Ούτε γι'αυτό είμαστε Λινάκι, άμα δεις τη μύτη μου μετά το προχτεσινό 5x5 θα γελάς μια βδομάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ρε δε πα να ...... δειτε κανα ποδοσφαιρο
Τάκλιν με τη μούρη, τίποτ'άλλο δεν σου λέω !:rotflmao:
![]()
Ούτε γι'αυτό είμαστε Λινάκι, άμα δεις τη μύτη μου μετά το προχτεσινό 5x5 θα γελάς μια βδομάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ρε δε πα να ...... δειτε κανα ποδοσφαιρο
Τάκλιν με τη μούρη, τίποτ'άλλο δεν σου λέω !:rotflmao:
![]()
Εγώ γιατί όποτε αφήνω προτεραιότητα συνήθως το από πίσω αμάξι(με άντρα οδηγώ) μου κορνάρει γιατί θέλει να περάσω πάνω από το πεζό ή το από το αμάξι που θέλει να στρίψει??![]()
Χτες φεύγοντας από τη δουλειά και ενώ βάζω το κράνος, αμάξι με άντρα οδηγό μέσω κάνει λίγο δεξιά και ετοιμάζεται να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει με αποτέλεσμα να το βρίζει μια μηχανή και ένα αμάξι γιατί πήγε να τους πάρει μαζί του... καταβάθος πρέπει να είναι γυναίκα![]()
Στη διασταύρωση θηβών και τζ. κένεντυ αμάξι με άντρα οδηγό ήθελε να στρίψει αριστερά που απαγορεύεται και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα ... Κι σ αυτή τη περίπτωση γυναίκα οδήγος θα ήταν ντυμένη άντρας
Προχθές στην εθνική γυναίκα με κλεισε της κορνάρω και αυτή έβγαλε το χέρι και με χαιρέτησε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το θέμα είναι ότι καλοί και κακοί οδηγοί υπάρχουν και στους 2.
Γι αυτό![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Επιβεβαιώνω, την είδα στο επόμενο φανάρι που έβγαζε τη μάσκα !Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Στη διασταύρωση θηβών και τζ. κένεντυ αμάξι με άντρα οδηγό ήθελε να στρίψει αριστερά που απαγορεύεται και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα ... Κι σ αυτή τη περίπτωση γυναίκα οδήγος θα ήταν ντυμένη άντρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσωπικα πιστευω οτι ο γυναικειος εγωισμος ειναι απειρες φορες μεγαλυτερος απο τον
αντρικο , σε συγκριση ας πουμε ,
αντρικος εγωισμος = χειροβομβιδα αμυντικη
γυναικειος εγωισμος = ατομικη 100 μεγατονων
& αυτο εχει μεταφερθει δυστυχως & στο τιμονι .................
καλυτερα να μανουριασεις με 100 αντρες παρα με μια γυναικα δεν βγαζεις ακρη λεμε
ασε που πλεον δεν την παλευουν καθολου , ειναι ολες καμμενες απο τις βαφες
οτι ΄να ναι λεμε................
load runner