Καθόλου, ρε παλλικάρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Πειραζει που μου αρεσει;
πειράζει που γελάω;![]()
και δύο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Γιατί μωρέ μια χαρά είναι το TDM!![]()
![]()
Καθόλου, ρε παλλικάρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Πειραζει που μου αρεσει;
πειράζει που γελάω;![]()
και δύο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Γιατί μωρέ μια χαρά είναι το TDM!![]()
![]()
Είπαμε ρε αφρικάνε. Μην τα ξαναλέμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
πεδια μην συγκρηνουμε εαν πεσει το αφρικα με το κτμ κ το gs πιο θα πάθει ζιμια?
Το τζιές δεν πέφτει ποτέ-ακουμπάει στους κυλίνδρους.
Το αφρικάνικο πέφτει, αλλά δεν χαλάει-είναι άτρωτο.(ισιώνει τα σίδερα κ τα πλαστικά το βράδυ/κριστίν)
Το κτμ δεν πέφτει ποτέ-είναι συνεργείο.
Μάλιστα ενδιαφέρον!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Καθόλου, ρε παλλικάρι...
πειράζει που γελάω;![]()
και δύο...![]()
![]()
![]()
Και τι να πάρουμε τι προτείνεις εσύ ?
Γιατί μάλλον εγώ θα γελάω με αυτά που θα αρέσουν σε εσένα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε κωσταντινε εχω lc4 640 adventure και οντως κανεις γαματες εντουροβολτες. πιστευω οτι με το 990 θα κανει καποιος καλυτερες και θα κινειται και πιο αξιοπρεπως στην εθνικη, γιατι στο στροφιλικι του βουνου και το 640 μια χαρα παει...
Τελος παντων ας παρει ο καθενας οτι του γουσταρει η καυλα του και η τσεπη του και ας παψουμε να ειμαστε μιζεροι...και στενομυαλοι...οι πιο πολλες μηχανες μπορουν να κανουν περισσοτερα απο αυτα που εμεις ειμαστε ικανοι να κανουμε με αυτες...
Κουλοι ολου του κοσμου ας ενωθουμε... οι υπολοιποι που μπορουν και τε-λειωνουν τα μηχανακια τους ας βοηθησουν και τους υπολοιπους![]()
![]()
Σημασια δεν εχει τελικα τι καβαλας μονο αλλα και τι κανεις οταν το καβαλας...![]()
ΑΑΑ ΡΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΟ ΛΕΙΩΣΩ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
ΠΟΥΣΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Εννοειται, φιλε μου απλα κουβεντα να γινεται...
Κι εγω οταν παρηγγειλα το fazer s2 κουτα πριν λιγο καιρο, υστερα απο μακροχρονια αποχη λογω ατυχηματος, ολοι μου ειπαν να αφησω το ποδηλατο και να παρω ενα r6 μεταχειρισμενο που ειναι και οπλο.Τι να το κανω ομως αφου τωρα δεν μπορω να το παω οπως πρεπει ενω το fazer το χαζοκαταφερνω.![]()
Ετσι και τωρα σχολιαζουμε την συγκριτικο, και λεμε διαφορα, ετσι για να χαβαλεδιασουμε και να βγαλουμε και κατι.beer:![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
καλημερα παιδες![]()
απαντωντας συνοπτικα σε μερικα ερωτηματα που τεθικαν...
- το tdm ηταν μια κατηγορια μονο του...και τωρα ειναι το τελευταιο της κατηγοριας που δημιουργησε(myltistrada, tiger 1050...)
-τετρακιλυνδρα ειναι και τα fazer και τα γυμνα γενικα...οχι μονο τα r6...,αλωστε ειμαστε στις αντιπαραθεσεις, μην το ξεχνατε...
![]()
- και τα ktm k bmw εχουν προστασιες (καγκελα κτλ)και σε απλες πτωσεις δεν καταλαβαινουν παραπανω απο τα afrika
- ξαναλεω οτι ενα μεταχειρισμενο κτμ εχει μεχρι και 7500 ευρο και ενα bmw 1200 gs 9000 χωρις να ειναι δεκαετιας...
-και μενα μου αρεσει να βολταρω που και που και τοτε καθομαι δεξια δεμενος με την ζωνουλα μου και ασχολουμε με τη θεα και τη μουσικη ...
-τα παντα μπορεις να τα οδηγησεις(στο οριο...) αλλα λιγα μπορεις να τα ευχαριστηθεις οδηγωντας τα
![]()
- σταματηστε επιτελους να συγκρινεται ταφους και καναπεδες με τα πορτοκαλι εργαλεια, ειναι ιεροσυλια και ντροπη για την μοτοσυκλετιστικη ιδεα και κοινοτητα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Φιλος αγροτης μου ειπε οτι το τρακτερ σου trap ειναι μπουρουχα...Μου ειπε και τα καλα αλλα μου διαφευγουν τα ονοματα, οταν μου τα ξαναπει θα σε ενημερωσω για να ξεκινησει και μια νεα διαμαχη(επικαιρη και ουσιαστικη οπως καταλαβαινεις)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
- σταματηστε επιτελους να συγκρινεται ταφους και καναπεδες με τα πορτοκαλι εργαλεια, ειναι ιεροσυλια και ντροπη για την μοτοσυκλετιστικη ιδεα και κοινοτητα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
και μετά μΕ ρωτάτε γιατί γελάω....εμ, με αυτά που γράφετε...:rotflmao:
Λογικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Φιλος αγροτης μου ειπε οτι το τρακτερ σου trap ειναι μπουρουχα...Μου ειπε και τα καλα αλλα μου διαφευγουν τα ονοματα, οταν μου τα ξαναπει θα σε ενημερωσω για να ξεκινησει και μια νεα διαμαχη(επικαιρη και ουσιαστικη οπως καταλαβαινεις)![]()
Αγρότης είναι ο άνθρωπος.
Γιατί έχεις την απαίτηση να έχει γνώσεις μηχανολογίας?![]()
(Βρε, τους μπ@ύστηδες με το νικ...γ@αμώ την δυσλεξία μου γ@αμώ...)
είμαι ό πλέον άσχετος για να προτείνω μηχανάκια στον κόσμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και τι να πάρουμε τι προτείνεις εσύ ?![]()
και καλά θα κάνεις...μου αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε..Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Γιατί μάλλον εγώ θα γελάω με αυτά που θα αρέσουν σε εσένα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μωρέ για άσχετο δε σε κόβω...........!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
είμαι ό πλέον άσχετος για να προτείνω μηχανάκια στον κόσμο...![]()
και καλά θα κάνεις...μου αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε..![]()
![]()
Αλλά αφού κι εσένα σ' αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε τότε ..........![]()
Μεγαλη χαρα μου δινει οταν ξερω οτι γελαει ο κοσμος (ακομα και οι ασχετοι που δεν ξερουν γιατι...)
Οι αγροτες βασικα μονο δρομους ξερουν να κλεινουν γιατι και για τα αλλα μονο οι γεωπονοι ειναι σχετικοι...![]()
![]()
Συγχωρεσε τους δυσλεκτικους πουστηδες tpap και δειξε την μεγαλοψυχια σου...ου γαρ ειδασι τι ποιουσει...![]()
![]()
δεν σε πιάνω, αλλά μαζί σου είμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Οι αγροτες βασικα μονο δρομους ξερουν να κλεινουν γιατι και για τα αλλα μονο οι γεωπονοι ειναι σχετικοι...![]()
![]()
![]()
Και σε συγχωρώ και σε διορθώνω: ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Συγχωρεσε τους δυσλεκτικους πουστηδες tpap και δειξε την μεγαλοψυχια σου...ου γαρ ειδασι τι ποιουσει...![]()
![]()
Και μετά λες ότι δεν είμαι μεγαλόψυχος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Είπαμε ρε αφρικάνε. Μην τα ξαναλέμε.
Το τζιές δεν πέφτει ποτέ-ακουμπάει στους κυλίνδρους.
Το αφρικάνικο πέφτει, αλλά δεν χαλάει-είναι άτρωτο.(ισιώνει τα σίδερα κ τα πλαστικά το βράδυ/κριστίν)
Το κτμ δεν πέφτει ποτέ-είναι συνεργείο.
apsogos!!!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
πεταχτηκε και η πουτανιτσα με το στρομ........!Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
apsogos!!!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
στο απατιτο ολοι ρε να σας ξεκ.......σω!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
den einai sto sigkritiko to strom! Opote asto kalytera giati eimaste kai perisoteroi ee:rotflmao: :rotflmao:
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Αν εβαβαν και το στρομ σε συγκριτικο ον-οφ μετα θα εγραφαν στο μαρι κλαιρ τα ζωδια και τις απαντησεις για ραγισμενες καρδιες:hypnotize
anyway παιδες το μοναδικο συμπερασμα που μπορουμε ισως να βγαλουμε απο ολα αυτα ειναι τουλαχιστον ο καθενας να ξερει τι θελει, γιατι το θελει και τι μπορει να κανει απο αυτα που θελει και βαση αυτων + προσωπικο γουστο + βαθος τσεπης να κανει τις επιλογες του ...![]()
![]()
υ.γ.1 tpap σου ειμαι υποχρεος για την συγχωρεση και την διορθωση...που θα παει θα μαθω και εγω...
υ.γ.2 ουτε καν τολμησα να σκεφτω ποτε οτι δεν εισαι μεγαλοψυχος![]()
υ.γ.3 μου αρεσει που εισαι μαζι μου χωρις να με πιανεις......με πιανεις?
![]()
υ.γ.4 εκτος απο τρακτερ εχεις και μηχανη...?αν ναι τι ακριβως? θα ηθελα την μηχανολογικη σου αποψη![]()
![]()