Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 103

Θέμα: MP3 Piaggio με δίπλωμα Ι.Χ.;;;;;

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ολοι λιγο-πολυ εχουμε το ενστικτο της αυτοσυντηρησης μεσα μας.Δε πιστευω πως αν καποιος δεν εχει καθολου εμπειρια με 2τροχο θα παρει το mp3 και θα το παιζει valentino rossi

μηπως το εχετε κανει λιγο "μεγαλο θεμα"??

μηπως όλοι οι οδηγοι μοτο ειναι "σωστοι" και αγχωνεστε για αυτους που θα οδηγουν τα mp3?
    και στο κατω κατω ποιοι νομιζετε πως θα οδιγουν τα τρικυκλα ε? οι μεσιλικες? τα ραμολυμεντα?
    οι περισσοτεροι θα ειναι νεοι (οχι νεαροι) ε και στην αρχη μπορει να μην τα πανε και τοσοσ καλα αλλα δεν ειναι και μεγαλο κατορθωμα να οδιγισεις σωστα και με ασφαλεια μια μοτο.
    όλα τα υπολοιπα ειναι απλες εικασιες.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    αν και έχω ένα θέμα γενικότερα με όσους οδηγάνε αυτόματα μιας και το κάνουν:
    είτε Α) γιατί δεν έχουν ιδέα από συμπλέκτη και επειδή έκαναν κάποτε ποδήλατο νομίζουν πως είναι το ίδιο πράγμα ή Β) γιατί είναι πιο άνετο (γκάζι-φρένο) οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό σκέφτεται την πάρτη του χωρίς να υπολογίζει τον άλλο (σφήνες-καγκουροδήγηση {βλέπε τύπους με beverly σκυμμένους μπροστά με τη μούρη κολλημένη στο φέρινγκ λες και έτσι θα πάνε πιο γλήγορα})... με τα συγκεκριμένα δεν έχω πρόβλημα γιατί η πλειοψηφία εκείνων που έχω δει στο δρόμο να καβαλάνε τέτοιο "όχημα" πάνε κυριλέ.
    εν αντιθέσει με παπιά και άλλα scooters.

είναι πολύ ακριβό μηχανάκι για να το αγοράσει κάποιος που απλά θέλει να κάνει τις μετακινήσεις του και να γλυτώσει το αυτοκίνητο. ένα beverly έχει 3-4 χιλιάρικα μεταχειρισμένο... και άλλα 300 λάδωμα για δίπλωμα μηχανής... πιο φθηνά θα του έρθει και είναι η εύκολη λύση. οπότε don't worry για τα MP3.

Καταρχας καλως σας βρηκα παιδια!!
    Δεν περιμενα οτι στις ταξεις των μηχανοβιων(και καλα)υπηρχε τοσος ρατσισμος.Θα σας πω δυο πραγματα και οποιος θελει ας τα παρει υποψη.
    Εγω μεγαλωσα πανω σε μηχανη.Επειδη ο πατερας μου δεν ειχε δυνατοτητα να εχει αυτοκινητο απο οταν γεννηθηκα μεχρι και τα 16 μου που τελικα καταφερε και πηρα αμαξι παντου πηγαιναμε με μηχανη.Για ψωνια-βολτα-ταξιδια όλα!!!Φορτωμενη η οχι ειτε εβρεχε ειτε πολλες φορες κουβαλουσαμε και το στερεοφωνικο ή τον πρωτο υπολογιστη.Ακομα θυμαμαι πιτσιρικι που ειχαμε παει με τη ΛΕΜΟΤ στη συγκεντρωση στη Σκοτεινα.
    Επειδη ο γερος μου αν και μηχανοβιος δε γουσταρε να οδηγησω μηχανη οταν εγινα 18 μου πηρε αμαξι.Πριν 2 χρονια το αλλαξα και πηρα καινουργιο.Τωρα πλεον ειμαι 27.Πριν ενα μηνα πηρα το MP3.
    1)Η αληθεια ειναι πως στη διηθηση δεν ειμαι τοσο γρηγορος οσο αλλοι.Παιζει ομως ρολο αν τα σταματημενα τα περνας με 40-50 που περναω εγω και οχι με 80 που περνουν οι εμπειροι?Σας εχει τυχει σε φαναρι να δειτε νταλικα να ανοιγει την πορτα και μηχανακι να σκαει πανω?Εγω το εχω δει!!!Γιατι δηλαδη να τρεχω παραπανω και να εξαρτιεμαι απ τη μ@λ@κια του καθενως?Για να μαι μαγκας μηχανοβιος?
    2)Επειδη ετσι εμαθα απ το γερο με το που πηρα το scooter πηρα και Schuberth κρανος και τον υπολοιπο καταλληλο εξοπλισμο.Το θεμα ειναι οτι εγω ο κακος αμαξακιας τα φοραω και θα τα φοραω οσο ζεστη και να χει αντιθετα με καποιους μηχανοβιους!!!
    3)Παλιοτερα ειχε παρει ο πατερας μου το αμαξι μου να παει καπου και σε ενα φρεναρισμα εσκασε μια μηχανη πισω και εσπασε το προβολακι ομιχλης που ηταν στο προφυλακτηρα.Οταν μου το εφερε μου εδωσε 80 ευρω να παω να το αλλαξω και οταν τον ρωτησα γιατι δεν του τα πληρωσε ο αλλος μου απαντησε <<ελα μωρε μηχανη ειναι.Καλα να ναι ο ανθρωπος και αυτα συμβαινουν,εξαλλου οι μηχανες ειναι πολυ πιο εκτεθιμενες>>

Ολα τα παραπανω τα ειπα γιατι δεν γουσταρω τους τελειους!!!Καταλαβετε οτι μ@λ@κες υπαρχουν ανεξαρτητως οχηματος.Αντι να σκεφτεστε το αν στη διηθηση θα πηγαινετε με 40 ή 80 σκεφτειτε πιο πολυ την ασφαλεια παρα οι κατοχοι των scooter να παρουν αυτοκινητο.Ειναι εντελως χαζο!
    Και να σας πω και κατι τελευταιο?Θεωριτε μηχανοβιο και εμπειρο αυτον που εχει ενα R6 η μια R1 η γενικοτερα αντιστοιχες μοτοσικλετες και κυκλοφορει μεσα στην πολη???Για μενα απλα πουλαει μουρη ο τυπος.Ταλαιπωρειται για να πουλησει μουρη.
    Καλως σας βρακα και παλι παιδια.Να στε παντα καλα!

Υ.Γ.Δεν εχω ξεχασει παλια κινουμενος με το αμαξι στη δεξια λωριδα και εχοντας βγαλει φλας να στριψω δεξια σε στενο,ενω ξεκινησα να στριβω με προσπερναει απο δεξια μηχανη.Ευτυχως που προλαβα και τον ειδα στον καθρεφτη αλλιως θα τον ειχα σκοτωσει.Αυτος μπορει να ειναι απο αυτους που κοκορευοντε οτι ειναι μηχανοβιοι.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Πάντως δεν έχω δει και πολλά MP3 στο δρόμο...Τσάμπα το άγχος...Βλέπω όμως όλο και περισσότερα καινούργια αυτοκίνητα, ειδικά τώρα με το τρικ των τελών ταξινόμησης κλπ,κλπ...το βράδυ το βλέπεις σε διαφήμιση στην τηλεόραση για πρώτη φορά και την επόμενη μέρα το βλέπεις μποτιλιαρισμένο στο Κηφισό...

Επίσης...πραγματικά δεν πέφτεις...με το MP3

Στη φωτογραφία βλέπουμε το fuoco...αλλά είναι ίδια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	g2.jpg 
Προβολές:	379 
Μέγεθος:	60,4 KB 
ID:	163556
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Welcome!

Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
    Πριν ενα μηνα πηρα το MP3.
    1)Η αληθεια ειναι πως στη διηθηση δεν ειμαι τοσο γρηγορος οσο αλλοι.Παιζει ομως ρολο αν τα σταματημενα τα περνας με 40-50 που περναω εγω και οχι με 80 που περνουν οι εμπειροι?

Άσχετο με το θέμα. Μήπως με ένα μήνα στο MP3 (και απ'ότι κατάλαβα πρώτη μηχανή) πας αρκετά γρήγορα ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα? Γενικά θεωρείται καλό να είμαστε με +20.
    Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε, και άν δεις κάποιον πίσω να σε πλησιάζει και να θέλει να περάσει, άνοιξε δρόμο για δυο λόγους:
    Δεν υπάρχει λόγο να τον κόβεις, και κυριοτέρων για να μην αγχώνεσαι.

Πάντα όρθιος!
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Ευχαριστω.
    Περιπου το +20 τηρω φιλε μου.Δεν αναφερθηκα στο εντελως μποτιλιαρισμα αλλα στη φαση που στον Κηφισσο τα αυτοκινητα ισα ισα τσουλανε.Και ναι αυτο κανω.Με το που βλεπω μηχανη πισω μου μπαινω στη λωριδα τα αφηνω περνουν και μετα συνεχιζω.Εξαλλου πονεμενος απ τη κινηση που εχω φαει ποσα χρονια με το αμαξι μου φαινεται οαση οσο αργα και να περναω τα αυτοκινητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Πάντως δεν έχω δει και πολλά MP3 στο δρόμο...Τσάμπα το άγχος...Βλέπω όμως όλο και περισσότερα καινούργια αυτοκίνητα, ειδικά τώρα με το τρικ των τελών ταξινόμησης κλπ,κλπ...το βράδυ το βλέπεις σε διαφήμιση στην τηλεόραση για πρώτη φορά και την επόμενη μέρα το βλέπεις μποτιλιαρισμένο στο Κηφισό...

Επίσης...πραγματικά δεν πέφτεις...με το MP3

Στη φωτογραφία βλέπουμε το fuoco...αλλά είναι ίδια...

Δυστυχως αυτο ακριβως συμβαινει.Ακομα δεν εχω κατανοεισει γιατι καποιος με το που κλεισει τα 18 να αγορασει αμεσως κουτι τοσο πολυ δυσκολευεται να κινηθει με τα ΜΜΜ ή το οχημα του μπαμπα.Η ελληνικη βλακεια σε ολο της το μεγαλειο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Δυστυχως αυτο ακριβως συμβαινει.Ακομα δεν εχω κατανοεισει γιατι καποιος με το που κλεισει τα 18 να αγορασει αμεσως κουτι τοσο πολυ δυσκολευεται να κινηθει με τα ΜΜΜ ή το οχημα του μπαμπα.Η ελληνικη βλακεια σε ολο της το μεγαλειο.
    Δεν ξερω για αλλους αλλα θα σου λυσω την απορια οσον αφορα εμενα φιλε μου.Οταν εισαι φοιτητης στη Λαμια και μενεις σε χωρια 15 χιλιομετρα εξω στο οποιο 2-3 φορες την ημερα εχει λεωφορειο η μονη λυση ειναι το αμαξι.Μαλιστα τα ΣΚ που κατεβαινα Αθηνα το αμαξι το αφηνα Λαμια.Οσον αφορα τα ΜΜΜ τα εχω χρησιμοποιησει απ τα 12 ετη μου που πηγαινοερχομουν Αιγαλεω-Πειραια.Αιγαλεω το σπιτι Πειραια το σχολειο.Εξι χρονια με λεωφορειο πρωι μεσημερι.Επισης Λαμια καθε εβδομαδα αφου περασα στη σχολη πηγαινα με τρενο.Οκ?

το βλέπω πολύ καλό και δεν το κρυβω πως θα ήθελα κάτι τέτοιο να πάρω.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
    Δεν ξερω για αλλους αλλα θα σου λυσω την απορια οσον αφορα εμενα φιλε μου.Οταν εισαι φοιτητης στη Λαμια και μενεις σε χωρια 15 χιλιομετρα εξω στο οποιο 2-3 φορες την ημερα εχει λεωφορειο η μονη λυση ειναι το αμαξι.Μαλιστα τα ΣΚ που κατεβαινα Αθηνα το αμαξι το αφηνα Λαμια.Οσον αφορα τα ΜΜΜ τα εχω χρησιμοποιησει απ τα 12 ετη μου που πηγαινοερχομουν Αιγαλεω-Πειραια.Αιγαλεω το σπιτι Πειραια το σχολειο.Εξι χρονια με λεωφορειο πρωι μεσημερι.Επισης Λαμια καθε εβδομαδα αφου περασα στη σχολη πηγαινα με τρενο.Οκ?
    Δε νομίζω ότι μιλούσε για εσένα ο madox.
    Γενικά το είπε, που έχουμε γεμίσει ΙΧ και κάθε μέρα αυξάνονται.
    Ξέρω από βέσπα!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Καλύτερα MP3 παρά Ι.Χ.

Μάγε κόψε τα σκληρά!

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Θα έλεγα να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα.

Πολλαπλάσιος αριθμός αναβατών τρικύκλων (πλέον) που θα κινούνται χωρίς απολύτως καμία εμπειρία πάνω στο θέμα μηχανή , μεταφέροντας και την μέχρι τώρα νοοτροπία οδήγησης του αυτοκινήτου σε μοτοσυκλέτα.

Σκεφτείτε το ξανά, ειδικά όταν θα είμαστε/είσαστε πίσω απο 4-5 ΜΡ3 που θα κινούνται σε διύθηση , χωρίς όμως να γνωρίζουν πως να το κάνουν ακριβώς πατώντας φρένα χωρίς λόγο ή κινούμενοι με την γνωστή ταχύτητα "κηδείας" των Ι.Χ. αλλα μπροστά απο μια σειρά μηχανών πλέον.

Ναι.. σίγουρα καλύτερα να οδηγούμε όλοι μηχανή. Αλλά να ξέρουμε και πως γίνεται αυτό έτσι;

Μην ξεχνάτε οτι θα μπορούν να το κάνουν μόνο με το δίπλωμα για Ι.Χ. .. που δεν καλύπτει το πως ακριβώς οδηγείς μια μηχανή.

Gandalf
    Μάγε,πόσοι ΙΧήδες οδηγούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλά; ελάχιστοι..αν οι μισοί από αυτούς μεταπηδήσουν στο MP3 αναγκαστικά θα προσαρμοστούν στον τρόπο οδήγησης του νέου τους μέσου...και ναι,1000 φορες το MP3 όσο και αν μη μου/σου αρέσει απο τα χιλιάδες (αναξιόπιστα) SMART που τα οδηγούν τυποι λες και είναι παπιά...αν βάλεις και ένα ποσοστό τζιπάδων με MP3 λύνεις ένα σοβαρότατο θέμα που λέγεται κίνηση->μαλάκας με τζιπ=κίνδυνος...αν όλοι αυτοί οι επικίνδυνοι στραφούν σε MP3 ή ότι άλλο λιγώτερο ογκώδες και αρκετά πιο ευάλωτο όλοι θα βγουν κερδισμένοι...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Επιτελους το πρωτο mp3 στην περιοχη μου.Βλεποντας το απορω γιατι η ελληνικη αγέλη προτιμαει το smart αντι αυτου.
    Μαλλον επειδη με αυτο βρεχεσαι,κρυωνεις,καιγεσαι.Εχουμε καπου μπερδεψει την ανεση που επιφερει η τεχνολογια με την τεμπελια του καναπε?

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως μπορω να καβαλησω Honda bros 400 με διπλωμα Α1?
    από giorgos5192 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2011, 21:10
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2009, 09:11
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2009, 17:22
  4. Ερωτηση σχετικα με διπλωμα
    από NUKE στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2007, 00:49
  5. Honda FMX 650 με δίπλωμα Α1