Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
για το μακη μιλας...
πιο πιθανο ειναι να βρεξει κουτσομουρες στο συνταγμαΠοτε ρε σεις να παω να μαζεψω αμα ειναι...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για το μακη μιλας...
πιο πιθανο ειναι να βρεξει κουτσομουρες στο συνταγμαΠοτε ρε σεις να παω να μαζεψω αμα ειναι...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τηγανιτες???![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στο συνταγμα.. πιο πιθανο να βγουν καπνιστες..
αλλα ας μη σπαμαρουμε στη βολτα του παιδιου..
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Εμένα ρωτάς η την ΕΜΥ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
λεγε ρε χαμενε να σε υπολογιζω???
![]()
![]()
:rotflmao:
Παρακαλώ επίσης το moderation team να αναλάβει τον καθαρισμό του thread απ'τα κακόβουλα ποστς που ουδεμία σχέση με τη βόλτα έχουν, μπλέξαμε τα μπούτια μας οι κάμπιες με τις ζηλαρόκαμπιες εδώ μέσα![]()
![]()
καλα εγω σε βαζω με ερωτηματικο αν και ξερω οτι κατα 99% στα @@ σου θα μας γραψεις αλλα τελοσπαντων....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα ρωτάς η την ΕΜΥ ;![]()
Παρακαλώ επίσης το moderation team να αναλάβει τον καθαρισμό του thread απ'τα κακόβουλα ποστς που ουδεμία σχέση με τη βόλτα έχουν, μπλέξαμε τα μπούτια μας οι κάμπιες με τις ζηλαρόκαμπιες εδώ μέσα![]()
![]()
![]()
στο συνταγμα.. πιο πιθανο να βγουν καπνιστες..
αλλα ας μη σπαμαρουμε στη βολτα του παιδιου..
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ναι,λες και δεν το'ξερε το παιδι τι θα ακολουθουσε...![]()
Για κανένα λόγο δεν ισχύει το δεύτερο, αν ίσχυε θα σας έλεγα καλά να περάσετε και τέλος, δεν είμαι σαν κατι σπάμμερ που τριγυρίζουν εδώ μέσα εγώ !Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλα εγω σε βαζω με ερωτηματικο αν και ξερω οτι κατα 99% στα @@ σου θα μας γραψεις αλλα τελοσπαντων....![]()
![]()
Για να το πω σημαίνει ότι θέλω να ανέβω αφού με παίρνει αυτές τις μέρες κιόλας, μέχρι την Κυριακή δεν μπορώ να δηλώσω με σιγουριά όμως, ξέρεις πως είναι αυτά, άσε που έχω και Καβασάκι δηλαδή και μέχρι τότε μπορεί να με δείτε στο περίπτερο με τα στροφαλόμπιελα στο χέρι και να σας παρακαλώ για δικάβαλα..![]()
ελα ρε παρεξηγησιαρη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για κανένα λόγο δεν ισχύει το δεύτερο, αν ίσχυε θα σας έλεγα καλά να περάσετε και τέλος, δεν είμαι σαν κατι σπάμμερ που τριγυρίζουν εδώ μέσα εγώ !![]()
Για να το πω σημαίνει ότι θέλω να ανέβω αφού με παίρνει αυτές τις μέρες κιόλας, μέχρι την Κυριακή δεν μπορώ να δηλώσω με σιγουριά όμως, ξέρεις πως είναι αυτά, άσε που έχω και Καβασάκι δηλαδή και μέχρι τότε μπορεί να με δείτε στο περίπτερο με τα στροφαλόμπιελα στο χέρι και να σας παρακαλώ για δικάβαλα..![]()
![]()
μια πλακα καναμε!!![]()
εγω σε εχω δηλωσει με ερωτηματικο και μακαρι να κανει καλο καιρο και να σε δουμε στο περιπτερο με το ΥΠΕΡτουμπανο σου!!
![]()
![]()
![]()
επισης να ανακαλεσεις για τα kawasaki γιατι θα ερθω με το honda και οχι με την vespa,θα ανταλλαξουμε, και θα σε περασω απο πανΟΥ και ας εχεις και 115cc παραπανω.![]()
![]()
![]()
Θα πηγαίνω από τα χώματα κι άντε να σε δω με την κάμπιαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
επισης να ανακαλεσεις για τα kawasaki γιατι θα ερθω με το honda και οχι με την vespa,θα ανταλλαξουμε, και θα σε περασω απο πανΟΥ και ας εχεις και 115cc παραπανω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα Σταύρο, σταδιάλα με πήρανε τα ζουμιά![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Μάκη έλα εσύ και μην φοβάσαι θα υπάρχουν και εργαλεία στην παρέα...![]()
![]()
![]()
![]()
πλακα ΜΕ κανεις τωρα ετσι???
![]()
![]()
![]()
:a19: ρε συ παντως αν θα σκασεις με τετοιο!!
![]()
![]()
![]()
εγω λεω να φορεσω φουλ δερματα dainese, γαντια dainese με τιτανιο, sidi vertigo corsa και arai rx-7.![]()
μονο το arai να κοστολογηθει,θα κοστιζει πολυ πανω απο το μηχανακι.
θα ηθελα αλλα δεν μπορω,καλα να περασετε ,ο Θεος μαζι σας.:a17:
Αυτες της μερες κυκλοφορω με inova, αν δεν εχω παρει την Fazerουκλα μεχρι παρασκευηθα ρθω μαζι σας.
![]()
ενα ερωτηματικουλι για τον Πανουλη.
![]()
![]()
![]()
Μέσα και ο castoras με το cryptonaki t110!!!
Για τί ώρα συγκέντρωσης μιλάμε????
Οκ,τώρα είδα την ώρα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Για τί ώρα συγκέντρωσης μιλάμε????
Το μέσα ισχύει!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()