Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
κλεινει η πιστα των μεγαρων?????
στ'αρχιδια μου..
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
κλεινει η πιστα των μεγαρων?????
στ'αρχιδια μου..
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Στέφανε, αν διαβάσεις προσεκτικά το ΠΔ (δε στο συνιστώ για λόγους ... ψυχικής υγείας) θα δεις οτι δεν ειναι καλή βάση...
είναι ενα φιάσκο, μια πατάτα ολκης.... το συγκεκριμένο ΠΔ φωτογραφίζει πίστα παγκοσμίου και αυτομάτως αποκλείει κάθε άλλη προσπάθεια (όπως πχ πίστα τοπική, όπως της πίστας Σερρών)... χωρίς όμως το ΠΔ να ανεφέρεται αποκλειστικά σε .. παγκόσμιο....![]()
συγκεκριμένες "προδιαγραφές" βγάζουν μάτι.... δεν θα κάτσω να το αναλύσω, δεν έχω το χρόνο ουτε τη διάθεση
Όσον αφορα τη συμμετοχή δημόσιου φορέα, σωστα παρατηρείς, δεν υπάρχει καμία απαίτηση να συμμετέχει υποχρεωτικά δημόσιος φορέας σε δημιουργία/εκμετάλευση πίστας...
το πανυγήρι γίνεται στις αδειοδοτικές διαδικασίες που περνάνε απο δημόσιες υπηρεσίες. Όσοι ασχολούνται με ΜΠΕ και ΕΠΟ ... θα καταλάβουν...
Θα συμφωνήσω οτι η αδειοδότηση απο 2 υπουργεία πεχωδε και τουρισμού που πήρε το μάτι μου είναι ίσως χρονοβόρα και περίπλοκη.
Να συμφωνήσω οτι και το αεροδρόμιο σε ακτίνα 120 χιλιομέτρων είναι υπερβολή αλλά κατά τα υπόλοιπα μάλλον μια μικρή επαρχιακή πιστούλα φωτογραφίζει.
Απαιτεί βέβαια σε ορισμένα θέματα προδιαγραφές FIA και FIM αλλά σε στεγασμένους χώρους και υποδομές είναι ελάχιστες οι απαιτήσεις για αγώνα παγκοσμίου, ακόμα και για διεθνή.
Οι κερκίδες 2500 θέσεων και τα 5000 μ2 θέσεων στάθμευσης είναι αστείο, όπως και τα 200 μ2 για τις ανάγκες του τύπου, και τα περίπου 800μ2 για χώρους διοίκησης οργάνωσης και φιλοξενίας.
Νομίζω μάλιστα ότι οι απαιτήσεις είναι τόσο μικρές που ακυρώνουν την πρόθεση να λειτουργήσει η πίστα σαν μοχλός ανάπτυξης της περιοχής που θα κατασκευαστεί.
Χωρίς να έχω διαβάσει στο ΠΔ που αναφέρεστε, θυμάμαι ένα editorial του Χούντρα για το επίμαχο νομοσχέδιο. Οι προυποθέσεις πλάτους και μήκους που πρέπει να έχει η υπό κατασκευή πίστα, έβγαζαν εκτός προδιαγραφών 4-5 πίστες του παγκοσμίουΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Θα συμφωνήσω οτι η αδειοδότηση απο 2 υπουργεία πεχωδε και τουρισμού που πήρε το μάτι μου είναι ίσως χρονοβόρα και περίπλοκη.
Να συμφωνήσω οτι και το αεροδρόμιο σε ακτίνα 120 χιλιομέτρων είναι υπερβολή αλλά κατά τα υπόλοιπα μάλλον μια μικρή επαρχιακή πιστούλα φωτογραφίζει.
![]()
Σίγουρα ήταν το Estoril και νομίζω και το Brno όπως και 2-3 άλλες. (Για τις Σέρρες δεν το συζητάμε. Ούτε για ΠΠ κάρτ δεν κάνει σύμφωνα με το νόμο)![]()
+1 αλλά στην συνέχεια έκαναν αλλαγές για να μην κλείσουν οι Σέρρες ως πρώτο βήμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χωρίς να έχω διαβάσει στο ΠΔ που αναφέρεστε, θυμάμαι ένα editorial του Χούντρα για το επίμαχο νομοσχέδιο. Οι προυποθέσεις πλάτους και μήκους που πρέπει να έχει η υπό κατασκευή πίστα, έβγαζαν εκτός προδιαγραφών 4-5 πίστες του παγκοσμίου![]()
Σίγουρα ήταν το Estoril και νομίζω και το Brno όπως και 2-3 άλλες. (Για τις Σέρρες δεν το συζητάμε. Ούτε για ΠΠ κάρτ δεν κάνει σύμφωνα με το νόμο)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χωρίς να έχω διαβάσει στο ΠΔ που αναφέρεστε, θυμάμαι ένα editorial του Χούντρα για το επίμαχο νομοσχέδιο. Οι προυποθέσεις πλάτους και μήκους που πρέπει να έχει η υπό κατασκευή πίστα, έβγαζαν εκτός προδιαγραφών 4-5 πίστες του παγκοσμίου![]()
Απαιτεί μήκος 2500-8000μ πλάτος 12 με 15 στην εκκίνηση και ευθεία 250μ κατ ελάχιστον.
Τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται είναι αρκετά μικρότερα απο της πίστας Σερρών.
Οκ πατέρα. Ισως να τροποποιήθηκε από τότε που έγραψε το άρθρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Απαιτεί μήκος 2500-8000μ πλάτος 12 με 15 στην εκκίνηση και ευθεία 250μ κατ ελάχιστον.
Τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται είναι αρκετά μικρότερα απο της πίστας Σερρών.![]()
Δεν υπερασπίζομαι το ΠΔ αντίθετα ,πιστεύω οτι για να βγεί πίστα στην Ελλάδα και να ζήσει πρέπει να είναι τεράστια και να είναι περισσότερο ποολυχώρος παρά πίστα, να υπάρχουν δηλαδή εγκαταστάσεις για μαγαζιά συνεργεία σχολές οδήγησης πίστες καρτ μοντελοδρόμια ξενοδοχεία ακόμα και παιδότοποι που λέει ο λόγος, και να είναι και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
το ελληνικό πρέπει να γίνει πάρκο, αυτή είναι η προτεραιότηταΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
και να είναι και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Σωστά.... Πάρκο, με μια πίστα στην μέση....Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
το ελληνικό πρέπει να γίνει πάρκο, αυτή είναι η προτεραιότητα
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
όχι, καλύτερα πάρκο, με ένα πάρκο στη μέση
Βυρων το πηρες το πμ??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οκ πατέρα. Ισως να τροποποιήθηκε από τότε που έγραψε το άρθρο.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
όχι, καλύτερα πάρκο, με ένα πάρκο στη μέση
Πόσα χρόνια είναι απλά μια τεράστια ανεκμετάλλευτη αλάνα;
Ετσι θα παραμείνει...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το πάρκο είναι ένα πράγμα που το πληρώνεις συνέχεια χωρίς να σου προσφέρει τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
το ελληνικό πρέπει να γίνει πάρκο, αυτή είναι η προτεραιότητα
Η πίστα είναι μια χρήσιμη εγκατάσταση που μπορεί να θεωρηθεί και πάρκο![]()
γιατί είσαι απαισιόδοξος ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πόσα χρόνια είναι απλά μια τεράστια ανεκμετάλλευτη αλάνα;
Ετσι θα παραμείνει...
δώσε λίγο χρόνο, θα χτίσουν και εκεί![]()
H ανάποδα, ένα πάρκο με μια πίστα γύρω γύρωΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σωστά.... Πάρκο, με μια πίστα στην μέση.......
http://www.austadiums.com/stadiums/stadiums.php?id=176