Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Καπταιν...όλα ωραία...αλλά μόνο μέχρι 4 Gb Ram??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά άμα σου φτάνει...εμένα μου περισσεύει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί τα Win/32 στα PC βλέπουν παραπάνω ακόμα και αν υπάρχει ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Άσε που το LEOPARD ΔΕΝ είναι σαν τα μαύρα χάλια των Vista όσο αφορά την διαχείρηση πόρων συστήματος...Στην πράξη ακόμα και για απαιτητικές consumer εφαρμογές (γιατί σε αυτές απευθύνεται κυρίως το iMac...) το Leopard και με τα 2 GB πάει ΣΦΑΙΡΑ...
Στο κάτω-κάτω της γραφής για απαιτητικές-επαγγεματικές εφαρμογές υπάρχει και το MacPro με τους 2πλούς quad XEON επεξεργαστές και με δυνατότητα μέχρι 32GB ram !!!![]()
Είπες τη μαγική λέξη.MacPro...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Γιατί τα Win/32 στα PC βλέπουν παραπάνω ακόμα και αν υπάρχει ???
Άσε που το LEOPARD ΔΕΝ είναι σαν τα μαύρα χάλια των Vista όσο αφορά την διαχείρηση πόρων συστήματος...Στην πράξη ακόμα και για απαιτητικές consumer εφαρμογές (γιατί σε αυτές απευθύνεται κυρίως το iMac...) to Leopard και με τα 2 GB πάει ΣΦΑΙΡΑ...
Στο κάτω-κάτω της γραφής για απαιτητικές-επαγγεματικές εφαρμογές υπάρχει και το MacPro με τους 2πλούς quad XEON επεξεργαστές και με δυνατότητα μέχρι 32GB ram !!!
Σε ένα τέτοιο έκανα μονταζ τη Δευτέρα και μου έφυγε η μαγκιά...
Λένε ότι φτιάχνουν αναβάθμιση για τα vista που θα δέχονται πάνω από 3 GB μνήμη...
Αν σου άρεσε η οθόνη στο 20άρι, στο 24άρι θα παραμίλαγες (και δεν το λέω μόνο από άποψη μεγέθους...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[kamenos]
Γυρισα χθες απο το Dark Knight άνοιξα το κουτί και ξεκίνησα
Εκατσα ως τις 3 παρα να χαζεύω
[/kamenos]
Διαπιστώσεις:
- Οθόνη: Γ@μεί. Είδα πόσο χάλια φωτογραφίες τραβάω![]()
- Ευκολία: Απιστευτη, όλα έτοιμα
- Ταχύτητα: Φυσάει
- Εφαρμογές: Ενα σωρό και εύκολες
- Setup: Περίπου 15'
- Internet setup: Περίπου 2'
και άλλα πολλά εν καιρώ
![]()
![]()
![]()
Για τα υπόλοιπα...Welcome to LEOPARD...
Ότι και να κάνουν το MacOS είναι πάντα πολλά χρόνια μπροστά...και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για 64bit λειτουργικό....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Λένε ότι φτιάχνουν αναβάθμιση για τα vista που θα δέχονται πάνω από 3 GB μνήμη...
Και εδώ που τα λέμε, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα Vista άσχετα με το πόση μνήμη θα μπορούν να δεχτούν ή όχι στο μέλλον, έχουν σοβαρό πρόβλημα στην διαχείρησή της...![]()
πιθανότατα, αλλα για domestic χρήση μια χαρά ειναι η 20αρα, δε νομιζω οτι χρειαζόταν να δώσω τα επιπλέον χρήματαΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν σου άρεσε η οθόνη στο 20άρι, στο 24άρι θα παραμίλαγες![]()
Μου έφερε συνάδελφος ενα DVD με ενα καρο καλουδια μέσα![]()
πάλι homework ( :a31: ) θα έχει το βράδυ :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais