Οι θετικες σκεψεις κ οι προσευχες που βοηθησαν στο παρελθον θα βοηθησουν κ τωρα...
καλη δυναμη στην Εφη κ στους δικους της ανθρωπους...ολα θα πανε καλα...
Οι θετικες σκεψεις κ οι προσευχες που βοηθησαν στο παρελθον θα βοηθησουν κ τωρα...
καλη δυναμη στην Εφη κ στους δικους της ανθρωπους...ολα θα πανε καλα...
το original α-μηχανο™ μελος
Να γινει καλα!
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Διαβαζοντας την αφηγηση ειναι σιγουρο οτι θα γινει καλα...αρα μας μενει.....ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...
![]()
![]()
![]()
Περαστικά και να είναι τα χειρότερα αυτά...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Περαστικα στην κοπελα αλλα δεν επρεπε να την αφησετε να βγαλει το κρανος.
Στις περισσοτερες περιπτωσεις καποιος που κανει αιματωμα στο κεφαλι αισθανεται καλα για 2-3 ωρες και μετα...
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Να το εχετε στο νου σας και να προτρεπετε τον παθοντα να κατσει.
Οι τασεις εμετου εχουν να κανουν με το αιματωμα και οχι με το στομαχι παρεπιπτοντως.
Σε αυτες τις περιπτωσεις οι πρωτες 48 ωρες ειναι οι κρισημες μετα μειωνεται κινδυνος...
Περαστικα και παλι και χωρις κουσουρι αν γινεται...
Περαστικά κι απο εμένα στην κοπελιά. Εύχομαι ολόψυχα σύντομα να είναι πάλι καλά και όλα αυτά να είναι ένας κακός εφιάλτης.
περαστικά κοριτσάρα!!!![]()
copy-paste apo to bikenet
Ο νευροχειρουργός που την παρακολουθεί είπε σήμερα ότι είναι αισιόδοξος.
Ευχάριστα τα νέα για το κορίτσι απ'ότι φαίνεται!!
Πολλές ευχές για καλή ανάρρωση...![]()
Να μας κρατατε ενήμερους αφού μπορείτε
Copy paste απο post της Νατασας στο bikenet:
ας ευχηθουμε να εχουμε καθε μερα ολο κ καλυτερα νεα και να γυρισει συντομα στο σπιτι με τον Κωστα τον Λεων και την ΜπλουΟ νευροχειρουργό ς που την παρακολουθεί είπε σήμερα ότι είναι αισιόδοξος.
Κάθε μέρα που περνάει θα μας δείχνει κ την κατάστασή της, η οποία είμαι σίγουρη ότι θα βελτιώνεται συνεχώς.
Το Εφάκι είναι θέμα χρόνου να ξυπνήσει, να σηκωθεί κ να αφήσει αυτή την κακή ανάμνηση πίσω της μια κ καλή.
Καλό βράδυ γλυκιά μου![]()
το original α-μηχανο™ μελος
![]()
Περαστικά και από μένα.
Να σηκωθεί γρήγορα και να τα θυμάται όλα σαν κακό όνειρο...