Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 97

Θέμα: Yamaha R1 2000 ?????

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ό,τι βλέπω εσάς που τα λέτε μια χαρά, τον έναν πιτσιρίκο που περνάει με το 636 lamborghini, τον άλλο που τον υποστηρίζει και σκέφτομαι οτι αν εμφανιστεί τώρα κανένας billsuzas, ο ασημένιος καβαλάρης και να κάνει κι ένα endo ο liakaros θα φτάσει το thread 18.000 posts και 150.000 αναγνώσεις :rotflmao: :rotflmao:
    Γ@μhSe τα φίλε Άρη Θα δημιουργηθούν 2 ομάδες!
    Οι ομάδα η δική μας που θα αποτελείται από κουλάδες βρωμιάρηδες κοτάδες και
    ό,τι άλλο άσχημο μπορείς να φανταστείς, εναντίον της άλλης ομάδας που θα αποτελείται
    απο ταχύτατους, σφαιράτους και πραγματικά γρήγορους γρηγορογρηγόρηδες με νίτρα
    πάνω, τουρμπίνες, σκάστρες τσαφα-τσούφα, κηροζίνες, επιταγχυτές πρωτονίων και όλα
    αυτά τα γρήγορα τα μαραφέτια μωρέ, ξέρεις εσύ, με τσιπιρικάδες πάνω χωρίς κράνος που
    τον έχουν λέει μεγάλο, όλο ρωτάνε χαζομάρες και μας χυδαιολογούν αισχάτως!
    Θα μας γονατίσουν λέμε οι τσιπιρικάδες, καβαλαν να πούμε ένα παπί και ύστερα πάνε
    στα Ντουκάτια, τα Aprilia, τα RR και όλα τα λήγοντα εις -R χωρίς να εχουν πρόβλημα
    προσαρμογής αφού είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι όπως μας λενε!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    ομάδας που θα αποτελείται
    απο ταχύτατους, σφαιράτους και πραγματικά γρήγορους γρηγορογρηγόρηδες με νίτρα
    πάνω, τουρμπίνες, σκάστρες τσαφα-τσούφα, κηροζίνες, επιταγχυτές πρωτονίων και όλα
    αυτά τα γρήγορα τα μαραφέτια μωρέ, ξέρεις εσύ, με τσιπιρικάδες πάνω χωρίς κράνος που
    τον έχουν λέει μεγάλο, όλο ρωτάνε χαζομάρες και μας χυδαιολογούν αισχάτως!
    Θα μας γονατίσουν λέμε οι τσιπιρικάδες,

ρε Elle τους εχεις δει αυτους τους πιτσιρικαδες [με το τζελε στο μαλλι απα στο ZX18-R]
    ΠΩΣ γκουρλωνουν τα ματια αμα πετυχουν περιπολικο στον δρομο τους? βλεπεις αν τους τσιμπισει για κρανος...αντε να "ζητησεις" απ'τον γερο η να χαραμισεις 2-3 βδομαδιατικα...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Ο καθένας παίρνει για τους δικούς του λόγους...

Άλλος δίνει 15 χιλιάρικα απλά για να πηγαίνει ακράνωτος στο μικρολίμανο να το παίζει κάποιος και να τσιμπάει γκομενάκια..
    Άλλος το παίρνει για να κυκλοφορεί στην Αθήνα μόνο γενικά...Άλλος για trackbike...και πάει λέγοντας...

Ετσι!

*************** www.motodevils.gr ***************

Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με το θέμα,έλεος.Και μην κρίνετε γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει τον άλλο..Enough!
    www.myspace.com/deathmetalito

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    εγω παιδια θα προτεινα με την σειρα μου να επικρατησει το πνευμα των χριστουγεννων μερες που ειναι και να υπαρξει ενα ειδος "ανακοχης" αναμεσα στους μεν και τους δε.
    και καλο θα ηταν φυσικα να μας βρει το 2009 μακρια απο αψυμαχιες.

Υ.Γ. αλλωστε η παροιμια δεν λεει "ο καλος ο χρονος απο την πρωτη μερα φαινεται"
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με το θέμα,έλεος.Και μην κρίνετε γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει τον άλλο..Enough!
    Μα γιατί καλέ; Έτσι δεν είναι; Έχεις χάσει κάποια επεισόδια φίλε μου ΑΣΜάκη (146)
    τα οποία παρεκτράπησαν ολίγον άξαφνα και εντελώς τυχαία όχι λόγω του giannisfitros
    βέβαια με την μπουμπάνω τη θεριάκλα τη R1 που έχει την καλύτερη γεωμετρία μετάβασης
    από innova σε R1, αλλά ΓΕΝΙΚΩΣ με τ'όλο θέμα που εδώ στα Yamaha το ξεκίνησε ο
    φίλος μας ο Lefterissss46 χυδαιολογώντας μας με τέτοιο τρόπο που οι αντιπαραθέσεις
    θα ζήλευαν κάτι τέτοια ποστ!! Μα αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κριτική. Αυτή τη στιγμή
    αναπτύσουμε θεωρείες περί των 2 αντιπαλων ομάδων

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ρε...ζηλιαρηδες... φθονειτε το παιδι...

αντι να το καθοθηγησει καποιος να παει κατευθειαν σε BUSA 1300 ή κανα ZX14 ...
    γιατι αν καποιος εχει μερακι, οσο νεαρος κι αν ειναι , πρεπει να τον βοηθησουμε.γιατι λοιπον να παρει R1 και να το μετανιωσει στην μεταπωληση?θα παιδευτει να το σπρωξει μετα... και θα εχει την απορια πως παν τα μεγαλυτερα κυβικα,ενω θα ειναι κολλημενος με τα 1000
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    file m elle egw den erxisa na vrizw opws les.... an diavaseis to post opos oloi... tha katalaveis oti otan thn mpaineis se kapoion logiko einai na sth mpei k autos... twra an exeis antitheth apopsi exeis megali idea gia ton eautoulh s mallon...!!! lew egw twra!!!! apla edw mesa ginetai to e3hs lathos.... kapoia atoma kalos i kakos exoun kapoies apories me to an paei grigora kati epidoseis klp... edw mesa iparxoun mono atoma ektos apo gianni k emena p den trexoun k an to kanoun to kanoun mia fora to mina se pista k pouthena allou... simfwnw apolita ... einai poli swsto alla den ginetai oloi eseis na min thn anoigetai katholou thn rimada thn mixanh... ektos pistas.. einai aplo... twra.... file m giannifitro.. an theleis na rwtiseis kati se sxesi me epidoseis klp rwta alla oxi edw.... gt edw mesa kikloforoun mono kiries tou dromou... me thn kali ennoia!!!!! dld gia na katalaveis oloi autoi me ta 1000aria kai ta 600 ta exoun parei mono gia thn apli metakinhsh tous..!!!!!!! pane opws pana ta innova re paidi m.... eimaste lathos emeis oi diooooooooooooooooooooooooo!!!!!! PREPEI na to katalavoumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :hypnotize :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
    R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
    edw mesa iparxoun mono atoma ektos apo gianni k emena p den trexoun
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

file m elle egw den erxisa na vrizw opws les.... an diavaseis to post opos oloi... tha katalaveis oti otan thn mpaineis se kapoion logiko einai na sth mpei k autos... twra an exeis antitheth apopsi exeis megali idea gia ton eautoulh s mallon...!!! lew egw twra!!!! apla edw mesa ginetai to e3hs lathos.... kapoia atoma kalos i kakos exoun kapoies apories me to an paei grigora kati epidoseis klp... edw mesa iparxoun mono atoma ektos apo gianni k emena p den trexoun k an to kanoun to kanoun mia fora to mina se pista k pouthena allou... simfwnw apolita ... einai poli swsto alla den ginetai oloi eseis na min thn anoigetai katholou thn rimada thn mixanh... ektos pistas.. einai aplo... twra.... file m giannifitro.. an theleis na rwtiseis kati se sxesi me epidoseis klp rwta alla oxi edw.... gt edw mesa kikloforoun mono kiries tou dromou... me thn kali ennoia!!!!! dld gia na katalaveis oloi autoi me ta 1000aria kai ta 600 ta exoun parei mono gia thn apli metakinhsh tous..!!!!!!! pane opws pana ta innova re paidi m.... eimaste lathos emeis oi diooooooooooooooooooooooooo!!!!!! PREPEI na to katalavoumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :hypnotize :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
    Γιατί άραγε ο νόμος δεν επιτρέπει σε νέους κάτω των 21-22 να βγάλουν δίπλωμα;
    Γιατί το μυαλό δεν έχει ψηθεί ακόμα. Εγώ φίλε μου ναι καμμιά φορά το ανοίγω,
    και το μηχανάκι και τη μηχανή και όλα! Αλλά μόνο και μόνο η εμπειρία μου η οποία
    μου δίδαξε και το ρόλο της μοτοσυκλέτας στη ζωή μου αυτό τα λέει όλα.
    Δεν είναι τυχαίο οτι όλοι αυτοί που ρωτάνε για R1 R6 και GSXR είναι 18 χρονών;
    Όχι! Απλά αυτή η ηλικία έχει τα μυαλά της στα γκάζια, και όπως είπε και ο φίλος
    μας ο giannisfitros αυτό μπορεί κάποτε να σκοτώσει! Κάτσε φίλε μου και σκέψου το!
    Γιατί να προκαλέσεις τη ζωή σου που είναι ωραία και έχει αναμφίβολλα κι άλλες αρετές
    σπουδαιότερες μάλιστα από τη μοτοσυκλέτα; Γιατί; Πήγαινε σε ένα Kawasaki ninja250
    να είσαι και νόμιμος και να βγάζεις και κωλοδάχτυλο στο μπάτσο που θα έρθει να σου
    τα χώσει και καλά. Με το R6 θα είσαι στην τσίτα, άντε μία άντε δυο, αλλά παράλληλα
    μια του κλέφτη δυο του κλέφτη κτλ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
    Η λανθασμένη αντίληψη οτι η μοτοσυκλέτα είναι για γκάζια από νέους μοτοσυκλετιστές
    οδηγεί στην καταστροφή.

ο πεζος καβαλαρης.... Το avatar του/της PRIEST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Γιατί άραγε ο νόμος δεν επιτρέπει σε νέους κάτω των 21-22 να βγάλουν δίπλωμα;
    Γιατί το μυαλό δεν έχει ψηθεί ακόμα. Εγώ φίλε μου ναι καμμιά φορά το ανοίγω,
    και το μηχανάκι και τη μηχανή και όλα! Αλλά μόνο και μόνο η εμπειρία μου η οποία
    μου δίδαξε και το ρόλο της μοτοσυκλέτας στη ζωή μου αυτό τα λέει όλα.
    Δεν είναι τυχαίο οτι όλοι αυτοί που ρωτάνε για R1 R6 και GSXR είναι 18 χρονών;
    Όχι! Απλά αυτή η ηλικία έχει τα μυαλά της στα γκάζια, και όπως είπε και ο φίλος
    μας ο giannisfitros αυτό μπορεί κάποτε να σκοτώσει! Κάτσε φίλε μου και σκέψου το!
    Γιατί να προκαλέσεις τη ζωή σου που είναι ωραία και έχει αναμφίβολλα κι άλλες αρετές
    σπουδαιότερες μάλιστα από τη μοτοσυκλέτα; Γιατί; Πήγαινε σε ένα Kawasaki ninja250
    να είσαι και νόμιμος και να βγάζεις και κωλοδάχτυλο στο μπάτσο που θα έρθει να σου
    τα χώσει και καλά. Με το R6 θα είσαι στην τσίτα, άντε μία άντε δυο, αλλά παράλληλα
    μια του κλέφτη δυο του κλέφτη κτλ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
    Η λανθασμένη αντίληψη οτι η μοτοσυκλέτα είναι για γκάζια από νέους μοτοσυκλετιστές
    οδηγεί στην καταστροφή.

συμφωνω και επαυξανω φιλτατε Εlle!αλλα για θυμισου..............υπηρξες 18 καποτε και οτι κι αν σου ελεγαν οι "μπαρμπαδες " εσενα το αιμα σου εβραζε και τους εγραφες ολους στα π@π@ρι@ σου και γνεφοντας καταφατικα ελεγες απο μεσα σου:

τι μου λεει τωρα ο μλκς!!!!!!!!

εγω παντως ετσι σκεφτομουνα!

twra.... file m giannifitro.. an theleis na rwtiseis kati se sxesi me epidoseis klp rwta alla oxi edw.... gt edw mesa kikloforoun mono kiries tou dromou... me thn kali ennoia!!!!! dld gia na katalaveis oloi autoi me ta 1000aria kai ta 600 ta exoun parei mono gia thn apli metakinhsh tous..!!!!!!! pane opws pana ta innova re paidi m.... eimaste lathos emeis oi diooooooooooooooooooooooooo!!!!!! PREPEI na to katalavoumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :hypnotize :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
    και εσυ φιλε Lefterissss46(που κοβω και @ρχιδι@ μου οτι το 46 κραταει απο ιταλια μερια)
    εχεις τα δικια σου!δεν σας χωνεται κανεις απο κακια και μαγκια!ολοι σε τουτο εδω το φορουμ μοιραζομαστε κατι κοινο!

την αγαπη για τις μοτοσυκλετες!

ετσι λοιπον αφηστε τις αντιδικιες και τις μαλακιες του τυπου "την εχω πιο μεγαλη" και "κυριες του δρομου"[(απευθυνομαι και στις δυο ομαδες που υπαρχουν στο moto.gr)(που μεχρι να διαβασω την παρουσα συζητηση νομιζα ο καψερος οτι ηταν μια και να καιει )]

και ευχηθειτε χρονια πολλα και παντα στις δυο ροδες

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Λεφτεράκι ουουυυυυυ .... http://www.youtube.com/watch?v=kLPcTi7Tsvo έλα να μας πιάσεις
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

......

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκελετος Yamaha R1 1999-2000
    από Face στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2012, 19:57
  2. Kalo To Yamaha R1 2000 ?
    από giannisfitros στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2008, 21:52
  3. Yamaha R1 2000
    από giannisfitros στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2008, 16:04
  4. Yamaha R1 Factory Yamaha Racing
    από anco στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2008, 14:38
  5. Yamaha R1 2006 - model
    από gmakris στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 14:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ