Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 98

Θέμα: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τι να πρωτογραψει κανεις εδω μεσα....
    για λεγε για λεγε.....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Ένα πράγμα σαν τον Πέτρο Λούκα όπως μας θύμισε και ο φίλος AntoD. αυτοσχεδιάζουμε......

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    παιδι-κουμπι.....απο Αργολιδα ειναι ο φιλος.....

Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα ρεεεεεε

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    κοβω λοιπον λιγουλακι,μενω 50 μετρα πισω,κατεβαζω κανα δυο και περναω στο ενα μετρο διπλα του γρηγορου με + 50...(κινδυνος συγκρουσης δεν τιθεται μια και παντα ειναι αφιερωμενος στο κυνηγι του εξτρα χιλιομετρου και η κινηση γινεται τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινει ουτε να κοκκινησει)...

το αποτελεσμα κυριες και κυριοι ειναι εγγυημενο...

εχω δει ακομη και σουτιεν συνεπιβαινουσας να με προσπερναει στα φρενα μετα απο τετοιο προσπερασμα...

200 αλογα ροδα=5.000 ευρω...
    [/B][/QUOTE

διακρινω εναν αντισυναδερφικο τροπο και μια τρομοκρατικη δραση/ αντιδραση,ή εχω πιει παραπανω απ'οσο θα 'πρεπε..???

τα 5.000 ευρω ειναι αυτα που ξοδεψες για τα 200 αλογα?
    ή χρειαζεσαι 5.000 ευρω για να ταϊσεις 200 αλογα.?

ο κινδυνος συγκρουσης ΠΑΝΤΑ υπαρχει εκτος αν καποιος ειναι ο Εσταυρωμενος και ξερει κατι παραπανω..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Μου εξηγεις λιγάκι την δευτερη πρόταση σου??Δεν έπιασα τι εννοείς???

Οτι σε άδειο δρόμο οφείλουμε να κυκλοφορούμε στην δεξιά λωρίδα, εκτός εάν προτιθέμεθα να προσπεράσουμε περισσότερα απο 1 οχήματα, οπότε μπορούμε να παραμείνουμε στην λωρίδα που χρησιμοποιούμε για προσπέρασμα.
    Αρθρο 17 παράγραφος 6.

Στην αντίθετη περίπτωση 80€

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    :hypnotize :hypnotize

αν ησουν πριν τα διοδια της Ελευσινας μαλλον εφτασες μεχρι το Λουτρακι ή την Κορινθο!
    Χαλκιδα παντως αποκλειεται να πηγες.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΙΓΕΣ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ???
    ΑΠΟ ΑΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΣ!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Παντως τελευταια εχω προσεξει αρκετα Στρωματα, Τιγρηδες και Τιντιεμ να προσπερνουν καβαλωντας τη νησιδα. Αυτο νομιζω δεν αναφερεται στον κυριο κ.ο.κ.ο ως παρανομια
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Παντως τελευταια εχω προσεξει αρκετα Στρωματα, Τιγρηδες και Τιντιεμ να προσπερνουν καβαλωντας τη νησιδα.
    Πώς οδηγείς στην νησίδα;

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Προκειμένου να συνεχίσω να γνωρίζω τί καθορίζει ο ΚΟΚ, πρέπει πρώτα να συνεχίσω να ζώ...

Προκειμένου να συνεχίσω να ζώ, αποφεύγω να κινούμαι παράλληλα και με την ίδια ταχύτητα με άλλα οχήματα δίπλα ή γύρω μου. Είτε φεύγω, είτε τους αφήνω να φύγουν. Τη μηχανή την έχω για να τη φχαριστιέμαι κι όχι για να υπενθυμίζω στους άλλους τί πρέπει να κάνουν και πώς πρέπει να οδηγούν.

Καλά τα λέει ο ΚΟΚ αλλά... πόσο άνετα θα μπορείτε να αισθάνεστε κάποιοι όταν, οδηγώντας με 130 στην ΕΟ ή με 90 στη Συγγρού, αντιληφθείτε οτι το τεράστιο τζίπ των 2+ τόννων πίσω σας, έρχεται με +50 απ' τη δική σας ταχύτητα; Τον ΚΟΚ θα σκεφθείτε τότε, ή θ' ανοίξετε το γκάζι;
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Προκειμένου να συνεχίσω να γνωρίζω τί καθορίζει ο ΚΟΚ, πρέπει πρώτα να συνεχίσω να ζώ...

Προκειμένου να συνεχίσω να ζώ, αποφεύγω να κινούμαι παράλληλα και με την ίδια ταχύτητα με άλλα οχήματα δίπλα ή γύρω μου. Είτε φεύγω, είτε τους αφήνω να φύγουν. Τη μηχανή την έχω για να τη φχαριστιέμαι κι όχι για να υπενθυμίζω στους άλλους τί πρέπει να κάνουν και πώς πρέπει να οδηγούν.

Καλά τα λέει ο ΚΟΚ αλλά... πόσο άνετα θα μπορείτε να αισθάνεστε κάποιοι όταν, οδηγώντας με 130 στην ΕΟ ή με 90 στη Συγγρού, αντιληφθείτε οτι το τεράστιο τζίπ των 2+ τόννων πίσω σας, έρχεται με +50 απ' τη δική σας ταχύτητα; Τον ΚΟΚ θα σκεφθείτε τότε, ή θ' ανοίξετε το γκάζι;
    O KOK δημιουργήθηκε για να κυκλοφορούμε με ασφάλεια άρα αν κάνεις οτι λέει ο ΚΟΚ θα είσαι πιο ασφαλής, άρα όσο μπορούμε δεξιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Πώς οδηγείς στην νησίδα;
    Με ΠΟΛΥ προσοχή!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Με ΠΟΛΥ προσοχή!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σίγουρα κάτι άλλο θα εννοούσε, δεν μπορεί ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20080910ethnikiodos_s.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	47,0 KB 
ID:	141092

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Οχι βρε τετοιο πραγμα :rotflmao: ...
    Μιλαω γι' αυτα μες στη μεση που εχουν υψος πεζοδρομιου.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Spyro τι ψάχνεις να βρείς.

Αφού όπως τα περιγράφεις όλοι παράνομοι ήταν. Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει δρόμος στην Ελλάδα που να επιτρέπεται η ταχύτητα πάνω από 130. Συνεπώς πρίν γίνει οποιοδήποτε προσπέρασμα από αριστερά ή δεξια ήδη υπήρχε παρανομία. 140 150 160 είναι ταχύτητες που δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα.
    Μπράβο ρε φιλέ και πάλι μπράβο πέστα
    Διαβάζω το ποστ απο την αρχη και κανεις δεν λεει οτι παρανομεί που πάει 140 αλλα το παιδι που προσπέρνα απο δεξιά ειναι καγκουρας
    με το συμπάθιο αλλα την επόμενη φορα που θα κολλήσει κάποιος πισω απο αμαξι που παει με 140 και αρχισει να κανει σαν μανιακος λαλακας κανονικα πρεπει ο οδηγος της κουτας να του διξει τι παει να πει abs και 4 λαστιχα, Έλεος πια ...
    ποσο μαλακές οδηγοί γίναμε πια
    δεν οδηγαει κανεις σας και αμαξι να δει τι κανουμε στο δρομο
    περναμε ολοι μπροστά απο τα αμαξια στο φαναρι και αράζουμε με το πάσο μας κορνάρουμε σαν μανιακοί που δεν αφησαν χωρο αναμεσα στα αυτοκινητα για να περασουμε λες και μας τον χρωστανε, είμαστε παντα οι ριγμένοι και αλλα χιλια μυρια..
    Ήξερα για το ασθενες φιλο αλλα και για το ασθενες οχημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

ΣΠΥΡΟ ελα να πιούμε ενα καφέ να τα πούμε
    Και να ανοιξουμε το sub forum του καγκουρα να μην μας κραζουν ολοι
    :hypnotize
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious Ήξερα για το ασθενες φιλο αλλα και για το ασθενες οχημα [/B]

Έτσι είναι φίλε μου αλλά δεν βαριέσαι όλα καλά..... από εδώ και πέρα όμως κοίτα μην αναφερθείς για καμιά υπερβολή/ παρεκτροπή που έκανες γιατι τα ΕΣ ΕΣ με τα λάβαρα και του σταυρούς παρα πόδα καραδοκούν.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια γιατί έχω χάσει την μπάλα
    από PARANOMMOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 09:22
  2. Εχω μερικές ερωτήσεις...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 17:55
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 13:37