Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 146

Θέμα: 2 Old 2 Rock ...2 Young 2 Die ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ΤΗΕOD τότε δεν ήταν που είχε φάει τις πέτρες ο Boy George (1985) ;
    Κάτι ψιλά, μη φανταστείς κανένα νταμάρι. Ενα μπουκάλι νερού γεμάτο χαλίκια έφαγε πάνω του ο κιθαρίστας την ώρα που έπαιζε, και σηκώθηκαν και έφυγαν (ευτυχώς για μάς).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος

Γνώμη Pan
    και αν όχι ο καλύτερος, αγαπημένος ! (πιο σωστό)
    Αριστειδη σεβαστη η γνωμη σου δεν ειχα προθεση να την προσβαλω ,απλα θεωρησα οτι την συμπληρωνω.

Αυτο για τα 32 χρονια οντως ητανε βαρυ.Ακομη να το καταπιω.Δε βαριεσε σε λιγο παω για υπνο.Θα κανω delete.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Ημουν μεσα και τις 2 μερες Η πιο πετυχημενη συναυλια κατα την γνωμη μου.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ευτυχώς πρόλαβα Τρύπες στο Λυκαβηττό με κουτρουβαλητό και ξύλο άνευ ορίων (νομίζω 1998, που κινητά τότε, ευτυχώς και τα ΜΜΕ ήταν λίγο αργά και δεν είχε πάρει χαμπάρι η μάνα)
    1994 ήταν, επόμενη μέρα η Ελευθεροτυπία είχε στο εξώφυλλο τίτλο "ΡΟΚ ΑΙΜΑ", τελικά η συναυλία έγινε μετά από κανα δυο μήνες στο ΣΕΦ.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Είχες δει τον Γκαλαχερ το 82 ??????

εμένα μου έχει μείνει το εξής «τραύμα» από την συναυλία του Γκαλαχερ …χωρίς να έχω πάει …

Γυρνώντας από την συναυλία των Pink Floyd το 89

http://www.youtube.com/watch?v=-3YjBHM6jw8

μας ρωτάει τύπος στο τραίνο «ήταν ωραία η συναυλία παιδιά γιατί μετά τον Γκαλαχερ το 82 δεν έχω ξανάπαει σε συναυλία…»…μας γ@μ#σε.....
    Σεπ 1981 ηταν αξεχαστη και αυτη η συναυλια που δεν τελειωσε......

To '80 δεν ήταν που είχαν κάνει συναυλία οι Police στο Σπόρτινγκ κι είχε πέσει άγριο ξύλο με την αστυνομία; Έχω ακούσει -χωρίς να ξέρω αν ισχύει- ότι ο Ριζοσπάστης την άλλη μέρα είχε γράψει για συναυλία που είχε κάνει ένα αστυνομικό συγκρότημα...
    Πετροβόλημα πάντως είχε πέσει και στη συναυλία των Prodigy (ροκάδες εναντίον ρεϊβάδων, τότε δεν ήταν η περίφημη μάνα raver με γυρισμένη την πλάτη στον Ευαγγελάτο; ) και στους Chumbawamba αν τους θυμάται κανείς...

Κανας πιο παλιός να θυμηθεί και να διηγηθεί επεισόδια στη Μάντρα του Αττίκ;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    1994 ήταν, επόμενη μέρα η Ελευθεροτυπία είχε στο εξώφυλλο τίτλο "ΡΟΚ ΑΙΜΑ", τελικά η συναυλία έγινε μετά από κανα δυο μήνες στο ΣΕΦ.
    δε μπορεί να είχα πάει τότε, ήμουν 12
    μήπως είχε ξαναγίνει κάτι το 98 ;
    θα το ψάξω

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    To '80 δεν ήταν που είχαν κάνει συναυλία οι Police στο Σπόρτινγκ κι είχε πέσει άγριο ξύλο με την αστυνομία; Έχω ακούσει -χωρίς να ξέρω αν ισχύει- ότι ο Ριζοσπάστης την άλλη μέρα είχε γράψει για συναυλία που είχε κάνει ένα αστυνομικό συγκρότημα...
    Πετροβόλημα πάντως είχε πέσει και στη συναυλία των Prodigy (ροκάδες εναντίον ρεϊβάδων, τότε δεν ήταν η περίφημη μάνα raver με γυρισμένη την πλάτη στον Ευαγγελάτο; ) και στους Chumbawamba αν τους θυμάται κανείς...

"Ξύλο" με την πραγματική έννοια μόνο στον Ρορυ έπεσε. Όλα τα υπόλοιπα ήταν χάδια-πταίσματα. Εξ άλλου τότε κάθε ροκ συναυλία που σέβοτανε τον ευατόν της έπρεπε να έχει και λίγο σασπένς if you know what i mean... Συνήθως λίγες ψιλές πέφτανε μέχρι να γίνει το "καλό" ντου και να μπουν οι τζαμπατζήδες-μετά όλα ήταν όμορφα...
    By the way ίσως η αρτιότερη συναυλία που έγινε στην Ελλάδα εκείνα τα χρόνια ήταν αυτή των Dire Straits στο ολοκαίνουργιο τότε ΣΕΦ... ΑΨΟΓΗ σε όλα της με τον Mark Knopfler να δίνει μια ακόμα μαγευτική παράσταση του Alchemy...Ο τύπος παίζει αριστουργήματα και ταυτόχρονα το κάνει να φαίνεται τόσο απλό, φυσιολογικό και εύκολο - σαν να αναπνέεις ένα πράγμα... Κάπου πρέπει να έχω ένα μαντήλιι που μου πέταξε ο Mark στο τέλος χαμογελώντας που με έβλεπε επί 2+ ώρες όρθιο στην πρώτη σειρα με τις πατερίτσες !!!
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 26/08/2013 στις 22:27.

δε μπορεί να είχα πάει τότε, ήμουν 12
    μήπως είχε ξαναγίνει κάτι το 98 ;
    θα το ψάξω
    Εγώ θυμάμαι το '94, ήταν να πάμε με ένα φίλο αλλά δε μπόρεσα κι είχε πάει μόνος του, τότε διάβαζα Ελευθεροτυπία και θυμάμαι τον τίτλο στο εξώφυλλο την άλλη μέρα της συναυλίας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    "Ξύλο" με την πραγματική έννοια μόνο στον Ρορυ έπεσε. Όλα τα υπόλοιπα ήταν χάδια-πταίσματα. Εξ άλλου τότε κάθε ροκ συναυλία που σέβοτανε τον ευατόν της έπρεπε να έχει και λίγο σασπένς if you know what i mean... Συνήθως λίγες ψιλές πέφτανε μέχρι να γίνει το ντου και να μπουν οι τζαμπατζήδες-μετά όλα ήταν όμορφα...
    By the way ίσως η αρτιότερη συναυλία που έγινε στην Ελλάδα εκείνα τα χρόνια ήταν αυτή των Dire Straits στο ολοκαίνουργιο τότε ΣΕΦ... ΑΨΟΓΗ σε όλα της με τον Mark Knopfler να δίνει μια ακόμα μαγευτική παράσταση του Alchemy...Ο τύπος παίζει αριστουργήματα και ταυτόχρονα το κάνει να φαίνεται τόσο απλό, φυσιολογικό και εύκολο - σαν να αναπνέεις ένα πράγμα...
    Για τη συναυλία των Dire Straits το έχω ακούσει από πολλούς... Πάντως η χειρότερη συναυλία που έχω πάει είναι Ξύλινα Σπαθιά (απίστευτη γιούχα, ο Παυλίδης μάλλον μαστουρωμένος να ξεχνάει λόγια και τίτλους τραγουδιών και ο κόσμος από κάτω να τραγουδάει Τρύπες...) και η πιο ιδιαίτερη πέρυσι το καλοκαίρι, συναυλία Αγγελάκα παρέα με τη γυναίκα μου, η κορούλα τότε 3 μηνών το πολύ στο καροτσάκι της, η μικρή γούσταρε αφάνταστα το τζέρτζελο που γινόταν, πήγαμε με την προοπτική να πάμε όσο αντέξει χωρίς να κλάψει, τελικά κάτσαμε μέχρι το τέλος και παρά τη φασαρία η μικρή όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά έριξε και ύπνο κι εμείς χοροπηδάγαμε γύρω από την κούνια και τραγουδάγαμε το Δε χωράς πουθενά

Κανας πιο παλιός να θυμηθεί και να διηγηθεί επεισόδια στη Μάντρα του Αττίκ;
    πως νομίζεις οτι έγινε μάντρα... διώροφο αρχοντικό ήταν αλλά έκανε ντου ο Μανιαδακης με τούς χωροφυλακους ,γιατί είχαν ανάψει κατι λουλαδες, και δεν έμεινε πέτρα πάνω στην πέτρα... μόνο η μάντρα του κήπου σώθηκε..
    τρια γκαζοζεν που ήταν παρκαρισμένα έξω απο την μάντρα κάηκαν ολοσχερώς... ωραια χρονια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    πως νομίζεις οτι έγινε μάντρα... διώροφο αρχοντικό ήταν αλλά έκανε ντου ο Μανιαδακης με τούς χωροφυλακους ,γιατί είχαν ανάψει κατι λουλαδες, και δεν έμεινε πέτρα πάνω στην πέτρα... μόνο η μάντρα του κήπου σώθηκε..
    τρια γκαζοζεν που ήταν παρκαρισμένα έξω απο την μάντρα κάηκαν ολοσχερώς... ωραια χρονια...
    O Mανιαδάκης είχε ρετσινόλαδο μαζί;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Για τη συναυλία των Dire Straits το έχω ακούσει από πολλούς... Πάντως η χειρότερη συναυλία που έχω πάει είναι Ξύλινα Σπαθιά (απίστευτη γιούχα, ο Παυλίδης μάλλον μαστουρωμένος να ξεχνάει λόγια και τίτλους τραγουδιών και ο κόσμος από κάτω να τραγουδάει Τρύπες...) και η πιο ιδιαίτερη πέρυσι το καλοκαίρι, συναυλία Αγγελάκα παρέα με τη γυναίκα μου, η κορούλα τότε 3 μηνών το πολύ στο καροτσάκι της, η μικρή γούσταρε αφάνταστα το τζέρτζελο που γινόταν, πήγαμε με την προοπτική να πάμε όσο αντέξει χωρίς να κλάψει, τελικά κάτσαμε μέχρι το τέλος και παρά τη φασαρία η μικρή όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά έριξε και ύπνο κι εμείς χοροπηδάγαμε γύρω από την κούνια και τραγουδάγαμε το Δε χωράς πουθενά

στο Γαλάτσι λες ε ;
    ήταν σούπερ, έχει να ξέρεις Βράχων και Μαρούσι, θα χαρώ να τα π(ι)ουμε αν καταφέρεις να έρθεις

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cat Rock
    από Rezeguet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2005, 18:12
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 12:57
  3. Old Tech