οποιος δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης ) εκανε μια εκπομπη στην κρατικη (βλεπε κυβερνητικη) τηλεοραση που ειχε ερευνα και ποιοτητα.
    Κατσε τωρα να βλεπεις Καλομοιρα και αθλητικα και να πληρωνεις καθε μηνα την ΕΡΤ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Απο κριτηρια αλλο τιποτα....πρεπει να εχουμε γυρω στις 1,000 διαφορετικες αριστερες οργανωσεις στην Ελλαδα....Μονο ο ΣΥΡΙΖΑ εχει 7-8

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Κατσε τωρα να βλεπεις Καλομοιρα και αθλητικα και να πληρωνεις καθε μηνα την ΕΡΤ.

E μα, τι λες τωρα... Αφου ακομα να ξεχρεωσουν την Eurovision που εγινε στην Ελλαδα..
    Live fast...
    Die Young...

Με την τροπη που πηρε η συζητηση, οφειλω να εκφρασω ενα προσωπικο συμπερασμα. Μερικοι αριστεροι, εχουν εξελιχθει, απο το πολυ νταντεμα τοσα χρονια, σε αρχιφασιστες. Εχουνε χασει τελειως το κριτιριο και την αντικειμενικοτητα τους. Ενας απο τους πιο προσγειωμενους και αντικειμενικους δημοσιογραφους, με πραγματικο ρεπορταζ, κατηγορειτε για πρακτορας, επειδη καποιου του φανηκε οτι σε καποια εκπομπη μεροληπτησε για κατι και τρεχα γυρευε. Και ολα αυτα την στιγμη, που η σαβουρα στην τηλεοραση εχει χτυπησει κοκινο. Αν ο Κουλογλου ειναι πρακτορας, τοτε ολοι αυτοι που ασχολουνται με την ζωη του Κουγια, τις Μ@λ@κιες του Λαζοπουλου και τα βυζια και το αναλαφρο μυαλο της Μενεγακη και της Καλομοιρας τι ειναι;

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    την ζωη του Κουγια, τις Μ@λ@κιες του Λαζοπουλου και τα βυζια και το αναλαφρο μυαλο της Μενεγακη και της Καλομοιρας τι ειναι;
    Δεν ξέρω,σειρά μου τώρα....
    Ψηλός ψηλός καλόγερος και κόκκαλα δεν έχει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ψηλός ψηλός καλόγερος και κόκκαλα δεν έχει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Ο προαιωνιος εχθρος

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στην κρατική τηλεόραση μπορούσε για πολύ χρόνο να ασκεί πραγματική δημοσιογραφία και ανεξάρτητα από τα οικονομικά συμφέροντα και τις εξουσίες. Αυτό γινόταν κυρίως γιατί από κόμπλεξ παρελθόντων δεκαετιών η κρατική τηλεόραση δεν ήθελε - μέχρι πρότινος τουλάχιστον - να περάσει στην κοινή γνώμη ότι το κράτος ελέγχει την θεματολογία και την παρεχόμενη πληροφορία της κρατικής τηλεόρασης.

Σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό σταθμό και αν πάει επειδή οι αγαπημένοι μας καναλάρχες ( ) έχουν τις καλύτερες σχέσεις δοσοληψίας με τους έχοντες την κάθε εξουσία(κυβερνηση, λοιπά κόμματα, ξένα κέντρα εξουσίας και ξένα οικ. συμφέροντα), δεν θα τον αφήσουν να κάνει την έρευνα όπως αυτός ξέρει να κάνει.

Θα αποτελέσει - μάλλον - άλλο ένα μεγαλοδημοσιογράφο που θα υπηρετεί το σύστημα παρέχοντας κατευθυνόμενη και σαφώς πλήρως ελεγχόμενη πληροφορία και θεματολογία, ενισχύοντας τα συμφέροντα αυτών που επιθυμούν οι πολίτες να αποτελούν άβουλη μάζα μίας σύγχρονης μεσαιωνικής κοινωνίας.
    Πάντα όρθιοι

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάρτυρες της Λήθης- Γιατροί χωρίς σύνορα
    από mevi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2011, 16:49
  2. Πως βγαζουν την βενζινη απο το τεποζιτο χωρις....
    από Xrider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 07:48
  3. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2008, 20:09
  4. Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2004, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε