εγω σου λεω οτι το αγορασε 50Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Σε γνωστο μαγαζι με επωνυμα ρουχα στην περιοχη μου την περασμενη ανοιξη ενα τζιν τζακετ γνωστης μαρκας εκανε 200ε.Στις εκπτωσεις του καλοκαιριου το ιδιο τζακετ κατεβηκε στα 60!!!(οποτε και το αγορασα).Η ετικετα του φυσικα αντι για το ποθητο made in italy εγραφε made in singapore.
Kαι ρωταω εγω ο ανυποψιαστος και ανηξερος καταναλωτης.Ποσο το αγορασε χονδρικη το μαγαζι για να το κατεβασει 240% απο την αρχικη τιμη?
Οσο για την Βουλγαρια που αναφερε καποιος εχω καποιον γνωστο που ψωνιζει απο εκει και τα ρουχα εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα με αυτα που πωλουνται εδω(οχι ολα ομως αλλα οσα ραβονται εκει -και ραβονται σχεδον ολα)![]()
οπως ειδες ομως δεν το πουλησε.
αν πηρε 4 και του μεινανε τα 2 σημαινει οτι εβγαλε συνολικα 520 και αγορασε με 200.
αρα μιλαμε με 100% στις μπλουζες απο το οποιο αν αφαιρεσεις το φπα.αμεσως γινεται 80%.
σκεψου λοιπον τα ενοικια και ολα τα αλλα και θα καταλαβεις οτι ειναι κοντα στο 30%.
βεβαια θα μου πεις γιατι να μην το ειχε 100 ευρω και στις εκπτωσεις 80.
γιατι απλα τοτε δεν θα το θεωρουσες επονυμο και ουτε θα πλησιαζες το μαγαζι αν εβλεπες εκπτωσεις 15%.θα πηγαινες διπλα που θα εγραφε 70%.
οπως και να εχει ομως εσυ αδικημενος δεν βγηκες οποτε θετικα λειτουργησε για σενα ο εμπορος.
γιατι απο την μια ενθουσιαστηκες που πηρες κατι φιρματο,ακριβο και επωνυμο και απο την αλλη του επιασες και τον κωλο.
τωρα για τις βουλγαρικες μαιμουδες να μην μιλαμε.στην λαικη τα βρισκεις ανετα δεν χρειαζεται να πας εκει