Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 97

Θέμα: για το νεο hornet 1000

Νέο μέλος
    Οκ παιδια,
    σταματαω, τα ειπα και ξεθυμανα!

Απλα με εξοργησε η φραση ιδιαιτερα του catmaster "Εγώ πάντως χωρίς να το έχω οδηγήσει λέω ότι το μηχανάκι είναι για το μπούτσο καβάλα ...."
    Φανταστειτε να σχολιαζει καποιος που δεν εχει κανει καν βολτα μια τετοια μηχανη με τοσο αρνητικα σχολια και εσυ να την εχεις αγορασει με τοσο κοπο και ιδρωτα!

Δεν εχω τιποτα με κανενα και παλι συγγνωμη για το υφος μου αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε πιο αντικιμενικοι και ρεαλιστες σε ορισμενα θεματα!

Φιλικα Μανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpaspire
    Οκ παιδια,

Απλα με εξοργησε η φραση ιδιαιτερα του catmaster "Εγώ πάντως χωρίς να το έχω οδηγήσει λέω ότι το μηχανάκι είναι για το μπούτσο καβάλα ...."
    Φανταστειτε να σχολιαζει καποιος που δεν εχει κανει καν βολτα μια τετοια μηχανη με τοσο αρνητικα σχολια και εσυ να την εχεις αγορασει με τοσο κοπο και ιδρωτα!

Δεν εχω τιποτα με κανενα και παλι συγγνωμη για το υφος μου αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε πιο αντικιμενικοι και ρεαλιστες σε ορισμενα θεματα!

Φιλικα Μανος

Σε μερικά φόρουμ πρέπει να συνηθίσεις να "διαβάζεις" μέσα από τις γραμμές ώστε να καταλαβαίνεις πότε κάποιος κάνει χαβαλέ και πότε μιλάει σοβαρά ... γι' αυτό ακριβώς γράφω κάπου ότι δεν το έχω καβαλήσει απλά ντόρος να γίνεται ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mpaspire
    Οκ παιδια,

Nα ΄γιάσει ο στόμας σου φίλε Μάνο.
    Μας τα ΄χει κάνει μπαλόνια επειδή θέλει να πάρει aprilia tuono , και θέλει να βγάλει όλα τα υπόλοιπα γυμνά παρτάλια.

Η διΧτατορία του catmaster δεν θα μείνει αναπάντητη....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Nα ΄γιάσει ο στόμας σου φίλε Μάνο.
    Μας τα ΄χει κάνει μπαλόνια επειδή θέλει να πάρει aprilia tuono , και θέλει να βγάλει όλα τα υπόλοιπα γυμνά παρτάλια.

Η διΧτατορία του catmaster δεν θα μείνει αναπάντητη....

Μεγάλε δημοκρατικές διαδικασίες και λοιπές παπάτζες θα τις ξεχάσεις εδώ πέρα ...

Σε τελική ανάλυση άμα δεν έχεις καβαλήσει ποτέ σου Tuono δεν σου φταίμε εμείς να ούμε ...

Άντε με το παλιοσούπερσπόρτ σου με ενα τόνο πλαστικά και φέρινγκ ....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ..και ενώ μιλάγατε για σοβαρά μηχανάκια(hornet), ξαφνικά πετάτε κάτι για πραπρίλια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ..και ενώ μιλάγατε για σοβαρά μηχανάκια(hornet), ξαφνικά πετάτε κάτι για πραπρίλια...

τώρα παίζουμε "ψιλό" Τάσο ....

σε λίγο που θα πέσουν στη τσόχα οι κατεμάδες και τα σουτιέν να είσαι κοντά να φουμαριστείς ....

εκεί να δεις νταηλίκι και τρομοκρατία ...

ΦΙΛΕ ΖΟΠΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ HORNET 600 09' ME ABS!ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!ΦΡΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΠΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4000rpm ΔΕ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny honda
    ΦΙΛΕ ΖΟΠΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ HORNET 600 09' ME ABS!ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!ΦΡΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΠΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4000rpm ΔΕ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	210_honda_hornet600.jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	28,6 KB 
ID:	150542

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ωστόσο, τώρα είδα κ την παρακάτω ατάκα του Θωμά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μην ψάχνεις για μηχανή, πάρε (κι εσύ) ένα SUV...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny honda

πολυ ομορφο μηχανακι το μονο που με καταστρεφει ψυχολογικα ειναι αυτη η καζάνα που βαλαν στα αριστερα της εξατμισης.Το προβλημα με τις κακοσχεδιασμενες εξατμισεις εχει δυστυχως γινει κανονας σχεδον απο ολους τους κατασκευαστες

Παιδιά το μηχανάκι είναι τέλειο!!!! ΤΕΛΟΣ!!
    Όλα τα άλλα εξαρτώνται από τον αγοραστή και τι ψάχνει.Ο πατέρας μου είχε ένα cbr 900 rr όταν εγώ ήμουν 16,και πήγαινε στη δουλειά με το παπί και το έβγαζε μια φορά το μήνα αν είχε καλό καιρό.Πήγαινε μέχρι τη χαλκίδα και γύριζε.Έκανε το κέφι του.Τότε δεν τον καταλάβαινα,τώρα τον καταλαβαίνω απόλυτα στα 28 μου.Οι μοτοσυκλέτες είναι για να περνάς καλά και να τις ευχαριστιέσαι όπως εσύ νιώθεις και όπως εσένα σ΄αρέσει.Και το ΧΤΧ που έχω δεν είναι πρακτικό και ούτε βαλίτσες θέλω να βάλω ούτε τίποτα.Σε ένα σακίδιο πλάτης βάζω οτι θέλω να πάρω μαζί μου και φεύγω.Και με το παπί με το σακίδιο πάω.Μήπως θέλουμε και πορτ παγκάζ στη μοτοσυκλέτα???κοτσαδόρο???Πάρτε κανα σκουτερ να τελειώνετε.

Όσο για το θέμα του αέρα στα naked το ξέρεις απο πριν το πάρεις.

ps::Αυτοί που αγόρασαν το τέρας suzuki B-KING τι να πούνε?Μάλλον να το δώσουν πίσω το σαράβαλο,θα φυσάει πολύ εκει πάνω....

hi pedes na kai to diko mou to exw apo ton semtrmbrio!!!!

hi

όπα! τι έχουμε εδω? Έχει ξεσπάσει πόλεμος? μπήκαν οι ιταλοί και οι ιάπωνες αντίπαλοι σε forum Honda?
    Λοιπόν για αρχή δεν υπάρχει "hornet 1000" Το όνομα τις καλλονής είναι CB1000R.
    Ρωτάω λοιπόν πόσοι που γράφουν εδω έχουν Hornet 1000? (μάλλον λίγοι! οι άλλοι απλός μιλάνε χωρίς να ξέρουν τι τους γίνετε)

1) Η μηχανή είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν σαν σύνολο. Έχει απιστευτο γραμμικο κινητήρα. Έχει απίστευτα φρένα (CABS), και γενικότερα όλο το σύνολο και η συμπεριφοράς της εμπνέουν τον αναβατή για πολλά παιχνίδια! .

2) Κάπου διάβασα εδω μέσα ότι δεν κάνει σούζες? σωστά! με 5 και 150 χιλ δεν μπορεί να σηκωθεί. με τις 2 πρώτες δεν σε ρωτάει καν! το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις λίγο απότομα το γκάζι , μετά ερχετε η λεγόμενη σούζα απογείωσης και μετά η απογείωση. στους δυσκολόπιαστους κάνω δώρο ένα τηλεσκόπιο για να δουν τα άστρα! (όταν καταφέρουν και την οδηγησουν). Με 3 σχέση και 4 δεν μπορώ να πω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει (φοβάμαι μήπως μου αρέσει).

3) Διάβασα ότι η μηχανή δεν είναι άνετη και εύχρηστη.! Σωστά. Για να πάω για μπάνιο το καλοκαίρι έχω ένα v-strom , όσο για τον αέρα μετά τα 150 χιλ είναι δράμα. αλλά τι να κάνεις? δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν τη ζωή. για δικαβαλο το ξεχνάμε αλλά για μένα ούτε αυτό είναι πρόβλημα. Τις μαλακιές θέλω να τις κάνω μονός μου. Βεβαία εάν μιλάμε για κανένα ιταλικό μοτέρ δεν μας πειράζει εάν δεν χωραει 2 άτομο. Βλέπεις το ιταλικό μάρκετινγκ είναι καλύτερο. (Λέγε με monoposto.) Όποιος θέλει άνεση παίρνει mercedes . Όποιος θέλει να κάνει την δουλεία του στο κέντρο της πόλης παίρνει παπί, όποιος θέλει μούρη και καγκουριλικια παίρνει ιταλικό η αυστριακό. Όποιος θέλει να το παίζει γρήγορος στο δρόμο παίρνει ένα R1. Όλα είναι υποκειμενικά και σχετικά.

Δεν είμαι ούτε χοντακιας ούτε τπτ. Έχουν περάσει αρκετές μηχανές από τα χέρια μου και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είναι η καλύτεροι , φιλικότερη και ομορφότερη που είχα.

ΑΑΑ και κάτι για το κλείσιμο. Λαδάκια ανά 12000 χιλ. ουτε 3000 ουτε 5000 ουτε 6000. (ακούς εσύ με το tuono)
    Και για τους νέους! Το μονομπρατσο είναι παλιό στυλακι ( δες το bros)

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc_0316.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	52,0 KB 
ID:	152948

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 23:34
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  4. Βιντεάκι για το νέο Fazer 1000
    από Man7 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 14:43
  5. Τι γνώμη έχετε για το νέο Anti-XT της HONDA?
    από Julius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2004, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ