Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
Εγω παλι αν ειχα το εργαλειο σου τωρα θα ηταν πανω απο 300ps χαλαρα...με την external wastegate να εκτονωνει ελευθερη...
κατσε να φωναξουμε τον Παπ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω παλι αν ειχα το εργαλειο σου τωρα θα ηταν πανω απο 300ps χαλαρα...με την external wastegate να εκτονωνει ελευθερη...
εγω ειμαι κουλος ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
Εγω παλι αν ειχα το εργαλειο σου τωρα θα ηταν πανω απο 300ps χαλαρα...με την external wastegate να εκτονωνει ελευθερη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ηχος ενος turbo τετρακυλινδρου 1000 υψηλης αποδοσης καπου στις 12000rpmΑρχικά δημιουργήθηκε από electronics
το εργαλειο βρισκεται ηδη στο υπογειο....και μετατρεπεται...σε αδιστακτο φονια...
ειναι οτι πιο τρομακτικο σε οχημα δρομου....
Σωραίος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγχαρητηρια
πολυ καλο
μπραβο
παντως απορω με αυτα που ακουω απο μερικους![]()
το εργαλειο βρισκεται ηδη στο υπογειο....και μετατρεπεται...σε αδιστακτο φονια...
ωχ αμαν, τι ακριβως ειν'τουτο???
![]()
τετρακυλινδρο 1000 turbo που ετοιμαζεται για 300ps...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμενουμε περισσοτερες λεπτομεριες!!!!
Εγω παλι αν ειχα το εργαλειο σου τωρα θα ηταν πανω απο 300ps χαλαρα...με την external wastegate να εκτονωνει ελευθερη...έλα ρε ,το πρώτο πράγμα που μου ήρθε να γράψω είναι «στον παπ το είπες?» αλλά με πρόλαβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Αυτά παιδί μου είναι του διαβόλου πράγματα και θα σε συμβούλευα να τα παρατήσεις και αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου στην σωτηρία της ψυχής σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
:hypnotize![]()
Γιατί ρε γμτ να μην έχουμε τα φράγκα να ασχολούμαστε μόνο με τις αγάπες μας
Δεν υπάρχεις , αν το πιστέψω ίσως μπορέσω να κοιμηθώ.
:ζήλια: :ζήλια: :ζήλια:
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
το μοτερ στο αβαταρ σου τι ειναι?
τι αλλο μοτερ εχεις τουρμπισει??
το μοτερ στο αβαταρ ειναι ενα bmw f650 τθρβο πανω σε ενα atv..εχω τουρμπισει λιγα μοτερ μοτο..
τετρακυλινδρο 1000 turbo που ετοιμαζεται για 300ps...
Έχουν αλλαχθεί μπιέλες-πιστόνια? Ψιλοστοκαρία μου φαίνεται το μοτέρ!![]()
Πες μου ότι δεν είναι μαμά,αυτό πες μου μόνο,ΤΕΛΟΣ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
Μεγάλε αν φτιάξεις αυτά που λες ξεχειλώνεις τον όρο τγιούνινγγ...
![]()