Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 109

Θέμα: iced earth

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    καλα επειδη μαζευτηκανε ολοι οι σουπερ μουσικοι εδω,ας μπει ενας μοντ να καθαρισει τα ασχετα

υγ οι σουπερ μουσικοι να μαθουν να διαβαζουν και μετα να το ανοιξουν γιατι πετανε βλακειες
    Μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα των forum...
    Είναι χώροι ανταλλαγής απόψεων και απ'τη στιγμή που γίνονται χωρίς προσβολές, όλα ειναι δεκτά...
    Μη βλέπεις κτητικά το θέμα επειδή το ξεκίνησες εσύ... Δεν υπάρχουν άσχετα post αφού όλα έχουν σχέση με τη μουσική...
    Δηλαδή εσύ ξεκίνησες να γράφεις με προοπτική όλοι να συμφωνήσουν μαζί σου και να σε πούνε μπράβο? Να διαβάσεις δύο θετικές απαντήσεις και μετά τί? Θα τελείωνε σε δύο αράδες... Ένταξει λοιπόν... ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΘΕΟΙ ICED EARTH ΚΑΙ Ο SCHAFFER ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ GARCIA...

υγ. Αναφέρεις οτι οι άλλοι λένε βλακείες... Οι απόψεις όσων δε συμφωνούν μουσικά μαζί σου είναι βλακείες? Κι εγώ δε συμφωνώ μαζί σου αλλά στα @@ μου κιόλας... Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα... Απ'τη στιγμή που δεν ξέρεις προσωπικά κανένα, μη χαρακτηρίζεις γιατί σχεδόν πάντα πέφτεις έξω...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    καλα επειδη μαζευτηκανε ολοι οι σουπερ μουσικοι εδω,ας μπει ενας μοντ να καθαρισει τα ασχετα
    Περίμενε να καταλάβω τι λένε πρώτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Περίμενε να καταλάβω τι λένε πρώτα.
    Αν και οι γνώσεις μου για τους μουσικούς που μιλατε είναι ανύπαρκτες, το θέμα παραμένει μέσα στο πνεύμα της metal. Διαχωρισμός δεν μπορεί να γίνει μιας και υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα ποστ αναφορές για τον μπάρλοου.

Για μουσική μιλάτε ρε παίδες και όχι για κόμματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα των forum...
    Είναι χώροι ανταλλαγής απόψεων και απ'τη στιγμή που γίνονται χωρίς προσβολές, όλα ειναι δεκτά...
    Μη βλέπεις κτητικά το θέμα επειδή το ξεκίνησες εσύ... Δεν υπάρχουν άσχετα post αφού όλα έχουν σχέση με τη μουσική...
    Δηλαδή εσύ ξεκίνησες να γράφεις με προοπτική όλοι να συμφωνήσουν μαζί σου και να σε πούνε μπράβο? Να διαβάσεις δύο θετικές απαντήσεις και μετά τί? Θα τελείωνε σε δύο αράδες... Ένταξει λοιπόν... ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΘΕΟΙ ICED EARTH ΚΑΙ Ο SCHAFFER ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ GARCIA...

υγ. Αναφέρεις οτι οι άλλοι λένε βλακείες... Οι απόψεις όσων δε συμφωνούν μουσικά μαζί σου είναι βλακείες? Κι εγώ δε συμφωνώ μαζί σου αλλά στα @@ μου κιόλας... Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα... Απ'τη στιγμή που δεν ξέρεις προσωπικά κανένα, μη χαρακτηρίζεις γιατί σχεδόν πάντα πέφτεις έξω...
    ]
    μαλλον εσεις δεν καταλαβατε το νοημα του θεματος
    ειπα πως εχουνε συναυλια
    οποιος δεν τους γουσταρει,δεν παει στη συναυλια αρα δε γραφει και στο θεμα
    δεν ζητησα την γνωμη κανενος για το αν ειναι καλο συγκροτημα η οχι!ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε αυτο?
    οι βλακειες που λεω ειναι τα ασχετα θεματα,οχι οι αποψεις των παιδιων καθαυτες
    αν εγω μιλαω για το νερο και εσυ μου λες για μελλισες,τοτε μου ειπες βλακεια σχετικα με το θεμα
    ουτε πως ειναι θεοι ειπα ουτε τιποτα
    για τον τραγουδιστη ειπα πως εχει πολυ καλη φωνη
    αυτο ειναι γεγονος
    μπορει να τραγουδαει μαλακιες για καποιους αλλα την φωνη την εχει
    και ο ρομμελ ητανε με τους ναζι αλλα ητανε γαματος στρατηγος
    η ανασφαλεια βλεπεις ομως του καθενος να αποδειξει πως ειναι καλυτερος,τον ωθει στο να υποβαθμιζει την γνωμη του αλλου
    εγω δεν ειπα κουβεντα για το τι ακουει ο καθενας ουτε εκρινα συγκροτηματα κλπ(και θα μπορουσα ανετα να αρχισω να λεω)
    τελος εδω απο μενα
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Επειδή αναφέρεσαι σε μένα, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ούτε με νοιάζει για να είμαι ειλικρινής. Έχω περάσει τα 17 εδώ και χρόνια. Πρόκειται για τη γνώμη μου και μόνο, κάνω κουβέντα και όποιος θέλει να πάρει κάτι από αυτά που γράφω, καλώς. Όποιος δεν, πάλι καλώς.

Επίσης οι συζητήσεις αναπτύσσονται και μεταβάλλονται, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό ε. Οκ έχουν συναυλία, το είπαμε, όποιος θέλει κάτι να προσθέσει πάνω σε αυτό, το κάνει. Το να θεωρείς "βλακείες" και να προσπαθείς να κλείσεις τα στόματα όσων λένε κάτι διαφορετικό είναι ολίγον τι φασιστικό.

Α και οι ειρωνειούλες είναι κακό πραγματάκι. Ειδικά όταν είναι παντελώς αβάσιμες. Αν θες όντως να πεις κάτι, πες μου ποιοι την είδαν "σούπερ μουσικοί", από που το συμπεραίνεις και πώς ακριβώς είσαι σε θέση να τους κρίνεις. Θέλω να πω, έχεις τελειώσει το Berklee ή κάτι? Μετά περιμένω και μια εξήγηση για το "να μάθουν να διαβάζουν".

My 2 cents.
    Life begins at 45°.

χαχα.

Ύποπτο Μέλος Το avatar του/της betrayer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Επίσης οι συζητήσεις αναπτύσσονται και μεταβάλλονται, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό ε. Οκ έχουν συναυλία, το είπαμε, όποιος θέλει κάτι να προσθέσει πάνω σε αυτό, το κάνει.
    Συμφωνώ Blitz. Μάλλον το post αυτό πρέπει να πάει στις "Αντιπαραθέσεις"

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Επειδή αναφέρεσαι σε μένα, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ούτε με νοιάζει για να είμαι ειλικρινής. Έχω περάσει τα 17 εδώ και χρόνια. Πρόκειται για τη γνώμη μου και μόνο, κάνω κουβέντα και όποιος θέλει να πάρει κάτι από αυτά που γράφω, καλώς. Όποιος δεν, πάλι καλώς.

Επίσης οι συζητήσεις αναπτύσσονται και μεταβάλλονται, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό ε. Οκ έχουν συναυλία, το είπαμε, όποιος θέλει κάτι να προσθέσει πάνω σε αυτό, το κάνει. Το να θεωρείς "βλακείες" και να προσπαθείς να κλείσεις τα στόματα όσων λένε κάτι διαφορετικό είναι ολίγον τι φασιστικό.

Α και οι ειρωνειούλες είναι κακό πραγματάκι. Ειδικά όταν είναι παντελώς αβάσιμες. Αν θες όντως να πεις κάτι, πες μου ποιοι την είδαν "σούπερ μουσικοί", από που το συμπεραίνεις και πώς ακριβώς είσαι σε θέση να τους κρίνεις. Θέλω να πω, έχεις τελειώσει το Berklee ή κάτι? Μετά περιμένω και μια εξήγηση για το "να μάθουν να διαβάζουν".

My 2 cents.
    καλα ναι,ο,τι πεις
    το Berkeley ειμαι μικρος για να το εχω τελειωσει(σε λιγο ομως καιρο,μη φοβασαι)
    οσο για την ηλικια που παραθετεις,δεν ειμαι 17 αλλα με το να προβαλλεις την ηλικια σου σαν επιχειρημα δε μου λεει κατι παρα μονο πως δεν μπορεις να υποστηριξεις με κατι αλλο την γνωμη σου
    μιλησες σε ενα θεμα που οπως αποδειχθηκε δε σε ενδιεφερε οποτε το χρονο σου εχασες

ακυρωση συνδρομης
    The sickness

Αρχικά δημιουργήθηκε από betrayer
    Συμφωνώ Blitz. Μάλλον το post αυτό πρέπει να πάει στις "Αντιπαραθέσεις"
    δεν αρχισα καποια συζητηση
    ειπα πως εχουνε συναυλια
    ουτε αν αξιζουνε ρωτησα,ουτε αν θα ερθει κανεις μαζι μου
    The sickness

Ύποπτο Μέλος Το avatar του/της betrayer
    δεν αρχισα καποια συζητηση
    ειπα πως εχουνε συναυλια
    ουτε αν αξιζουνε ρωτησα,ουτε αν θα ερθει κανεις μαζι μου
    Δεκτόν κι αυτό. Απλά εξελίχθηκε σε αντιπαράθεση και κακώς. Δεν γίνεται όμως να καθορίζουμε την πορεία μιας συζήτησης κι ούτε είναι εφικτό να δημιουργούμε πολλά topics για παρεμφερή θέματα.

καλα ναι,ο,τι πεις
    το Berkeley ειμαι μικρος για να το εχω τελειωσει(σε λιγο ομως καιρο,μη φοβασαι)
    αν αποφασισεις να πας ομως, καλυτερα να πας στο berklee

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    αν αποφασισεις να πας ομως, καλυτερα να πας στο berklee
    δεν ξερω αν θα παω για μουσικη η για ψυχολογια ακομα......
    The sickness

SRX6 & Tuono Rulezzz

ειδες μ αυτη τη βελουδινη ειρωνεια? δεν καταλαβαινεις ποιος δουλευει ποιον

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ