μ' αρέσει που ρωτάς κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μηπως ειμαστε τελικα κανονικο κρατος ή θεοκρατικο καθεστως?
Τα χαλια μας λεω εγω...![]()
θεοκρατικό του κερατά κράτος είμαστε![]()
![]()
μ' αρέσει που ρωτάς κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μηπως ειμαστε τελικα κανονικο κρατος ή θεοκρατικο καθεστως?
Τα χαλια μας λεω εγω...![]()
θεοκρατικό του κερατά κράτος είμαστε![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
DEN mporo na katalavo kapoia atoma kai simperifores.
stin selida tou panepistimiou mou vgike anakoinosi pos gia logous timis tou Xristodoulou tha parameinoume kleistoi gia 1 mera.
kai vgenoun amesos kapoioi kai stelnoun minimata tou stil giati na apodosoume times, kai giati n a einai kleisto to panepistimio kai alla tetoia.
diladi olo to xrono tous aresei opos doulevei to panepi kai tora gia 1 mera kleisto stravosan.
re paidia ok, pethane enas anthropos, min vgainete na ton kraksete toulaxiston tin mera pou pethane, perimente merikes meres eleos
opos kai oi dimosiografoi stis vradines ekpompes tis defteras kanan kapoioi kritiki sto ergo tou..
emena den mou arese os theama kai os eikona..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
opos kai oi dimosiografoi stis vradines ekpompes tis defteras kanan kapoioi kritiki sto ergo tou..
emena den mou arese os theama kai os eikona..
Η κριτικη ειναι απειρως καλυτερη απο το γλυψιμο και την αποθεωση.Και καποιος πρεπει να βγει και να μιλησει απεναντι στην λαιλαπα της αγιοποιησης του απο σχεδον ολα τα ΜΜΕ.
den mporeis na perimeneis prota na ton thapsoun kai meta?Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Η κριτικη ειναι απειρως καλυτερη απο το γλυψιμο και την αποθεωση.Και καποιος πρεπει να βγει και να μιλησει απεναντι στην λαιλαπα της αγιοποιησης του απο σχεδον ολα τα ΜΜΕ.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εγω να περιμενω μεχρι να τον θαψουνε?Επρεπε να το ειχανε κανει ηδη.Αλλα προτιμησαν να βαλουνε το <<σκηνωμα>>,ωραια λεξη ε,σε λαικο προσκυνημα για 2-3 μερες.
Και να εισαι σιγουρος οτι μετα την Πεμπτη που το πανηγυρι θα τελειωσει θα τον ξεχασουν ολοι εκτος απο τον αδερφο του.Αντε να παρει σε μερικους φανατικους οπαδους του 1-2 μηνες.Τοσο σεβασμο του θα δειξουνε και οι πλεον <<κοντινοι>> του ανθρωποι.
Εγω επιμενω οτι η κριτικη ειναι απειρως προτιμοτερη απο την αγιοποιηση.Και αν υπαρχει υβρις σε αυτη την περιπτωση ειναι η αγιοποιηση και οχι η κριτικη.Υβρις απεναντι στο τι πραγματικα ητανε,υβρις απεναντι στην θρησκεια που και καλα αντιπροσωπευε και υβρις απεναντι στον ιδιο τον νεκρο.
Ειτε ειναι ζωντανος ειτε ειναι θαμμενος οσο θα υπαρχει λογος,η αγιοποιηση,τοσο θα υπαρχει και πρεπει να υπαρχει αντιλογος,η κριτικη.Δεν δεχομαι την σκοπιμη αγιοποιηση ενος ανθρωπου της εξουσιας.-
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω να περιμενω μεχρι να τον θαψουνε?Επρεπε να το ειχανε κανει ηδη.Αλλα προτιμησαν να βαλουνε το <<σκηνωμα>>,ωραια λεξη ε,σε λαικο προσκυνημα για 2-3 μερες.
Και να εισαι σιγουρος οτι μετα την Πεμπτη που το πανηγυρι θα τελειωσει θα τον ξεχασουν ολοι εκτος απο τον αδερφο του.Αντε να παρει σε μερικους φανατικους οπαδους του 1-2 μηνες.Τοσο σεβασμο του θα δειξουνε και οι πλεον <<κοντινοι>> του ανθρωποι.
Εγω επιμενω οτι η κριτικη ειναι απειρως προτιμοτερη απο την αγιοποιηση.Και αν υπαρχει υβρις σε αυτη την περιπτωση ειναι η αγιοποιηση και οχι η κριτικη.Υβρις απεναντι στο τι πραγματικα ητανε,υβρις απεναντι στην θρησκεια που και καλα αντιπροσωπευε και υβρις απεναντι στον ιδιο τον νεκρο.
Ειτε ειναι ζωντανος ειτε ειναι θαμμενος οσο θα υπαρχει λογος,η αγιοποιηση,τοσο θα υπαρχει και πρεπει να υπαρχει αντιλογος,η κριτικη.Δεν δεχομαι την σκοπιμη αγιοποιηση ενος ανθρωπου της εξουσιας.-
Φίλε μου λυπάμαι που το λέω αλλά είσαι τόσο φανατικός πολέμιος του Χριστόδουλου όσο φανατικοί ήταν οι οπαδοί του.Φανατικός και εσύ,φανατικοί και αυτοί.Ο φανατισμός δεν είναι καλός...
Fortis Fortuna Adiuvat
Ειμαι φανατικος πολεμιος της αγιοποιησης του και των σκοπων για τους οποιους πιστευω οτι αυτο γινονται.Οπως και δεν γουσταρω τους αρχιπαπαδες με τιποτα.
Δεν γραφω στο περιοδικο Αναρχια και Οραμα,δεν ειμαι μελος καμμιας αιρεσης και γενικα δεν ασχολουμαι με θεματα πιστης και εκκλησιας.Απλα εκφερω σε ενα φορουμ μια γνωμη για μια κατασταση απαραδεκτη συμφωνα με τον δικο μου τροπο σκεψης.
Ηταν αυτος που ηταν και με τις αποψεις μου δεν αναφερθηκα πουθενα προσωπικα στον Χριστοδουλο αν προσεξες.Αυτος ηταν οτι ηταν.
Αυτοι που τον βγαζουν αγιο με πειραζουν,το λαικο προσκυνημα με πειραζει οπως και οι πραξεις των αρχιπαπαδων αυτης της παμπλουτης εκκλησιας που υποτιθεται οτι διδασκει τροπο ζωης και αξιες.
Εκτος των παραπανω η φραση <<Φανατικός και εσύ,φανατικοί και αυτοί.>> δεν σημαινει κατι ουτε με χαρακτηριζει.Ο φανατισμος οντως δεν ειναι καλος και καλο ειναι να υπαρχει μετρο το οποιο εχουν χασει ολοι οι φορεις εξουσιας σε αυτη την χωρα και φυσικα ΔΕΝ υπαρχει συγκριση αναμεσα σε μια σκληρη,ισως,αποψη δικη μου και των πραξεων-αποψεων τους.
Και στην τελικη αδερφε εν Χριστω project.breeze οταν λες
Τι εννοεις?Ποια ειναι η ιστορια που θα κρινει εναν ανθρωπο?Τι ειναι η ιστορια,προσωπο νομικου δικαιου ή κατι αυταποδεικτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Η ιστορία θα κρίνει το έργο του Χριστόδουλου (αλλά και του κάθε Χριστόδουλου),το να χλευάζουμε και να περιφρονούμε έτσι έναν νεκρό δείχνει έλλειψη πολιτισμού και χαμηλό επίπεδο όπως πολύ σωστά είπε και ο Tai
Ποιος ειναι ο πολιτισμος που επιτρεπει την ανευ κριτικης ασκηση εξουσιας και την εξοφθαλμη καταπατηση των δικων σου κυρηγματων και υποτιθεμενων αξιων?Τον πλουτο,την προσωπολατρεια κτλ κτλ...
Ποιο επιπεδο ειναι τοσο υψηλο που να επιτρεπει να αφηνουμε στην τυχη των απολυτα κατευθυνομενων ΜΜΕ την υστεροφημια-αγιοποιηση του οποιουδηποτε?
ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ??
![]()
den milao mono gia sena.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω να περιμενω μεχρι να τον θαψουνε?
Εγω επιμενω οτι η κριτικη ειναι απειρως προτιμοτερη απο την αγιοποιηση.Και αν υπαρχει υβρις σε αυτη την περιπτωση ειναι η αγιοποιηση και οχι η κριτικη.
genika leo gia olous, pos prepei na sevomaste toulaxiston tin mera pou pethane kapoios.
gia tin kritiki pou protimas apo tin agiopoiisei,pistevo pos den tous epiase tora tous dimosiografous o ponos na kanoun epikodomiki kritiki, aplos <<paizoun>> kai aftoi stous grigorous rithmous tis epoxis mas.
to proi kideia to vradi ktinodeia.
gia na doso poio ksekathara to minima mou, simfono se polla apo afta pou lene polloi <<kata>> tou xristodoulou, aplos TONIZO den to vrisko dokimo, na katigoreis vrizeis kapoion pou akoma einai athaftos.einai apla thema sevasmou se afto pou leme thanatos anthropou, pou gia mena einai kati pou den katanoo.afta
kala profanos theoro aparadekto na ton exoun athafto 4 meres alla ti na kanoume re file, apla min asxolise.
stin teliki o xristodoulos kai kathe xristodoulos epilegei poioi einai oi <<dikoi>> tou anthropoi, kai aftoi pou tha ton <<frontisoun>> meta to moiraio.
e o xristodoulos eixe epileksei aftous gia <<aderfous>> tou pou tora gia mena ton geloiopoioun
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αυτό με το Πανεπιστήμιο περίεργο...
Αφού είναι Πανεπιστήμιο Κρήτης & εδώ έχουμε δικό μας Αρχιεπίσκοπο. Είμαστε Αυτοκέφαλη Εκκλησία. Έχουμε τον Ειρηναίο εδώ.
& το μόνο που θα πω γενικά για το όλο thread είναι ΞΕΦΤΙΛΑ.
OXIΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ??
![]()
![]()
:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
το μόνο που θα πω γενικά για το όλο thread είναι ΞΕΦΤΙΛΑ.
Ναι αλλα μιλας και για εμενα και δεν βλεπω τον λογο εκανες....Και το ξαναλεω για 60η φορα δεν αναφερθηκα πουθενα για τον Χριστοδουλο ξεχωριστα...Ουτε μιλησα την ημερα που απεβιωσε,αν και αυτο δεν ειναι το προβλημα στην ιστορια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
den milao mono gia sena.
genika leo gia olous, pos prepei na sevomaste toulaxiston tin mera pou pethane kapoios.
Συμφωνω πανω κατω....αλλα εγω δεν μιλαω για τους δημοσιογραφους..Οποιος βγαινει στα καναλια και μιλαει κατα καποιου που μολις πεθανε ενω πριν το ειχε κλειστο ή εγλυφε εκει που εφτυσε μετα συμφωνω.Αλλα οπως ξαναειπα αντιλογος στην αγιοποιηση του οπουδηποτε δημοσιου προσωπου με εξουσια ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει.Μιλαω για εμενα απο την στιγμη που απευθυνεσαι ΚΑΙ σε εμενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
gia tin kritiki pou protimas apo tin agiopoiisei,pistevo pos den tous epiase tora tous dimosiografous o ponos na kanoun epikodomiki kritiki, aplos <<paizoun>> kai aftoi stous grigorous rithmous tis epoxis mas.
to proi kideia to vradi ktinodeia.
Συμφωνω.Εδω υπαρχει το εξης ομως.Ο πνευματικος ηγετης εκατομμυριων ανθρωπων και ταυτοχρονα αυτος που επρεπε να ειναι ο πλεον ταπεινος δεν θα επρεπε να ζητησει μονος του να μην γελιοποιηθει,οπως και γινετε,κατα την γνωμη μου και να προστατευθει απο αυτο το πανηγυρι στην μητροπολη Αθηνων???Που τον εντυσαν τον στολισαν με κορωνες και χρυσαφια και τον εδωσαν στα θηρια?Βεβαια μπορει να ισχυει αυτο και οι <<αδερφοι>> του να μην το εκαναν οποτε δεν φταιει ο ιδιος.....Και επειδη δεν θελω να πιστεψω οτι το ηθελε ο ιδιος,το εννοω,τοτε φταινε οι αρχιπαπαδες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kala profanos theoro aparadekto na ton exoun athafto 4 meres alla ti na kanoume re file, apla min asxolise.
stin teliki o xristodoulos kai kathe xristodoulos epilegei poioi einai oi <<dikoi>> tou anthropoi, kai aftoi pou tha ton <<frontisoun>> meta to moiraio.
e o xristodoulos eixe epileksei aftous gia <<aderfous>> tou pou tora gia mena ton geloiopoioun
ΥΓ αλλα και παλι επειδη οι γυρω απο τον αρχηγο του μεγαλυτερου οργανισμου εν Ελλαδι,μετα το δημοσιο,ειναι ευθυνη και προβλημα του αρχηγου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και στην τελικη αδερφε εν Χριστω project.breeze οταν λες
Τι εννοεις?Ποια ειναι η ιστορια που θα κρινει εναν ανθρωπο?Τι ειναι η ιστορια,προσωπο νομικου δικαιου ή κατι αυταποδεικτο?
Ποιος ειναι ο πολιτισμος που επιτρεπει την ανευ κριτικης ασκηση εξουσιας και την εξοφθαλμη καταπατηση των δικων σου κυρηγματων και υποτιθεμενων αξιων?Τον πλουτο,την προσωπολατρεια κτλ κτλ...
Ποιο επιπεδο ειναι τοσο υψηλο που να επιτρεπει να αφηνουμε στην τυχη των απολυτα κατευθυνομενων ΜΜΕ την υστεροφημια-αγιοποιηση του οποιουδηποτε?
Εν Χριστώ αδελφός δεν είμαι γιατί δεν είμαι και πολύ της θρησκείας.Αδελφός σκέτο αν θέλεις μου αρέσει καλύτερα![]()
Αφού θέλεις λοιπόν να συζητήσουμε ας συζητήσουμε.Είχα πει να σεβαστώ τον νεκρό και θα το κάνω απλά θα μπω στην πρίζα να ανοίξω κουβέντα πριν ακόμα ταφεί.Όταν λέω ιστορία τί εννοώ;Τίποτα από αυτά που λες.Για μένα ιστορία είναι η μνήμη των ανθρώπων.Το απόσταγμα των γεγονότων που έζησε,που έχουνε καβουρδιστεί στο μυαλό του,έχει φύγει η φύρα της βιαστικής κρίσης και όποια άλλα γεγονότα τον επηρεάζουν ώστε να κρίνει κάποιον εκείνη την στιγμή.Ο Χριστόδουλος το τί ήταν και το τί έκανε δεν θα το μάθουμε τώρα.Είναι νωρίς και κανείς δεν θα βγει να μας πει τι συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετούσε,τί ρόλο πραγματικά βαρούσε στην αντιπολίτευση,πώς έγινε Δημητριάδος το '74 σε ηλικία 35 ετών! κτλ κτλ Αυτά για να τα μάθουμε θα πρέπει ο Χριστόδουλος να ξεχαστεί,τα χρόνια να περάσουν,οι φανατικοί υποστηρικτές του και οι φανατικοί πολέμιοί του να γίνουν αντικειμενικοί και κάποιοι που ωφελούνται από την σιωπή τώρα να ανοίξουν το στοματάκι τους.Η ιστορία τότε θα γραφτεί και τότε θα μάθουμε τί σκοπούς υπηρετούσε.Τώρα είναι νωρίς,είναι ακόμα ήρωας της Χριστιανοσύνης και αγαπήτός από όλους![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
1)Δηλαδη δεν συμφωνεις στις θεσεις μου για την εκκλησια και τους αρχιπαπαδες.
2)Πιστευεις ακομα οτι ειμαι φανατικος πολεμιος του Χριστοδουλου παρολο που ΔΕΝ μιλησα πουθενα για αυτον σαν ατομο.Ασε που μπηκα στην κουβεντα οταν καποιοι εσπευσαν να υπερασπισουν την <<αγιοτητα>> του θανατου του απο καποιους που δεν συμφωνουσαν.Και εκει ειναι η ενσταση μου.
3)Πιστευεις οτι ειναι ηρωας...Βαρια κουβεντα....Εισαι φανατικος οπαδος του δηλαδη...Να το προσεξεις ο φανατισμος δεν ειναι καλο πραγμα :wacko:
4)Αν ξεχαστει ο Χριστοδουλος και το μονο που μεινει ειναι η αναδειξη του σε ηρωα παρολο που δεν ηταν,πιστευω,δικη του επιδιωξη.....χεστα......
5)Η σιωπη δεν πρεπει να υπαρχει.Ειδικα οταν υπαρχει ασυστολη παπαρολογια στα ΜΜΕ.
6)Αγαπητος σε εμενα οπως και σε πολλους αλλους δεν ειναι.Και φυσικα δεν ειναι ηρωας.Αυτα ειναι πραγματα για φανατικους
Και παλι αυτο δεν ειναι ιστορια.Αυτο ειναι προσωπικη αποψη και μνημη..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Όταν λέω ιστορία τί εννοώ;Τίποτα από αυτά που λες.Για μένα ιστορία είναι η μνήμη των ανθρώπων.Το απόσταγμα των γεγονότων που έζησε,που έχουνε καβουρδιστεί στο μυαλό του,έχει φύγει η φύρα της βιαστικής κρίσης και όποια άλλα γεγονότα τον επηρεάζουν ώστε να κρίνει κάποιον εκείνη την στιγμή.Ο Χριστόδουλος το τί ήταν και το τί έκανε δεν θα το μάθουμε τώρα.