ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ´´ΕΜΠΕΙΡΗ´´ ΟΜΑΔΑ.ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ![]()
ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟΥΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ.![]()
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ GSXR.![]()
![]()
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΚΡΙΜΑ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ
νιαμ νιαμ τα είδα και μου ξαναάνοιξε η όρεξη πρωινιάτικα!!!
AΛΗΘΕΙΑ! ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ;
Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ!!!
ΤΟ ΚΤΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ.
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΕΝΖΙΝΑ![]()
ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ STREET ΑΔΕΣ;
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟΥΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ.![]()
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ GSXR.![]()
Καταρχάς να πω ότι ήταν η πρώτη μου βόλτα με παιδιά από το forum.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΚΡΙΜΑ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ
Κατά δεύτερον απορώ γιατί δεν το έκανα νωρίτερα! Παίδες ήταν πολύ καλή φάση, η διαδρομή πολύ καλή, ο ρυθμός μια χαρά για "αναγνωριστική" βόλτα. Δεν περίμενα οτι ΚΤΜ θα πήγαινε με τόσο μεγάλη μέση ταχύτητα σε Εθνική και μάλιστα με τόσο αέρα (σε κάτι στιγμές εγώ πρέπει να είχα 15-20 μοίρες κλίση στην ευθεία....)! Μπράβο στον πιλότο! Το ίδιο και για τους άλλους πιλότους με τα γυμνά!
Δυστυχώς δεν με έπαιρνε χρονικά λόγω διαβάσματος και για το φαγητό, μετά τον καφέ φύγαμε με τον GSX-R K4 καθώς κι εκείνος ήταν χωρίς αδιάβροχα και ανησυχούσε για βροχή. Μπορώ να πω ότι η επιστροφή ήταν πιο σβέλτη, τέλεια δηλαδή, ίσως κρατούσα λίγο τον Παναγιώτη πίσω αλλά είμαι και νέος βλέπετε......
Σίγουρα να το επαναλάβουμε αλλά με περισσότερη οδήγηση ψηφίζω κι εγώ. Μια ιδέα, Μπράλλος πως σας φαίνεται? Ανοιχτή διαδρομή από Εθνική, μετά καφέ στον προορισμό και όποιος θέλει ανεβοκατεβαίνει το βουνό. Αν έχει καλό καιρό μια απο τις δυο μέρες του ΣΚ εγώ λέω να ανέβω σίγουρα να δω επιτέλους τι λέει η άσφαλτος εκεί!
Και αυτή τη βδομάδα θα βάλω το κώλο μου κάτω να καθαρίσω με το διάβασμα τις καθημερινές!!!!!![]()
ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.
ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΦΟΒΕΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ.
Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΝ ΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΙΣΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΟΚΟ.
για να καταλαβουν ολοι τι εγινε...
χθες ειχε λιγο αερακι και οι κυριοι κυριοι με κατι μηχανες ολο πλαστικα αρχισαν να διαμαρτυρονται.Εχω να τους προτεινω να τα βγαλουν να συνηθισουν στον αερα(ακομα και με νηνεμια) και την επομενη φορα να μην φοβουνται τιποτα!!!!(mitso1 καλα τα λεω??)
ΣΤΟ ΜΠΡΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΝ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ Η ΒΡΑΧΙΑ ΠΑΣ Η ΓΚΡΕΜΟ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΕΣ ΚΤΛ ΦΥΓΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ![]()
ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ:rotflmao:
ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΙ;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.
ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΦΟΒΕΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ.
Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΝ ΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΙΣΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΟΚΟ.![]()
Ok, μια ιδέα ήταν, δε ξέρω γιατί δεν έχω πάει, απλά άκουσα ότι είναι καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΣΤΟ ΜΠΡΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΝ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ Η ΒΡΑΧΙΑ ΠΑΣ Η ΓΚΡΕΜΟ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΕΣ ΚΤΛ ΦΥΓΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ![]()
Μια χαρά τα Μέγαρα, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό αν και μάλλον με βλεπω για Σέρρες καθώς παίζει σπίτι Θεσσαλονίκη και από εκεί είναι 1 ωρίτσα!
Αναμένουμε για post λοιπόν για next week! Προτείνετε ότι θέλετε και βλέπουμε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
για να καταλαβουν ολοι τι εγινε...
χθες ειχε λιγο αερακι και οι κυριοι κυριοι με κατι μηχανες ολο πλαστικα αρχισαν να διαμαρτυρονται.Εχω να τους προτεινω να τα βγαλουν να συνηθισουν στον αερα(ακομα και με νηνεμια) και την επομενη φορα να μην φοβουνται τιποτα!!!!(mitso1 καλα τα λεω??)
Πάντως στο γυρισμό που ο αέρας ήταν από πίσω μια χαρά μας έκατσε!![]()