Εγώ τίποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι πίνεις ρε σύ;![]()
Εσύ δείχνεις ότι ξεχνάς....![]()
Εγώ τίποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι πίνεις ρε σύ;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.....![]()
Δηλαδή εσύ εάν οδηγήσεις μια ξένη μηχανή,
έστω και για 30 μινς, δεν μπορείς να βγάλεις κάποια πρώτα συμπεράσματα ?
Έχεις οδηγήσει π.χ. Honda με ABS+CBS και δεν σου έκανε εντύπωση σε σχέση με το δικό σου ?
Πάντα μου άρεσε να οδηγώ άλλες μηχανές,
έχω οδηγήσει αρκετά σε test rides γιατί μ αρέσει να συγκρίνω αλλά και για να βλέπω τι παίζεται στον ανταγωνισμό.
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ τίποτα...
δεν εχεις δικιο![]()
Μπορω.Απλα θα ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια θετικα.Ιδιως οταν μιλαμε για καινουργιο χιλιαρι γυμνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Δηλαδή εσύ εάν οδηγήσεις μια ξένη μηχανή,
έστω και για 30 μινς, δεν μπορείς να βγάλεις κάποια πρώτα συμπεράσματα ?
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675
καλη η νεα μοδα με το μονο ψαλιδι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Δεν μπορώ άλλο λέμε.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο Ολυμπιονίκης, κάτοχος 5 Παγκόσμιων Ρεκόρ και Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών, Βαλέριος Λεωνίδης, επέλεξε για μια ακόμη φορά μια μοτοσικλέτα της Honda για τις μετακινήσεις του. Αυτή τη φορά προτίμησε μια ολοκαίνουργια CB 1000 R! Τη μοτοσικλέτα παρέλαβε πριν από λίγες ημέρες στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη δηλώνοντας: ««Την πρωτοείδα στην 5η Έκθεση Μοτοσυκλέτας τον περασμένο Απρίλιο και αμέσως είπα:αυτή είναι η μοτοσυκλέτα που θέλω !!! . Οι υποχρεώσεις μου ήταν πολύ αυξημένες λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου, έτσι έδωσα ραντεβούμε τους φίλους της Honda – Σαρακάκη για τις αρχές του Σεπτέμβρη. Πριν την αγοράσω είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω και τότε κατάλαβα ότι η CB 1000R που με είχεεντυπωσιάσει εμφανισιακά, είχε τρομερή δύναμη αλλά προπαντός ήταν φιλική και ένιωσα ασφάλεια με το εκπληκτικό σύστημα συνδυασμένων φρένων ABS της Honda.» Ο Β. Λεωνίδης είχε οδηγούσε μέχρι σήμερα μία Hornet 600 αλλά πλέον θα τον δείτε πάνω στη νέα του, λευκή CB 1000 R.
http://www.mototriti.gr/news/preview..._DATA_ID=72365 :a1:
![]()