Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 186

Θέμα: Προκλητικοτατο Σκανδαλο.........

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atropos
    .........................
    Στην πολη που ζω,σε ενα απο τα ακινητα που διαθετει η Μητροπολη (και εχει πολλα ),εμενε μια πολυμελης οικογενεια...παμφτωχη !!!!!....Τους εκανε εξωση,γιατι δεν ειχαν να πληρωσουν το νοικι. Οι ανθρωποι δεν ειχαν οχι για <κουτοχορτο>,αλλα ουτε το γαλα για τα παιδια τους........

Αυτο ειναι...Εκκλησια ?

Ενα να πω μονο ...
    Αν τα λεφτα που παιρνει απο το Κρατος, ΕΝΑΣ Παπας, ΜΙΑΣ Ενοριας, πηγαιναν σε ΤΡΕΙΣ τετοιες οικογενειες, θα ζουσαν, στο οριο της φτωχειας μεν, αλλα τουλαχιστον αξιοπρεπως ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Οτι τωρα εξοφλουνται προεκλογικες Ε Π Ι Τ Α Γ Ε Σ ,δεν το

βλεπει κανεις......?

αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι είναι ακάλυπτες και εγω ειμαι εγγυητής...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Γιατι νομιζω οτι το μεγαλυτερο εργοστασιο που βγαζει παρωπιδες
    ειναι στην Ελλαδα ?
    αν δε σ'αρεσει μπορεις να πας σε αλλη χωρα... ευρωπαικη ενωση ανοιχτη

Η μανα μου δεν με ταιζε κουτοχορτο ....γιατι δεν ειχε,και η φασολαδα ηταν ειδος πολυτελειας....αν θυμαμαι,ηταν νεροβραστη.
    το ξερω ... εξυπνοχορτο σε ταιζε

Σε λιγο θα παρουσιαστει και το κρατος σαν κρατος δικαιου....
    Ανεξαρτητος κυβερνησεων.Μια ζωη τα ιδια ...Σ Κ Α Τ Α ....!!!!!!

ειπαμε αυτο σου αξιζει...

Αν σημερα καποιος μιλαει ελευθερα,ειναι αποτελεσμα καποιων ρομαντικων επαναστατων....η" κανω λαθος ?

Ήταν αποτέλεσμα δημοψηφίσματος

Αλλα ακομη και σημερα,μην πει κανεις οτι στην Ελλαδα βασιλευει η δημοκρατια.....αστειο για μικρα παιδια....η" κανω λαθος ?
    καλυτερα απο το σοσιαλισμο στις ανατολικες χωρες και στη Κινα

Ο ρολος της εκκλησιας στην Πολιτεια ?.....Για ρωτηστε κανενα ιστορικο.....οχι αυτα που μας διδαξαν στο δημοτικο...ποσοι απο τους ιεραρχες <πουλησαν> τις επαρχιες τους,και <προδοσαν> επαναστασεις απεναντι στην ελευθερια του Εθνους,που ακομη και αυτο ηταν για οικονομικα συμφεροντα ?....η" κανω λαθος ?
    το οτι μιλας ακομα ελληνικα ειναι και αυτο κατι στο οποιο συνεβαλαν οι παπαδες

Η ανεργια μαστιζει τη χωρα...και ο ποιμενας εχει 2 δις,για τα γεραματα,ενω το ποιμνιο...πειναει.!!!! Λαθος ?
    αμα η εκκλήσια ευθυνεται για ολα αυτα... στη πυρα ολοι!

Η θρησκεια,δεν ειναι πολιτικη εξουσια..η" κανω λαθος ?
    κανεις λαθος ο ψηφος σου ειναι η μοναδικη εξουσια. εσυ τη δινεις οπου θελεις

Και οποτε πηγε να γινει,μονο καταστροφη εφερε...η ' κανω λαθος?
    κανεις λαθος εφερε και πολλα καλα

Στην πολη που ζω,σε ενα απο τα ακινητα που διαθετει η Μητροπολη (και εχει πολλα ),εμενε μια πολυμελης οικογενεια...παμφτωχη !!!!!....Τους εκανε εξωση,γιατι δεν ειχαν να πληρωσουν το νοικι. Οι ανθρωποι δεν ειχαν οχι για <κουτοχορτο>,αλλα ουτε το γαλα για τα παιδια τους........

Αυτο ειναι...Εκκλησια ?
    οχι, αυτο ειναι το μοναδικο πραμα που με απωθει απο τις εκκλησιες

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    παντως ολα δεν ειναι οπως φαινονται με την πρωτη ματια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7703barstools-med.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	70,6 KB 
ID:	9321
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Ξέρετε τι κατάλαβα τόσες μέρες παρακολουθώντας ειδήσεις? ...

1. η διαφθορά στην εκκλησιά υπάρχει
    2. πάντα υπήρχε
    3. όλοι το ξέραν

με αφορμή τις αποκαλύψεις

1. έγινε το ξεκατίνιασμα καθε πολέμιου τις εκκλησίας
    2. αποκαλύφθηκε οτι υπάρχει ενορχηστρωμένη επίθεση κατα τις εκκλησίας απο εξω ΚΑΙ απο μεσα...
    3. ακόμα μια φορά θα «της κλάσουν τα @@@»

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ξέρετε τι κατάλαβα τόσες μέρες παρακολουθώντας ειδήσεις? ...

1. η διαφθορά στην εκκλησιά υπάρχει
    2. πάντα υπήρχε
    3. όλοι το ξέραν

με αφορμή τις αποκαλύψεις

1. έγινε το ξεκατίνιασμα καθε πολέμιου τις εκκλησίας
    2. αποκαλύφθηκε οτι υπάρχει ενορχηστρωμένη επίθεση κατα τις εκκλησίας απο εξω ΚΑΙ απο μεσα...
    3. ακόμα μια φορά θα «της κλάσουν τα @@@»
    Αυτό ακριβώς προσπαθώ να τους πω και εγώ. Ξαφνικά όλοι άρχισαν και φωνάζουν. Και αναρωτιέμαι, βρε μπας και είναι οργανωμένη η επίθεση??? Αν φωνάζανε έτσι και για άλλα ζητήματα τότε να δεις πόσο καλύτερα θα πηγαίνανε τα πράγματα στην Ελλάδα. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε στον ύπνο του δικαίου. :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ενα να πω μονο ...
    Αν τα λεφτα που παιρνει απο το Κρατος, ΕΝΑΣ Παπας, ΜΙΑΣ Ενοριας, πηγαιναν σε ΤΡΕΙΣ τετοιες οικογενειες, θα ζουσαν, στο οριο της φτωχειας μεν, αλλα τουλαχιστον αξιοπρεπως ...
    σωστο!!! i'll drink to that!!!

να παρω και εγω τιποτα να παω στο track day στις Σερρες!!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Παλιότερα κυκλοφορούσε το σύνθημα (και είχε γίνει πράξη αρκετές φορές) : ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ !!!

Αργότερα, δεν ξέρω τι έγινε - ακρίβηναν μάλλον τα τούβλα, περάσαμε στα νεράντζια (όχι αυτά του γλυκού), αλά δεν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα ....

Σήμερα... ότι γίνεται είναι μέσω ΜΜΕ (του διαδικτύου συμπεριλαμβανομένου) !!!

Δρόμοι υπάρχουν ακόμη (έργα γίνονται δόξα τω θεώ) αλλά όποιος κατεβαίνει σ'αυτούς είναι μάλλον για βόλτα (ή για το "θεαθήναι" διαμαρτυρία)...

Κούκλοι (κούκλες), πάρτε το χαμπάρι !!!!

ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ !!!

Υ.Γ.

Μας την είχαν προ πολλού στημένη...

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    idi και angels_gr...

Μαζί σας....

Δεν είναι δυνατόν , για όλα τα κακά αυτού του τόπου να φταίει η εκκλησία..

Είναι λογικό όπως είπα η συγκεντρωμένη εξουσία στα χέρια μερικών ανθρώπων , να διαφθείρει αυτούς και τις πράξεις τους...
    Είναι επόμενο λοιπόν , οι κορυφή της πυραμίδας να είναι πολύ πιο διεφθαρμένη απο όποιο τομέα και να έχουμε δεί...
    Βασικό είναι η μονιμότητα τους , που δεν ελέγχεται πλέον απο κανένα και δεν έχει προκύπτει και απο κάποια επιλογή διά ψήφου ή εκλογών , έστω και μόνο απο το σώμα των κληρικών σε όλη την βάση τους όμως...

Απο την άλλη Crs_K..

Kαταλαβαίνω τις αντιδράσεις σου , γιατί ότι και να λέμε , ότι και να δικαιολογούμε , οι Ελληνες έχουν σωβινιστικές και εν μέρη και ρατσιστικές τάσεις. Οπότε τους μουσουλμάνους τους βλέπουν σαν Τούρκους και τους άθεους , ώς μια περιθωρειακή μειονότητα με μειωμένη αντίληψη... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αλλά αληθινό...

Απο εκεί και πέρα όμως , το γεγονός οτι ζούμε σε μια πολιτεία με κοινοβουλευτικό πολίτευμα , (πανομοιότυπο με της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας , των σύγκλητων και των Πραιτωριανών) , έχει και κάποιους κανόνες που ζητάνε πλειοψηφία για να περάσουν κάποια πράγματα...

Για το θέμα της στράτευσης...

Μην με παρεξηγήσετε.... και εγώ πέρασα απο εκεί , αλλά είναι σίγουρο οτι σε μερικά χρόνια μόνο υποχρεωτική δεν θα είναι , καθώς η μοναδική δύναμη επιβολής θα είναι εγχώριες δυνάμεις τάξεις ασφαλείας και ο μόνος Στρατός , θα είναι ο Πανευρωπαικός που θα μετέχει σε στρατιωτικές και μη ασκήσεις...
    Αν θυμάμαι καλά , έπεται και μείωση θητείας σε 6μηνη , οπότε τι να λέμε τώρα....

Για την περιουσία το είπα και πριν...

Ιδιωτική στο καθεστώς και σίγουρα, αποκρυμμένη κατά ενα πολύ μεγάλο ποσοστό απο τα αρχεία του κράτους, καθώς και πολλά απο αυτά τα αγαθά είναι εγγεγραμένα ακόμα και σε φυσικά πρόσωπα.
    Τώρα για φορολογία , τα περισσότερα έγιναν απο δωρεές που μέχρι πρότινος , δεν είχαν καθόλου έλεγχο και σαν συνέπεια μηδενική φορολογία και μάλιστα απαλλαγή για τους δωρητές , αφού τα έδιναν για κοινοφελή σκοπό , αν και η Εκκλησία μέσω των αρχηγών της μόνο αυτό δεν έκανε...

Πάντως η όλη ιστορία θυμίζει έντονα τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους, όπως και το τι έκρυβαν και τι έδειχναν... Πάντα όμως ακόμα και αυτοί ήταν μια μερίδα... Απλά όπως και τώρα ήταν η "ηγούμενη μερίδα"...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος Το avatar του/της tony29
    Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, να το υποστηρίζει και να μένει όπου θέλει...

Στην τελική από πότε η Ελλάδα είναι χωράφι κάποιων αυτόκλητων σωτήρων της?

Τέσπα, άλλο θρησκεία, άλλο εκκλησία (σαν οργανισμός).
    Ο πιστος δεν επηρρεάζεται από τον μισθό του παπά ή την φορολογία της απόδοσης των επενδύσεων, της ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. (πιστεύω...)

Γι'αυτο μου είναι ακατανόητη η στάση κάποιων, εκτός και αν έχουν συμφέροντα, που θίγονται.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ :

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ --> ΑΘΕΟΙ --> ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ --> ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ --> ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χ.Ο. --> ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ --> ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ --> ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

''Δόξα τω Θεώ'', ιστορικά έχουμε πάμπολα παραδείγματα εσωτερικών συγκρούσεων, τα οποία θα θέλαμε να είχαν αποφευχθεί.
    Μην πέσουμε στην ίδια παγιδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Παλιότερα κυκλοφορούσε το σύνθημα (και είχε γίνει πράξη αρκετές φορές) : ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ !!!

Αργότερα, δεν ξέρω τι έγινε - ακρίβηναν μάλλον τα τούβλα, περάσαμε στα νεράντζια (όχι αυτά του γλυκού), αλά δεν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα ....
    ..........................

Τι μου θυμησες τωρα ρε Γερο-man ....

Τις πορειες των οικοδομων, για το πενθημερο (αλλο τωρα που δουλευουν και τις Κυριακες), με τους μπετατζιδες να κραταν το καδρονι μπροστα και τα στρουμφακια να λακανε απο 'δω κι απο 'κει ....

Σε τοσες Πρωτομαγιες και πορειες εχω βρεθει τα 20 τελευταια χρονια και ειναι και γαμω τα ξενερωματα ....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Σε τοσες Πρωτομαγιες και πορειες εχω βρεθει τα 20 τελευταια χρονια και ειναι και γαμω τα ξενερωματα ....
    Τώρα θα ανοίξουμε κουβέντα δύσκολη (και δεν παίρνει γιατί περιμένουν κάτι ρακές με χοχλιούς μπουρμπουριστούς)...

Απλά λέω τώρα ...

Μήπως τα πράγματα ξενέρωσαν γιατί πηγαίνουμε "οι ίδιοι επιζώντες" ???

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Επειδη σιγουρα εχω παρεξηγηθει και ΔΕΝ εχω (ή ΔΕΝ θελω) τοοοσο μεγαλα @@, για να σας γραψω, οπως αλλοι ...

Το ΜΟΝΟ προβλημα που εχω με οποιαδηποτε θρησκεια ειναι το οτι δινει υποσταση στην Εκκλησια και μαλιστα την εχει δεμενη στο Αρμα του Κρατους, ενω παμπολες φορες την βαζει και οδηγο.

Μολις οι Εκκλησια γινει Α.Ε. και αποσυνδεθει απο το Κρατος εκπληρωνοντας ταυτοχρονα τις υποχρεωσεις της οπως ολοι οι αλλοι οργανισμοι, εταιρειες ή πολιτες, τοτε κι εγω θα παψω οριστικα να ασχολουμαι με το θεμα "θρησκεια".

Οπως π.χ. ΔΕΝ προσπαθω να προσυλητησω καποιον στην δικη μου ομαδα, ενα πραμα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Αλλα οι "πιστοι" ειναι τοσο ηλιθιοι και πολλοι που θα βαλουν τα στηθια τους μπροστα να προστατεψουν τα συμφεροντα των ιεραρχων.
    Και γιατι ειναι τοσο ηλιθιοι;
    Ειναι αμορφωτοι στην πλειοψηφια τους.
    Και δυστυχως οσοι δεν ειναι , εχουν αλλα συμφεροντα.

Φίλε boxer αν πρόσεξες κανείς δεν έγραψε εδώ ότι θα προτάξει τα στήθη του σε περίπτωση επιβολής του νόμου στην εκκλησία. Δεν είναι όλοι αμόρφωτοι ή ημιμαθείς ή με συμφέροντα. Απλώς κάποιοι έχουν μια διαφορετική άποψη για το σωστό. Αν κατηγοριοποιείς τον άνθρωπο με διαφορετική άποψη με τόση εμπάθεια, φοβάμαι μην τυχών βρεθείς εσύ ή κάποιοι με αυτές της απόψεις στην εξουσία. Θα σφάξετε πολύ κόσμο λέμε

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF