Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    για πες τα -Τζαν τι λένε?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    για πες τα -Τζαν τι λένε?
    Τα ποια?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Esteila idi, alla prepei na ti dei o Nikos gia na tin anevasei. Edo oi syndeseis sto internet einai xalia kai de mporo na kano kai polla pera apo to na grapso liga greeklish.
    Ηλία κι η εταιρία που δουλεύω :a31: πάει με τα μυαλά της "Bukhara" όσον αφορά το ιντερνετ και γιαυτό το ανέβασα τώρα από το σπίτι.

Καλή συνέχεια φιλαράκι
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Kala Nikola, den trexei tipota. Alimono, exeis ki esy tis douleies sou.

Stin Taskendi den piga akomi paides, alla den anamenetai tipota idiaitero. Protevousa einai. Aplos tha pao gia na paro ta antallaktika kai na kanoniso kai kapoies alles douleies. Ama de ftasoun ta lastixa tha einai adynaton na synexiso :-( Oso xontres kai na einai oi sampreles pou steilate tha theloun kai lastixo ap' ekso

Kala mpanakia

Kala mpanakia
    Δεν με λες εσύ, ταξιδεύεις τώρα ή με το ίντερνετ ασχολείσαι ολημερίς ;

Όξω στο δρόμο γρήγορα !

Συνέχισε να μαζεύεις αξέχαστες εμπειρίες !

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δεν με λες εσύ, ταξιδεύεις τώρα ή με το ίντερνετ ασχολείσαι ολημερίς ;

Όξω στο δρόμο γρήγορα !

Συνέχισε να μαζεύεις αξέχαστες εμπειρίες !

Nα πει καμιά κουβέντα ο άνθρωπος βρε στα Ελληνικά και με ανθρώπους που θα τον καταλάβουν....
    Να ξεμουδιάσει και λίγο ..

Α!αα Ηλία δε ξέρω αν στο είπαμε, αρκετά έκατσες!

:rotflmao: :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Nα πει καμιά κουβέντα ο άνθρωπος βρε στα Ελληνικά και με ανθρώπους που θα τον καταλάβουν....
    Α οκ

لعديد الطرق التجارية المهمة عبر التاريخ، كما قامت على أرضها عدة ديانات نذكر منها: الهندوسية، البوذية، الجانية والسيخية. كانت في السابق جزءا من أراضي التاج البريطاني، قبل أن تستقل عنه م، عرفت الهند نموا معتبرا في ميدان الاقتصاد خلال العشرنيتيين الأخيرتين، كما صارت تلعب دورا كبيراَ في المنطقة والع

(μην μπερδευτείτε και το διαβάσετε από αριστερά προς τα δεξιά γιατί άκρη δεν θα βγάλετε)

To αρχικό post με τα παιδιά που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν, έχει γίνει update.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πω πω άτομα που βοηθάνε! Σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά... Πήρα δύναμη μόνο που είδα τη λίστα! Και τώρα τη χρειάζομαι αυτή τη δύναμη, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...

Γι' αυτό με βρίσκετε τόσο συχνά στο internet και δικαίως με κράζετε. Βρήκα το μπελά μου μ' αυτά τα λάστιχα και τα τελωνεία τους. Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ πρόσφερε τα Continental TKC80, όπως έχουμε πει και το περιοδικό ΜΟΤΟ προσφέρθηκε να τα στείλει μαζί με τη βάνα του ρεζερβουάρ.

Το δέμα θα έφτανε σε 5 μέρες (όπως μας είπε η μεταφορική εταιρία) στο Ιράν απ' όπου θα το παραλάμβανα. Έφτασε, όμως, στα χέρια του Ιρανού φίλου μου σε 19 μέρες! Εγώ δε μπορούσα να μείνω πάνω από μια 'βδομάδα στο Ιράν λόγω της βίζας.

Έχει περάσει 1,5 μήνας και το συμπέρασμα που βγάλαμε μετά από διαπραγματεύσεις και κόντρα διαπραγματεύσεις είναι το εξής: θέλουν 500$ και στην καλύτερη περίπτωση άλλον ένα μήνα (ίσως και δύο, ίσως και τρεις) για να στείλουν τα λάστιχα από το Ιράν στο Ουζμπεκιστάν!

Αυτό είναι τραγικό... Σ' αυτές τις χώρες δεν υπάρχουν λάστιχα σε αυτές τις διαστάσεις ούτε για δείγμα, όσο κι αν ψάχνω. Τα λάστιχα που φοράει η μοτοσικλέτα δε θα κρατήσουν για πολύ. Σε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα θα με αφήσουν μια και καλή. Καταλαβαίνετε πως αυτό σημαίνει ότι δε μπορώ ούτε να συνεχίσω, ούτε καν να γυρίσω πίσω. Κι όλο αυτό για ένα ζευγάρι λαστιχάκια...

Έχετε τη διάθεση να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να στείλετε λάστιχα στο Τατζικιστάν;

Στο Τατζικιστάν θα είμαι από 26 Ιουλίου μέχρι 26 Αυγούστου. Άμα τα λάστιχα φτάσουν, σωθήκαμε! Ε, σε ένα μήνα από τώρα τι στο καλό, δε θα φτάσουν; Κι αν δεν κάνουν 5 μέρες, ας κάνουν και 20. Τουλάχιστον από την Ελλάδα δε νομίζω να χρειάζεται μήνες, όπως μας λένε από το Ιράν.

Καταλαβαίνετε πως το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι το τι είδους λάστιχα θα χρησιμοποιήσω. Οτιδήποτε είναι για χωμάτινη χρήση, αλλά όχι λάστιχα moto-cross, για να αντέξουν όσο γίνεται περισσότερα χιλιόμετρα. Τα ιδανικά είναι λάστιχα όπως τα Continental TKC80, για μικτή χρήση δηλαδή. Ας είναι, όμως, ότι βρεθεί. Αρκεί να μπαίνουνε στις ζάντες. Οι διαστάσεις είναι:
    3.00-21 (90/90-21) για μπροστά
    4.60-18 (120/80-18) για πίσω

Άμα τελικά έχετε τη διάθεση να κάνουμε αυτή την τελευταία προσπάθεια, θα στείλω κάποια διεύθυνση στο Dushanbe, την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να κερδίσουμε χρόνο για τη μεταφορά.

Υ.Γ.: Έρχεται και η ανταπόκριση. Περιμένετε λίγο να βγάλω μια άκρη με αυτό το θέμα, γιατί δε χωράει τίποτα άλλο στο μυαλό μου τώρα από τη στεναχώρια

Σας ευχαριστώ και πάλι για όσα ήδη έχετε κάνει
    Ηλίας

Έχετε τη διάθεση να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να στείλετε λάστιχα στο Τατζικιστάν;

Στο Τατζικιστάν θα είμαι από 26 Ιουλίου μέχρι 26 Αυγούστου. Άμα τα λάστιχα φτάσουν, σωθήκαμε! Ε, σε ένα μήνα από τώρα τι στο καλό, δε θα φτάσουν; Κι αν δεν κάνουν 5 μέρες, ας κάνουν και 20. Τουλάχιστον από την Ελλάδα δε νομίζω να χρειάζεται μήνες, όπως μας λένε από το Ιράν.
    Γιατί να μην προσπαθήσουμε για Ουζμπεκιστάν που είσαι τώρα;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Γιατί να μην προσπαθήσουμε για Ουζμπεκιστάν που είσαι τώρα;
    Ηλία μίλησα με το riders shop, και τα έχουν ετοιμοπαράδοτα. Να τα πάρω το απόγευμα και το πρωϊ να τα δώσω στον div400 για να τα στείλει στο Ουζμπεκιστάν;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ηλία μίλησα με το riders shop, και τα έχουν ετοιμοπαράδοτα. Να τα πάρω το απόγευμα και το πρωϊ να τα δώσω στον div400 για να τα στείλει στο Ουζμπεκιστάν;
    υπολόγιζε και την συμμετοχή μου στο κόστος!

Τα πράγματα μάλλον φεύγουν αύριο ή μεθαύριο (όλο το πακέτο). Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να βρεθεί ποιός στέλνει εκεί κλπ. Τελικά θα σταλούν μέσω dhl που έχει παράρτημα στο Ουζμπεκιστάν.
    Πρόβλημα με τις ημερ/νίες δεν θα έχουμε. Πιθανόν να έχουμε πρόβλημα με το πράγματα που απαγορεύονται να σταλούν, δλδ ηλεκτρονικά (μπαταρία και φορτιστής), δοχεία υπό πίεση (spray αλυσίδας) και χημικά (κόλλα για τα μπαλώματα).

Το παλεύει ο div400 μπας και μπορέσουμε να τα περάσουμε και αυτά.

Τα λάστιχα που λές, αυτά είναι?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00128111112222.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	76,3 KB 
ID:	136021
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Τα πράγματα μάλλον φεύγουν αύριο ή μεθαύριο (όλο το πακέτο). Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να βρεθεί ποιός στέλνει εκεί κλπ. Τελικά θα σταλούν μέσω dhl που έχει παράρτημα στο Ουζμπεκιστάν.
    Πρόβλημα με τις ημερ/νίες δεν θα έχουμε. Πιθανόν να έχουμε πρόβλημα με το πράγματα που απαγορεύονται να σταλούν, δλδ ηλεκτρονικά (μπαταρία και φορτιστής), δοχεία υπό πίεση (spray αλυσίδας) και χημικά (κόλλα για τα μπαλώματα).

Το παλεύει ο div400 μπας και μπορέσουμε να τα περάσουμε και αυτά.

Τα λάστιχα που λές, αυτά είναι?
    Αυτό το απο πάνω τι είναι μπαγκαζιέρα?
    Που θα την βαλει?
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Ωχ παιδιά, πλάκα μου κάνετε;;; Σε όνειρο είμαι; Πήρατε κιόλας αυτά τα λάστιχα που βλέπω στη φωτογραφία;;; Αν είναι δυνατόν! Δε μπορώ να το πιστέψω! Άλλαξαν πάλι όλα σε μια στιγμή! Σαν το Λούκυ Λουκ είστε: πιο γρήγοροι κι απ' τη σκιά σας!

Απ' ότι κατάλαβα δεν έχει σταλεί ακόμη το πακέτο με τα ανταλλακτικά και μπορούν να σταλούν όλα μαζί. Αυτό είναι τέλειο!

- Το σπρέυ αλυσίδας απλά βγάλτε το για να είμαστε σίγουροι. Έχω μαζί μου καινούριο σπρέυ αλυσίδας που θα κρατήσει άνετα μέχρι την Ελλάδα.

- Την κόλλα για τα μπαλώματα βγάλτε την κι αυτήν. Έχω δύο σωληνάρια μαζί μου και μπορώ να αγοράσω κι από 'δω.

- Τη μπαταρία για τη φωτογραφική μπορείτε κι αυτή να τη βγάλετε άμα ενοχλεί. Μόνο ο φορτιστής είναι που χρειάζομαι. Μπαταρίες έχω δύο μαζί μου.

Το μόνο θέμα που με ανησυχεί είναι αυτό με τις ημερομηνίες που λέτε. Το προηγούμενο δέμα είχε σταλεί με την ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (και περιμέναμε να φτάσει στην ώρα του με Ελληνικά Ταχυδρομεία...). Θα έφτανε σε 5 μέρες, αλλά μας είπαν ότι κόλλησε στα Ιρανικά τελωνεία και έκανε 19!

Αν όλα σταλούν στο Ουζμπεκιστάν θα είναι τέλεια και το όνομα DHL με κάνει αναμφισβήτητα να νιώθω πιο σίγουρος, γιατί πάντα με DHL έστελναν οι γονείς μου και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Μπορεί να μας πει ο div400 που ξέρει καλύτερα τι θα γίνει με τη DHL στα τελωνεία; Φροντίζουν κατά κάποιον τρόπο να περάσει ταχύτερα το δέμα, απ' ότι αν ήταν από απλό ταχυδρομείο;

Ξαναλέω, στην Τασκένδη θα είμαι μέχρι τις 23 (με το ζόρι 24) Ιουλίου. Μετά θα πρέπει να φύγω, γιατί θα λήξει η βίζα. Αν υπάρχει μεγάλο περιθώριο, τότε στέλνονται όλα μαζί και είμαστε οι καλύτεροι του χωριού! Αλλά άμα η DHL λέει πως θα φτάσουν στις 15 για παράδειγμα, τότε ας μην την πατήσουμε πάλι. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι καλύτερα να σταλούν στο Τατζικιστάν, για να αφήσουμε περιθώριο για καθυστερήσεις.

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic