Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 88 από 88

Θέμα: Ειναι καλά τα λεφτά???

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο περνεις ενα ρισκο ... το ρισκο να σου βγαλει κατι ... δυστηχως ο μηχανικος που το βλεπει μπορει να δει καποια πραγματα αλλα ειναι και καποια που δεν φαινονται ..απο κει και περα εχεις να κανεις με τον εμπορο που εκανες την αγορα ... αν μπλεξεις και με λαμογια δεν θα βγαλεις ακρη για αυτο φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα ....την μια ειχε 1 μπουσα καπαρωμενο και στο εδινε γιατι ο αλλος εκανε ανταλαγη ..την αλλη δεν υπηρχε ανταλαγη και το εδωσε κας ...ως δια μαγειας βρεθηκε δευτερο μπουσα και αυτο σε αριστη κατασταση .... συμπερασμα απο την αρχη ηθελε να σου σπρωξει το rr... οι εμποροι ειναι γατοι και της πιατσας ... εκμεταλευονται την καβλα σου εκεινη τη στιγμη και σε πανε εκει που θελουν ...η δουλεια τους ειναι αυτη ...το σιγουρο ειναι οτι κοτσοι δεν πιανονται με την καμια ...γιαυτο το λογο και επειδη οπως λες και εσυ θα παρεις δανειο απο δυο τραπεζες και οπως ειναι η οικονομικη κατασταση στη χωρα μας ψαξτο και αλλου το μηχανακι και μην βιαζεσε γιατι αν και 1% υπαρχει να φας μουφα απο τη στιγμη που περνεις δανειο πρεπει να εχεις την καλυτερη επιλογη ....αυτα και ελπιζω να την χαρεις χωρις κανενα παρεκομενο ..
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ειπα να μην μιλησω αλλα δεν μπορω να μην σου δωσω χιλια δικια.
    Ναι ρε το φαγατε το παιδι.
    Αντι να μοιραστητε την χαρα του που εβαλε τα θρεντακι να το γλεντησει μαζι μας, τον περιμενατε στην γωνια να τον βγαλετε μ@λ@ κα.
    manhunter, με το καλο να το παρεις φιλαρα και ποσταρε καρατουμπανο φωτογραφιες να γουσταρουμε.
    ωπα ρε Λιακό.....ποιος τον εφαγε???ανοιξε ενα θρεντ με καποιες ερωτησεις.....τι επρεπε να του πουμε δηλαδη????μπραβο και εις ανωτερα????ιδιος με αυτα που εγραψε για ολη την διαδικασια???οταν και αν το παρει με το καλο και την χαρα του θα μοιραστουμε.....και θα ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.... :rotflmao:

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο περνεις ενα ρισκο ... το ρισκο να σου βγαλει κατι ... δυστηχως ο μηχανικος που το βλεπει μπορει να δει καποια πραγματα αλλα ειναι και καποια που δεν φαινονται ..απο κει και περα εχεις να κανεις με τον εμπορο που εκανες την αγορα ... αν μπλεξεις και με λαμογια δεν θα βγαλεις ακρη για αυτο φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα ....την μια ειχε 1 μπουσα καπαρωμενο και στο εδινε γιατι ο αλλος εκανε ανταλαγη ..την αλλη δεν υπηρχε ανταλαγη και το εδωσε κας ...ως δια μαγειας βρεθηκε δευτερο μπουσα και αυτο σε αριστη κατασταση .... συμπερασμα απο την αρχη ηθελε να σου σπρωξει το rr... οι εμποροι ειναι γατοι και της πιατσας ... εκμεταλευονται την καβλα σου εκεινη τη στιγμη και σε πανε εκει που θελουν ...η δουλεια τους ειναι αυτη ...το σιγουρο ειναι οτι κοτσοι δεν πιανονται με την καμια ...γιαυτο το λογο και επειδη οπως λες και εσυ θα παρεις δανειο απο δυο τραπεζες και οπως ειναι η οικονομικη κατασταση στη χωρα μας ψαξτο και αλλου το μηχανακι και μην βιαζεσε γιατι αν και 1% υπαρχει να φας μουφα απο τη στιγμη που περνεις δανειο πρεπει να εχεις την καλυτερη επιλογη ....αυτα και ελπιζω να την χαρεις χωρις κανενα παρεκομενο ..

+1300

Θα συμφωνήσω
    Αλλα, έγινε ψαχτική
    Το μηχανάκι ψάχτηκε και θα ψαχτεί όσο δεν πάει

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Mπορεις σε παρακαλω ......
    ... παραπληνικες φρασεις ολο το θρεντ;

μπορεις σε παρακαλω ρε Γιωργη να με βοηθησεις να βγαλω ακρη μ'αυτο..??

:rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Καινούργιο το μηχανάκι; γιατί αν έχει πινακίδα που θα του βάλεις την 2η πινακίδα;

Θα βγάλει την πινακίδα, και θα το πάει στον μάστορα με την δοκιμαστική
    Ετσι μου ειπε

Δίνει και 6 μήνες εγγύηση
    Θα υπογράψει χαρτί, ότι μου το παραδίδει σε άρτια μηχανική και εξωτερική κατάσταση, και αν γίνει κάτι (φτου κακά), θα του το επιστρέψω

Για να συννοψισω, όταν παίρνεις μεταχειρό παίρνεις ένα ρίσκο.

Απλά θα συμφωνήσω με τον βεστρομά και τον blackbusa
    Μου ηρθε λίγο απότομο
    Περίμενα γνώμες και κριτική, αλλά περίμενα και ένα καλορίζικο
    Δεν θεωρω κακοπροαίρετα αυτά που ειπατε, ίσα ίσα
    Αν τα θεωρούσα, ή είχα την υποψία ότι κάποιος ζηλευει, δεν θα άνοιγα θρεντ.
    Εγινε κατάθεση απόψεων, γιατί σέβομαι την γνώμη των ανθρώπων που συνομιλώ μέσω του φόρουμ κάθε ημέρα

Θα βάλω φωτός όταν το πάρω στα χέρια μου, μπας και χαρούμε λιγάκι
    Ειλικρινά φιλικά, και πάντα με καλή διάθεση στα λεγόμενα και γραφόμενα μου

Κίμωνας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Θα βγάλει την πινακίδα, και θα το πάει στον μάστορα με την δοκιμαστική
    Ετσι μου ειπε
    Και γιατί να μην την πάει με τις δικές της πινακίδες; Ντρέπεται;

Θα υπογράψει χαρτί, ότι μου το παραδίδει σε άρτια μηχανική και εξωτερική κατάσταση, και αν γίνει κάτι (φτου κακά), θα του το επιστρέψω

.....
    καλά... σου δίνει ένα χαρτί (για να σε ψήσει ότι είναι και τίμιος) για κάτι που ο νομος ήδη τον υποχρεώνει.... όχι να το πάρει πίσω όπως σου λέει αλλά να στο φτιάξει.... (εδώ δεν παίρνουν πίσω καινούργια μηχανάκια οι αντιπροσωπίες, θα το φάει ο έμπορος; )

Και ξανασκέφτομαι μόνος μου.... Θα πάρεις μηχανάκι απο αυτόν τον τύπο;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

εδω ξαναχαθηκα.....αν το μηχανακι ειναι ''ελληνικο μεταχειρισμενο'' δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να βγαλει δοκιμαστικη πινακιδα απο την στιγμη που εχει κιολας κανονικη απο το υπουργειο....ρε φιλε το service book το ειδες???

Παιδιά...

Απλά θα βάλει πάνω την δοκιμαστικη πινακίδα που έχει εκεί, ενω είναι ακόμα στην κυριοτητα του, για να παει μεχρι το συνεργειο μου. Το μηχανακι έχει κανονικα πινακιδα.

Να επαιρνα εγω ανασφάλιστο οχημα και με δικη μου ευθυνη να το παω στο συνεργειο...χλωμό.

Παιρνει την ευθυνη να το παει αυτος, και προφανως θα βαλει την δοκιμαστικη, για τους μπατσους και τετοια μεχρι να παει.

Από το να το παρω χωρις να το δει κανεις, καλυτερα αυτο.

Λοιπόν, επειδή τα είπα αρκετα επιγραμματικα, και επειδή το είδαμε και μιλησαμε μαζί του δύο άνθρωποι,
    (ο ένας εξ αυτών και ο αδερφός μου που είχε κάποτε και μαγαζί και γενικά είναι η ζωή του οι μηχανές), λέω για άλλες λεπτομέρειες, να τα πούμε από κοντά, όταν με το καλό το πάρω, και θα κεράσω καφεδάκι

Λοιπόν ελπίζω να μην κούρασα, και ελπίζω να μην μπέρδεψα
    (Καλά σίγουρα μπέρδεψα, αλλά λέμε τώρα ,χεχε)

Αν δεν συναντηθούμε ίσως γράψω όλη την ιστορία για να γίνει πιο ξεκάθαρο.
    Πάντως φταίω και εγώ.

(σημ. : Ο έμπορος ειναι πολύ γνωστός, και σε άλλες περιπτώσεις δική μου και γνωστών, πολύ ξηγημένος. Απλά όπως οι περισσότεροι έμποροι, είναι λίγο μ.....)

Παιδιά...

Απλά θα βάλει πάνω την δοκιμαστικη πινακίδα που έχει εκεί, ενω είναι ακόμα στην κυριοτητα του, για να παει μεχρι το συνεργειο μου. Το μηχανακι έχει κανονικα πινακιδα.

Να επαιρνα εγω ανασφάλιστο οχημα και με δικη μου ευθυνη να το παω στο συνεργειο...χλωμό.

Παιρνει την ευθυνη να το παει αυτος, και προφανως θα βαλει την δοκιμαστικη, για τους μπατσους και τετοια μεχρι να παει.

.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Είπα κάτι περίεργο??

Είπα κάτι περίεργο??
    Όχι εντάξει.... αφού το έχεις αποφασίσει ότι και ν' ακούσεις....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Με το καλο να το παρεις και να το χαρεις και να μεινει αυτο το θρεντ στο να 'χαμε να λεγαμε.

Δεν ειχα σκοπο να γραψω και εγω αλλα εδω κολλησα

Θα σου δωσει χαρτι οτι ειναι αρτιο μηχανικα, και αν βγαλει κατι πλην αναλωσιμου να στην αλλαξει (δυσκολο να σου αλλαξει μεταχειρο μηχανη, το ποιο πιθανο να στο φτιαξει)

αλλα θα σου δωσει ενα χαρτι οτι ειναι αριστο εξωτερικα και αν παθει (τι???) θα σου αλλαξει τη μηχανη?

Αν πχ κοψει το χρωμα?
    Αν σκιστει η σελα?
    Αν λασκαρει καμια βιδα και πεσει κανα πλαστικο?

Ειμαι λιγο καχυποπτος σαν ανθρωπος οταν παω για οποιαδηποτε αγορα, αλλα κατι τετοιο δεν μπορω να το καταλαβω (ισα ισα με θα με ανησυχουσε περισσοτερο να μου πουνε κατι τετοιο)

Εκτος αν μπορεις να τα σπασεις και να τα ξαναριξεις να καταλαβω

Και προσοχηη με το μπουσα

Ανεβαζει σαν διαολος και το κακο ειναι οτι δεν νιωθεις οτι πχ εισαι στα 260 (πολυ καλη αεροδυναμικη και καλυψη απο αερα)

πιστεψτε...

....με όταν βρω τον χρόνο, θα σας γράψω τα πάντα με λεπτομέρειες
    Ειπαμε δεν είμαστε και τόσο κώτσοι

Αναφορικά με το ότι είναι διάολος, το έχω υπόψη μου και το σκέφτομαι απο τώρα.
    Σιγά σιγά να συνηθίσουμε, και βλέπουμε για τα άλλα

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 120
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2011, 20:31
  2. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη,Θανάση,Δημήτρη...
    από golis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 23:40
  3. Τελικα ειναι καλα τα Linux?
    από stavrogin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας