Σελίδα 6 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 273

Θέμα: Μπλεξαμε!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ρε συ νιμπους που βρηκες το ακαουντ του ντιμ;
    της το έδωσα εγώ.....

το δικό σου το έδωσα στον Ολδμαν.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ... γενικα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου (βλ αυπνος, τρεχαματα) αλλα παρακολουθω με προσοχη τι λετε! [/B]
    καβασάκι θα πάρει τελικά

Παλαιό μέλος
    egw proteinw na parei to diko mou pou einai k pentakatharw kai to poulaw!!pes toy na to dei,exw valei aggelia! :smilea: AA!kai min xanadiavasw kamia anoisia pou eipe kapoios oti k5-6 kovoyne plaisa!!

check pm....
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
    AA!kai min xanadiavasw kamia anoisia pou eipe kapoios oti k5-6 kovoyne plaisa!!
    το δοκιμασες και δεν εκοψε ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    egw proteinw na parei to diko mou pou einai k pentakatharw kai to poulaw!!pes toy na to dei,exw valei aggelia! :smilea: AA!kai min xanadiavasw kamia anoisia pou eipe kapoios oti k5-6 kovoyne plaisa!!
    Επειδή σ' εμένα αναφέρεσαι μάλλον ................ αν διαβάσεις ΚΑΛΑ γράφω υπάρχει βρώμα για κομμένα πλαίσια (ας φυλαγόμαστε) ................... καθώς πολλά χρόνια στο κουρμπέτι ΟΤΑΝ κάτι τέτοιο ή οποιαδήποτε άλλη βρώμα βγει για μηχανάκι ................... ΠΑΝΤΑ κάτι υπάρχει, ίσως όχι στο βαθμό που ακούγεται, αλλά ΠΑΝΤΑ κάτι υπάρχει !!! Άρα προσωπικά ΔΕΝ ............. και ΜΑΚΡΙΑ ............ μιλάμε για κίνδυνο ζωής και όχι "μου μπουκώνει χαμηλά ........... ". Αν στην κάνει υπάρχει κίνδυνος να αποχαιρετήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο με συνοπτικές διαδικασίες ............... ΔΕΝ το παίζεις !!!
    Και καθώς ο φίλος του DimChios είναι φιλαράκι που έχουμε φάει και 1 μπογάτσα μαζί .............. δεν θα ήθελα να γίνει στατιστική και γι' αυτό ΟΦΕΙΛΩ να του πω την γνώμη μου ................ το αν την ασπαστεί είναι δικό του θέμα .................... τώρα αν σου χαλάω την αγγελία .................. παγερά αδιάφορο !!!
    Για Κ7, Κ8 δεν έχει ακουστεί τίποτα ....................... άρα ;;;
    Και που' σαι SUZUKI έχω και εγώ και ο TROOPER από πάνω ...............

Ξαναπροσλήφθηκααααα!!!! Το avatar του/της micele
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Γενικά τα 1000αρια είναι αρκουδόγκαζα και προσωπικά δεν θα πήγαινα σε αυτά τα άλογα.Τα V2 είναι κάπως πιο χαλαρά όπως και ένα 750 GSXR το οποίο και θεωρώ ιδανικό .
    όπως και ένα 750 GSXR το οποίο και θεωρώ ιδανικό

και όχι επειδή το έχω ή το πουλάω μην παρεξηγηθώ
    αλλά το έχει οδηγήσει αυτό ο φίλος σου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ο κυβος (της αποφασης) εριφθει... :o

Μαλλον! :smilea:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

θα ανακοινωθει κι ολας η θα το μαθουμε με επεισοδιακο τροπο ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	g.gif 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	2,2 KB 
ID:	147948

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θα ανακοινωθει κι ολας η θα το μαθουμε με επεισοδιακο τροπο ?
    Κάτσε ρε Γιώργη πάρ'το αλλιώς..

Να μην ανοίξει και το "Ξεμπλέξαμε" δηλαδίς ;

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Επειδή σ' εμένα αναφέρεσαι μάλλον ................ αν διαβάσεις ΚΑΛΑ γράφω υπάρχει βρώμα για κομμένα πλαίσια (ας φυλαγόμαστε) ................... καθώς πολλά χρόνια στο κουρμπέτι ΟΤΑΝ κάτι τέτοιο ή οποιαδήποτε άλλη βρώμα βγει για μηχανάκι ................... ΠΑΝΤΑ κάτι υπάρχει, ίσως όχι στο βαθμό που ακούγεται, αλλά ΠΑΝΤΑ κάτι υπάρχει !!! Άρα προσωπικά ΔΕΝ ............. και ΜΑΚΡΙΑ ............ μιλάμε για κίνδυνο ζωής και όχι "μου μπουκώνει χαμηλά ........... ". Αν στην κάνει υπάρχει κίνδυνος να αποχαιρετήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο με συνοπτικές διαδικασίες ............... ΔΕΝ το παίζεις !!!
    Και καθώς ο φίλος του DimChios είναι φιλαράκι που έχουμε φάει και 1 μπογάτσα μαζί .............. δεν θα ήθελα να γίνει στατιστική και γι' αυτό ΟΦΕΙΛΩ να του πω την γνώμη μου ................ το αν την ασπαστεί είναι δικό του θέμα .................... τώρα αν σου χαλάω την αγγελία .................. παγερά αδιάφορο !!!
    Για Κ7, Κ8 δεν έχει ακουστεί τίποτα ....................... άρα ;;;
    Και που' σαι SUZUKI έχω και εγώ και ο TROOPER από πάνω ...............

katarxin den mou xalas tin aggelia,kala kaneis kai les ti gnwmi sou afou exete faei kai mpougatsa mazi!apla vazw sti thesi toys kapia pragmata.exeis akousei tin vroma..alla ayto einai to kako..tin akouses mono kai den tin epsakses.epeidi tin epsaksa egw to pathane mono kapoia mixanakia ta opoia pesane me polla kai vrikane kraspedo!!kai kopsane skeleto opws kanan kai ta r1 kai ta honda.ayta..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    .epeidi tin epsaksa egw to pathane mono kapoia mixanakia ta opoia pesane me lla kai vrikane kraspedo!!kai kopsane skeleto opws kanan kai ta r1 kai ta honda.ayta..
    Καλά μην παίρνεις κι όρκο. Ψάξε εδώ μέσα να δεις ένα Κ6-750 που χτύπησε ένα παπί από πίσω με 50χλμ και ΔΕΝ έπεσε. Δές πως έγινε και τα ξαναλέμε...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=26154

Προφανώς δεν κόβουν όλα, αλλά προφανέστατα σε κάποια έχει γίνει μαλακία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εγω θα απαντησω σχετικα με τα GSXR μονο γιατι εχω ζησει μια κατασταση απο κοντα...

Κολλητος μου λοιπον ειχε Κ5,το κλεψανε,πηρε Κ7 κουτα και το πουλησε πριν κλεισει χρονο για να παρει Κ6 2ο χερι με PC,ολοσωμη Yoshi,φιλτρο και καπου 167-168 αλογα ροδα αν θυμαμαι καλα...

Τι λεει αυτος,1.70 και 65 κιλα ανθρωπος,λοιπον...Πρωτον δεν πιστευει για τα πλαισια,το θεωρει φυσιολογικο σε πτωση/στουκα/κωλοτουμπα να υπαρχει περιπτωση να κοπει,δευτερον τα Κ5 και Κ6 ειναι χουλιγκαν μπροστα στο Κ7 το οποιο το θεωρησε βαρκα σε σχεση με το αλλο και ψηφιζει Κ5-Κ6 δαγκωτο...

Το 7 ειναι πιο βαρυ,πιο μεγαλο και δεν βρηκε την ιδανικη ρυθμιση για τις αναρτησεις του τις οποιες θεωρει επισης χειροτερες.Καλυτερο για ταξιδι,και η κοπελα του το ιδιο λεει,πιο ανετο κτλ αλλα για αυτο που το θελει ο φιλος,Ιτεα-Ναυπακτο κτλ,οχι τοσο καλο οσο το αλλο.

Εμενα παντως για 30-40 χλμ που το οδηγησα(Κ7) απο Ναυπακτο-μεχρι καπου μετα την Πατρα με εσκιαξε

Ο,τι και να παρεις παντως σε 1000 ειναι πυροβολο,με διαφορες μικρες αν δεν ειχες ποτε

pes ta re aderfe!!epitelous!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Καλά μην παίρνεις κι όρκο. Ψάξε εδώ μέσα να δεις ένα Κ6-750 που χτύπησε ένα παπί από πίσω με 50χλμ και ΔΕΝ έπεσε. Δές πως έγινε και τα ξαναλέμε...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=26154

Προφανώς δεν κόβουν όλα, αλλά προφανέστατα σε κάποια έχει γίνει μαλακία.
    den mou dineis kai to link nato dw kai na sou pw??poloi allazoun olo to mixanaki me ftiaximata tou moter me parenergeia aloiwsi tou..

Σελίδα 6 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 183
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2009, 04:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ