Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 96

Θέμα: Κόντρα με Ζ(ητά)!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ε τοτε ρε παιδια, αφου δεν ειναι κακο ενας ΑΠΛΟς ανθρωπος και ας φοραει στολη συμφωνα με σας, ας βγουμε ολοι να αρχισουμε τις κοντρες,
    για να βγουμε απο την <<ρομποτικη>> ζωη μας..

δεν καταλαβαινετε οτι αυτα βλεπουν αρκετοι και λενε:ααα τα κανουν και οι μπατσοι, γιατι οχι και γω..

και διαφοροι λετε, θα μου κοψει εμενα κουστουμι αυτος?
    αλλο το ενα αλλο το αλλο..
    αμα περιμεναμε να μας πει καποιος στο σωστο, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ηταν και αυτος σωστος, ζητω που καηκαμε..

ΕΝ ΩΡΑ υπηρεσιας ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που κανει,σας επιασε η ευαισθησια
    παντα ειναι παρανομο, αλλα εκεινη την ωρα δινει το κακο παραδειγμα, και απαξιωνει το επαγγελμα του.θα μου πειτε πως ειναι ηδη απαξιωμενο, ε και με κατι τετοια απαξιωνεται..

ισως ειναι εντολη απο τα κεντρικα, για να γινουν οι μπατσοι ποιο αγαπητοι στον κοσμο:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lakou636
    [B]εγω συμφωνω με τισ αποψεισ του ''vestromas''
    δηλαδη αν ζηταγε διπλωμα και χαλαγε την φαση σαν σωστοσ επαγγελματιασ τι θα λεγατε?
    /B]
    σημασια εχει τι θα λεγαμε εμεις ή τα παιδια, ή οτι ειναι παρανομο να μην γινεται?

ας πιουμε και ενα τσιγαρο, μη μας το χαλασετε κυριε μπατσουλι !!!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε δε γ@μιόμαστε λεω εγω...

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ 50 ΜΕΤΡΑ ΚΟΝΤΡΑΣ
    Να γαμηθούμε ρε φίλε, αλλά χωρίς γλωσσόφιλα.

Ασχετα με τον χαβαλέ ή όχι που βλέπεις. και το pollitically correctness (που συμφωνώ), το βιντεάκι που έβαλε ο jasondakar δεν σου έκανε εντύπωση?

Είναι στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή. Αν είχε προηγηθεί η σύγκρουση, κακώς τα "στήσανε" .
    Αν δεν είχαν τσακιστεί ακόμη, κακώς έδωσε το παράδειγμα. Το ότι ήταν μόνος του δεν είναι δικαιολογία. Το ότι θα μαζεύονταν να γυρίσουν τα "Τσακάλια 2008" με 2-3000 κ@βλωμένους κάγκουρες για κομπάρσους το ήξεραν οι πάντες.

Τεσπα. Τι ψάχνουμε να βρούμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας... Πάλι καλά που έριξε στο ΧΤ :wacko:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    ton exo peite tou...bageli esi pou eisai kai apo kabala ,kane mou tin xari kai pestou to

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    ton exo peite tou...bageli esi pou eisai kai apo kabala ,kane mou tin xari kai pestou to
    ΟΚ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: !):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(βασικά είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποιος είναι λόγω του ότι είμαι απο Καβάλα!)
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ποιο σκηνικό ρε Veagle? Ελεος... κανουμε την τριχα τριχια....

Για μια "κοντρα" της συμφοράς 50 μέτρων δλδ?

Και μάλιστα κρινοντας απο ενα βιντεο 23'' χωρίς να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί?

Εγω παίδες το χάρηκα το βιντεάκι, είχε τιη φάση του.... Προτιμώ να βλέπω ζητάδες που μια στο τόσο θα "βγουν" απο τη στολή και θα "παιξουν" λιγο μαζί μας, παρά αυστηρα ρομποτάκια...

"Δε μου άρεσε", "δεν ειναι σωστό", "δεν πρέπει εφόσον φοράει στολή", "ποτέ τέτοια σε δημόσιο δρόμο" και άλλα τέτοια όμορφα διαβασα σ' αυτο το θρεντ γραμμένο σ' ενα φόρουμ μιας χώρας με τη μεγαλυτερη ίσως παραβατικότητα σ' οτι αφορα την οδήγηση...

Μου φαίνεται οτι απλά ψάχνουμε αφορμή να κρίνουμε πάντα τους άλλους... το δικό μας καθρεπτη θα έπρεπε να κοιτάμε που και που

Αλλα ξέχασα... Το moto.gr ειναι μια κοινότητα απόλυτα συνειδητοποιημένων μοτοσυκλεττιστών, οι οποίοι κυκλοφορούν ΠΑΝΤΑ πλήρεις εξοπλισμου, ΔΕΝ οδηγούν πάνω απο τα όρια ταχύτητας, ΔΕΝ πατάνε τις διαβάσεις, ΔΕΝ παρκάρουν σε πεζοδρόμιο, ΔΕΝ κάνουν διήθηση, ΔΕΝ έχουν αλλάξει εξατμίσεις, ΔΕΝ κάνουν ποτέ σουζες/εντο, ΔΕΝ οδηγούν ποτέ γρήγορα σε στροφιλικια, ΔΕΝ κανουν ποτέ αναστροφή, ΔΕΝ έχουν περάσει ποτέ τους με κόκκινο, ΔΕΝ πατάνε τη διπλή διαχωριστική, ΔΕΝ πίνουν ποτέ πάνω απο ενα ποτηράκι μπύρα (και αν...)

καποιος θα βρεθεί να γράψει "προσωπικά εγώ παω παντα με το όριο" κλπ κλπ

σαν να τα λες πολυ καλα εσυ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ποιο σκηνικό ρε Veagle? Ελεος... κανουμε την τριχα τριχια....

Για μια "κοντρα" της συμφοράς 50 μέτρων δλδ?

Και μάλιστα κρινοντας απο ενα βιντεο 23'' χωρίς να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί?

Εγω παίδες το χάρηκα το βιντεάκι, είχε τιη φάση του.... Προτιμώ να βλέπω ζητάδες που μια στο τόσο θα "βγουν" απο τη στολή και θα "παιξουν" λιγο μαζί μας, παρά αυστηρα ρομποτάκια...

"Δε μου άρεσε", "δεν ειναι σωστό", "δεν πρέπει εφόσον φοράει στολή", "ποτέ τέτοια σε δημόσιο δρόμο" και άλλα τέτοια όμορφα διαβασα σ' αυτο το θρεντ γραμμένο σ' ενα φόρουμ μιας χώρας με τη μεγαλυτερη ίσως παραβατικότητα σ' οτι αφορα την οδήγηση...

Μου φαίνεται οτι απλά ψάχνουμε αφορμή να κρίνουμε πάντα τους άλλους... το δικό μας καθρεπτη θα έπρεπε να κοιτάμε που και που

Αλλα ξέχασα... Το moto.gr ειναι μια κοινότητα απόλυτα συνειδητοποιημένων μοτοσυκλεττιστών, οι οποίοι κυκλοφορούν ΠΑΝΤΑ πλήρεις εξοπλισμου, ΔΕΝ οδηγούν πάνω απο τα όρια ταχύτητας, ΔΕΝ πατάνε τις διαβάσεις, ΔΕΝ παρκάρουν σε πεζοδρόμιο, ΔΕΝ κάνουν διήθηση, ΔΕΝ έχουν αλλάξει εξατμίσεις, ΔΕΝ κάνουν ποτέ σουζες/εντο, ΔΕΝ οδηγούν ποτέ γρήγορα σε στροφιλικια, ΔΕΝ κανουν ποτέ αναστροφή, ΔΕΝ έχουν περάσει ποτέ τους με κόκκινο, ΔΕΝ πατάνε τη διπλή διαχωριστική, ΔΕΝ πίνουν ποτέ πάνω απο ενα ποτηράκι μπύρα (και αν...)

καποιος θα βρεθεί να γράψει "προσωπικά εγώ παω παντα με το όριο" κλπ κλπ

οι ρολοι ειναι και πρεπει να ειναι ευδιακριτοι ηλια!!!

ο αστυνομικος εν ωρα υπηρεσιας ειναι ανθρωπος (δεν διαφωνω) αλλα ειναι ο ανθρωπος που η δουλεια του ειναι να τηρει τους νομους και τους κανονες και να επιτηρει την ενομη ταξη.απο τη στιγμη που θελει κοντρα, τελειωνει την υπηρεσια του,βγαζει τη στολη,καβαλαει το μηχανακι του και παει και τα στηνει.εν ωρα υπηρεσιας κοντρα ειναι κατακριτεο.

και επειδη κατι ειπες περι αυτοκριτικης να σου εξηγησω μια ψιλη διαφορα...δεν ειπε κανεις τπτ για τη κοντρα ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΖΗΤΑΣ !!!!!!!!!

και δεν παω παντα με το οριο ουτε ειμαι ο τυπος που παει by the book αλλα δεν ειμαι και οργανο της ταξης (εχω ενα οργανο που επιβαλει την ταξει αλλα αυτο ειναι για εξαιρετες πριπτωσεις)

υ.γ.ο υμμητος ξεραμε οτι θα καει ουτως η αλλως (οπως ξερουμε οτι θα ξανακαει και θα ξανακαει) τωρα μας επιασε ο πονος ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra

Re: Re: :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    ωραιος ο χαβαλες αλλα οι ακρανωτοι μοτο/στες (μπορει και τυφλα)?τετοια ασυλια δεν την καταλαβαινω
    στη θασο δεν ισχυει ο κοκ δηλαδη η τα παιδια επαιζαν στην αυλη του σπιτιου τους
    ενω στην αθηνα η θεσσαλονικη η οπουδηποτε αλλου που ισχυει ο κοκ ειμαστε ολοι σιμορφομενοι
    και παμε παντα συμγωνα με τους νομους
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    να πω και εγω με την σειρα μου οτι μου αρεσει η συγκεντρωση αυτη που γινεται καθε χρονο......ασχετα αν δεν εχει κατσει ακομα να παω......τωρα οσο για τον μπατσο........θεος!!!!!

του ηρθε και το εκανε......τωρα παλι αν κανουμε κατι στο δρομο και μας γραφουν........ας ειμαστε μαγκες να προσεχουμε.......

παντως εχω δει ζητα να κανει τετοια σουζα που νομιζα οτι θα βρει ο φαρος κατω!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    δεν θα κατσω να γεμισω το κεφαλι κανενος

η να τον πεισω αν ειναι σωστο ή ΟΧΙ

στην τελικη ποιος ξερει το σωστο!!!!!

εχω τις αποψεις μου και ΔΕΝ τις κρατω για μενα

απλα καποιες απαντησεις με εχουν καλυψει και αλλες με εχουν βγαλει απο τα ρουχα μου

πιστευω πως με λιγη αυτοκριτικη θα βρειτε την αληθεια

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ζητας , ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΣ

οχι πως αλλαζει κατι με βαση το εγκωμιο που τους επλεξε ο native (δεν εχω φυσικα κατι μαζι σου) αλλα ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν, απλα καποιοι ειναι πανω - πανω και δεν αρπαζουν τοσο
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

εγω παλι πιστευω οτι επρεπε να του δωσουν ενα Ζ 1000 , να ειναι το μοτορι κοντα

στην ιδιοτητα , :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

& επισης θεωρω οτι η ομαδα Ζ θα επρεπε να εχει τουμπανα μηχανακια ,

να πεις βρε αδερφε με καταδιωκει ενα busa , ενα ninja κ.τ.λ. , για να γουσταρεις &

λιγο..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    load runner

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: Re: Re: Κόντρα με Ζ(ητά)!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
    οχι με το XX BLACKBIRD κανω τις κοντρες η με το busa K8 η με το FZ1 ΜΟΥ,που ολα αυτα ειναι ενα απο τα 6 μηχανακια μου..αλλα και με το CBF τα χω τα κουλαδια..
    Πςςςςςςςς.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	not worthy.gif 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	11,6 KB 
ID:	135357
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Re: Re: Re: Re: Re: Κόντρα με Ζ(ητά)!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πςςςςςςςς.....
    ΘΕΟΣ ροδιτης κρούκη μου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: Re: Re: Κόντρα με Ζ(ητά)!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πςςςςςςςς.....
    μην κατουρας στο forum ρε!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος Το avatar του/της GOSTRIDER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
    Παιδιά πάρτε και προωθήστε το βίντεο αυτό σαν chain mail.

Πρέπει να τους κάνουμε για ακόμη μία φορά ρεζίλι!

Μοτοσυγκέντρωση 2008΄
    Κόντρα με Ζ(ητά)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6A_MsFejKPM

Μιλάμε για ΒΛΑΚΑ.
    Δεν το ήξερε ότι θα τον τραβήξουνε βίντεο?
    Πόσο κατεστραμμένος μπορεί να είναι!
    ??????????????
    ωραίος ο τύπος
    GOSTRIDER...........

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ Μl 500
    από Ο ΑΣΧΕΤΟΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2008, 00:54
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2006, 10:02