Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 118

Θέμα: Ομαδικη αγορά Leovince Carbon για VFR, mod. 2004 και μετα!

Παλαιό μέλος
    Άντε να δούμε καμία τρελή τιμή και μετά να δούμε για Μανητάρια και κανένα Power Comader
    Raised from the Dead

Αντε ρε παιδια τι γινεται με την απαντηση?Ακομα?
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Αντε ρε παιδια τι γινεται με την απαντηση?Ακομα?
    Δυστυχώς αναμένουμε ακόμα απάντηση.Μόλις υπάρχει οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθεί το τόπικ.

Πέφτουλας
    μας τρωει ολους...Δωστε στο λαο φτηνα τελικα!Χταποδια και μανιταρια!:rotflmao:

Πέφτουλας
    Ντανιελααααααααα?Ελααααααααα!

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της trifonas
    CHRISPANT μονο σε zimo εστειλες mail?δεν κανουμε καμια κρουση και σε αλλες εταιριες? τι λετε?
    VFR

Αρχικά δημιουργήθηκε από trifonas
    CHRISPANT μονο σε zimo εστειλες mail?δεν κανουμε καμια κρουση και σε αλλες εταιριες? τι λετε?
    Ναι μονο στο Zimo εστειλα, γιατι ειχα προτυτερη εμπειρια απο ομαδικη παραγγελία, αρα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη! Αν ξερει καποιος άλλος, καποιο αλλο site, ας επικοινωνησει μαζι τους, να παρουμε μια προσφορα! Ολες οι προτασεις δεκτες!

Μιας και είμαι ο κατρχην "υπαιτιος" αυτου του GroupBuy, οφειλω να ομολογήσω, πως η μη απάντηση του Zimo, μου προκαλει μεγαλη εντυπωση! Ειναι πρωτοφανες! Παντως εγω προσωπικα θα περιμενω λίγο ακομη μιας και ενδιαφερομαι αποκλειστικα για τα Carbon τελικα!

Ρε συ δεν τους ενοχλεις λιγο ακομα?Πες τους οτι ειναι 20 Ελληνες τρελλαμενοι οι οποιοι θα παθουν εμφραγμα αν δεν απαντησεις!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Πέφτουλας
    H Ντανιελα μαλλον γνωρισε τον ερωτα της ζωης της και τρεχει σε τπτ γερμανικες Αλπεις κ μας εχει χεσμενους!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Παιδιά εγώ είμαι σε επαφή εδω και μέρες με έναν Ιταλό που μου προσφέρει τις αλουμινένιες σε πολυ καλη τιμή (και αν παρω και Κομαντερ η τιμη ειναι ακομα καλυτερη-- αλλα δεν ειναιδεσμευτικο). Μολις τελειωσω τα παζαρια (μαλλον αυριο-μεθαυριο) θα ποσταρω λεπτομερειες.

Βρισκω οτι οι αλουμινενιες (εκτος απο φτηνοτερες απο τις καρμπον) πανε πιο πολυ με το βιτεκ μοντελο γιατι ερχονται πιο κοντα στις μαμα (και ειναι και 4,7 κιλα ελαφροτερες).

Αυτά.

Πέφτουλας
    μακρο ρωτα και για το χαρχαλο το δικο μου καρμπον και κομμαντερ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Πήρα τελικά προσφορά για πακέτο αποτελούμενο από :

Leo Vince αλουμίνιο (2 τελικά) + Power Commander III USB = 689 ? με τα ταχυδρομικά από Ιταλία μέσα.

ΣΗμειωτέον ότι η προσφορά είναι γιά 2 άτομα (εμένα και ένα φίλο) οπότε άμα γίνουμε παραπάνω θα κατέβει πιό πολύ.

Όσοι θέλετε δηλώσετε γιά να τον ρωτήσω γιά πιό πολλά άτομα και να σας πω νέα (χαμηλότερη) τιμή.

1.macrozan
    2.viking
    3. ?

ΥΓ Τώρα αφού δεσμεύθηκε για 689 με μεταφορικά για 2 άτομα τούριξα και ερώτημα για να προσθέσει ΚΑΙ φιλτράκι μέσα (ΚΝ ή BMC) και τον έχω και σκέφτεται

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ Το παλουκάρι είναι ιταλικό, power seller με 99.7% θετικο σκορ σε 4,000 + πωλήσεις.

Πέφτουλας
    Macro χαρτογραφησεις αυτο το πραγμα δεν εχει ενσωματωμενο?Στη σελιδα δε βρισκω χαρτη βελτιωτικο?Αρα πρεπει να παω δυναμομετρο και να πεσει εκει δημιουργια χαρτη.
    http://www.powercommander.com/powerc...dl=203&yr=2007
    Εμενα βαλε με για 2 καρμπον τελικα.(f800s)
    k πες του να δωσει και μια τιμη για ενα καρμπον και το κομμαντερ!

motoGP V 4 COINCIDENCE? Το avatar του/της xapos_kil
    Υπολογισε κ μενα για να πεσει η τιμή μέχρι να μάθουμε κ απο γερμανία απαντηση.. VFR 08 leovince carbon + powercommander !!
    Klain main...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ