Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 241

Θέμα: Έκτακτο Track Days 28/9

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gkr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Θελω να δω ποσοι απο εσας που γκρινιαζατε και γραφατε οτι σας ερθει πιο πανω, θα πατε στα Μεγαρα τωρα που ανοιξε παλι για ιδιωτες και αγωνιζομενους. Τις μερες θα τις μαθετε συντομα φανταζομαι. Εγω δεν σας τις γραφω.-
    γεια σου ρε νικο!!!
    σε δυο γραμμές τα είπες όλα.
    προσυπογράφω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    λετε ψεματα για να μη γκρινιαζουμε.σαν δεν ντρεπεστε
    gogogo!!!

παω να βαλω λαστηχα.bt 016 αυριο γιατι σημερα εχω ενα γαμο.αγχωθηκα.προλαβαινω να τα στρωσω ουφ.δεν γκρινιαζω
    gogogo!!!

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Η γκρίνια θα σας μείνει ρεεεεεεεεεε
    ποιος γκρινιαξε?
    Αλλα και αν γκρινιαξε, για καλο θα ηταν, νομιζω τουλαχιστον.

Καλους γυρους να'χετε παιδες!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    πως έγινε και δέχθηκε ο ιδιοκτήτης της πίστας τους άσχετους και αμαθείς μοτοσυκλετιστές?
    τι μας λένε ρπμ?

παίζουν με τη νοημοσύνη μας τελικά

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

πακετο φαγαμε δεινει βροχη για την κυριακη.........
    οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    [B]πως έγινε και δέχθηκε ο ιδιοκτήτης της πίστας τους άσχετους και αμαθείς μοτοσυκλετιστές?
    τι μας λένε ρπμ?

Νίκο δε σε γνωρίζω προσωπικά, θα ήθελα όμως.

Από όσα διαβάζω που γράφεις εδώ και στο SPR, δε πιστεύω ότι δε καταλαβαίνεις πραγματικά τι γίνετε.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ητα Βητα
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    πως έγινε και δέχθηκε ο ιδιοκτήτης της πίστας τους άσχετους και αμαθείς μοτοσυκλετιστές?
    τι μας λένε ρπμ?

Νίκο δε σε γνωρίζω προσωπικά, θα ήθελα όμως.

Από όσα διαβάζω που γράφεις εδώ και στο SPR, δε πιστεύω ότι δε καταλαβαίνεις πραγματικά τι γίνετε.
    πίστεψέ με καλύτερα που δεν ξέρω
    μου αρέσει ακόμα που είμαι ρομαντικός μοτοσυκλετιστής

Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    παω να βαλω λαστηχα.bt 016 αυριο γιατι σημερα εχω ενα γαμο.αγχωθηκα.προλαβαινω να τα στρωσω ουφ.δεν γκρινιαζω
    σε παρακαλω πες μου εντυπωσεις συμπεριφορας των ελαστικων μεσα στην πιστα γιατι θελω να τα βαλω και εγω την αλλη αβδομαδα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

φιλε μου δευτερα θα τα βαλω και θα παω την τεταρτη για τρακ ντειβ και θα σου πω
    gogogo!!!

Ρε γ@μωτο παλι θα πρεπει να διυλιζουμε τον κωνωπα και να λεμε ξανα και ξανα τα αυτονοητα!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ξεκαθαριζουμε: Οπως ειπαν τοσα παιδια εδω, χωραφι, ξεχωραφι, ΑΥΤΟ εχουμε ΑΥΤΟ χρησιμοποιουμε. Απο εκει και περα αν ΔΕΝ μας αρεσει εχουμε δυο επιλογες:

1 Δεν ξαναπαμε (επι προσωπικου επιπεδου)

2 Ειτε μαζευομαστε ολοι μαζι, συνεργαζομαστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κανουμε συνειδητη ΚΑΘΟΛΙΚΗ αποχη μεχρι νεωτερας.

Δημητρη (και ολοι οσοι εχουν κατα καιρο "γκρινιαξει" περι του κοστους των σχολειων και την αδικιας): Καταλαβαινω την "αδικια" που βλεπετε να υπαρχει αλλα αυτο ειναι επι ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ επιπεδου. Δηλαδη τι θα κανουμε; Θα κλαιμε για την θεωρια η θα κοιταξουμε την πραξη;;;

ΔΕΝ ειναι στο χερι του περιοδικου ποιοι θα μπαινουν και ποιοι οχι!!! Πως αλλιως να το πουμε;
    ΔΕΝ υπαρχει "πολιτικη" πισω απο αυτη την αποφαση και το να αναφερεται καν οτι αυτο εχει γινει εσκεμμενα απο το περιοδικο ειναι τουλαχιστον κακοηθεια!!!
    Δημητρη ειδικα νομιζω οτι ηταν εντελως φαουλ απο τη μερια σου να σκεφτεις καν κατι τετοιο.

Η Ιωαννα οπως και ολα τα παιδια του περιοδικου κανει εναν τεραστιο αγωνα αναφορικα με την πιστα στα Μεγαρα (και γενικοτερα) που ολοι εμεις που ειμαστε απεξω αγνοουμε!!

Ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ αδικο και ασχημο (να μην πω τιποτα αλλο) να προσπαθει καποιος να κανει κατι καλο και να βγαινουν διαφοροι να τον λενε και απατεωνα απο πανω. Και πιστεψτε με αυτο εχει ειπωθει (οχι εδω), οπως πολυ καλα θυμαται η Ιωαννα.
    Πειτε μου! Ειναι ωραια μια τετοια αντιμετωπιση;

Επισης ηθελα να πω σχετικα με το κοστος που χτυπιουνται ολοι, αλλα με προλαβε ο Βυρωνας, ο Idi, ο Sniper και τοσοι αλλοι.
    ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 180 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 5 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΡΕ ΣΕΙΣ; Οταν δινουμε 180 ευρω για ενα πισω λαστιχο ΔΕΝ μας φαινονται πολλα ε;

Στην τελικη για να γινω και κακος, εγω που εχω παει και δεκα φορες στην πιστα πχ και θελω να μπαινω μεσα να κανω τις ασκησεις μου και να βελτιωνω την τεχνικη μου και ΟΧΙ να το παιξω γρηγορος, δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ορεξη να μπει μαζι μου και ο ΧΨ ταυλωμενος με το R1/gsxr/cbr/rrrrrrr που την εχει δει Rossi και να σκασει επανω μου στην Κ6 με +100!!

Οποιος θελει να μπει στην πιστα ας μαθει δυο ΒΑΣΙΚΑ πραγματα σχετικα με το πως κινουμαστε εντος της και απο εκει και περα ας ξυσει και τα αυτια του!

Νίκος
    Open Horizons

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
    Σαφώς και δεν θα σταματήσουμε να πηγαίνουμε στα Μέγαρα, εκτός αν φτιάξεις δική σου καλύτερη πίστα και μας τη νοικιάζεις!!!!

Αντε πες κι οτι φτιαχνω εγω μια πιστα να σε σιγουρη οτι καλυτερα θα την κρατησω κλειστη παρα να σας τη νοικιασω γιατι παλι τα ιδια θα κανετε ερε Ελλαδαρα αθανατη και θαυμαστα τα εργα σου
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Ξαναπροσλήφθηκααααα!!!! Το avatar του/της micele
    τα ακούς τι λένε άγιε ιωάννη ρώσσε , οι αχάριστοι!!!!!
    μεγάλη η χάρη σου

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Θελω να δω ποσοι απο εσας που γκρινιαζατε και γραφατε οτι σας ερθει πιο πανω, θα πατε στα Μεγαρα τωρα που ανοιξε παλι για ιδιωτες και αγωνιζομενους. Τις μερες θα τις μαθετε συντομα φανταζομαι. Εγω δεν σας τις γραφω.-
    Μαλιστα , δηλαδη επειδη μας κανουν την χαρη να μπουμε και εκμεταλευοντε την καwλα μας ,να κανουμε της παπιες , παπαπα.

Μαθαινουμε εξ'αρχης οτι κλεινει η πιστα, κανεις δεν ενημερωνει για τιποτα ,διαφορα ακουστηκαν, πιο πολυ φημες παρα αληθειες, ξαφνικα ανοιγει η πιστα για αναβατες που εχουν κανει 0-300 & Rs, εκφραζετε η απορια γιατι γινεται αυτο και απανταει υποθετικα χρηστης του φορουμ λογω ασφαλειας και γνωσεις απ'το σχολειο ,ο διοργανωτης δεν απανταει με σιγουρια λεγοντας σας καλυψε νομιζω ο (χρηστης),ολοι υποθεσαμε οτι ο ιδιοκτητης προτιμα διπλωματουχους εμπειρους και τελος το μεγαλο μπαμ ,ανακοινωνεται trackday για ουλους.Ξαφνικα οι ιδιωτες και οι αγωνιζομενοι γιναν ασφαλεις οδηγοι και εγκρινοντε, με λιγα λογια οτι να ναι.

Ο nktr αυτα ειπε παραπανω αλλα καποιοι θελουν ν' τα ζωγραφισουμε.

@Mako , ναι η καβλα μου μπορει να νικησει την λογικη μου και να παω ,αυτο δεν σημαινει οτι δεν θελω να μαθω για ποσο μ@λακα με περνανε.
    Παντα φιλικα.

Αααα και που στε να περασετε super και ο καιρος ευχομε να ειναι ιδανικος.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγώ έχω την εξής απορία (και σιγά μην πάρω απάντηση)
    Ο ιδιοκτήτης γιατί δεν έχει πρόβλημα να συμμετέχουν όσοι δεν έχουν κάνει RS ή CSS στα extreme trackdays?
    Μόνο για τα trackdays του 0300 θέτει ζήτημα ασφαλείας από "άσχολους" αναβάτες?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Track Days 28 Ιουνίου
    από jarv στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2011, 10:40
  2. Έκτακτο track days
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 18:29
  3. Έκτακτο Track Days