Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 134

Θέμα: GSXR gia prwti mixani???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Ψηφοφορία έχουμε?Φίλε μου πάρε κάτι μικρό για να ξεκινήσεις.Μην πας σε 600SS-750SS-1000SS.Ξεκίνα από χαμηλά για να μπορέσεις να εξελιχθείς σιγά σιγά σαν οδηγός.Δεν το έχεις το SS.Πάρε κάτι σε 250-400.Είναι δύσκολα και απαιτητικά τα SS.Θέλουν μυαλό και χέρια για να τα οδηγήσεις και να μην σε οδηγούν αυτά.

Εντάξη! μάλλον πάω για το Ninja 250r αλλά μπορείτε να μου δώσετε μερικές πληροφορίες;
    1) πόσο έχει;
    2)έχω ακούσει ότι έχει χάλια όργανα σαν να είναι μηχανή του 99
    3)μπορώ να το φτιάξω; να αλλάξω καμιά εξάτμιση ακόμα και τα όργανα μπας και ομορφύνει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    πάρε βέσπα.

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από V-xarcadil
    Εντάξη! μάλλον πάω για το Ninja 250r αλλά μπορείτε να μου δώσετε μερικές πληροφορίες;
    1) πόσο έχει;
    3)μπορώ να το φτιάξω; να αλλάξω καμιά εξάτμιση ακόμα και τα όργανα μπας και ομορφύνει;
    1) Γύρω στα 4 χιλιάρικα.
    2) Όντως
    3) Απ'όλα μπορείς να κάνεις. Εξατμίσεις θα βγουν σίγουρα, άν δεν έχουν βγεί ήδη δηλαδή, και οργανάκια μπορείς να βάλεις ότι σου κατέβει!! Είναι κάτι που θα έκανα σίγουρα!

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=3404434F331&Sub=1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	adp_250r_gm5v9539.jpg 
Προβολές:	289 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	131761
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    δε διαφωνώ, τα όργανα δεν είναι πρότυπο ομορφιάς και σύγχρονου σχεδιασμού....

αλλά ρε φίλε, πόσες φορές νομίζεις ότι θα τα κοιτάς;!
    συνήθως προσέχεις τι συμβαίνει μπροστά, γύρω και πίσω σου! και πάλι δεν τα βλέπεις όλα, σκέψου να χαζεύεις τα όργανα τι έχει να γίνει!

τελικά νεαρέ θες μηχανή για να τη χαζεύεις ή για να την οδηγείς;!

δε λέω να μη σου αρέσει αυτό που θα αγοράσεις, αλλά εφόσον μιλάμε για τελείως άπειρο οδηγό. κάνε τη χάρη στον εαυτό σου κι εστίασε στα πραγματικά σημαντικά!

τι μπορείς να οδηγήσεις, πόσα μπορείς να μάθεις γλυτώνοντας από τα λάθη σου....
    απ'όσο ξέρω τέτοια μηχανάκια είναι σχολεία, μάθε να οδηγείς καλά, να αντιληφθείς τι είναι η μηχανή, πως αντιδρά...κι όταν έρθει η ώρα θα πάρεις κι αυτό που πραγματικά γουστάρεις!

κράτα λοιπόν τα λεφτά και μην τα δώσεις για άλλα όργανα κι εξάτμηση που ούτως ή άλλως από μόνη της μόνο τον ήχο θα βελτιώσει....και κάντα μαγιά για το GSXR!

αρκετά χρόνια πίσω, ίσως πριν ακόμη γεννηθείς, φίλος μου που είχε παπί, πήρε για βόλτα ένα RD350, δεν ξέρω αν σου λέει κάτι.....δε γύρισε ποτέ, τον βρήκαν σουβλάκι σε κλαδί δεντρου, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!

και πάλι φιλικά!
    θέλουμε να γίνουμε περισσότεροι, αλλά όχι μόνο προσωρινά!
    η ζωή είναι ωραία!!!

απολυομαι και τρελενομαι. Το avatar του/της lari
    φιλε V-xarcadil ειμαι κι εγω στην ηλικια σου και θελω να παρω μηχανη.πολλοι απ το φορουμ ισως να εχουν προσεξει καποιες δημοσιευσεις μου.μπαινω σ αυτο το φορουμ αρκετο καιρο διαβαζω πολλες ωρες μεσα στην ημερα καθε μερα σ αυτο και σε αλλα 2 φορουμ. θα σου πω λοιπον κι εγω μια εμπειρια μου για να καταλαβεις τι παιζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. διαβαζα,διαβαζα,διαβαζα και σε καποια φαση απ το πολυ το διαβασμα λεω ρε πουστη τι σκατα ολοι χεραδες ειναι μονο εγω ειμαι κουλος??(εχω σκουτερ απο 15 χρονων και οδηγω μεσα στην πολη αλλα και αλλα μεγαλα εντουρο που τυχαινει να εχουν φιλοι μου) παω πριν λιγο καιρο να οδηγησω ενα GSX-R 600 K7 και λεω νταξει δε θα το τρεξω και δε θα κινδυνεψω να πεσω. ελα ομως που δεν ειναι απλη η θεση οδηγησης ψηλη σαν ενα εντουρο και θελει πολυ εξειδικευση για να συνηθισεις. μετα την βολτα το μονο που θα ειχα καταφερει να κανω ειναι να τρομαξω το παιδι που ειχε τη μηχανη, τον εαυτο μου αλλα και να κανω μια ζημια σε οοοοοοολα τα πλαστικα της μηχανης και το χειροτερο απ ολα θα ειχα κινδυνεψει να χτυπησω ειτε ελαφρια ειτε βαρια. κι εγω για GSX-R 600 ξεκινησα αδερφε αλλα αστο!!!! δε παει ρε παιδι μου! δε μπορουμε να το παμε εγω κι εσυ με μηδενικη εμπειρια. δε μπορω να στο δωσω να το καταλαβεις με λογια ισως αν το κανεις κι εσυ μια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ βολτα ισως με καταλαβεις. παρε ενα ΧΤ στην καλυτερη motard. δε χαλασε κι ο κοσμος. και μην ακους αυτους που πηραν R1 πρωτη μηχανη. αυτοι ειναι απλα ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΙ. και δε προκειτε να στενοχωρηθουν αν παθεις κατι. φιλικα στα λεω μεγαλε να ξερεις....

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    μπες να δεις για το νιντζα εδω

Αρχικά δημιουργήθηκε από fan
    ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ

http://www.kawasaki-bikers.gr/
    sostos to diorthosa kai ego

Αρχικά δημιουργήθηκε από V-xarcadil
    1) πόσο έχει;
    Φιλε V-xarcadil, μην τρελλαινεσαι ρε συ!

Αν ειχαμε στη εποχη μας τοσο ΑΠΙΘΑΝΑ 250αρια οπως το Ninja 250R τοτε θα σου ελεγα εγω....
    Μηπως ρε γμτ τελικα εχουμε γινει αχαριστοι;

Καταρχας ΟΛΑ τα παιδια εδω σου λενε να ΜΗΝ πας κατευθειαν σε 600αρι (η ακομα χειροτερα σε 750!) ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να στο λενε ΟΛΟΙ, ε δεν μπορει, κατι θα ξερουν!

Μεγαλο παλικαρακι εισαι και φαινεσαι να εχεις μυαλο στο κεφαλι σου! Ακολουθησε τις συμβουλες των μεγαλυτερων και ΔΕΝ θα χασεις.

Οπως επισης δεν θα χασεις με το να παρεις το Ninja. Το χαζευα σε βιντεακια και μου ειχαν βγει τα ματια! Τουλαχιστον οπτικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ολα τα αλλα SS.

http://www.youtube.com/watch?v=3jlzK...eature=related

KAMIA σχεση με το 125αρι CBR της Χοντα, που μοιαζει σαν να εχει πατηθει στην πρεσσα.
    Αν λεει κατι αυτο στην Καλιφορνια ειναι το πιο καλοπουλημενο street μηχανακι της Kawasaki!
    Και αν κρινω απο το βιντεακι στριβει και παει πολυ καλα (για τα δεδομενα του)!

Α και απο πλευρας δυναμης δεν νομιζω να μεινεις παραπονεμενος:
    0-60 mph 5.75 s
    1/4 mile 14.6 s @ 88 mph
    Maximum speed 105 mph
    Max power 36 hp (27 kW) @ 11000 rpm,
    26 hp (19 kW) @ rear wheel
    Max Torque 18 ft.lbf (24 Nm) @ 10000 rpm,
    14 ft.lbf (19 Nm) @ rear wheel
    Fuel Efficiency 55-75 mpg US

Εγω λοιπον θα σου προτεινα να πας μια βολτα απο μια αντιπροσωπεια Kawasaki, να το παρεις μια βολτα και να το παρεις!

Αντε και καλα χιλιομετρα!
    Νίκος
    Open Horizons

Α και αμα το παρεις, βαλε και τη Yoshimura επανω και..... :a07: :a07: :a07:

http://www.youtube.com/watch?v=1IoFtOuZHVw
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Φιλε V-xarcadil, μην τρελλαινεσαι ρε συ!

Αν ειχαμε στη εποχη μας τοσο ΑΠΙΘΑΝΑ 250αρια οπως το Ninja 250R τοτε θα σου ελεγα εγω....
    Μηπως ρε γμτ τελικα εχουμε γινει αχαριστοι;

plaka kaneis

ειχατε 250 αρια διχρονα που ''σκοτονανε'' ακομα και τετραχρονα (cbr 250 ) 400 αρια? gsxr 400-cbr,vfr zx r ktl ktl

μαλλον εμεις οι νεοι πρεπει να το λεμε αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    plaka kaneis

ειχατε 250 αρια διχρονα που ''σκοτονανε'' ακομα και τετραχρονα (cbr 250 ) 400 αρια? gsxr 400-cbr,vfr zx r ktl ktl

μαλλον εμεις οι νεοι πρεπει να το λεμε αυτο
    Ειδικά τα δίχρονα 250 ... ηταν όλα τα λεφτά... για καγκουριλίκια...

Βέβαια υπήρχαν και μαούνες.. που δεν πήγαιναν ούτε κοντρα στον αέρα.. kawasaki zzr250 px..
    Στην εθνική με 2 άτομα... βάσανο σκέτο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    ειχατε 250 αρια διχρονα που ''σκοτονανε''
    Δυστυχως! (βγαλε τα εισαγωγικα)

Για την κατηγορια των 400 θα συμφωνησω ομως...
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Δυστυχως! (βγαλε τα εισαγωγικα)

Για την κατηγορια των 400 θα συμφωνησω ομως...
    οπως και να το κανουμε ητανε σκοτοστρες αλλα τοτε ητανε και ''αλλες '' εποχες , η μηπως και δω να βγαλω τα εισαγωγικα?

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF