υβριστικό θα το λεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
πολύ το ξύλο που θα φάς μ@λάκα:rotflmao:
ποιος είπαμε είχε την ιδεα γι αυτό?
σουρωτήριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :rotflmao: :rotflmao:
@stavrogin
@tai
@devils
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μ@λακα εγω??Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
υβριστικό θα το λεγα
πολύ το ξύλο που θα φάς μ@λάκα:rotflmao:
δεν με εχει αφησει σε χλωρο κλαρι ο κ@ργιολης....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω δουλεύω και η τύχη μου κοιμάται...![]()
ετσι, ετσι... να μας βλέπω να μας χαίρομαι...
αλλά θα παρακαλέσω μετά το ξεκουκούλωμα της πραγματικότητας ας αρχίσουμε να μιλάμε χωρίς να είναι προφανές το για ποιον μιλάμε...
npat είσαι θεος... αλλά άμα ξαναβάλεις κανελίτσα θα το δεις και το πουλάκι...
πάω τώρα α διαβάσω devil's μιας και αύριο έχω ραντεβού με κάτι φιλαράκια κοντά στο σπίτι ΤΟΥ...![]()
σοβαρά πάντως πολύ γουστάρω... κάτσε να ρθει και το σκ λέμε...
εγω πάντως αρχίζω τους αγνώσους αφού πρώτα βγάλω μια υποχρέωση...
γης μαδιαμ...
Πάντως όποιος θέλει την πλήρη λύση της ακροστιχίδας του tai...
Nα πάει να γαμηθεί
[Η να μου τάξει κάτι και βλέπουμε...]
![]()
![]()
ΜΛΚ ΤΑΙ Γ@ΜΗΘΗΚΕΣ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νπατ, σιγα το δυσκολο ρε συ!
![]()
![]()
![]()
μονο τα τηλεφωνα μας δεν εχει βαλει διπλα!
:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
εγω πάντως αρχίζω τους αγνώσους αφού πρώτα βγάλω μια υποχρέωση...
Υποχρέωση......?![]()
![]()
![]()
με την καλή την έννοια...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Υποχρέωση......?![]()
![]()
![]()
![]()
γης μαδιαμ...
παντως 3 μελη εχουν την τιμητικη τους.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βρε, βρεεεεεεεεεε....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
παντως 3 μελη εχουν την τιμητικη τους.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
γης μαδιαμ...
θα βαλεις παλι τα λαμε???Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
βρε, βρεεεεεεεεεε....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κοίτα ρε φίλε να δεις τι γίνεται...
Όταν ένας βέρος αυτονομιστής πίνει πρωί-πρωί τον καπουτσίνο του (με κανελίτσα παρακαλώ... σε αλαβάστρινο φλιτζανάκι) κοιτάζοντας με μισό μάτι το μηχανάκι του---που η μαμά εταιρεία φρόντισε κατά τον πόλεμο να εφοδιάσει με κινητήρες τα μισά αεροσκάφη (και όχι αεροσκάφες) του τρίτου ράιχ, και αργότερα αποφάσισε να εφοδιάσει με αεροσκάφες (και όχι αεροσκάφη) πάνω από τα μισά μέλη του Δικηγορικού Συλόγου Αθηνών.
Η BWM HELLAS έχει ενημερωθεί ήδη για το παραπάνω δυσφημιστικό κείμενο και σας ενημερώνω ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του συγγραφέα του, καθώς επίσης και του χώρου που φιλοξενείται το κείμενο.
Η BWM HELLAS ουδέποτε επιδίωξε να εφοδιάσει το 50% του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι άλλωστε γνωστό ότι έχει υπογραφεί σύμβαση προμηθείας με τους Ιατρικούς Συλλογους της χώρας. Λόγω της συγκεκριμένης σύμβασης όπου η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να εφοδιάζει τουλάχιστον το 70% των εγγεγραμένων ιατρών δεν μπορεί να εφοδιάζει και τον ΔΣΑ.
Παρακαλώ να διορθωθεί το παραπάνω ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ, όπως προαναφέραμε, κείμενο για την διακοπή της νομικής διαδικασίας.
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
οταν ελεγα εγω οτι οι κατοχοι και αναβατες βαυαρικων πλοιων ειναι φιλομπατσικοι και κρυφορουφιανοι, με εμπαιζατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Η BWM HELLAS έχει ενημερωθεί ήδη για το παραπάνω δυσφημιστικό κείμενο και σας ενημερώνω ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του συγγραφέα του, καθώς επίσης και του χώρου που φιλοξενείται το κείμενο.
Η BWM HELLAS ουδέποτε επιδίωξε να εφοδιάσει το 50% του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι άλλωστε γνωστό ότι έχει υπογραφεί σύμβαση προμηθείας με τους Ιατρικούς Συλλογους της χώρας. Λόγω της συγκεκριμένης σύμβασης όπου η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να εφοδιάζει τουλάχιστον το 70% των εγγεγραμένων ιατρών δεν μπορεί να εφοδιάζει και τον ΔΣΑ.
Παρακαλώ να διορθωθεί το παραπάνω ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ, όπως προαναφέραμε, κείμενο για την διακοπή της νομικής διαδικασίας.
παρτε τα τωρα!!
Και τηλέφωνα έχουμε για όποιον ενδιαφέρεται....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΛΚ ΤΑΙ Γ@ΜΗΘΗΚΕΣ!!!!
Νπατ, σιγα το δυσκολο ρε συ!
![]()
![]()
![]()
μονο τα τηλεφωνα μας δεν εχει βαλει διπλα!
:wacko:
:a13: :a13: :a13: