(που ειναι το κουλαδι ο αφτερ?)
(που ειναι το κουλαδι ο αφτερ?)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εμ...είδες για να μην έρθουν μέχρι το δάσος του Ρούβα?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αγορίνα...έχεις χάσει τη μπάλα λέμε..............
Το επιτρέπω όσο επιτρέπω τα άλλα online παιχνιδάκια που ποστάρονται κατά καιρούς.
Μήπως λέω μήπως, έχεις διάφορα κομπλεξ?
Σύνδρομο κατωτερότητας σε σχέση με τους άλλους? Όλοι συνομμοτούν εναντίον σου ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολεμιστές, κατεβείτε από τα άλογα... Θα βρείτε ταβάνι...
ναι εχω κομπλεξ δεν μπορω τους βλακεςΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αγορίνα...έχεις χάσει τη μπάλα λέμε..............
Το επιτρέπω όσο επιτρέπω τα άλλα online παιχνιδάκια που ποστάρονται κατά καιρούς.
Μήπως λέω μήπως, έχεις διάφορα κομπλεξ?
Σύνδρομο κατωτερότητας σε σχέση με τους άλλους? Όλοι συνομμοτούν εναντίον σου ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα, μιας και εγώ είμαι στις Γενικές. Ζητώ συγγνώμη απ΄τους μετόχους μιας και δεν είμαι 24/7 πάνω απ΄το pc να κάνω τον μπαμπά.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν επιτρεπεις στους υπολοιπους να εχουν
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=59682 τετοια ποστ τοτε δεν καταλαβαινω πως εχεις το θρασσος να σβηνεις οτιδηποτε.
γι'αυτο εισαι λιγος και μαλιστα εισαι τοσο λιγος που βλεπεις μονο 3 ατομα δυσαρεστημενα.
Αφού σε ενόχλησε γιατί δεν πατάς το κομβίον report, να μας ξυπνήσεις απ΄τη νιρβάνα μας;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ναι εχω κομπλεξ δεν μπορω τους βλακες![]()
![]()
Η αυτοκριτική είναι μεγάλο προσόν. Εύγε!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
& εγώ τα άτομα χωρίς παιδεία. Μάζεψε ότι προλαβαίνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ναι εχω κομπλεξ δεν μπορω τους βλακες![]()
![]()
![]()
βρε παιδια,αφου αν κατσουμε ολοι μαζι σε ενα τραπεζι στο τελος θα συμφωνησουμε τι κακο και αυτο
εγω εχω βρεθει με ατομα που τσακωθηκαμε εδω μεσα και μια χαρα οχι μονο συμφωνουσαμε γιατι ο γραπτως λογος παρεξηγητε αλλα καναμε και παρεα μετα να ανοιξω ενα θεμα Ζ vs ALL αλλα μην μου το κοψετε να γελασουμε λιγο οπως παλια (με το ALL![]()
)
παντου θα υπαρχουν ατομα που δεν τα αντεχουμε δε μπορουμε ολοι να συμπαθουμε τους παντες δλδ εκει εξω ολοι συμπαθιωμαστε? εδω ο bandidagit πως το λενε το παλλικαρι οταν με ειδε πρωτη φορα γουρλωσε τα ματια και ειπε <<εσυ εισαι?,απιστευτο σε περιμενα για μεγαιρα:rotflmao:
) και πιναμε το καφεδακι μας γελωντας και προσπαθωντας να τον πεισω οτι οντως ειμαι μεγαιρα
![]()
(να ναι καλα ο οριζοντας που με βοηθησε
)
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Καλά τα λέει το γνωστό μέλος του φόρουμ τουτουνού!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
....![]()
![]()
εσυ θα πας μπροσταΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Καλά τα λέει το γνωστό μέλος του φόρουμ τουτουνού!!!![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
γιατι ρε βυρωνα?εσυ το λες αυτο?ειπα δεν συμπαθιομαστε ολοι οκ λογικο αλλα δλδ αν κατσεις με των κωστα (μοτσαρτ) νομιζεις οτι δε θα βρεις κοινα στοιχεια?επειδη εχω μιλησει και σε σενα και σε αυτον εχετε πολλα κοινα ειστε και οι δυο πανεξυπνοι γνωστες της μοτοσυκλετας δε κολλατε να πειτε την γνωμη σας δε παιζετε πουστιες και δε λετε ψεμματα σε κανεναν και οποιος ζητησει την βοηθεια σας τρεχετε να την δωσετε ασχετος αν τον ξερετε πολυ η λιγο τωρα αν καποιος δε γουσταρει κατι σε ενα χωρο που παρευρισκετε καλο ειναι να το λεει δε νομιζεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν νομίζω![]()
![]()
Κατ'αρχήν, συγνώμη για το ακόλουθο σπαμ....
Ήθελα να 'ξερα... τι μας λείπει και κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις?
Τι θα θέλαμε να είχαμε/είμαστε για να σταματήσουμε να λέμε τον συνάνθρωπό μας "βλάκα"?
Δηλαδή μόνο όταν λιώσουμε τον χαρακτήρα του άλλου, την ψυχολογία του μόνο τότε αισθανόμαστε ικανοποίηση?
Γιατί δεν αφήνουμε να κυλίσουν τα πράγματα ως έχουν?
Τι μας λείπει, ρε γμτ, για να πάμε λιγάκι μπροστά?
:rotflmao: τι μπρουταλ που ειστε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Συμφωνω![]()
χειροτεροι και απο μενα
![]()