το χεις καψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
...........
![]()
το χεις καψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
...........
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Παλικάρι μου δεν είναι ανάγκη να κατεβαίνεις επίπεδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τελως παντων δεν εχει νοημα η κουβεντα..
τα ιδια γεγονοτα τα ερμηνευει ο καθενας οπως θελει..
προφανως και τους γραφω στα παπαρια μου,
αλλα ανθρωποι ειμαστε, και οταν ο αλλος ειναι προκλητικοτατος απεναντι σου επιτηδες, γιατι γουσταρει να σε βλεπει τουμπανο στα νευρα αλλα να μην μιλας για δικους σου λογους,
ε εμενα αυτα με φτανουν στα ορια μου..
παντως το πατε απο δω το πατε απο κει και φευγετε απο το κυριαρχο θεμα..
μπορει να σε γραψει και να σου φερθει αξιοπρεπεστατα, μπορει και να μην σε γραψει και να σου φερθει αξιοπρεπεστατα..
δεν ειναι ή γραφω και ειμαι κυριος, ή δεν σε γραφω και σε πηδαω..
και το βασικοτερο για μενα ειναι σε ΠΟΙΟΥς τα κανουν..στους ανυμπορους..
Τα 150 και τα 200 είναι πολύ λίγα για την ψυχική σου υγεία.
αυτο ακριβως στεφανε εγραψα στην πρωτη σελιδα του θεματος..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Παλικάρι μου δεν είναι ανάγκη να κατεβαίνεις επίπεδα.
Τα 150 και τα 200 είναι πολύ λίγα για την ψυχική σου υγεία.
οτι ειναι πολυ καλητερο να σου φερθει ο αλλος κυριος και ας σε γραψει παρα να τα κανει τουμπανα σε ενα παιδακι..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
εσενα σε αφηνω ασχολιαστοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το χεις καψει.
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μαλλον επειδη με ξερεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εσενα σε αφηνω ασχολιαστο
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
και γιαυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλλον επειδη με ξερεις.
![]()
αλλα κυριως επειδη δεν κανεις συζητηση αλλα πετας ποστ και δεν εχει νοημα
αν γραψεις κατι σαν αποψη μπορω να το σχολιασω
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα επιασες το υποτιθεμενο νοημα της αστυνομευσης.δηλ της υποτιθεμενης προστασιας του πολιτη..Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Μήπως θα'ταν καλύτερα να του πει¨"μιας και είσαι ξεκράνωτος άστην εδώ και πάρε ταξί;"
Στην ουσία δηλαδή,να μη ρισκάρεις χωρίς προστασία;"
ΑΝ ηθελαν να μας προστατευουν αυτο ακριβως θα εκαναν. θα λεγαν αστην κ πηγαινε παρε κρανος για να ξανανεβεις. ομορφα κ πολιτισμενα..
επειδη ομως ΔΕΝ ειναι η προστασια του πολιτη το νοημα της υπαρξης τους κ επειδη ΔΕΝ ειναι ομορφοι κ πολιτισμενοι εχουν τη συμπεριφορα που ολοι ξερουμε..
του καραβλαχου που του δωσαν οπλο κ ενα ψευτικο μακρυ πεος που νομιζει οτι ειναι αληθινο..
@akatanomastos: συμφωνω με τον τροπο σκεψης σου επι του συγκεκριμενου.
παντως ρε παιδια η συγκεκριμενη φραση του μπατσου δε μου φαινεται και τοσο προσβλητικη η απαξιωτικη
τελος παντων
παντα ορθιοι να μαστε
![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Πως λέει εκείνο το τσιτάτο;
"Κάθε κοινωνία έχει την αστυνομία που της αξίζει..."
Και τα φόρα θε έλεγα εγώ...![]()
(συνεχίστε)
☠☠☠
Σαφώς αυτό είναι το νόημα της αστυνόμευσης,μαζί σου.Ξέρεις όμως ποιο είναι το ζόρικο στην Ελλάδα;Ότι αν στην πλειοψηφία πειςΑρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα επιασες το υποτιθεμενο νοημα της αστυνομευσης.δηλ της υποτιθεμενης προστασιας του πολιτη..
απλά δε θα πάει,θα σε γράψει στα παπάρια της και θα φύγει μαρσάροντας...Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
αστην κ πηγαινε παρε κρανος για να ξανανεβεις. ομορφα κ πολιτισμενα..
Γιατί εμείς στην πλειοψηφία είμαστε;Συμφωνώ με το Morton παρακάτωΑρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
κ επειδη ΔΕΝ ειναι ομορφοι κ πολιτισμενοι
Τώρα το παρακάτω που γράφεις
είναι καθαρά γενίκευση και στερεότυπο.Το καταλαβαίνεις ο ίδιος νομίζωΑρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
του καραβλαχου που του δωσαν οπλο κ ενα ψευτικο μακρυ πεος που νομιζει οτι ειναι αληθινο.
αυτα που γραφετε παραπανω...ολα ωραια.... σταματησατε να σκεφτειτε κι απο την αλλη μερια?
σκεφτηκατε οτι καποιος μηχανοβιος απο δω μεσα μπορει να κανει ΑΥΤΗ την δουλεια για να φαει ψωμι??(γιατι πλουσιοι δεν γινονται)
σκεφτηκατε απο την αλλη οτι μπορει να την χαρισε (οπως μας την χαριζουν κι εμας αλλες φορες) ως μηχανοβιος προς μηχανοβιο? κι οτι η παρατηρησεις εγιναν για να μην φανει "φλωρος"? αλλα εκανε καποιες "υποδειξεις" για να μην λενε οτι μας σταματαν γιατι δεν τους αρεσε η φατσα μας..
Accipere quam facere praestat injuriam
δηλαδη αν ειναι απο δω μεσα, και αν το κανει για να βγαλει το ψωμι του τι εχει να λεει αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αυτα που γραφετε παραπανω...ολα ωραια.... σταματησατε να σκεφτειτε κι απο την αλλη μερια?
σκεφτηκατε οτι καποιος μηχανοβιος απο δω μεσα μπορει να κανει ΑΥΤΗ την δουλεια για να φαει ψωμι??(γιατι πλουσιοι δεν γινονται)
σκεφτηκατε απο την αλλη οτι μπορει να την χαρισε (οπως μας την χαριζουν κι εμας αλλες φορες) ως μηχανοβιος προς μηχανοβιο? κι οτι η παρατηρησεις εγιναν για να μην φανει "φλωρος"? αλλα εκανε καποιες "υποδειξεις" για να μην λενε οτι μας σταματαν γιατι δεν τους αρεσε η φατσα μας..
οποιος ειναι απο το φορουμ και δουλευει για να βγαλει το ψωμι του συμπεριφερεται οπως θελει σε οποιον θελει χωρις σεβασμο?
αλλα ξεχασα..δεν φοραμε στολη..
ναι ναι υποδειξεις του κανε για τα ματια του κοσμου:
"φιλε σκουπισε και εκει, γιατι μας βλεπουνε"![]()
ελεος ρε παιδια.. πατεραδες σας ειναι οι μπατσοι και τα λετε αυτα ή ειστε οι ιδιοι?
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
oxi φιλε μου...μονο μερικους συμμαθητες ειχα καποτε που περασαν στην αστυνομια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ελεος ρε παιδια.. πατεραδες σας ειναι οι μπατσοι και τα λετε αυτα ή ειστε οι ιδιοι?
απλα σας θυμιζω οτι ειναι στο ΑΤΟΜΟ η συμπεριφορα και οχι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ....
αν ειναι ΣκατοΨυχος ο αλλος δεν πα να ειναι και ζαχαροπλαστης...
Accipere quam facere praestat injuriam
αυτο ειναι πολυ σωστο..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
απλα σας θυμιζω οτι ειναι στο ΑΤΟΜΟ η συμπεριφορα και οχι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ....
αν ειναι ΣκατοΨυχος ο αλλος δεν πα να ειναι και ζαχαροπλαστης...
μα δεν λεμε για ολο το σωμα τροχαιας..
εγω τουλαχιστον λεω για τους σκατοψυχους που λες και εσυ
και ειμαι 10 φορες ποιο αντιδραστικος με τους μπατσους γιατι αυτοι εχουν ΕΞΟΥΣΙΑ
αν τωρα καποιοι δεν το καταλαβαινουν..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
εγώ πάλι κι ας με κράξετε, όσες φορές με σταματάνε και μου μιλάνε νταβατζιλίκι κι έτσι καρφώνω πρώτη και φεύγω και ότι ακολουθήσει
απο την άλλη άμα είναι σοβαροί απέναντί μου είμαι κι εγώ και ας έχω κάνει μαλακία και μου κόψουνε όσα ευρώ να ναι
ηλίθια λογική αλλά δε μπορώ αλλιως γιατί βιδώνω