Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πάνο ευτυχως δεν σου μοιάζει, αυτός είναι κούκλος !!
![]()
![]()
![]()
δεν κανω πλακα, ιδιος ειναι ο κερατας!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πάνο ευτυχως δεν σου μοιάζει, αυτός είναι κούκλος !!
![]()
![]()
![]()
δεν κανω πλακα, ιδιος ειναι ο κερατας!
![]()
Νονε βρεθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο νονός εύχεται να το βρεις σύντομα :smilea:στειλε και μια ευχουλα τωρα για να πιασω το λαχειο αλλα αν γινεται πες τους να μου το φερουν απ'το σπιτι γιατι δεν τα παω καλα με τα πρακτορεια.
![]()
Να στε καλα παιδες, απιστευτο συναισθημα να περνεις κατι δικο σου πισω ,αθικτο.![]()
:a44: :a34:![]()
bravo re!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Νονε βρεθηκεστειλε και μια ευχουλα τωρα για να πιασω το λαχειο αλλα αν γινεται πες τους να μου το φερουν απ'το σπιτι γιατι δεν τα παω καλα με τα πρακτορεια.
![]()
Να στε καλα παιδες, απιστευτο συναισθημα να περνεις κατι δικο σου πισω ,αθικτο.![]()
:a44: :a34:![]()
![]()
ελα δελεαρ κερασι σημερα...
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
πως εγινε ρε? πες!
:smilea:
Μητσε σ'ευχαριστω καταρχιν που εισαι ο μονος που καταλαβες οτι ειμαι ιδιος ο γιος μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πως εγινε ρε? πες!
:smilea:![]()
Στην παραλια που πηγα υπαρχει ενας φιλος που μενει εκει και μολις τον ειδα ,ειπα αυτος θα ξερει τι εχει παιχτει.
Μου ειπε οτι ο αδερφος του βρηκε ενα κρανος αλλα αλλο χρωμα, του εδωσα τηλ. και αφου τσεκαρεμε πηρε και μου ειπε βρεθηκε ελα παρτο.
Πρεπει να στεναχωρεθηκε λιγο γιατι καταλαβα οτι περιμενε να τελειωσει το καλοκαιρι και μετα να το φορεσει.![]()
Ετσι γιναμε με 2 κρανη.Σουπερ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μητσε σ'ευχαριστω καταρχιν που εισαι ο μονος που καταλαβες οτι ειμαι ιδιος ο γιος μου.![]()
Στην παραλια που πηγα υπαρχει ενας φιλος που μενει εκει και μολις τον ειδα ,ειπα αυτος θα ξερει τι εχει παιχτει.
Μου ειπε οτι ο αδερφος του βρηκε ενα κρανος αλλα αλλο χρωμα, του εδωσα τηλ. και αφου τσεκαρεμε πηρε και μου ειπε βρεθηκε ελα παρτο.
Πρεπει να στεναχωρεθηκε λιγο γιατι καταλαβα οτι περιμενε να τελειωσει το καλοκαιρι και μετα να το φορεσει.![]()
Ετσι γιναμε με 2 κρανη.Σουπερ![]()
![]()
ειδες αμα εισαι λαμογιο? εχεις τις ακρες σου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραιος ρε! μπραβο!
![]()
![]()
![]()