Καλυτερος τιλτλος θα ηταν στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ XR Dall ara Εναντιων Ολων......
Καλυτερος τιλτλος θα ηταν στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ XR Dall ara Εναντιων Ολων......
ρε φιλε σορυ κιολας αλλα συνεχεια αναφερεις για τη δυναμη του XR...
το εχω δει σε πολλες δυναμομετρησεις στο internet με 48 αλογα ροδα...
και εχω δει το ιδιο νουμερο και σε δυναμομετρηση περιοδικο...
καλα φερε το xr μετρημενο μαμα ποσα βγαζει γιατι η μαμα χοντα λεει 60...μη φας ομωσ γιατι εχει γλαρο σημερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από antoma
ειναι ο βασιλιας των πολιτικων sm κατεμε.και τα 690 ειναι μοντελα επομενων ετων.και 58-60 μοτερ βγαζει το δαλλ'αρα απο την μανα του.ισως το μπερδευεις.ειναι απτην μανα του motard.ειναι το srl.παμε οποτε θελεις να μετρησουμε.και σου μιλησα για "οπλισμενα" crf.οχι οτι ναναι.και οποτε θελεις πραγματικα μπορω να σου στειλω την δυναμομετρηση του crf του νικολοπουλου που τρεχει dragster με το ζετακι που δειχνει ροδα 69
νασαι καλα
τα 690 φιλε πας και το αγοραζεις ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ 60 ΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΡΟΔΑ...ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ..ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡ ΤΩΝ 9900 Ε!!!!
Παμε παρακατω..
μιλησες για μαμα μηχανακια και το crf δε παιζει να εχει 69 ροδα μαμα...ΠΟΤΕ!ασε δε που φανταζομαι αυτος το χει το crf και παει και πορτο ραφτη και πισω που μας ελεγες ε?τεσπα..
ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΑ απλα το ανοιγεις και εχει τοσα.
τωρα τι σχεση εχουνε τα χρ..τα crf και ολα τα αλλα με το οτι εσυ θες να πουλησεις το μηχανακι σου 6500...
δε ξερω αλλα να με καλα πιστευω θα με ενημερωσεις.επισης μη συγκρινεις το χρ σου με αλλα μηχανακια για να το πουλησεις..
με 6000 ε μπορει καποιος να παρει το δικο μου το κ4 που στο xr σου ριχνει στα αυτια παντου και παντα λεμε και κανει σερβις ..καθε......
δε θυμαμαι να σου πω τωρα..
δεν εχω κανει ποτε..και καλυτερο σμ ειναι σου λεω και ταξιδι κανει..και και και...
λοιπον να σου δωσω 2 χηνες να το παρω να το χω για κλασικη μοτο που το χω αχτι?:rotflmao:
Για να ξεκαθαρίσουμε κάπως τα πράγματα, μερικές αλήθειες:
- 6000 είναι ΠΟΛΛΑ για ενα μηχανάκι αυτής της κατηγορίας (δικό σου θέμα όμως το πόσα θέλεις)
- 9000 είναι ΠΟΛΛΑ για να πουλά η HONDA αυτό το μηχανάκι καινούργιο (παράδοση της Honda για όλα της τα μοντέλα)
- 6000 είναι ΛΟΓΙΚΗ τιμή να ζητάς με βάση την αρχική 9000 που κοστίζει
- Με 4-5000 βρίσκεις παρόμοια μηχανάκια τουλάχιστον της ίδιας απόδοσης και αξιοπιστίας τα οποία με +2000 γίνονται απείρως καλύτερα απο το XR
- Με 6000 έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιλογές και για μεταχειρισμένο αλλα και για καινούργιο κατα την γνώμη μου καλύτερες από το XR
- Όποιος θέλει ενα πολιτικό Motard όπως το δικό σου δύσκολα θα δώσει 6000 για μεταχειρισμένο
- Για να δώσει κάποιος 6000 για το δικό σου σημαίνει ότι ψάχνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτό το μοντέλο και ΤΙΠΟΤΕ άλλο.
- Αυτοί που ψάχνουν για το δικό σου μοντέλο και τίποτε άλλο είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
- Για να βρεις εναν από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ πρέπει να περιμένεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
- Για να δώσεις το XR ΓΡΗΓΟΡΑ πρέπει να πέσεις στην τιμή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
- Σε συμφέρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δώσεις στο μαγαζί που έλεγες
Όλα τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται απλά κουβέντα
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Δεν ξερω κατα ποσο θεωρητε τις μετρησεις του MOTO σωστες παντως εγραφε ισχυς στο τροχο 45,2/10300rpm και ροπη 5,3/5100rpm
Tα 126 κιλα του συν 12 καυσιμο νομιζω οτι ειναι λιγα οποτε δεν μιλαμε ΜΟΝΟ με δυναμομετρησεις αλλα και με την ΑΛΗΘΙΝΗ αναλογια ΚΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΙΠΠΟ.....
Ο dall'aras πότε βγάζει το νέο cd ξέρει κανείς? :rotflmao: :rotflmao:
με 6000 ε μπορει καποιος να παρει το δικο μου το κ4 που στο xr σου ριχνει στα αυτια παντου και παντα λεμε και κανει σερβις ..καθε......
ριχνεις κ στα χωματινα ή μονο στα sm?
panta vromikoi panta laspomenoi
ελα ενταξει το σκισατε παλι το θεμα.![]()
η δυναμη και η αξιοπιστια των μηχανων ειναι ποσα αντιστροφως αναλογα.
δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβει καποιος αυτο.
αν καποια εργαλεια εχουν ιδια κυβικα (και φυσικα ιδιους κινητηρες-μονοκυλινδροι στην περιπτωση μας-) τα αλογα που θα βγαζουν θα ειναι αναλογα με την οποια αξιοπιστια τους.
δεν μπορει ενα μοτερ να βγαζει 60+ κατω και να ειναι το ιδιο αξιοπιστο με αυτο που βγαζει 45+
και αναλογα θα πηγαινει και η συντηρηση τους.
αν στο πρωτο μοτερ αλλαζεις καθε 1000 λαδια,το παιζεις αν θα σπασει ή οχι.
αν στο δευτερο αλλαζεις παλι καθε 1000 λαδια, εχεις ενα ΠΟΛΥ μεγαλο ποσοστο να σου βγει ασπαστο.
δεν μπορουμε ΠΟΤΕ να τα εχουμε ολα! και πολλα αλογα, και ασπαστο μοτερ, και οχι συχνη συντηρηση.
προσπαθουμε ολοι αναλογα με την τσεπη μας να κανουμε το κεφι μας,με το μηχανακι που πιστευουμε οτι μας ταιριαζει.
καποιος κανει γουστα να βγαινει μια φορα την εβδομαδα με τον φτιαγμενο μπεργκο εξω με τα 70 ροδα και να κερναει οτι κυκλοφορει. τις υπολοιπες μερες ομως να τις βγαζει πινοντας καφε με τον μαστορα.
ο αλλος γουσταρει πιο ηπια πραγματα. να κανει την συντηρηση του στα 1000 χλμ, και να κυκλοφορει καθημερινα μεσα στην Αθηνα και το σ/κ να τραβαει και ενα Λουτρακι να κανει το μπανιο του με τα 45 αλογακια του.
τι μαλωνετε??? μολις παρω εγω αυτο που θελω και το φτιαξω... θα σας παταω ολους ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βλεπςι να εχει το χωματινο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
ριχνεις κ στα χωματινα ή μονο στα sm?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
XR Dall ara Εναντιων Ολων......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Άσε , ο τύπος νομίζει πως έχει το υπέρτατο μηχάνημα οδήγησης!!!
Καληνύχτα τώρα.....
πραγματικα αυτα που γραφεις ρε φιλε ..και μεταξυ μας δηλαδη...ετσι φιλικα..ειναι ψιλο μαλακίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελα ενταξει το σκισατε παλι το θεμα.![]()
η δυναμη και η αξιοπιστια των μηχανων ειναι ποσα αντιστροφως αναλογα.
δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβει καποιος αυτο.
αν καποια εργαλεια εχουν ιδια κυβικα (και φυσικα ιδιους κινητηρες-μονοκυλινδροι στην περιπτωση μας-) τα αλογα που θα βγαζουν θα ειναι αναλογα με την οποια αξιοπιστια τους.
δεν μπορει ενα μοτερ να βγαζει 60+ κατω και να ειναι το ιδιο αξιοπιστο με αυτο που βγαζει 45+
και αναλογα θα πηγαινει και η συντηρηση τους.
αν στο πρωτο μοτερ αλλαζεις καθε 1000 λαδια,το παιζεις αν θα σπασει ή οχι.
αν στο δευτερο αλλαζεις παλι καθε 1000 λαδια, εχεις ενα ΠΟΛΥ μεγαλο ποσοστο να σου βγει ασπαστο.
δεν μπορουμε ΠΟΤΕ να τα εχουμε ολα! και πολλα αλογα, και ασπαστο μοτερ, και οχι συχνη συντηρηση.
προσπαθουμε ολοι αναλογα με την τσεπη μας να κανουμε το κεφι μας,με το μηχανακι που πιστευουμε οτι μας ταιριαζει.
καποιος κανει γουστα να βγαινει μια φορα την εβδομαδα με τον φτιαγμενο μπεργκο εξω με τα 70 ροδα και να κερναει οτι κυκλοφορει. τις υπολοιπες μερες ομως να τις βγαζει πινοντας καφε με τον μαστορα.
ο αλλος γουσταρει πιο ηπια πραγματα. να κανει την συντηρηση του στα 1000 χλμ, και να κυκλοφορει καθημερινα μεσα στην Αθηνα και το σ/κ να τραβαει και ενα Λουτρακι να κανει το μπανιο του με τα 45 αλογακια του.
τι μαλωνετε??? μολις παρω εγω αυτο που θελω και το φτιαξω... θα σας παταω ολους ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οπως θα στα λέγα και σα να σε κολλητος μου.
και καλα δε ξερω ρε παιδια..μπορει καποιος να μου πει με στοιχεια ας πουμε..τι σκατα κερδιζει με το να αλλαζει λαδια καθε 1000???![]()
Αδέρφια, θα πω και γω τη γνώμη μου σαν πρώην ευτυχής ιδιοκτήτης ΧR.
Πάντα για μένα, το ομορφότερο εντούρο που έχει βγει ποτέ, (ακόμα κι απ' το ΧΤ660), ήταν το XR500R του 1984-85, πορτοκαλί με μπλε σέλα.
ΤΕΛΟΣ.
Απο κει και πέρα. Τα συγκεκριμένα μηχανάκια βγήκαν ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας.
Όταν αγόρασα τη μηχανή που με είχε τρελλάνει, διαπίστωσα πόσο ευκολοοδήγητη και ελαφριά ήταν. Γύρω στα 120 γεμάτη. Ήταν η πρώτη μηχανή που οδήγησα, και έμαθα πάνω της.
Αλλά εντελώς έσχετος με μηχανές, την αγόρασα με κλειστά μάτια (και ανοιχτές τσέπες).
Το αποτέλεσμα ήταν:
Μέχρι να μου πει ένας ζητάς που με έβλεπε να καταριέμαι τη Honda σε ένα φανάρι, το κόλπο για να τη βάζω μπροστά ζεστή και κρύα, μπουκωμένη και ξεμπούκωτη, είχα φτιάξει δεξί πόδι αρσιβαρίστα![]()
Από εκεί και πέρα, άρχισαν τα προβλήματα, τα οποία ήταν σε τέλεια απόκρυψη. Για να μην κουράζω, τη μηχανή την είχα πάρει 600000δρχ. Συνολικά πρέπει να έδωσα πάνω από 1000000δρχ. για επισκευές, και κόντρα επισκευές...
Ανακάλυψα από πρώτο χέρι τι σημαίνει να παντρέυεσαι το μηχανικό.
(Είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω την χοντρούλα κόρη του)
Από τη μία χαλάλι της, γιατί τη γούσταρα τρελλά, από την άλλη έπαιρνα ΤΟ εργαλείο (1988-89) που την είχα αγοράσει, με τα λεφτά που μου κόστισε.
Πουλήθηκε αντιπαραπρόπερσιγια 500εβραίους.
Ηθικόν δίδαγμα.
Η αξιοπιστία μιας μοτοσυκλέτας είναι η συνάρτηση (χρήση,συντήρηση)
Κακή χρήση + κακή συντήρηση = ΜΑΜΗΣΕ ΤΑ.
ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ για την αξιοπιστία του.
Και το κακό είναι ότι μπορεί εμφανισιακά να είναι τέλεια, και ο πωλητής φιλικός (Φίλε, χώμα έχει δει μόνο στον ύπνο της!!κ.λ.π.)
Το συγκεκριμένο μοτάρντ του φίλου, είναι υπερ-καρα-εξειδικευμένο εργαλείο, που δεν έχω δει ούτε ένα στο δρόμο (από τα μετρημένα που κυκλοφορούν) να πηγαίνει νορμάλ ή απλά γρήγορα...
Και όπως ισχύει για πάρα πολλές μηχανές, η αρχική αξία αγοράς είναι καρα-υπερτιμημένη. Όχι για τον άρρωστο, θα μου πείτε. Απλά, ο άρρωστος πρέπει να ξέρει ότι είτε θα την παντρευτεί είτε θα τη σκοτώσει...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
απλα ρωταω γιατι το εχω εγω κ θελω να προσεχωΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
βλεπςι να εχει το χωματινο ?
panta vromikoi panta laspomenoi
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
απλα ρωταω γιατι το εχω κ εγω κ θελω να προσεχω
Ειναι Dall ara το δικο σου???αν οχι να τρεμεις.....:rotflmao: :rotflmao: