Ημουν μεσα και τις 2 μερες Η πιο πετυχημενη συναυλια κατα την γνωμη μου.
To '80 δεν ήταν που είχαν κάνει συναυλία οι Police στο Σπόρτινγκ κι είχε πέσει άγριο ξύλο με την αστυνομία; Έχω ακούσει -χωρίς να ξέρω αν ισχύει- ότι ο Ριζοσπάστης την άλλη μέρα είχε γράψει για συναυλία που είχε κάνει ένα αστυνομικό συγκρότημα...
Πετροβόλημα πάντως είχε πέσει και στη συναυλία των Prodigy (ροκάδες εναντίον ρεϊβάδων, τότε δεν ήταν η περίφημη μάνα raver με γυρισμένη την πλάτη στον Ευαγγελάτο; ) και στους Chumbawamba αν τους θυμάται κανείς...
Κανας πιο παλιός να θυμηθεί και να διηγηθεί επεισόδια στη Μάντρα του Αττίκ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
"Ξύλο" με την πραγματική έννοια μόνο στον Ρορυ έπεσε. Όλα τα υπόλοιπα ήταν χάδια-πταίσματα. Εξ άλλου τότε κάθε ροκ συναυλία που σέβοτανε τον ευατόν της έπρεπε να έχει και λίγο σασπένς if you know what i mean...Συνήθως λίγες ψιλές πέφτανε μέχρι να γίνει το "καλό" ντου και να μπουν οι τζαμπατζήδες-μετά όλα ήταν όμορφα...
By the way ίσως η αρτιότερη συναυλία που έγινε στην Ελλάδα εκείνα τα χρόνια ήταν αυτή των Dire Straits στο ολοκαίνουργιο τότε ΣΕΦ... ΑΨΟΓΗ σε όλα της με τον Mark Knopfler να δίνει μια ακόμα μαγευτική παράσταση του Alchemy...Ο τύπος παίζει αριστουργήματα και ταυτόχρονα το κάνει να φαίνεται τόσο απλό, φυσιολογικό και εύκολο - σαν να αναπνέεις ένα πράγμα... Κάπου πρέπει να έχω ένα μαντήλιι που μου πέταξε ο Mark στο τέλος χαμογελώντας που με έβλεπε επί 2+ ώρες όρθιο στην πρώτη σειρα με τις πατερίτσες !!!
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 26/08/2013 στις 22:27.
Για τη συναυλία των Dire Straits το έχω ακούσει από πολλούς... Πάντως η χειρότερη συναυλία που έχω πάει είναι Ξύλινα Σπαθιά (απίστευτη γιούχα, ο Παυλίδης μάλλον μαστουρωμένος να ξεχνάει λόγια και τίτλους τραγουδιών και ο κόσμος από κάτω να τραγουδάει Τρύπες...) και η πιο ιδιαίτερη πέρυσι το καλοκαίρι, συναυλία Αγγελάκα παρέα με τη γυναίκα μου, η κορούλα τότε 3 μηνών το πολύ στο καροτσάκι της, η μικρή γούσταρε αφάνταστα το τζέρτζελο που γινόταν, πήγαμε με την προοπτική να πάμε όσο αντέξει χωρίς να κλάψει, τελικά κάτσαμε μέχρι το τέλος και παρά τη φασαρία η μικρή όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά έριξε και ύπνο κι εμείς χοροπηδάγαμε γύρω από την κούνια και τραγουδάγαμε το Δε χωράς πουθενά![]()
πως νομίζεις οτι έγινε μάντρα... διώροφο αρχοντικό ήταν αλλά έκανε ντου ο Μανιαδακης με τούς χωροφυλακους ,γιατί είχαν ανάψει κατι λουλαδες, και δεν έμεινε πέτρα πάνω στην πέτρα... μόνο η μάντρα του κήπου σώθηκε..
τρια γκαζοζεν που ήταν παρκαρισμένα έξω απο την μάντρα κάηκαν ολοσχερώς... ωραια χρονια...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε