Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 95

Θέμα: Misano MotoGP: On the verge of making history....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Πέραν της κοτσάνας μου λόγω αγνοίας για εκεί πιστεύω πως πάει. Πόσες πραγματικές και γερές μάχες είδαμε φέτος; Μία; Στην Λαγκούνα; Μία πήγε να γίνει στο Brno κι έπεσε ο άλλος.............................................. έβλεπα στο youtube βιντεάκια από Ντούχαν και Σβαντς και κάπως αισθάνθηκα.
    Υπαρχουν και αλλες κατηγοριες αγωνων ΕΚΤΟΣ των MotoGP ρε Στελιο!
    Δειτε πχ τι γινεται στα "μικρα", στα SBK η ακομα περισσοτερο σε αγωνες οπως το NW 2008 (Αγωνας σε δημοσιο δρομο στην Ιρλανδια). Τση ποτ@ν@ς τσε βαλε!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Είναι χαρακτηριστικό το φαινόμενο που ουκ ολίγες φορές έχουμε συναντήσει στην πίστα, φουριόζων οδηγών να μπαίνουν τις πρώτες φορές πίστα και να γράφουν χρόνους που άλλοι παιδεύονται μήνες ή χρόνια για να κάνουν... και όταν έρθει η στιγμή (γιατί θα έρθει..) που σαβουριάζονται, λένε μετά με υπερηφάνεια.. "γαμώτο ατυχία... και γύριζα στο 1.10 λίγο πριν πέσω".

Αυτό ακριβώς αισθάνομαι στον Stoner, όπως και στον Lorenzo.. ήρθαν φουριόζοι από τη μικρότερη κατηγορία και άρχισαν να σπάνε τα χρονόμετρα.. πέσανε πάνω τους τα φώτα, πωπω τι ταλέντα κοιτάχτε πώς πάνε και τα σχετικά μέχρι που άρχισαν οι κωλοτούμπες. Ο Lorenzo ηρέμησε τώρα ήρθε στα ίσα του, ο Stoner μάλλον ταίριαξε με μία ducati που πέρσι ήτανε μπροστά στον ανταγωνισμό και η τύχη πήγε με το μέρος του.

Φέτος του έσπασε τον τσαμπουκά ο Ροσι στη Λαγκούνα από το πουθενά και είδε ότι τα πράγματα τελικά δεν είναι και τόσο δεδομένα.. είδε στον επόμενο αγώνα ότι όχι μόνο δεν απομαρύνεται όπως είχε συνηθίσει, αλλά πίσω του ο Ροσι ακολουθεί σταθερά και ίσως κόβει και μερικά δεκατάκια και άρχισε να ιδρώνει.. Πάρε το λάθος στο Brno, πάρτο και τώρα στο Misano που προφανώς και είχε ακόμα μεγαλύτερο άγχος!

Τον βλέπω να χαλαρώνει τώρα και να ρίχνει λίγο τους χρόνους του γιατί αν είναι έξυπνος πρέπει να καταλάβει ότι δεν αρκεί να γράψεις ένα χρόνο με τις γόμες και να πάρεις την pole, ούτε να κάνεις μόνος σου γυρολόγια.. Πρέπει να μπορείς να τα κάνεις επί σειρά ετών και να είσαι και ανταγωνιστικός στην πίεση και τη μάχη ρόδα ρόδα και να ξέρεις μέχρι πιο σημείο μπορείς ώστε να μένεις και όρθιος. Οδηγοί όπως ο Melandri ή και οι Gibernau, Biaggi, Capirossi που τώρα τους απαξιώνουμε ως υποδεέστερους αντιπάλους του Rossi, έχουν αποδείξει την αξία τους σε δεκάδες γύρους ρόδα με ρόδα μέχρι τη σημαία.

Ο Rossi γράφει τους ίδιους γύρους με το Stoner, τουλάχιστον στους τελευταίους αγώνες που είναι και εμφανώς παρόμοια τα γυρολόγια τους και όταν τον βλέπεις νομίζεις ότι είναι χαλαρός και κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και ακόμα δεν έχει αρχίσει να πιέζει.. Την ίδια ώρα βλέπεις τον Stoner και αναρωτιέσαι πότε θα πέσει.

Παρεμπιπτόντως, έχει αρχίσει πολύ να μου τη σπάει η συμπεριφορά του μέσα στην πίστα που βγαίνει για χρόνο στα προκριματικά και θέλει να του αδειάσουν όλοι την πίστα.
    Θάνος..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Δειτε πχ τι γινεται στα "μικρα", στα SBK η ακομα περισσοτερο σε αγωνες οπως το NW 2008 (Αγωνας σε δημοσιο δρομο στην Ιρλανδια). Τση ποτ@ν@ς τσε βαλε!
    +999-354=645

Αλλά...

Γαμώ τη ΓOBA (το Γ με Ν)

Που 'ναι οι καιροί του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ EUROSPORT (έστω και με λίγο χιονάκι...)
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Παρεμπιπτόντως, έχει αρχίσει πολύ να μου τη σπάει η συμπεριφορά του μέσα στην πίστα που βγαίνει για χρόνο στα προκριματικά και θέλει να του αδειάσουν όλοι την πίστα.
    με το μελαντρι το σαββατο..

+1 στα υπολοιπα..

αλχημιστη, θανατος κ σοβαρο ατυχημα σπανια συμβαινει κ δν μπορουν να κανουν κατι γι αυτο στα μηχανοκινητα αθληματα..... το μονο που εχουν να κανουν ειναι να σταματησουν τη μαλακια κατηγορια των 800κεκ κ οπως ειπε ο κεννυ (τζουνιορ σενιορ δν ξερω) αμα ειναι τα 250 να γινουν 600 τοτε τα μεγαλα να πανε 1200 χωρις τραξιον κοντρολ..

πιο πολλα ατυχηματα γινονται στα 800 που εγιναν δηθεν για την ασφαλεια παρα στα 990...

το καλυτερο θα ειναι να ξαναγυρισουν στα 990.... δν υπηρχε λογος για να αλλαξουν την κατηγορια.... τα 800 φταινε για το οτι δν υπαρχει θεαμα.... τα 800 ειναι οτι χειροτερο εχει συμβει στα τζιπι... ουτε μαχες ουτε παντιλικια ουτε σουζες μονο κατι φαινομενα του τυπου ειμαι 20 σεκ πισω κ ανεβαινω βαθρο... μαλακες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

ΑΝ διάβαζες λίγο προσεκτικότερα θα έβλεπες ότι ήδη άφησα απέξω τα SBK όπως και τις μικρότερες κατηγορίες. Είναι σαφές αλλά το ξαναλέω. ΤΙ ποσοστό τηλεθέασης αλλά και θεαματικότητας έχουν οι μικρές κατηγορίες και τι τα motogp; Το ξαναγράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων νομίζω πως επειδή είναι πολλά τα λεφτά Άρη τα Motogp θα μετατραπούν σιγά σιγά σε κάτι σαν τη φόρμουλα ένα. Η σφαγή θα γίνεται στις άλλες κατηγορίες οι οποίες θα είναι για τους πραγματικά φανατικούς του σπορ. Έτσι νομίζω.
    ΣΚέψου πως έχει εξελιχθεί εκμοντερνιστεί μετατραπεί ότι θες βάλε τέλος πάντων η F1 και νομίζω θα αντιληφθείς τι θέλω να πω.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι εντελώς κατά σε αυτό που 'έρχεται.

Βαγγέλη για τα speedways που ανέφερες οι 200.000 που λες είναι σε κάθε αγώνα; Είσαι σίγουρος; Κομματάκι πολλοί μου ακούγονται αν και να σου πω οι ΗΠΑ είναι μία χώρα με έμφυτη τη βία μέσα της δεν μου κάνει τεράστια εντύπωση.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    ΑΝ διάβαζες λίγο προσεκτικότερα θα έβλεπες ότι ήδη άφησα απέξω τα SBK όπως και τις μικρότερες κατηγορίες. Είναι σαφές αλλά το ξαναλέω. ΤΙ ποσοστό τηλεθέασης αλλά και θεαματικότητας έχουν οι μικρές κατηγορίες και τι τα motogp; Το ξαναγράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων νομίζω πως επειδή είναι πολλά τα λεφτά Άρη τα Motogp θα μετατραπούν σιγά σιγά σε κάτι σαν τη φόρμουλα ένα. Η σφαγή θα γίνεται στις άλλες κατηγορίες οι οποίες θα είναι για τους πραγματικά φανατικούς του σπορ. Έτσι νομίζω.
    ΣΚέψου πως έχει εξελιχθεί εκμοντερνιστεί μετατραπεί ότι θες βάλε τέλος πάντων η F1 και νομίζω θα αντιληφθείς τι θέλω να πω.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι εντελώς κατά σε αυτό που 'έρχεται.

Βαγγέλη για τα speedways που ανέφερες οι 200.000 που λες είναι σε κάθε αγώνα; Είσαι σίγουρος; Κομματάκι πολλοί μου ακούγονται αν και να σου πω οι ΗΠΑ είναι μία χώρα με έμφυτη τη βία μέσα της δεν μου κάνει τεράστια εντύπωση.
    Καλά αν επέλθει αυτός ο εκμοντερνισμός και γίνουν όλοι γκέυ, θέλω να δω τί φάτσα σου όταν τα παιδιά και τα εγγόνια σου θα σου λένε ότι με το που έφυγε ο Ρόσσι ήρθε το τέλος των αληθινών gp... :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Ο Rossi γράφει τους ίδιους γύρους με το Stoner, τουλάχιστον στους τελευταίους αγώνες που είναι και εμφανώς παρόμοια τα γυρολόγια τους και όταν τον βλέπεις νομίζεις ότι είναι χαλαρός και κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και ακόμα δεν έχει αρχίσει να πιέζει.. Την ίδια ώρα βλέπεις τον Stoner και αναρωτιέσαι πότε θα πέσει.
    Ακριβώς.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Καλά αν επέλθει αυτός ο εκμοντερνισμός και γίνουν όλοι γκέυ, θέλω να δω τί φάτσα σου όταν τα παιδιά και τα εγγόνια σου θα σου λένε ότι με το που έφυγε ο Ρόσσι ήρθε το τέλος των αληθινών gp... :rotflmao: :rotflmao:

Δεν θα θες να τη δεις...

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Καλά αν επέλθει αυτός ο εκμοντερνισμός και γίνουν όλοι γκέυ
    Όταν πλησιάζει αυτή η στιγμή, θα το γυρίσω στο συναρπαστικό και ριψοκίνδυνο πλεξιμο...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παλαιό μέλος
    το turning point της σεζόν ήταν τελικά η μεγαλοπρεπής εμφάνιση του rossi στη laguna. Έκτοτε, πιστεύω η πίεση στον stoner αποδείχθηκε μεγάλη. Μπορεί να υπάρχει και μία δόση ατυχίας αλλά πιστεύω πως είναι θέμα πίεσης. Πέρσι έβγαλε όλη τη χρονιά χωρίς το παραμικρό λάθος, δε θυμάμαι καν αν έχασε μία φορά τα φρένα και φυσικά ήταν ο πανάξιος πρωταθλητής. Φέτος, με τα πρώτα προβλήματα της ducati άρχισε να κάνει λάθη και όταν τελικά το έστησε και βρήκε ρυθμό ήρθε η laguna...

το πρωτάθλημα το παίρνει η συγκομιδή πόντων και για αυτό χρειάζεται αξιόπιστο μηχανάκι, σταθερή απόδοση χωρίς DNFs και φυσικά ταχύτητα! Ο stoner έδειξε ότι έχει το τελευταίο αλλά αυτό δεν αρκεί αφού και ένα DNF από μηχανολογικά είχε, και άλλα δύο από δικά του λάθη ενώ σε 3-4 αγώνες δεν είχε και καλά σεταρισμένο μηχανάκι με αποτέλεσμα να μην βλέπει καν βάθρο.

Ο rossi είναι πανάξιος πρωταθλητής, σταθερός όλη τη χρονιά, η μηχανή του τρένο χωρίς προβλήματα ενώ βρήκε την κατάλληλη πίστα να κάνει την αντεπίθεσή του. Όταν ο stoner είχε το εντυπωσιακό σερί είχα πει ότι ήταν θέμα χρόνου μέχρι να πάρει αγώνα ο rossi αφού δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει εκτός κορυφής για πολύ καιρό. Το ίδιο λέω και για τον stoner, μπορεί να του λείπει η πείρα αλλά σίγουρα δεν του λείπει η ταχύτητα και αυτό είναι κάτι που το έχουν πάρα πολύ λίγοι ενώ η πείρα θα αποκτηθεί. Εξαρτάται βέβαια πόσο γρήγορα θα μάθει από τα λάθη του υπό πίεση (και δεν εννοώ αγωνιστική αλλά ψυχολογική) και θα ανακάμψει αλλά τώρα πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει...πιστεύω πάντως πως έχει πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά του

Η πίεση είναι μεγάλο πράγμα, δίνει και παίρνει πρωταθλήματα! Ο rossi, σε ηλικία 27 παρακαλώ, λύγισε υπό την πίεση του πρωταθλήματος, στον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του αφού σε αυτόν κρινόταν το πρωτάθλημα (έχοντας την ανάγκη να τερματίσει μόνο λίγες θέσεις πιο πίσω από τον hayden για να σηκώσει την κούπα) και έπεσε μόνος του χαρίζοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα στον hayden. Άρα συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    το turning point της σεζόν ήταν τελικά η μεγαλοπρεπής εμφάνιση του rossi στη laguna. Έκτοτε, πιστεύω η πίεση στον stoner αποδείχθηκε μεγάλη. Μπορεί να υπάρχει και μία δόση ατυχίας αλλά πιστεύω πως είναι θέμα πίεσης. Πέρσι έβγαλε όλη τη χρονιά χωρίς το παραμικρό λάθος, δε θυμάμαι καν αν έχασε μία φορά τα φρένα και φυσικά ήταν ο πανάξιος πρωταθλητής. Φέτος, με τα πρώτα προβλήματα της ducati άρχισε να κάνει λάθη και όταν τελικά το έστησε και βρήκε ρυθμό ήρθε η laguna...

το πρωτάθλημα το παίρνει η συγκομιδή πόντων και για αυτό χρειάζεται αξιόπιστο μηχανάκι, σταθερή απόδοση χωρίς DNFs και φυσικά ταχύτητα! Ο stoner έδειξε ότι έχει το τελευταίο αλλά αυτό δεν αρκεί αφού και ένα DNF από μηχανολογικά είχε, και άλλα δύο από δικά του λάθη ενώ σε 3-4 αγώνες δεν είχε και καλά σεταρισμένο μηχανάκι με αποτέλεσμα να μην βλέπει καν βάθρο.

Ο rossi είναι πανάξιος πρωταθλητής, σταθερός όλη τη χρονιά, η μηχανή του τρένο χωρίς προβλήματα ενώ βρήκε την κατάλληλη πίστα να κάνει την αντεπίθεσή του. Όταν ο stoner είχε το εντυπωσιακό σερί είχα πει ότι ήταν θέμα χρόνου μέχρι να πάρει αγώνα ο rossi αφού δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει εκτός κορυφής για πολύ καιρό. Το ίδιο λέω και για τον stoner, μπορεί να του λείπει η πείρα αλλά σίγουρα δεν του λείπει η ταχύτητα και αυτό είναι κάτι που το έχουν πάρα πολύ λίγοι ενώ η πείρα θα αποκτηθεί. Εξαρτάται βέβαια πόσο γρήγορα θα μάθει από τα λάθη του υπό πίεση (και δεν εννοώ αγωνιστική αλλά ψυχολογική) και θα ανακάμψει αλλά τώρα πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει...πιστεύω πάντως πως έχει πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά του

Η πίεση είναι μεγάλο πράγμα, δίνει και παίρνει πρωταθλήματα! Ο rossi, σε ηλικία 27 παρακαλώ, λύγισε υπό την πίεση του πρωταθλήματος, στον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του αφού σε αυτόν κρινόταν το πρωτάθλημα (έχοντας την ανάγκη να τερματίσει μόνο λίγες θέσεις πιο πίσω από τον hayden για να σηκώσει την κούπα) και έπεσε μόνος του χαρίζοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα στον hayden. Άρα συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια...
    Φυσικά συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Πάντως αν είναι να εκφέρω γνώμη για τον πιο σημαντικό αγώνα για το Ρόσσι, θα έλεγα ότι ήταν ο πρώτος του με γιαμάχα και όχι αυτός που αναφέρεις. Αν και κανένας δε θα μπει ποτέ στο μυαλό του. Το 2006 ήταν ότι νάναι χρονιά για το Ρόσσι, όταν έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του, οι δηλώσεις του μου φάνηκαν σαν να ένιωθε ότι έχασε ένα πρωτάθλημα που δεν τους άξιζε στο σύνολο σαν ομάδα, το ίδιο ένιωθε μάλλον και ο hayden που ήταν ο πιο μετριοπαθής πρωταθλητής ever. Το θέμα είναι ότι ο Ρόσσι για μένα είναι ακόμα το ορόσημο, δηλαδή ότι είτε αργότερος είτε γρηγορότερος αναβάτης με τον Ρόσσι σαν σύστημα αναφοράς πηγαίνει. Έτσι το νιώθω εγώ. Τον Stoner όμως ρε συ τον βαριέμαι, δεν ξέρω ίσως επειδή η ταχύτητά του είναι τέτοια που του επιτρέπει να βγαίνει πρώτος αναίμακτα. Τουλάχιστον ο Ρόσσι έστω και κατά τύχη ποτέ δεν ήταν τόσο καλός στην Pole, ποτέ δεν έκανε καλή εκκίνηση, αναγκαζόταν να παλέψει για να φτάσει μπροστά μέχρι να ζεστάνει τα πολύ σκληρότερα από τους άλλους λάστιχα που χρησιμοποιούσε, και όσο νάναι υπήρχαν αντίπαλοι ικανοί να τον κοντράρουν. Όλα αυτά μέσα στο χαμόγελο και στην καλή διάθεση, τί να πω πραγματική διαφήμιση για το σπορ. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά αν δε βρεθούν τύποι που να βράζει το αίμα τους τί να τα κάνω τα χρονόμετρα. Ο Πεντρόζας άλλη απογοήτευση, το παλικάρι είναι ταλέντο δε λέω, αλλά χάνει μέρος του σεβασμού μου όταν χτυπάει τη μοσοκλέτα του στον τερματισμό επειδή δε μπόρεσε να φτάσει το λορέντσο, όταν παρατάει τα δοκιμαστικά επειδή λέει τα μισελέν είναι χάλια. Οι πρωταθλητές παλεύουν ρε γαμώτο αυτόν που τον βρήκανε; Μια φορά τον είδα να γελάει, αν βρω φωτογραφία θα την ανεβάσω, και μιλάμε, ειλικρινά, γούσταρε η καρδιά μου!! Σόρυ για το σεντόνι, δε ξέρω τί μ' έπιασε!!

Φυσικά συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Πάντως αν είναι να εκφέρω γνώμη για τον πιο σημαντικό αγώνα για το Ρόσσι, θα έλεγα ότι ήταν ο πρώτος του με γιαμάχα και όχι αυτός που αναφέρεις. Αν και κανένας δε θα μπει ποτέ στο μυαλό του. Το 2006 ήταν ότι νάναι χρονιά για το Ρόσσι, όταν έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του, οι δηλώσεις του μου φάνηκαν σαν να ένιωθε ότι έχασε ένα πρωτάθλημα που δεν τους άξιζε στο σύνολο σαν ομάδα, το ίδιο ένιωθε μάλλον και ο hayden που ήταν ο πιο μετριοπαθής πρωταθλητής ever. Το θέμα είναι ότι ο Ρόσσι για μένα είναι ακόμα το ορόσημο, δηλαδή ότι είτε αργότερος είτε γρηγορότερος αναβάτης με τον Ρόσσι σαν σύστημα αναφοράς πηγαίνει. Έτσι το νιώθω εγώ. Τον Stoner όμως ρε συ τον βαριέμαι, δεν ξέρω ίσως επειδή η ταχύτητά του είναι τέτοια που του επιτρέπει να βγαίνει πρώτος αναίμακτα. Τουλάχιστον ο Ρόσσι έστω και κατά τύχη ποτέ δεν ήταν τόσο καλός στην Pole, ποτέ δεν έκανε καλή εκκίνηση, αναγκαζόταν να παλέψει για να φτάσει μπροστά μέχρι να ζεστάνει τα πολύ σκληρότερα από τους άλλους λάστιχα που χρησιμοποιούσε, και όσο νάναι υπήρχαν αντίπαλοι ικανοί να τον κοντράρουν. Όλα αυτά μέσα στο χαμόγελο και στην καλή διάθεση, τί να πω πραγματική διαφήμιση για το σπορ. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά αν δε βρεθούν τύποι που να βράζει το αίμα τους τί να τα κάνω τα χρονόμετρα. Ο Πεντρόζας άλλη απογοήτευση, το παλικάρι είναι ταλέντο δε λέω, αλλά χάνει μέρος του σεβασμού μου όταν χτυπάει τη μοσοκλέτα του στον τερματισμό επειδή δε μπόρεσε να φτάσει το λορέντσο, όταν παρατάει τα δοκιμαστικά επειδή λέει τα μισελέν είναι χάλια. Οι πρωταθλητές παλεύουν ρε γαμώτο αυτόν που τον βρήκανε; Μια φορά τον είδα να γελάει, αν βρω φωτογραφία θα την ανεβάσω, και μιλάμε, ειλικρινά, γούσταρε η καρδιά μου!! Σόρυ για το σεντόνι, δε ξέρω τί μ' έπιασε!!

Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Για τον Ρόσι εννοώ. Ότι αναγκαζόταν να παλέψει. Την προηγούμενη χρονιά ας πούμε και φέτος (η Λαγκούνα εξαιρείται) που πάλεψε;;; Πραγματικά να παλέψει να δώσει μάχη;;;
    Μήπως έχει άλλο στυλ και τρόπο οδήγησης και αυτόν ξέρει αυτόν εφαρμόζει; Ο ένας φεύγει μπροστά κι ο άλλος ξεκινά με φόρα από πίσω δηλαδή;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Για τον Ρόσι εννοώ. Ότι αναγκαζόταν να παλέψει. Την προηγούμενη χρονιά ας πούμε και φέτος (η Λαγκούνα εξαιρείται) που πάλεψε;;; Πραγματικά να παλέψει να δώσει μάχη;;;
    Μήπως έχει άλλο στυλ και τρόπο οδήγησης και αυτόν ξέρει αυτόν εφαρμόζει; Ο ένας φεύγει μπροστά κι ο άλλος ξεκινά με φόρα από πίσω δηλαδή;

Στέλιο; Την επόμενη φορά που θα δεις motoGP, παρακολούθησε τον τρόπο που ο γιατρός περνάει τους πάντες.....

Δεν χρειάζεται να παλέψεις όταν οι άλλοι είναι κλάσεις κατώτεροι από εσένα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Φυσικά και από τα 800 και μετά ακόμα και ο Ρόσσι σταμάτησε να είναι τόσο θεαματικός. Αλλά όσο να 'ναι είναι ακόμα ο σνυήθης ύποπτος για να προσφέρει θέαμα. Όσον αφορά πραγματική μάχη, όχι φυσικά δε βλέπουμε πια, αλλά και παλιά πραγματική μάχη δε βλέπαμε σε κάθε αγώνα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στέλιο; Την επόμενη φορά που θα δεις motoGP, παρακολούθησε τον τρόπο που ο γιατρός περνάει τους πάντες.....

Δεν χρειάζεται να παλέψεις όταν οι άλλοι είναι κλάσεις κατώτεροι από εσένα...

Υπερβολικό σε βρίσκω. Κλάσεις κατώτεροι;;; Δεν θα το έλεγα. Σαφώς είναι ανώτερος σε συγκεκριμένους τομείς αλλά όχι και κλάσεις κατώτεροι οι άλλοι γενικώς. ΑΝ ήταν έτσι δεν θα έχανε δύο ρε Νίκο στη σειρά πρωταθλήματα. Το ότι επέστρεψε δείχνει βεβαίως τι οδηγάρα είναι.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Illu is on the loose
    από illuminatios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2004, 17:07
  2. the art of Kawasutra...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 21:27
  3. The Lord Of The..............GREEKS!Xα!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2004, 11:45
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  5. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF