γυρίσαμε
η στουκα έγινε μπροστά μου (θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι εγώ στη θέση του καπτεν, ή να είμασταν και οι δυο μαζί αν είμουν πιο κοντά του...) και το συναίσθημα του να βλέπεις το φίλο σου να φέυγει πάνω απο ένα αυτοκίνητο και τη μηχανή να πέρνει μια σβούρα σχεδόν στον αέρα, η αγωνία τι έχει πάθει, να τον δείς να κουνάει , να , να ...
τεσπα
ο καπετάνιος είναι μια χαρά, η στουκα του στέρησε το τρίτο σκέλος του ταξιδιού αλλά έχω την υποψία ότι σκόπιμα δεν συνέχισε και μας έριξε στάχτη στα μάτια (να κατσω να ξεκουραστώ, να παω να δω το tiger στο γκαράζ, να βρω μηχανικο κλπ κλπ) για να ξαναπάει στο νοσοκομείο να βρει τη Λάουρα ...![]()
ο τίγρης επίσης καλά είναι, στην αρχή όλοι πιστέψαμε οτι το μηχανάκι γ@μηθηκε (μπροστινά, πλαίσιο κλπ) αλλά μετά απο ώρα, αφού ηρεμήσαμε και ειχαμε νεοτερα του απο το νοσοκομείο οτι δεν έχει τπτ (πονούσε μόνο όταν πλησίαζε η Λάουρα, αχ να εδώ πονάω Λάουρα δες...) είδαμε ότι έχει μόνο επιφανειακές ζημιές
καπετάνιος και τίγρης ταξίδεψαν στην επιστροφή γκαζώνοντας στην autostrada ακάθεκτοι![]()
ο σλοβάκος βγήκε φάουλ, οι polizia stradale έκαναν απίστευτη δουλεία επιτόπου μετρώντας τα πάντα πάνω στο δρόμο, τον έβαλαν να πληρώσει επι τόπου πρόστιμο για παράβαση (αντίθετο ρεύμα) και φυσικά καταγράφηκε το συμβάν είς βάρος του 100% (το οποίο και δέχτηκε αδιαμαρτήρυτα)
όλα καλά