Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε...τελικα ο Φερερ εγινε οντως ταβερνιαρης???![]()
και ακου εκει.... Ducati babe....![]()
καλα που δεν ηταν αυτο το babe....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μπαλιοαεκτζή ακατανόμαστε κάφρε ροσόφιλε![]()
![]()
απ' όλα όσα γράφω εκεί κόλλησες;;; χαχαχαχαχαχα!
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Είχα πει πως θα σταματούσα να ποστάρω εγώ μόλις ξεκινούσαν οι φωτό της Ελβετίας αλλά θα ποστάρω μερικές ακόμα για να μην χαλάσω τη σειρά και από αύριο θα βάλεικάποιες θέλω να πιστεύω και η κ. Κωνσταντίνα μας.
Μόνο μία παρενθεσούλα.
Πριν το Κόμο και την Ελβετία από Φλορεντία πήγαμε Μιλάνο για διανυκτέρευση όπου επιβεβαιώσαμε ότι:
1). Οι Ιταλοί δεν μιλάνε χριστό αγγλικά.
2). ότι μπορούν να γίνουν αγενέστατοι
3). ότι αν και τεράστια πόλη το Μιλάνο δεν μπορούσαμε να βρούμε πληροφορίες να συνενοηθούμε. μιλάμε για 11 η ώρα το βράδυ.
4). πληρώσαμε 79 ευρώ για ένα δίκλινο αφού δεν υπήρχε αλλού να περάσουμε την νύχτα αλλά για να είμαστε ειλικρινείς είχαμε και πρωϊνό και πάρκιν και κρεβατάρα υπέρδιπλη και μπουρνούζια. χλίδες τα παιδιά του μοτό.![]()
και κάπου εδώ... σταματάω εγώ το ποστάρισμα. Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες από αύριο όμως και μάλλον και από την Lilipoua.
Για κάποιους που πιθανά να παρεξηγήθηκαν γράφοντας εντυπώσεις για το Μιλάνο και τους Ιταλούς...![]()
δεν είπα πως οι Ιταλοί είναι μόνο έτσι ούτε πως υπάρχουν μόνο αυτοί. Στο τέλος στον επίλογο θα υπάρχουν λίγα λόγια ως προς τις εντυπώσεις μου από τον κάθε λαό όσο είδα δηλαδή.
καλό βράδυ...
Πάντα τέτοια και στους 2 σας. Και πάντα με τόσο χαμογελαστές φάτσες. ( Η παντόφλα ειναι στο πρόγραμμα)![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
το λάθος είναι τα 198Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΥΓ Τεστ παρατηρητικότητας. Στην εν λόγω φωτό υπάρχει ένα "λάθος". Για να σας δω...![]()
αφού όλοι ξέρουμε ότι δεν πάει τόσο το μηχάνημα
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση