Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τι στροφες μου λες? μιλαμε για θερμικους κυκλους...αλλα προφανεστατα δεν καταλαβες τι εννοω...
ναι διαφωνω...αν στρωθει με τον τροπο που στρωνουν ολοι τοτε παιζει να καψει λαδια σε ενα βαθος χρονου...αν στρωθει οπως λεω εγω δεν προκειται να καψει τιποτα...
καταλαβαινεις τωρα γιατι λεω "ασχετοι"...?
στο θεμα του συντακτικου τωρα...να στο σπασω σε ταληρα μπας και παρεις γραμμη...
οι πελατες μου ,οταν τους δωθει ευκαιρια να μιλησουν για μενα,παντοτε αυτα που θα πουν θα ειναι βρισιες...
αν ζοριζεσαι και με αυτη την αναλυση πες μου...να το απλοποιησω κι αλλο...
εχεις χαβαλε ομολογουμενως...
![]()
Μιλάς για θερμικούς κύκλους και δεν κατάλαβα τι θες να πεις γιατί -προφανέστατα- δεν θες να εξηγήσεις...
Στο θέμα του συντακτικού τώρα... δεν χρειάζεται να μου το σπάσεις σε τάληρα κατάλαβα εξ αρχής τη σχέση σου με τους πελάτες σου, να τους χαίρεσαι! Απλά έκανα πλάκα με την παραδοχή σου αυτή! Εσύ το πήρες στραβά γιατί ...προφανώς εισαι στραβός-το παραδέχτηκες- και γιατί δεν είμαστε ο ένας απέναντι στον άλλο να συννενοηθούμε, έχουμε το ψυχρό μηχάνημα ανάμεσα.
Οπότε με την ανάλυση που κάθησες και έκανες... ομολογουμένως έχεις και εσύ πολυ χαβαλέ, κι ας νομίζεις το αντίθετο!!!
![]()
![]()