Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 112

Θέμα: ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΝΕΟΥ Transalp

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Σοβαρα βρε το λεω.

Εχει γινει μελετη γιαυτο και ολα πλεον ειναι μονοφθαλμα!

Οταν ενα αμαξι ειναι μακρια φαινονται τα φωτα του πολυ κοντα το ενα στο αλλο (οπως η μηχανη)
    ΟΚ πάω πάσο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ρε σεις, μηπως μας δωσουν κανενα ρολοι για να σταματησουμε να τους ξεφωνιζουμε;
    παρακολουθω την κουβεντα απο την αρχη κ διακρινω μια υποτιμητικη σταση για ενα ναι μεν παλαιο-ακριβο μοντελο αλλα 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ δε.αναφερομαι στο ΤΑ.
    καλο θα ηταν να λεμε κ τα δικα μας ομως..οπως δεν κρατα ρελαντι κ επισκευη αμορτισερ κεδω αναφερομαι στο vsrtom

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=63474

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=63584

Το ρελαντι εφιαξε μονο του, και για αμορτισερ ρωταω για το μελλον επειδη ταξιδευω πολυ και φορτωμενος. Ετσι για να ξερω τι παιζει. Ειμαστε τοσοι πολλοι οι ευχαριστημενοι κατοχοι vstrom αδερφε manianisg, που θα δυσκολευτεις πολυ, με τετοια επιχειρηματα. Επισης εαν το μηχανακι μου ηταν μπουρδελο, πρωτος εγω θα το ξεφωνιζα και θα αποθαρινα και αλλους να κανουν την ιδια μαλακια.
    Στην προκειμενη περιπτωση ομως, δες στη λιστα vstrom ποσοι ημαστε και βλεπε καθε μερα ποσοι ερχοντε. Αυτοι, τι νομιζεις; Τοσο κοροιδα ειναι;

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    αφηστε να κυκλοφορισει για κανα δυο χρονακια και μετα μιλαμε για προβληματα
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Mπραβο κουβαρνταλικια!!!
    Το στρωμα κανει 7200 με Abs, 70 αλογα και αλουμινενιο ψαλιδι πλαισιο.
    Τρεχτε εσεις στον Σαρακακη να παρετε ρολογακι.
    Συγγνώμη..αλλά πόσο...:a24: πρέπει να είσαι για
    1.να δώσεις φράγκα...
    2. να δώσεις για το συγκεκριμένο τρανσέξουαλ :rotflmao: φράγκα ....????
    και... 3.. όπως τα είπες οταν τα εχει σαρώσει ολα το v-strom...

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ...????
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Ρε σεις, μηπως μας δωσουν κανενα ρολοι για να σταματησουμε να τους ξεφωνιζουμε;

παρακολουθω την συζητηση κι εχω την εξης απορια!
    θελω να παρω το νεο τρανσαλπ γιατι το γουσταρω πολυ αυτο το μηχανακι και αναρρωτιεμαι γιατι μια μεριδα νεοελληναραδων επιθυμει να με κρινει για την επιλογη μου και τον τροπο που θα ξοδεψω τα ευρωπουλακια μου

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spicar76
    θελω να παρω το νεο τρανσαλπ γιατι το γουσταρω πολυ αυτο το μηχανακι και αναρρωτιεμαι γιατι μια μεριδα νεοελληναραδων επιθυμει να με κρινει για την επιλογη μου και τον τροπο που θα ξοδεψω τα ευρωπουλακια μου
    το emoticon όλα τα λεφτά.. ρε και εμένα μου αρέσει το transalp το καινούριο.. και πολύ μάλιστα.. δεν έχετε καταλάβει ότι αφενός χαβαλέ κάνουμε και αφετέρου σχολιάσαμε 2 πράγματα

1) ότι είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει - κοινώς κακή σχέση απόδοσης/ τιμής

2) ότι το δώρο της honda σε αυτούς που έσκασαν την διαφορά αγοράζοντας το από τους πρώτους είναι σκέτη κοροιδία.. αν είχα πληρώσει ένα χιλιάρικο παραπάνω και μετά μου έλεγαν, ξέρετε κύριε Ανδρέα σας κάνουμε δώρο ένα ρολόϊ που στην εταιρία κόστισε δεν κόστισε 80 ευρώ θα ξενέρωνα άγρια..

Άντε με το καλό να το πάρεις το transalpάκι σου..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spicar76
    ...εγω να μιλήσω ή θα γίνω πάλι κακός???
    Φίλε spicar76 εγώ μαζί σου είμαι...ΠΑΡΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!Είναι το βασικότερο κριτήριο για αγορά μοτοσυκλέτας κατ'εμέ ,το οποίο πάρα πολλοί αγνοούν βγάζοντας χαρτί και μολύβι και κάνοντας υπολογισμούς! :a13:

Οπως ειπε και ο φιλος epp1640, πλακα κανουμε.
    spicar76, με το καλο να το παρεις, το εργαλειο. Νομζω θα εισαι ο πρωτος στο φορουμ.
    Αντε μπραβο και καποιος που δεν ντρεπετε να το παρει.
    Αμα το εχει παρει και αλλος ρε παιδια, πειτε το, δεν ειναι ντροπη.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αμα το εχει παρει και αλλος ρε παιδια, πειτε το, δεν ειναι ντροπη.

Για τo ρολοϊ ή τη μηχανη ενδιαφερεσε

Παντως απο κοντα που το ειδα..ειναι πολυ ομορφοτερο απο 'τι στις φωτογραφιες (ευτυχως γιατι ασχημοτερο δεν πηγαινε :rotflmao: )

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    το emoticon όλα τα λεφτά.. ρε και εμένα μου αρέσει το transalp το καινούριο.. και πολύ μάλιστα.. δεν έχετε καταλάβει ότι αφενός χαβαλέ κάνουμε και αφετέρου σχολιάσαμε 2 πράγματα

1) ότι είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει - κοινώς κακή σχέση απόδοσης/ τιμής

2) ότι το δώρο της honda σε αυτούς που έσκασαν την διαφορά αγοράζοντας το από τους πρώτους είναι σκέτη κοροιδία.. αν είχα πληρώσει ένα χιλιάρικο παραπάνω και μετά μου έλεγαν, ξέρετε κύριε Ανδρέα σας κάνουμε δώρο ένα ρολόϊ που στην εταιρία κόστισε δεν κόστισε 80 ευρώ θα ξενέρωνα άγρια..

Άντε με το καλό να το πάρεις το transalpάκι σου..

...και ποια αντιπροσωπεια δεν θα κοιταξει το συμφερον της?
    Ας μην γελιομαστε παιδες.Το ξερουμε ολοι πολυ καλα,το εχουμε δει στους επισημους,στους ανεπισημους,στα συνεργεια και σε καθετι που εχει σχεση με αυτο που γουσταρουμε να κανουμε
    ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ

Φίλε spicar76 μην πάρεις την Τρανσαλπ γιατί δεν αξίζει τα λεφτά της.

Πάρε την BMW1200 GS Adventure, που τα αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

Παντως απο κοντα που το ειδα..ειναι πολυ ομορφοτερο απο 'τι στις φωτογραφιες (ευτυχως γιατι ασχημοτερο δεν πηγαινε :rotflmao: )
    Συμφωνώ! Μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής και το σχετικά μαζεμένο μέγεθος της.
    Δεν θα την αγόραζα για τους λόγους που έχουν αναφερθεί αλλά σίγουρα δεν θα με χάλαγε η εξωτερική εμφάνιση.
    Ενώ αντίθετα στο Vstrom αυτό με χαλάει κυρίως.

Ο καθένας μας έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

[/QUOTE
    http://www.youtube.com/watch?v=Sz2ZJlPqJMs

Εντυπώσεις από το Transalp 700

Εδώ και 2 μήνες περίπου είμαι κάτοχος του νέου Transalp 700 (το έδωσα το ΧΤ660R που είχα).
    Το Transalp το αγόρασα 7.620 ευρώ (-4.300 που έδωσα το ΧΤ, μου κόστισε 3.320 ευρώ).

Εντυπώσεις από τη συμβίωση μαζί του:

Θετικά:
    1) Ομορφο (υποκειμενικό) και ξεχωριστό (δεν το μπερδεύεις με κανένα άλλο). Ιδίως ο προβολέας του είναι (για μένα) έρωτας.
    2) Πολύ μαζεμένο σε διαστάσεις, ευέλικτο, με ελαφριά αίσθηση (παρά τα 220 πραγματικά κιλά του). Μου θυμίζει το ΧΤ660R στην ευκολία χρήσης.
    3) Κινητήρας δυνατός (59 ίπποι), κυρίως στις χαμηλομεσαίες στροφές (δηλ. εκεί που το δουλεύεις καθημερινά) και εξαιρετικά ροπάτος και ελαστικός. Σύμφωνα με το ΜΟΤΟ, μέχρι τις 7.200 σ.α.λ. είναι πιο δυνατό από το V-Strom. Από εκεί και πάνω υπερέχει το Suzuki. Στην καθημερινή χρήση πάντως (και μέχρι τις 7.200 σ.α.λ.) υπερτερεί το Transalp. (Μην πέσετε να με φάτε οι V-Strom-άδες, έτσι; Εχει και το "δικό σας" τις χάρες του στο ταξίδι και στην ανεμοκάλυψη).
    4) Φρένα με την απολύτως κορυφαία αίσθηση που μπορείς να βρείς. Σαν να πιάνεις με τα χέρια τους δίσκους. Και το συνδυασμένο ABS προσθέτει πόντους ασφαλείας στα δύσκολα.
    5) Ικανό για το χώμα. Τελεία. Το Transalp παραμένει υπερήφανα on-off και μπαίνει στο χώμα με αξιώσεις. Δεν "περνάει" απλώς από πατημένο χωματόδρομο αλλά μπαίνει στη "φύση" και το διασκεδάζει κιόλας, με όπλο του τον μαζεμένο όγκο του, τους ακτινωτούς τροχούς του, το μικρό μεταξόνιό του, το ροπάτο κινητήρα του, τα προοδευτικά φρένα του, το "μαλακό" και ενδοτικό πλαίσιό του, τα καλά λάστιχά του. Χωρίς υπερβολή πάω όπου πήγαινα πριν με το ΧΤ660R, και με την ίδια ευκολία.
    6) Εξυπηρετικό και ευέλικτο στην πόλη. Χωράει άνετα σχεδόν παντού (βλ. μικρός όγκος, στενό τιμόνι με μεγάλο κόψιμο) και μπορεί να είναι ο καθημερινός σου υπηρέτης.
    7) Δοκιμασμένος κινητήρας εδώ και 20 χρόνια. Οι μόνες αλλαγές στο 700άρι είναι οι 4βάλβιδη κεφαλή (αντί για 3βάλβιδη πριν) και ο ψεκασμός της Keihin (αντί για τα βενζινοβόρα καρμπυρατέρ).
    8) Ανετη σέλα για αναβάτη και συνεπιβάτη.

Αρνητικά:
    1) Υψηλότερη τιμή αγοράς από τον ανταγωνισμό. Δεν είναι ακριβό γι' αυτά που προσφέρει αλλά υπάρχουν και οικονομικότες προτάσεις με αξιόλογο ενδιαφέρον.
    2) Ανεπαρκής ανεμοκάλυψη, λόγω μικρής ζελατίνας (είναι όμως πιο όμορφη από μια τεράστια ... τζαμαρία). Αν θέλεις, υπάρχει και aftermarket ψηλότερη, της Honda ή της Givi ή της Ermax κλπ. Τη βάζεις και ξένοιασες.
    3) Ενοχλητική ζέστη στα πόδια του αναβάτη από τον κινητήρα. Συχνή λειτουργία του βεντιλατέρ στην κίνηση, λόγω υπερθέρμανσης. Πάντως ποτέ η θερμοκρασία δε μου ανέβηκε πάνω από τους 103 βαθμούς στο ηλεκτρονικό θερμόμετρο (Σημείωση: το όριο ασφαλούς λειτουργίας είναι, σύμφωνα με το manual, οι 122 βαθμοί). Πάντως η ζέστη από τον κινητήρα τώρα το καλοκαίρι είναι κάτι που ενοχλεί.

Αυτά.
    Κώστας.
    "Το ταξιδεύειν εστί φιλοσοφείν"

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΦΟΡΤΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ (ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Ss)
    από devil's animal στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2013, 09:48
  2. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Arai
    από Trans στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 15:42
  3. Ερωτηση για ζελατινα Kappa - Transalp
    από sunnymtx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2006, 23:06
  4. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  5. Ερωτήσεις για ιδιοκτήτες MONO Transalp 600!
    από transalper600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 20:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF