Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: zeitgeist...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

1) Η New York City έχει 11 γράμματα

2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα

Τι σκέφτεστε τώρα;;;;
    οταν θελεις να βρεις κατι πολυ, το βρισκεις και ας μην υπαρχει.. το δημιουργεις..

αυτες οι συμπτωσεις ειναι δημιουργηματα, με την εννοια οτι μεσα απο ενα μεγαλο πληθος πληροφοριων και γεγονοτων που αφορουν το θεμα διδυμοι πυργοι καποιος εχει επιλεξει αυτα που φαινετε να ταιριαζουν..

θεσσαλονικη 11 γραμματα, λες να την βομβαρδισουν και αυτη?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Χρημα-φουσκα-τραπεζες.

http://www.viddler.com/explore/alogoskoufis/videos/1/

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Το ειδα και το 1 και το 2 και εχω να πω μονο το εξης :

When it comes to bullshit, big-time, major league bullshit, you have to stand in awe of the all-time champion of false promises and exaggerated claims, TVP. No contest. No contest. TVP. TVP easily has the greatest bullshit story ever told. Think about it. TVP has actually convinced people that there's a society that has no government , no classes , no money , no crime , no laws , no poverty , common ownership of the means of production , satisfying work , and fair share of the product.

But it’s not Communism….

ΕΛΕΟΣ....

ΥΓ το TVP σημαινει The Venus Project του Jaque Fresco.
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    ΕΛΕΟΣ....
    Μας είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ότι ενδεχομένως και να υπάρχει κάτι διαφορετικό από τον οχετό μέσα στον οποίο ζούμε;
    Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσουμε επειδή ο εγγέφαλός μας δεν μπορεί να το κατανοήσει ή μήπως έχουμε αλλοτριωθεί σε τέτοιο βαθμό που θεωρούμε αυτονόητο την ύπαρξη χρήματος και όλα τα λοιπά σκ@τά που αυτό συνεπάγεται;
    Και τα περί κουμουνισμού και προσπάθεια ταύτισης του Venus project με αυτόν...τον είδαμε τον κουμουνισμό και στην πράξη (ευτυχώς όχι εμείς...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Μας είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ότι ενδεχομένως και να υπάρχει κάτι διαφορετικό από τον οχετό μέσα στον οποίο ζούμε;
    Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσουμε επειδή ο εγγέφαλός μας δεν μπορεί να το κατανοήσει ή μήπως έχουμε αλλοτριωθεί σε τέτοιο βαθμό που θεωρούμε αυτονόητο την ύπαρξη χρήματος και όλα τα λοιπά σκ@τά που αυτό συνεπάγεται;
    Και τα περί κουμουνισμού και προσπάθεια ταύτισης του Venus project με αυτόν...τον είδαμε τον κουμουνισμό και στην πράξη (ευτυχώς όχι εμείς...)

Δηλαδη , μονο εγω βλεπω οτι το VP εχει κοπιαρει την μαρξιστικη θεωρια αυτουσια και το μονο που λεει παραπανω ειναι οτι τωρα υπαρχει η τεχνολογια για να πετυχει ;
    Γιατι ξερεις κατι ρε συ φιλε συμφορουμιτη ;
    Με εχουν πρηξει με αυτο και εγω εκανα μια μονο ερωτηση (παροτι εχω πιο πολλες).

Ποιος θα συντονιζει τα μεσα παραγωγης ; Ποιος θα φτιαχνει και θα προγραμματιζει ολα αυτα τα υπερκομπιουτερ που θα τα κανουν ολα ; (οκ 2 ερωτησεις)

Η μονη σοβαρη απαντηση που πηρα (περα απο το να ανοιξω το μυαλο μου και να ξεκολλησω) ειναι οτι εχουν γινει μελετες.....μαλιστα.....

Εγω λεω πες μου ποιος , για να σου πω ποια θα ειναι η νεα νομενκλατουρα....

Και δεν εχω προβλημα με τον κομμουνισμο , αλλα να ξερουμε για ποιο πραγμα συζηταμε.....

Διοτι οταν λεω και στους φιλους μου οτι αυτο που λετε ειναι κομμουνισμος και αυτα που λεει ο Fresco τα εγραψε ο Μαρξ πριν δυο αιωνες , μου λενε οχι προς θεου....

Τελος παντων , μια αποψη εκφραζω και γω , οπως ειχα πεσει στα αδυτα του φορουμ χθες βραδυ....

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Για κατι τετοιους λογους και τετοια αδιεξοδα, υπαρχει ο Πολεμαρχος.
    Λεπτομεριες ξερετε που θα βρητε.
    Φιλε μου ο λιακοπουλος οπως και πολλοι αλλοι τετοιοι κανει απλως τη δουλεια
    του να κονομησει και τιποτα παραπανω,σιγουρα ορισμενες αποψεις του στεκουν
    και λεει πολλες αληθειες,αλλα τα εχει μπλεξει πολυ τα πραγματα με αποτελεσμα
    να γινεται γελοιος,αλλωστε τα βιβλια που πουλαει ειναι ξενα μεταφρασμενα στα
    ελληνικα και ακομα αυτα που λεει ειναι κλεμμενα απο αλλους.
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Δηλαδη , μονο εγω βλεπω οτι το VP εχει κοπιαρει την μαρξιστικη θεωρια αυτουσια και το μονο που λεει παραπανω ειναι οτι τωρα υπαρχει η τεχνολογια για να πετυχει ;

Ποιος θα συντονιζει τα μεσα παραγωγης ; Ποιος θα φτιαχνει και θα προγραμματιζει ολα αυτα τα υπερκομπιουτερ που θα τα κανουν ολα ; (οκ 2 ερωτησεις)

Η μονη σοβαρη απαντηση που πηρα (περα απο το να ανοιξω το μυαλο μου και να ξεκολλησω) ειναι οτι εχουν γινει μελετες.....μαλιστα.....

Εγω λεω πες μου ποιος , για να σου πω ποια θα ειναι η νεα νομενκλατουρα....

Και δεν εχω προβλημα με τον κομμουνισμο , αλλα να ξερουμε για ποιο πραγμα συζηταμε.....

Διοτι οταν λεω και στους φιλους μου οτι αυτο που λετε ειναι κομμουνισμος και αυτα που λεει ο Fresco τα εγραψε ο Μαρξ πριν δυο αιωνες , μου λενε οχι προς θεου....

Τελος παντων , μια αποψη εκφραζω και γω , οπως ειχα πεσει στα αδυτα του φορουμ χθες βραδυ....
    Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν και πάθη. Και όσο υπάρχουν πάθη, είτε κουμουνισμό το λες εσύ, είτε Τhe Venus Project το λέει κάποιος άλλος, λύσεις ιδανικές του είδους είναι ουτοπικές (λέω εγώ).
    Όμως! Αν όλοι συμφωνούσαμε αύριο να κάνουμε το The Venus Project, το μόνο εύκολο θα ήταν να βρούμε κάποιους να συντονίζουν τα μέσα παραγωγής και κάποιους να φτιάχνουν και να προγραμματίζουν τα υπερκομπιούτερ που θα τα κανουν όλα. Εδώ άνθρωποι χωρίς εγκέφαλο "διοικούν" εκατομμύρια τύχες, στην εύρεση αυτών "με τα προσόντα" θα κολλήσουμε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αν και διαφωνώ με το VP, καθότι πολύ ουτοπικό και με πολλά κενά, να σου πω το εξής. Αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι όποιος συμμετέχει στο VP θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό που του αρέσει να ασχολείται. Άρα αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με τον κομμουνισμό (στον οποίο λες ότι βασίστηκε το VP) και σου λύνει και την απορία ποιος θα προγραμματιζει τους υπερυπολογιστές. Όσο για τα μέσα παραγωγής, εάν καταφέρει ποτέ (απίθανο) να εφαρμοστεί το VP, τα μέσα παραγωγής θα συντονίζονται από μόνα τους με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Και δεν εννοώ ότι θα τα συντονίζουν οι Η.Υ, αλλά η παραγωγή από μόνη της δεν θα χρειάζεται συντονισμό.

Σορρύ αν έχω βγει εκτος θέματος αλλά πάει πολύς καιρός απο τότε που ειδα το Zeitgeist και δεν το θυμαμαι καλα.
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Αν και διαφωνώ με το VP, καθότι πολύ ουτοπικό και με πολλά κενά, να σου πω το εξής. Αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι όποιος συμμετέχει στο VP θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό που του αρέσει να ασχολείται. Άρα αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με τον κομμουνισμό (στον οποίο λες ότι βασίστηκε το VP) και σου λύνει και την απορία ποιος θα προγραμματιζει τους υπερυπολογιστές. Όσο για τα μέσα παραγωγής, εάν καταφέρει ποτέ (απίθανο) να εφαρμοστεί το VP, τα μέσα παραγωγής θα συντονίζονται από μόνα τους με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Και δεν εννοώ ότι θα τα συντονίζουν οι Η.Υ, αλλά η παραγωγή από μόνη της δεν θα χρειάζεται συντονισμό.

Σορρύ αν έχω βγει εκτος θέματος αλλά πάει πολύς καιρός απο τότε που ειδα το Zeitgeist και δεν το θυμαμαι καλα.
    Η εργασία είναι αντιληπτή όχι ως καταπιεστική ανάγκη αλλά ως μία ευκαιρία δημιουργικής εκδίπλωσης των ικανοτήτων του ατόμου και δεν διαχωρίζεται από τον ελεύθερο χρόνο συμφωνα με τον Μαρξ ....μη συγχεεις τον Μαρξ με τον πρωην υπαρκτο σοσιαλισμο....εγω μιλουσα για τον κομμουνισμο στην ιδεωδη του τελικη μορφη , μια κοινωνια αθειστικη , αχρηματη , αταξικη , χωρις νομους , χωρις κρατος , κοινη κτηση πορων και μεσων παραγωγης , και δικαιη διανομη των αγαθων....

Οσο για τα μεσα παραγωγης , παντα θα υπαρχει η αναγκη καταγραφης και συντονισμου (αλλωστε ουτε το VP το αρνειται) διοτι θα υπαρχει ο κινδυνος να φτιαχνουν ολοι το Α , Β ,Γ αγαθο , και να εχουμε ελλειψη απο το Δ .

Νέο μέλος

η δικιά μου ιδεολογία!

αν και είμαι μικρός, είμαι σε μία οικογένεια πλήρως κομματοποιημένη(σε άλλο κόμμα ο μπαμπάς σε άλλο η μαμα),θα σας προτείνω να κοιτάξετε να είστα καλοκαρδοι.ποτέ και πουθένα κανένα κόμμα η ντοκιμαντέρ δν έφερε επανάσταση ή μεγάλη αλλάγη.Η συνείδηση θα αλλάξει όταν έρθει ο καιρός της.Εώς τότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε και να αγαπάμε το συναθρωπο.Τίποτα άλλο δν αξίζει!
    Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...

Re: η δικιά μου ιδεολογία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
    αν και είμαι μικρός, είμαι σε μία οικογένεια πλήρως κομματοποιημένη(σε άλλο κόμμα ο μπαμπάς σε άλλο η μαμα),θα σας προτείνω να κοιτάξετε να είστα καλοκαρδοι.ποτέ και πουθένα κανένα κόμμα η ντοκιμαντέρ δν έφερε επανάσταση ή μεγάλη αλλάγη.Η συνείδηση θα αλλάξει όταν έρθει ο καιρός της.Εώς τότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε και να αγαπάμε το συναθρωπο.Τίποτα άλλο δν αξίζει!
    αν και εισαι μικρος σοφα εμιλησες....!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: η δικιά μου ιδεολογία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
    Και τα 'λαμογια' καλοκαρδοι ειναι, απλα κλεβουν.
    Μια τεραστια κοινωνικη δομη χρειαζεται πανω απ'ολα λογικη και καλλιεργεια. Τι να την κανω την καλοκαρδια οταν ειμαι βλαξ?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Google Zeitgeist 2010
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2010, 16:20
  2. Αποκάλυψη της Θεοσοφικής προπαγάνδας του Zeitgeist
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 02:43

Κανόνες δημοσιεύσεων