Μπορείς να μας πεις ποια είναι αυτά τα στοιχεία;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το οποίο κατάστημα το βρίσκεις πολύ ευκολα στο ιντερνετ απο τα στοιχεια πoυ ειναι διαθέσιμα στο thread.....
Γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος είναι.
Μπορείς να μας πεις ποια είναι αυτά τα στοιχεία;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το οποίο κατάστημα το βρίσκεις πολύ ευκολα στο ιντερνετ απο τα στοιχεια πoυ ειναι διαθέσιμα στο thread.....
Γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος είναι.
Το πλαίσιο πώς το ξέρουμε οτι είναι κλεμένο?
Οταν πουλάτε την μηχανή σας για ανταλακτικά δίνεται και την άδεια μαζί?
Γιατί εγώ ξέρω οτι για ανταλακτικά πουλάμε όλα εκτός απο την άδεια.
Επί της ουσίας όταν πουλάμε με την άδεια πουλάμε μοτοσυκλέτα, την οποία ο έμπορος την μεταπούλησε.Με λίγα λόγια νομικά ο έμπορος δεν έχει κάνει κάτι αξιόποινο.
Επισκεύασε την μοτοσυκλέτα και την πούλησε.Εκτός εάν μπορείτε να αποδείξεται οτι το πλαίσιο είναι όντος κλεμμένο, και όχι αγορασμένο.
Το πλαίσιο δεν είναι ανταλλακτικό, αυτό είναι στην ουσία η μοτοσυκλέτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Επί της ουσίας όταν πουλάμε με την άδεια πουλάμε μοτοσυκλέτα, την οποία ο έμπορος την μεταπούλησε.Με λίγα λόγια νομικά ο έμπορος δεν έχει κάνει κάτι αξιόποινο.
Επισκεύασε την μοτοσυκλέτα και την πούλησε.Εκτός εάν μπορείτε να αποδείξεται οτι το πλαίσιο είναι όντος κλεμμένο, και όχι αγορασμένο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αναφέρθηκε οτι εχει τα νούμερα απο τον σκελετό που κόπηκε κι εχει καταγραφεί και απο την Yamaha, μόνο που αυτος ειναι ατόφιος. Δεν τον επισκεύασε, τον άλλαξε με αλλον και χτύπησε νούμερα.
@ mixalakis
Tα στοιχεία που χρησιμοποίησα βρίσκονται στην 2η σελίδα 7ο ποστ του thread.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πλέον είναι ανταλλακτικό..... αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Το πλαίσιο δεν είναι ανταλλακτικό, αυτό είναι στην ουσία η μοτοσυκλέτα!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Nai episis to thema einai poses mixanes exei poylisei etsi o emporos.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πλέον είναι ανταλλακτικό..... αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Pos kai den phre kaneis xampari gia tipota![]()
(o filos moy den nomizw na eixe katalabei ti paizei ean den eixe erthei
na toy milisei o prohgoymenos idioktitis)
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
εάν δεν θέλει ο φίλος να το κυνηγήσει είναι δικαίωμά του, εγώ προσωπικά δε θα το άφηνα έτσι, δε ξέρω τι αλλά κάτι θα έκανα,
θέλω όμως να τον ρωτήσω αν το πλαίσιο ήταν επισκευασμένο όπως νόμιζε στην αρχή και κάθε φορά που ανέβαινε στη μηχανή έτρεμε το φυλλοκάρδι του, θα το άφηνε έτσι;
η μήπως τώρα που ξέρει ότι το μηχανάκι είναι εντάξει δεν τρέχει και τίποτα απλώς κάποιος κλαίει το μηχανάκι του και εμείς αδιαφορούμε.
Giati tha psaksei kaneis se pion anike to plaisio; Makari na ginontan afta poy les pantos![]()
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
κακως μεν αλλα αυτο που λεσ ισχυει δεΑρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
εάν δεν θέλει ο φίλος να το κυνηγήσει είναι δικαίωμά του, εγώ προσωπικά δε θα το άφηνα έτσι, δε ξέρω τι αλλά κάτι θα έκανα,
θέλω όμως να τον ρωτήσω αν το πλαίσιο ήταν επισκευασμένο όπως νόμιζε στην αρχή και κάθε φορά που ανέβαινε στη μηχανή έτρεμε το φυλλοκάρδι του, θα το άφηνε έτσι;
η μήπως τώρα που ξέρει ότι το μηχανάκι είναι εντάξει δεν τρέχει και τίποτα απλώς κάποιος κλαίει το μηχανάκι του και εμείς αδιαφορούμε.![]()
PROzacRIDER
Το πλαίσιο είναι ανταλλακτικό αλλα έχω την εντύπωση πως αν αλλάξεις κινητήρα δεν αλλάζεις πλαίσιο και το αντίθετο!~Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πλέον είναι ανταλλακτικό..... αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Οσο παιρναει ο καιρος η υποθεση θα καταληξει εις βαρος αυτου που αγορασε την μηχανη.....αν οντως στο πλαισιο ειναι χτυπημενα νεα νουμερα (ισως απο καποιο κλεμμενο) τα παλια νουμερα μπορει να βρεθουν (σκετικα ευκολα νομιζω)....απο εκει και περα ξεκιναει μια δικαστικη κατασταση οπου....βασικος κατηγορουμενος θα ειναι ο αγοραστης και ισως ο εμπορος....οσο ειναι ακομα φρεσκο το θεμα ο αγοραστης μπορει να προσπαθησει να αποδειξει οτι ο εμπορος ειναι λαμογιο....ομως αμα βγει αυτη η ιστορια στην φορα μετα απο κανα δυο χρονια ο εμπορος μπορει να πει ανετα οτι ολα ηταν δουλεια του αγοραστη....οτι αυτος εκανε την λαμογια και αλλαξε πλαισιο....αν τωρα ο αγοραστης το πουλησει οπως προτινε καποιος αλλος,παλι θα βρεθει μπλεγμενος αν το παρει εγκαιρα χαμπαρι ο νεος αγοραστης....γιατι θα μπορει να κατηγορησει τον παλιο αγοραστη (και πωλητη του),και ο εμπορος θα εχει ακομα πιο μεγαλο αλλοθι και τροπο να την γλυτωσει....αρα μειλαμε απο την στιγμη που αν βγουνε στην φορα ολα αυτα το λιγοτερο μια 5ετια σε δικαστηρια,με πολυ χαμενο χρονο,περισσοτερα πεταμενα λεφτα,και σιγουρα τρομερο ανχος....
Η μονη λυση,που εχετε αργησει κιολας να κανετε,ειναι να πατε σε εναν δικηγορο και να αρχισετε εσεις δικαστικη διαμαχη και να ειστε κατηγοροι παρα κατηγορουμενοι....
![]()
Αυτό ίσχυε μόνο στην Ελλάδα και δεν είμαι σίγουρος οτι ισχύει πλέον.Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Το πλαίσιο δεν είναι ανταλλακτικό, αυτό είναι στην ουσία η μοτοσυκλέτα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Η μονη λυση,που εχετε αργησει κιολας να κανετε,ειναι να πατε σε εναν δικηγορο και να αρχισετε εσεις δικαστικη διαμαχη και να ειστε κατηγοροι παρα κατηγορουμενοι....
![]()
![]()
Το μόνο αξιοποινο που υπάρχει στην υπόθεση είναι η παραποίηση του αριθμού πλαισίου και αυτό με επιφύλαξη.
Ολα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις που ΔΕΝ αποδεικνύονται.
Οπως ένα ηλίθιος ή ανεύθυνος πούλησε την άδειά του
έτσι και ένα μαγαζί παίρνει απο ένα σπασμένο κινητήρα το πλαίσιο και χτυπάει τα νούμερα.
Δεν μπορεί κανένας να αποδείξει οτι αυτό το πλαίσιο είναι κλεμμένο.
Γι αυτό και δεν έχει κανένα άγχος ο έμπορος.