to mono pou jero na po einai olimpiakara ole kai oi alloi na pane na gamithoune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k..atr.e.l.i..a![]()
![]()
![]()
![]()
:ZZZ:
![]()
to mono pou jero na po einai olimpiakara ole kai oi alloi na pane na gamithoune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k..atr.e.l.i..a![]()
![]()
![]()
![]()
:ZZZ:
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
koita na deis ena pragma palhkaraki:Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Ζητώ συγγνώμη αν σε πείραξε το ύφος και του στυλ "αδερφές γαύροι", δεν ήξερα ότι θα το πάρεις προσωπικά.
Αν ήταν να μαλώνουμε τόσο σοβαρά για τις ομάδες μας δεν θα ήμασταν εδώ, θα ήμασταν στα γήπεδα να ξηλώνουμε κερκίδες...
![]()
![]()
![]()
egw malaka den se eipa,giati xerw ti eisai kai me ti skeptiko kathesai kai grafeis malakies tou styl :aderfes gayroi.
sigoura den eisai o typos pou einai sto ghpedo kathe fora vgazwntas ta larygia tou gia thn omada ths kardias tou.
Epeidh egw eimai tetoios,den anexomai apo kanena kanapedakia na pianei ena pc kai na to paizei magkas!
oso gia ayta pou sou eipa peri prosoxhs ,den payoun na isxyoun.Mporei na mhn eimai egw aytos pou tha sou dwsei ena provlhma na exeis kathws twra,eimai makrya,alla an synexiseis na milas kai kyriws na skeftesai me ayto ton tropo,tha to vreis mprosta sou!
Oso gia th sygnwmh,einai panta dekth ama einai eilikrhnhs.
Sigoura se touto to forum,opws sou eipa,den eimaste gia na skotonomaste gia athlitika...mporoumena skotothoume gia to ti saravalo kavalaei o kathenas...esy omws kalo tha einai na skeftesai ti grafeis.to pc,den sou prosferei tosh prostasia oso pithanws pisteyeis...
xwris na thelw na synexisw kanena kayga,sou lew apla prosexe ti grafeis.
xosta tou tou tsarou emena den me akouei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.:rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lefkadaaaara gia panta reeee
.......Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
koita na deis ena pragma palhkaraki:
egw malaka den se eipa,giati xerw ti eisai kai me ti skeptiko kathesai kai grafeis malakies tou styl :aderfes gayroi.
sigoura den eisai o typos pou einai sto ghpedo kathe fora vgazwntas ta larygia tou gia thn omada ths kardias tou.
Epeidh egw eimai tetoios,den anexomai apo kanena kanapedakia na pianei ena pc kai na to paizei magkas!
oso gia ayta pou sou eipa peri prosoxhs ,den payoun na isxyoun.Mporei na mhn eimai egw aytos pou tha sou dwsei ena provlhma na exeis kathws twra,eimai makrya,alla an synexiseis na milas kai kyriws na skeftesai me ayto ton tropo,tha to vreis mprosta sou!
Sigoura se touto to forum,opws sou eipa,den eimaste gia na skotonomaste gia athlitika...mporoumena skotothoume gia to ti saravalo kavalaei o kathenas...esy omws kalo tha einai na skeftesai ti grafeis.to pc,den sou prosferei tosh prostasia oso pithanws pisteyeis...
xwris na thelw na synexisw kanena kayga,sou lew apla prosexe ti grafeis.![]()
![]()
![]()
merikoi edo mesa den paleveste me tipota......
TΣOY ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΑΥΡΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΥΔΡΙ.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ MOTO ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ....
ΦΙΛΙΚΑ, ΜΑΡΙΛΗ
Δεν το παίζω μάγκας σε κανέναν, δεν απείλησα κανέναν, το ξεκεθάρισα ότι κάνουμε πλάκα!Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
koita na deis ena pragma palhkaraki:
Άλλως είναι ο "δάρτης" που θα μας "σπάσει τα δόντια"...
Και κοινώς χέστηκα για το τι είσαι και αφού δεν ξέρεις εγώ τι είμαι καλύτερα να μην μιλάς.
Θα το βρω μπροστά μου από που;
Νομίζεις ότι έχω όρεξη να μαλώνω σοβαρά για μαλακίες;
Τώρα αν εσύ είσαι ξάδερφος του Τσουκαλά τι να σου πω;
Να σου πω ότι και εσύ θα το βρεις μπροστά σου;
Η συγγνώμη δεν ήταν για εσένα, ήταν για τον STOYBI.
Και τέλος ότι θέλω θα γράφω και όπως θέλω θα σκέφτομαι και εσύ που μόνο για τον γαύρο σου είσαι ικανός να μιλήσεις είσαι ο τελευταίος που θα με συμβουλέψει!
Φιλάκια!
![]()
![]()
![]()
dikaiwma sou einai re,dhmokratia (leme twra)exoume.sou eipe kanenas to antitheto?Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Θα το βρω μπροστά μου από που;
Νομίζεις ότι έχω όρεξη να μαλώνω σοβαρά για μαλακίες;
Τώρα αν εσύ είσαι ξάδερφος του Τσουκαλά τι να σου πω;
Να σου πω ότι και εσύ θα το βρεις μπροστά σου;
Η συγγνώμη δεν ήταν για εσένα, ήταν για τον STOYBI.
Και τέλος ότι θέλω θα γράφω και όπως θέλω θα σκέφτομαι και εσύ που μόνο για τον γαύρο σου είσαι ικανός να μιλήσεις είσαι ο τελευταίος που θα με συμβουλέψει!
Φιλάκια!
![]()
![]()
![]()
poios tsoukalas re?ayto to lathos kanete.o tsoukalas den einai oloi oi gayroi.
ayto pou exw na sou pw,einai na milas kalytera.Ayto pou esy perigrafeis ws malakia ,mporei na einai h arrwstia kapoiou allou.
apo pou tha to vreis mprosta sou?re palhkari an kathesai kai les malakies gia kati pou kapoion ton arrwstainei,ti perimeneis dhladh?na sou ferthei me to ganti?
Ante vgale olh thn kompla pou se potisan oi adikhmenoi apo to kratos ths Athinas apo mesa sou kai mhn koroideyeis pragmata pou esy ta exeis mono gia thn plaka sou!
me ti asxoloumai egw,einai dikh mou douleia.sthn epomenh volta mou sthn thesaloniki tha frontisw na sou dwsw ena logo na skeyteis ti sou lew....
"Filika"![]()
Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω αλλά έχω βαρεθεί να ακούω ή να βλέπω αυτή την καραμέλα...
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα με αυτό τον τρόπο;...Ante vgale olh thn kompla pou se potisan oi adikhmenoi apo to kratos ths Athinas apo mesa sou
Είναι δυνατόν να θεωρεί κάποιος οτι η Αθήνα είναι το κράτος και οι υπόλοιπες πόλεις η περιφέρεια του;...
Έχω μείνει σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και τέτοιο μένος μόνο απο την Θεσσαλονίκη το έχω ακούσει...
Την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος , που αντί να κοιτάξουν πως θα βελτιωθεί , κοιτάνε πως θα καταρρακώσουν την Αθήνα, γιατί αυτή φταίει , για την φιλοξενία τους , που πλήν ελαχίστων εξαιρέσων ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ όταν ακούν οτι είσαι απο Αθήνα... χωρίς κανένα λόγο κιόλας...
Μα έχει πραγματικά πλάκα, να βλέπεις προβλήματα γύρω σου και να τα ρίχνεις σε άλλους...
Και για να το γυρίσω και στα αθλητικά πάλι...
Πρόσφατα ήμουν στο Αγ.Όρος για δικούς μου λόγους... Γνώρισα παιδιά απο Θεσσαλονική , που υποστήριζαν τόσο ΠΑΟΚ αλλά και Ηρακλη...
Ε λοιπόν ..... όταν έφτασε η κουβέντα μεταξύ σοβαρού και αστείου , η απάντηση που πήρα για την κατάντια του ποδοσφαίρου των ομάδων αυτών , ηταν οτ ι....ναι καλά καταλάβατε.... οτι φταίει η Αθήνα και το ΠΟΚ... ΕΛΕΟΣ ΡΕ....ΕΛΕΟΣ.....
Μια πόλη 2-3 εκατομυρίων , ίσως και παραπάνω , δεν έχει κάποιον με λεφτά για να αναλάβει μια εξ αυτών...;....
Υπάρχουν και παραυπάρχουν... απλα΄ποιός λογικός θα πληρώνει τα πρόστιμα για την κάθε λίγο και λιγάκι "μπούκα" των οπαδών του ΠΑΟΚ, λες και το γήπεδο είναι χωράφι....
ή το μένος των Ηρακλειδών , επειδή οι επιλογές του μπορεί να μην συμβαδίζουν με τις δικές του...;;;;;.....
ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ με το "θεωρητικά" κράτος της Αθήνας λες και για οτι γίνεται εκεί , φταίνε τα πράγματα εδώ.... Ούτε η θεωρία του Χάους και της πεταλούδας , δεν θα είχε τόσο απήχηση....
Για το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ... η Κυριακή είναι κοντά και οτι γράψει ο πίνακας στο 90+ θα είναι και το καθοριστικό...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Gandalf xairomai gia to post pou ekanes.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω αλλά έχω βαρεθεί να ακούω ή να βλέπω αυτή την καραμέλα...
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα με αυτό τον τρόπο;...
Είναι δυνατόν να θεωρεί κάποιος οτι η Αθήνα είναι το κράτος και οι υπόλοιπες πόλεις η περιφέρεια του;...
Έχω μείνει σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και τέτοιο μένος μόνο απο την Θεσσαλονίκη το έχω ακούσει...
Την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος , που αντί να κοιτάξουν πως θα βελτιωθεί , κοιτάνε πως θα καταρρακώσουν την Αθήνα, γιατί αυτή φταίει , για την φιλοξενία τους , που πλήν ελαχίστων εξαιρέσων ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ όταν ακούν οτι είσαι απο Αθήνα... χωρίς κανένα λόγο κιόλας...
Μα έχει πραγματικά πλάκα, να βλέπεις προβλήματα γύρω σου και να τα ρίχνεις σε άλλους...
Και για να το γυρίσω και στα αθλητικά πάλι...
Πρόσφατα ήμουν στο Αγ.Όρος για δικούς μου λόγους... Γνώρισα παιδιά απο Θεσσαλονική , που υποστήριζαν τόσο ΠΑΟΚ αλλά και Ηρακλη...
Ε λοιπόν ..... όταν έφτασε η κουβέντα μεταξύ σοβαρού και αστείου , η απάντηση που πήρα για την κατάντια του ποδοσφαίρου των ομάδων αυτών , ηταν οτ ι....ναι καλά καταλάβατε.... οτι φταίει η Αθήνα και το ΠΟΚ... ΕΛΕΟΣ ΡΕ....ΕΛΕΟΣ.....
Μια πόλη 2-3 εκατομυρίων , ίσως και παραπάνω , δεν έχει κάποιον με λεφτά για να αναλάβει μια εξ αυτών...;....
Υπάρχουν και παραυπάρχουν... απλα΄ποιός λογικός θα πληρώνει τα πρόστιμα για την κάθε λίγο και λιγάκι "μπούκα" των οπαδών του ΠΑΟΚ, λες και το γήπεδο είναι χωράφι....
ή το μένος των Ηρακλειδών , επειδή οι επιλογές του μπορεί να μην συμβαδίζουν με τις δικές του...;;;;;.....
ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ με το "θεωρητικά" κράτος της Αθήνας λες και για οτι γίνεται εκεί , φταίνε τα πράγματα εδώ.... Ούτε η θεωρία του Χάους και της πεταλούδας , δεν θα είχε τόσο απήχηση....
Για το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ... η Κυριακή είναι κοντά και οτι γράψει ο πίνακας στο 90+ θα είναι και το καθοριστικό...
Gandalf
dystyxws ligo ews poly oloi mas exoume dei ti isxyei sta myala kai tis syneidhseis mias meridas katoikwn sthn Thessaloniki kai isws kai sthn eyryterh perioxh ths Makedonias.
Ayth h merida loipon,pou patwntas panw sthn athlitikh tous anikanothta,xwris kamia aisthisi aytokritikhs arxizoun na valloun kata to Athinokratoumeno kratos.les kai aytos einai o logos pou den mporoun na vgoun pote apo to mayro xali.
ti na kanoume re paidia?eite to theloume eite oxi h Athina einai h prwteyousa,edwmenei panw apo to miso tou plythysmou ths xwras(pou den exoun athinaikh katagwgh) kai ws apotelesmaedw ginetai to megalytero ntaraveri.etsi einai.
Gandalf merikes mono mikres diorthwseis:
h Thessalonikh einai mia polh me sxedon 1ek. katoikous...oso kai na fwnazoun oi kafroi gia athlitika tous,mia polh 1 ek. den mporei na ftasei thn oikonomikh anesh kapoias allhs me 6ek!
etsi einai.xwris na eimai topikisths,proswpika oute egw goustarw thn Athina(kathoti apo ton Peiraia) epeidh ontws exei mazemenh olh thn exousia.alla ayto einai kati pou den mporei na allaxei kai dne prepei na menei panta san dikaiologia-karamela gia opoiodhpote provlhma.athlitiko h mh.
Θα σου πώ φίλε μου κάτι που είπα και σε αυτούς...
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με 25-30.000 κόσμο στην Τούμπα, κάθε φορά που πάνε καλά...
Είναι μαγαζί-γωνία , όπως λέμε...
Μπορεί να φέρει και έσοδα και να γίενι στολίδι του ποδοσφαίρου... Όλοι θα ήθελαν να βάλουν χρήματα.... τι είναι εκείνο 'όμως που τους τρενάρει;....
Για σκε΄ψου λίγο σαν άτομο και οχι σαν οπαδός...σαν επειχηρηματίας... θα τα έσκαγες τα χοντρά πακέτα , αν δεν σταματούσε αυτό που βλέπουμε σε derby εκεί;....
Επεισόδια έξω και μεσα... σουλατσαδόροι στο τεραίν , φασαρίες λες και η ομάδα είναι κονάκι τους , κοκ...
Ποιός νοήμων πρόεδρος θα το έκανε και θα έριχνε λεφτά σε αυτή την μαύρη τρύπα;.....
Δεν είναι λοιπόν το εναντίον του πλυθησμού.... αλλα΄το ποιόντου.... μεσα στο γήπεδο...
Αν άλλαζε αυτό ποιός θα έλεγε οχι σε μια ομάδα με δεκα΄δες χιλιάδες εισητήρια σε κάθε αγωνιστική, με ιστορία, και δικό της γήπεδο;....
Το κεφάλι τους φτάιει και κανένας άλλος...
όσο για το Αθήνα και πρωτεύουσα και κουταμάρες...μόνο στο μυαλό τους ισχύει...
Σε όλες τις χώρες του κόσμου , υπουργεία, και κέντρα εξουσίας είναι στην πρωτεύουσα τους....οχι γύρω γύρω.....
Και για αν ισοσταθμίσω λίγο τα λεγόμενα μου... Τα προβλήματα και τα κόμπλεξ,. τα είχαν περισσότερο άτομα της δικής μου γεννιάς (25-35) και λιγότερο οι νεαρότεροι... κάτι φαίνεται να φτιάχνει και μακάρι να γίνει... Γιατί αν μη τι άλλο , δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα... όλοι στην Ελλάδα ζούμε...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
![]()
GIATI MALONETE GIA KATI POY ITE ETSI ITE ALLIOS DEN ALLAZEI?
OLOI XEROYME GIA TIS MPARAGES ETSI DEN EINAI???![]()
PIOS TIS DIMIOYRGISE O PAS GIANENA...H O APOLLON KALAMARIAS???
TA KENTRA TON APOFASEON.... POIA EINAI?
AN DEN TA XERETE ANTE KAMIA BOLTA NA PARETE AERA MPAS KAI SINELHETE....
TO MONO KAKO APO OLO AYTO EINAI OTI XANEI OLOI H ELLADA APO AYTO.....KAIROS EINAI TOULAXISTON AYTO NA TO KATALABETE....
KAI EPITELOYS GIA MIA FORA AS KERDISEI O KALLHTEROS...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
![]()
GIATI MALONETE GIA KATI POY ITE ETSI ITE ALLIOS DEN ALLAZEI?
OLOI XEROYME GIA TIS MPARAGES ETSI DEN EINAI???![]()
PIOS TIS DIMIOYRGISE O PAS GIANENA...H O APOLLON KALAMARIAS???
TA KENTRA TON APOFASEON.... POIA EINAI?
AN DEN TA XERETE ANTE KAMIA BOLTA NA PARETE AERA MPAS KAI SINELHETE....
TO MONO KAKO APO OLO AYTO EINAI OTI XANEI OLOI H ELLADA APO AYTO.....KAIROS EINAI TOULAXISTON AYTO NA TO KATALABETE....
KAI EPITELOYS GIA MIA FORA AS KERDISEI O KALLHTEROS...
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!
![]()
![]()
χαιρομαι που υπαρχουν ακομα υγειις φιλαθλοι....
θα ηθελα πολυ να επαιρνα το πρωτο εισητηριο απο πρωτο
<< καθαρο>> αγωνα....και να εβλεπα παιχτες να παιζουν για την φανελα φυσικα.....
![]()
Καλά...
Άρχισαν τώρα οι "πρωτευουσσιάνοι" τα δικά τους.
Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα για την οποία αν δεν έχει ζήσει κάποιος και αλλού εκτός από την Αθήνα σας για χρόνια δεν έχω καμία διάθεση να ακούσω την οπιαδήποτε γνώμη.
Δείτε πρώτα το κόλλημα σας με την πρωτεύουσσα σας και τους υπόλοιπους στην "επαρχία" και αφήστε τα κολλήματα του Βορρά για μετά.
![]()
![]()
![]()