Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 103

Θέμα: Hornet 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    ama kati sou vromaei einai oi trixes sou pou kaigodai!!!!!! ayta... na to xairesaai...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Τhanks φιλε! Παντως για τους καθρεφτες δε καταλαβα τι μου ειπεςοτι θα τους βρω φθινοτερα απο ιντερνετ..? τελος παντων,κατι θα βρω και απο δω... Για το ντεποζιτο νομιζω ειναι 16 γιατι εδω 12 επαιρνε το YBRακι που ειχα πριν και δεν ηταν ουτε το μισο! μηπως ειναι 11λιτρα και 5 ρεζερβα..? ποιος ξερει...
    We never get enough...

Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
    γιατι εδω 12 επαιρνε το YBRακι που ειχα πριν και δεν ηταν ουτε το μισο!
    (μαζι με τη ρεζερβα εννοω)
    We never get enough...

Palikaria ypenthimizw oti dinw tin kali mou gia 2400euro opoios psinete 6944563833

Burn rubber,not your soul Το avatar του/της Morpheus_X
    Πουλάς το hornetάκι σου το 250;Αν ναι βάλε καμιά φωτό ενδιαφέρεται ένα φιλαράκι μου

Υ.Γ. κι αν μπορείς γράψε καμια λεπτομέρεια για τη μοτό
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Morpheus_X
    Πουλάς το hornetάκι σου το 250;Αν ναι βάλε καμιά φωτό ενδιαφέρεται ένα φιλαράκι μου

Υ.Γ. κι αν μπορείς γράψε καμια λεπτομέρεια για τη μοτό
    To exei valei stis aggelies.. Psaxe ligo kai tha to vreis!

File Saki_Tsan,
    Boreis na mou peis kai esi tin apopsi sou gia tin hornet 250 pou pires..?
    Pio sigekrimena exo ta exeis erotimata..

1) Pia i mesi katanalosi!!??
    2)Pia i teliki?
    3)Blabes bgazei?
    4)Sta posa xlm. to agorases metaxirismeno?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
    λοιπον επιδη δεν μπορω να στελνω σε ολους πμ εναν εναν σας δινω το τηλ του μαγαζιου! 2105125222

αντε καλη επιτυχια guys
    Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι και μου ειπαν οτι δεν το φερνουν τωρα πια γιατι απαγορευσε η Ευρωπαικη Ενωση την εισαγωγη του απο Ιαπωνια...

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?!

filarAki sou eipa poulaw to diko mou 6944563833 exw kanei post stis aggelies mporeis na to deis ekei

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_giorgos
    filarAki sou eipa poulaw to diko mou 6944563833 exw kanei post stis aggelies mporeis na to deis ekei
    aplos file mou einai poli palio modelo gia ta lefta tou...

siga min to vreis pio ftina! kane mia volta kai des times! 2800-3200euro kimenete

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motorfoot
    aplos file mou einai poli palio modelo gia ta lefta tou...
    Δέν ξέρω τι χρονολογία είναι το hornet που λές και πόσο το πουλάει...αλλά αν θές κάτι καινούργιο και 250 τότε μάλλον προς cbf μεριά θα πάς.....

Αλλά δεν είναι το ίδιο φίλε.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ....

your choice.....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

exw kseftilisei cb 400,ti mou les twra!? fisika kai den exei kamia sxesi! Fantasou me cbf250 (20-21hp) kai 43 alogakia me to diko mou na min pataei asfalto apti dinami....vevaia twra exw ninja ZX-900 KAMIA SXESI alla gia ta kivika tou PERFECT to Hornetaki se dinami

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_giorgos
    exw kseftilisei cb 400,ti mou les twra!? fisika kai den exei kamia sxesi! Fantasou me cbf250 (20-21hp) kai 43 alogakia me to diko mou na min pataei asfalto apti dinami....vevaia twra exw ninja ZX-900 KAMIA SXESI alla gia ta kivika tou PERFECT to Hornetaki se dinami
    whatever

Απλά το μικρό hornet μου κάνει περισσότερο σε μηχανή παρά το cbf.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motorfoot
    File Saki_Tsan,
    Boreis na mou peis kai esi tin apopsi sou gia tin hornet 250 pou pires..?
    Pio sigekrimena exo ta exeis erotimata..

1) Pia i mesi katanalosi!!??
    2)Pia i teliki?
    3)Blabes bgazei?
    4)Sta posa xlm. to agorases metaxirismeno?
    Σου απαντάω εγώ μιας και έχω το συγκεκριμένο μοντέλο..

Το αγόρασα πριν 1.5 χρόνο με 31.000 χλμ... Η κατανάλωσή του είναι γύρω στα 4.5 λτ πόλη και 5.5 λτ ταξίδι.. Φυσικά και έχει σχέση πως οδηγάς (ενδεικτικά έχω κάνει απο 3.1 λτ μέχρι 9++... και στις 2 περιπτώσεις περνούσα κρίση όμως).. Η τελική του στο κοντέρ είναι ειναι 180 - 185.. Μην τους ακους οταν σου λενε για γυμνο οτι δεν πας λόγω αερα και τετοια με πολλα χλμ.. 'Ανετα με 140 είσαι σούπερ.. Βλάβες ουδεμία εκτος απο κάτι καμμενα λαμπάκια στο κοντέρ ύστερα από κατακλυσμό επειδή το είχα βγάλει έξω να πλυθεί .. Σε γενικές γραμμές για να σου δώσω να καταλάβεις για τι μηχανάκι μιλάμε θα σου πώ τα εξής.. Είμαι ο χειρότερος κάτοχος το μηχανάκι δε το προσέχω καθόλου, δεν το πλένω, δε το σκουπίζω, δεν ελέγχω λάδια , νερά υγρά τίποτα δεν κάνω, τα σέρβις τα καθυστερώ σε γενικές γραμμές δεν έχω το Θεό μου.. Και σαν να μην έφταναν αυτά είμαι τόσο απαιτικός όσο δεν πάει.. Φαντάσου ότι έχω κάνει 16.000 χλμ (47.500 έχει τώρα) από τότε που το πήρα.. Μέσα πόλη κάθε μέρα αρκετά χλμ αλλά και ταξίδια και δικάβαλος και φορτωμένος και μονος.. Από κρήτη, πελλοπόνησσο, ήπειρο μακεδονία, χαλκιδικές, κέρκυρες τι να πρωτοθυμηθώ..
    Έχεις ακόμα αμφιβολίες για αξιοπιστία?

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑ:

Πηγα στη Honda και συζητουσα με τον μηχανικο για πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα Ηornet250 vs CBF250...
    Το σημαντικότερο ομως ειναι πως μου ειπε οτι η παραεισαγωγη απο Ιαπωνία σταματησε το 97 και επομενως ειναι αδυνατο να υπαρξει μηχανη παραεισαγωγης (π.χ. Hornet250) με έτος κατασκευης το 98 εως το.....σημερα

Αρα το συμπερασμα ηταν πως ολες οι Hornet250 που κυκλοφορουν στην ευρωπη ειναι μοντελα του 97 η ακομα πιο παλια..

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φτερό Hornet 250
    από gavos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 14:17
  2. Ψάχνω Εξάτμιση για Hornet 250
    από giorgos_giorgos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:02
  3. hornet 250
    από hetfield στο forum Honda CB series