Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 125

Θέμα: Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Σε γνωστο μαγαζι με επωνυμα ρουχα στην περιοχη μου την περασμενη ανοιξη ενα τζιν τζακετ γνωστης μαρκας εκανε 200ε.Στις εκπτωσεις του καλοκαιριου το ιδιο τζακετ κατεβηκε στα 60!!!(οποτε και το αγορασα ).Η ετικετα του φυσικα αντι για το ποθητο made in italy εγραφε made in singapore.
    Kαι ρωταω εγω ο ανυποψιαστος και ανηξερος καταναλωτης.Ποσο το αγορασε χονδρικη το μαγαζι για να το κατεβασει 240% απο την αρχικη τιμη?

Οσο για την Βουλγαρια που αναφερε καποιος εχω καποιον γνωστο που ψωνιζει απο εκει και τα ρουχα εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα με αυτα που πωλουνται εδω(οχι ολα ομως αλλα οσα ραβονται εκει -και ραβονται σχεδον ολα)
    εγω σου λεω οτι το αγορασε 50
    οπως ειδες ομως δεν το πουλησε.
    αν πηρε 4 και του μεινανε τα 2 σημαινει οτι εβγαλε συνολικα 520 και αγορασε με 200.

αρα μιλαμε με 100% στις μπλουζες απο το οποιο αν αφαιρεσεις το φπα.αμεσως γινεται 80%.
    σκεψου λοιπον τα ενοικια και ολα τα αλλα και θα καταλαβεις οτι ειναι κοντα στο 30%.
    βεβαια θα μου πεις γιατι να μην το ειχε 100 ευρω και στις εκπτωσεις 80.
    γιατι απλα τοτε δεν θα το θεωρουσες επονυμο και ουτε θα πλησιαζες το μαγαζι αν εβλεπες εκπτωσεις 15%.θα πηγαινες διπλα που θα εγραφε 70%.

οπως και να εχει ομως εσυ αδικημενος δεν βγηκες οποτε θετικα λειτουργησε για σενα ο εμπορος.
    γιατι απο την μια ενθουσιαστηκες που πηρες κατι φιρματο,ακριβο και επωνυμο και απο την αλλη του επιασες και τον κωλο.

τωρα για τις βουλγαρικες μαιμουδες να μην μιλαμε.στην λαικη τα βρισκεις ανετα δεν χρειαζεται να πας εκει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Δεν λεω κερδισμενος βγηκα αλλα γιατι να μην το εχει αρχικη τιμη 140-150 κα να πουλησει 6 αντι για τεσσερα και στις εκπτωσεις με ενα 50% να δωσει τα στοκ 70.Δεν βγαινει κερδισμενος ετσι?
    Και εγω ετσι ελεγα για τα βουλγαρικα μεχρι που τα ειδα απο κοντα και δεν το πιστευα.Βεβαια σιγουρα θα υπαρχουν πολλες μαιμουδες.Και μην ξεχνας οτι εκει 50ε ειναι αντιστοιχα με 200 εδω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Δεν λεω κερδισμενος βγηκα αλλα γιατι να μην το εχει αρχικη τιμη 140-150 κα να πουλησει 6 αντι για τεσσερα και στις εκπτωσεις με ενα 50% να δωσει τα στοκ 70.Δεν βγαινει κερδισμενος ετσι?
    Και εγω ετσι ελεγα για τα βουλγαρικα μεχρι που τα ειδα απο κοντα και δεν το πιστευα.Βεβαια σιγουρα θα υπαρχουν πολλες μαιμουδες.Και μην ξεχνας οτι εκει 50ε ειναι αντιστοιχα με 200 εδω.
    γιατι απλα τοτε δεν θα το θεωρουσες επωνυμο και ακριβο και ουτε θα πλησιαζες το μαγαζι αν εβλεπες εκπτωσεις 40%.θα πηγαινες διπλα που θα εγραφε 70%.
    οπως βλεπεις γι'αυτον θετικα λειτουργησε γιατι παλι απο κει θα ψωνισεις στις επομενες εκπτωσεις.
    και μην νομιζεις και αυτος που το πηρε 200 χαρουμενος θα ειναι γιατι καταφερε να αγορασει το ακριβο επονυμο ρουχο.
    αλλο να λες πηρα αρμανι με 60 ευρω και αλλο 200
    +αυτος που θα παει να το παρει 200 θα του κοψει και μια 50 και θα θεωρει τον μαγαζατορα κολητο του που του εκανε τετοια σκοντο και την επομενη φορα θα του εχει εμπιστοσυνη

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    γιατι απλα τοτε δεν θα το θεωρουσες επωνυμο και ακριβο και ουτε θα πλησιαζες το μαγαζι αν εβλεπες εκπτωσεις 40%.

Εδώ φίλε μου έχεις λάθος.....
    Για παράδειγμα Camper παπούτσια αγοράζω από έξω με 70 euros. Εδώ τα ξεκινάνε από 160 & τα ρίχνουν στις εκπτώσεις 130. Το ότι επειδή δεν είναι ακριβό, δεν είναι επώνυμο, πολύ απλά δεν ευσταθεί...
    Ίσως ακόμα οι πολλοί βλαχοέλληνες να την έχουν αυτή τη νοοτροπία.

θα ηθελα σβηστη αυτο το ποστ

και να μην ασχολείστε με οικονομία μαγαζια κτλ........

ασχοληθείτε με το μοτο........

με αγαπη τασος
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: θα ηθελα σβηστη αυτο το ποστ

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    και να μην ασχολείστε με οικονομία μαγαζια κτλ........

ασχοληθείτε με το μοτο........

με αγαπη τασος

...σαν πατρικη συμβουλη να το παρουμε ,ετσι ???

:rotflmao: :rotflmao:

ε ναι ,,,,,,

και για να μην σπάσω κ το αλλο χερι......... προσπαθώ να γράψω με 3 δαχτυλα. ρε γαμω και θα σκάσω με αυτα που βλεπω κ δεν προλαβαινω να απαντησω,......χεχεχεχεχεχεχε

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ λοιπόν οι έμποροι για όλες τις ΑΔΙΚΕΣ χρεώσεις που υφίστανται στην Ελλάδα ??? [/QUOTE]

Τι μπορούν δηλαδή να κάνουν ???
    Εσύ τι μπορείς να κάνεις όταν πχ σου κάνουν αύξηση 90% στα διόδια ??? Απλά φωνάζεις λίγο και εν καιρώ το καταπίνεις κι αυτό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εδώ φίλε μου έχεις λάθος.....
    Για παράδειγμα Camper παπούτσια αγοράζω από έξω με 70 euros. Εδώ τα ξεκινάνε από 160 & τα ρίχνουν στις εκπτώσεις 130. Το ότι επειδή δεν είναι ακριβό, δεν είναι επώνυμο, πολύ απλά δεν ευσταθεί...
    Ίσως ακόμα οι πολλοί βλαχοέλληνες να την έχουν αυτή τη νοοτροπία.
    πιστευεις οτι οι βλαχοελληνες δεν ειναι το 90%.
    για να δεις ποσο βλαχοελληνες ειμαστε απλα δες ποσοι φετος φορανε berberry που για μενα ειναι οτι πιο θειτσικο υπαρχει στην μοδα.
    δες ποσοι περυσι φορουσαν prada
    ποσοι προπερσυ diesel.

αν μου ελεγες πριν 10 χρονια οτι καποιος θα εδινε 180 ευρω να αγορασει puma παππουτσι δεν θα το πιστευα.
    ετσι ειναι ο ελληνας γουσταρει να πληρωνει την τρεχουσα φιρμα και οχι ποιοτητα.
    ξερετε οτι τα αμερικανινο τζιν ειναι ελληνικης ραφης και τα βρισκεις με 20 ευρω και ειναι παντελοναρες.φυσικα και δεν το ξερετε.αν βγουνε σε δυο χρονια στην μοδα οι φορμες οι ολοσωμες αμερικανινο θα τα ακουμπατε τα 150αρια και θα ειστε ευτυχισμενοι

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    πιστευεις οτι οι βλαχοελληνες δεν ειναι το 90%.
    για να δεις ποσο βλαχοελληνες ειμαστε απλα δες ποσοι φετος φορανε berberry που για μενα ειναι οτι πιο θειτσικο υπαρχει στην μοδα.
    δες ποσοι περυσι φορουσαν prada
    ποσοι προπερσυ diesel.

αν μου ελεγες πριν 10 χρονια οτι καποιος θα εδινε 180 ευρω να αγορασει puma παππουτσι δεν θα το πιστευα.
    ετσι ειναι ο ελληνας γουσταρει να πληρωνει την τρεχουσα φιρμα και οχι ποιοτητα.
    ξερετε οτι τα αμερικανινο τζιν ειναι ελληνικης ραφης και τα βρισκεις με 20 ευρω και ειναι παντελοναρες.φυσικα και δεν το ξερετε.αν βγουνε σε δυο χρονια στην μοδα οι φορμες οι ολοσωμες αμερικανινο θα τα ακουμπατε τα 150αρια και θα ειστε ευτυχισμενοι
    Μην με βάζεις ανάμεσα σε όλους αυτούς. Στα @@ μου οι μάρκες στα ρούχα... Επίσης τις μάρκες που λες από πάνω, πέρα από τη diesel δε τις ξέρω..
    Άρα λοιπόν οι καταστηματάρχες βρίσκουν & τα κάνουν..... Εδώ συμφωνούμε

γιατι απλα τοτε δεν θα το θεωρουσες επωνυμο και ακριβο και ουτε θα πλησιαζες το μαγαζι αν εβλεπες εκπτωσεις 40%.θα πηγαινες διπλα που θα εγραφε 70%.
    οπως βλεπεις γι'αυτον θετικα λειτουργησε γιατι παλι απο κει θα ψωνισεις στις επομενες εκπτωσεις.
    και μην νομιζεις και αυτος που το πηρε 200 χαρουμενος θα ειναι γιατι καταφερε να αγορασει το ακριβο επονυμο ρουχο.
    αλλο να λες πηρα αρμανι με 60 ευρω και αλλο 200
    +αυτος που θα παει να το παρει 200 θα του κοψει και μια 50 και θα θεωρει τον μαγαζατορα κολητο του που του εκανε τετοια σκοντο και την επομενη φορα θα του εχει εμπιστοσυνη
    λαικομαρκετιν και φτωχοεφφεδια ... το κουφιο μας μυαλο δλδ μας εφερε στη κατασταση που ειμαστε ... εκδιαμετρου αντικρουομενες οι αποψεις που κυριαρχουν μεσα στο κεφαλι μας ...δλδ ουτε η ιδια μας η λογικη δεν συμβαδιζει με ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ... γκρινιαζουμε για την ακριβεια αλλα δεν δεχομαστε να αγορασουμε κατι φτηνο ... το ''δηθεν'' μας εφαγε τελικα ...
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος
    πρωτον δεν εχω υπαλληλο
    δευτερον το μηνιαιο εισοδημα μου δεν σε αφορα.
    τριτον το αγχος που τραβαω καθε μηνα να μαζεψω τα εξοδα που ξεπερνουν τα 4000 ειναι το πολυ παραπανω ακομα και αν ειχα υπαλληλο με την ιδια και καλυτερη τχνικη καταρτιση απο εμενα.
    τις τιμες στα ενοικα τις ανεβασαν οι καφετεριες και οχι τα εμπορικα φιλε.
    τωρα για το ebay οπως ειπα ειναι ελαχιστα πραγματα που συμφερει να αγορασεις και μεσα σ'αυτα ειναι σχεδον ολα τα μοτοσυκλετιστικα.
    δεν νομιζω σε εκπτωσεις στην ελλαδα να βρεις ρουχο πανω απο το 30% που εχει στο ebay.
    αν λοιπον πληρωνες τελωνειο αυτο το 30% θα γινοταν 5%.
    εκτος αν μου λες οτι στην ευρωπη ειναι φτηνα τα πραγματα.
    εχω κανει γυρω στις 50 αγορες απο ebay αλλα περισσοτερο τις εκανα γιατι δεν εχω προσβαση σε στοκ ελληνικο.
    οπως και να εχει στην ελλαδα βρηκα χρ1000 με 300 ευρω.
    βρες μου το πιο φτηνο xr-1000 και ελα να συγκρινουμε τιμη να δουμε που ειναι το 200% κερδος
    Πρώτον, τότε η ερώτησή μου αφορά όλους τους συναδέλφους σου, που αντιστοίχως κλαίγονται και έχουν υπάλληλο!
    Δεύτερον, επίσης δε με αφορούν (και δε μ'ενδιαφέρουν) το ΤΕΒΕ σου και το ενοίκιό σου, τα οποία με πολλή μεγαλύτερη ευκολία έσπευσες να τα κοινοποιήσεις προς όλους.
    Τρίτον, αν μιλάμε για την ψυχολογική διάθεση επειδή τα έσοδά σου απλώς δεν είναι εξίσου μεγάλα με αυτά που είχες πριν 4 χρόνια, τότε πάσο. Νόμιζα πως μιλάμε για τον αν είναι εύλογη η γκρίνια των εμπόρων για την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς.
    Μη νομίζεις. Αν ήταν η κουβέντα για 30%, δε θα γίνονταν φασαρία. Μιλάμε για πολύ μεγαλύτερες διαφορές, από 200% και πάνω!
    Το xr-1000 είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα για όλη την αγορά;
    Τελωνείο για Ευρωπαϊκή ένωση δεν υφίσταται.
    Να σου πω κι εγώ ένα παράδειγμα; Μπαταρία ηλιθίου απ'το γερμανό 30 ευρώ! Λιθίου από Γερμανία 1 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!! 2900% διαφορά!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ λοιπόν οι έμποροι για όλες τις ΑΔΙΚΕΣ χρεώσεις που υφίστανται στην Ελλάδα ???

Τι μπορούν δηλαδή να κάνουν ???
    Εσύ τι μπορείς να κάνεις όταν πχ σου κάνουν αύξηση 90% στα διόδια ??? Απλά φωνάζεις λίγο και εν καιρώ το καταπίνεις κι αυτό...
    [/QUOTE]

Φωνάζω λίγο – φωνάζω πολύ – φωνάζω στα κανάλια – φωνάζω στα διόδια και δεν πληρώνω – φωνάζω και άλλους και διαμαρτυρόμαστε – φωνάζω στα φόρουμ

Κάνω κάτι ..μικρό ή μεγάλο ..έστω προσπαθώ ..

ΟΙ έμποροι ΤΙ έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια??? Η συλλογικότητα τους εξαντλείται στα ωράρια των καταστημάτων ….

Τέλος πάντων , για μένα ισχύει το παρακάτω

Όμως , νομίζω ότι τα δάνεια, το πλαστικό χρήμα και η πλαστή ευημερία που βιώσαμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μας εξαπάτησε και μας κοίμισε ΟΛΟΥΣ …τώρα ξυπνάμε σιγά – σιγά πανικόβλητοι και χρεωμένοι και προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε από την «μύγα ξύγκι»…έτσι όπως τα κάναμε (ή /και μας τα κάνανε) να δούμε πως θα σώσει (οικονομικά) ο καθένας το τομάρι του …είτε έμπορος ,είτε καταναλωτής…

Καληνύχτα (σε όσους ακόμη κοιμόμαστε) , και καλή τύχη (σε όσους ξυπνήσαμε απότομα)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Συγνώμη που πετάγομαι αλλά μαζί με το εισόδημά του συνεισφέρει και στο δικό σου.
    Επείσης πληρώνει 700 ένα υπάλληλο που επείσης συνησφέρει στην οικονομία και στο εισόδημά σου.
    Και συγνώμη αλλά τα 1500 σου φαίνονται πολλά για άνθρωπο που έχει μαγαζί στην Ελλάδα?
    Δηλαδή επιτελεί με τον τρόπο του κοινωνικό έργο, σωστά; Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, αγρότες, εργάτες, υπάλληλοι είναι τελείως άχρηστοι στην κοινωνία; Αυτοί δε συνεισφέρουν στο εισόδημα των εμπόρων και στην οικονομία; Τι θέλεις να πεις;
    Ναι τα 1500 είναι πολλά!!! Να συμβιβαστείς με ένα εισόδημα που να μην είναι προκλητικό σε άλλες κοινωνικές ομάδες και μετά να έρθεις να μου κλαφτείς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μην με βάζεις ανάμεσα σε όλους αυτούς. Στα @@ μου οι μάρκες στα ρούχα... Επίσης τις μάρκες που λες από πάνω, πέρα από τη diesel δε τις ξέρω..
    Άρα λοιπόν οι καταστηματάρχες βρίσκουν & τα κάνουν..... Εδώ συμφωνούμε
    δεν σε ξερω για να σε βαλω μεσα.
    οχι δεν βρισκουν και τα κανουν.οι συγκεκριμενες φιρμες δινουν σε συγκεκριμενα μαγαζια.
    ο βλαχοελληνας λοιπον ψωνιζει ενα παντελονι αρμανι με 200 ευρω(δεν φταινε οι εμποροι για την τιμη γιατι εχουν υπογραψει συμφωνιες να εχουν συγκεκριμενα μαγαζια και να κανουν συγκεκριμενες ανακαινησεις.οποτε τα εξοδα μεγαλα).ενω θα μπορουσε να εχει παρει 5 οχι τοσο φιρματα.αρα 5 μαγαζια καθονται και ενα πουλαει το οποιο μπαινει μεσα απο το μεγαλο κοστος.

εδω η αλλη χθες καμαρωνε που αγορασε μαιμου τσαντα με 200 ευρω και ενιωσε οτι εκανε το ντιλ του αιωνα.τσαντα που την αγοραζε απο τους μαυρους στην ερμου με 30 ευρω

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 990 adv (γιατί να μην έχει δείκτη βενζίνης??)
    από johnny with lov στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2011, 16:39
  2. Πως να ΜΗΝ κάνετε burn out...
    από chr1s_86 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2011, 19:21
  3. Καποιος που να μην εχει πεσει
    από κβ7 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 19:03
  4. Σεξ μετά μανίας... (ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί)
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF