Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 84 από 84

Θέμα: Χρονολογια κατασκευης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    ενα ειναι το σιγουρο, οτι συνεχιζει το δουλεμα.

Ο αριθμος πλαισιου σου δειχνει ποτε κατασκευαστηκε το μηχανακι σου κι οχι ποτε πηρε εγκριση οπως λεει.

Το μηχανακι σου εσυ εαν θελεις να το πουλησεις, δυστυχως θα παει συμφωνα με την ημ/νια πρωτης κυκλοφοριας που λεει στην αδεια, που απο οτι καταλαβα ειναι το 2005.

Εμενα η γνωμη μου ειναι να τον απειλησεις με καποια προσφυγη κι οτι μπορεις να κερδισεις καλο θα ειναι..
    Ο αριθμός λέει ανάλογα τι τον ρωτήσεις.
    Αν είσαι στον πάγκο για ανταλακτικά θα σου πεί xr600r 98άρι που επί της ουσίας είναι η έγκριση τύπου.
    Εάν ξέρεις να διαβάσεις την κωδικοποίηση της εταιρείας μπορείς να βρείς και πιά χρονιά κατασκευάστηκε εφόσον αυτή η πληροφορία υπάρχει απο το εργοστάσιο.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Re: Χρονολογια κατασκευης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Προχθες εστειλα ενα Mail στην εταιρια Kymco για να μαθω την Χρονολογια κατασκευης της μοτοσυκλετας που αγορασα πολυ προσφατα (μεσα στο 2008).

Κανονικα εστειλα τον αριθμο πλαισιου.

(Kymco VenoX)

Οριστε η απαντηση.

Αγαπητέ κ. *******,
    Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
    Η χρονολογία κατασκευής της μοτοσυκλέτας σας είναι το 2002.

Με εκτίμηση
    MOTO TREND SA
    Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Stefane οπως βλεπεις ο φιλος ρωτησε συγκεκριμενα την Kymco, και συγκεκριμενη απαντηση του εδωσαν για ημε/νια κατασκευης...

Νομιζω οτι συνεχιζει να τον δουλευει ο εμπορας....
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Το ΜΕΙΖΟΝ θέμα στην υπόθεση δεν είναι πότε κατασκευάστηκε το μηχανάκι από την Kymco ή την κάθε Kymco...

Αδιάφορο εντελώς και χωρίς καμμία επίπτωση στο μηχανάκι ή στην αξία του...Η μάλλον έχει επίπτωση στην αξία του αν πρόκειται για καταργημένο μοντέλο αλλά υποτίθεται ότι σαν μοντέλο το διάλεξε ο φίλος - άρα εν γνώση του το πήρε...
    Τώρα αν ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι είναι παλαιότερο μοντέλο ή ότι δεν κυκλοφορεί πλέον, απλά ας πρόσεχε... Και το όλο θέμα της "χρονολογίας εργοστασιακής κατασκευής" τίθεται "πιασάρικα" για ψυχολογικούς λόγους και για άλλοθι... Στα σοβαρά δεν στέκει...

Το ΚΥΡΙΩΣ θέμα είναι ότι η άδεια αναγράφει έτος πρώτης κυκλοφορίας το 2005.... Εντάξει... η "αγορά" γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις - δεν θα ακουστεί σαν "εξωγήινο", και με την απόδειξη αγοράς ή με μια πιθανή επιπλέον υπεύθυνη δήλωση του εμπόρου πράγματι μπορεί να αποδειχθεί πότε αγοράστηκε και πρωτοκυκλοφόρησε...Είναι όμως ένα θέμα (νομικό και ηθικό) και πάνω σε αυτό μπορεί να θεμελιωθεί μια αξίωση έκπτωσης από τον έμπορο...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ο αριθμός λέει ανάλογα τι τον ρωτήσεις.
    Αν είσαι στον πάγκο για ανταλακτικά θα σου πεί xr600r 98άρι που επί της ουσίας είναι η έγκριση τύπου.
    Εάν ξέρεις να διαβάσεις την κωδικοποίηση της εταιρείας μπορείς να βρείς και πιά χρονιά κατασκευάστηκε εφόσον αυτή η πληροφορία υπάρχει απο το εργοστάσιο.
    Στεφανε, αν μου'ρθεις εμενα να μου ζητησεις αντ/κα για το XR και μου πεις ποτε πηρε εγκριση τυπου αντι για τι μοντελο (κατασκευη) ειναι θα σε παρω στο κυνηγι με καμια ντιζα πισω φρενου απο σκουτερ..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Λοιπον, συμφωνα με μια εκτενη συζητηση που εκανα με τον εμπορα μου ειπε οτι... Ναι μεν το μηχανακι λεει η Kymco οτι κατασκευαστικε το 2002,

Αυτο ομως σημαινει οτι τοτε απλως πηρε την εγκριση η εταιρια και ξεκινησε... και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπορει να κατασκευαστικε το... 2005 παραδειγμα.

Λαθος. Καθε χρονια εχει και διαφορετικο αριθμο πλαισιου. Και συμφωνα με τον αριθμο πλαισου βγαινει και η χρονια που κατασκευαστηκε το συγκεκριμενο μοντελο. Αν ηταν 2005 θα ειχε αλλο αριθμο οποτε θα σου ελεγαν απ'την Kymco 2005.

Η αδεια γραφει 2005 για λογους εγκρισης.

Σε ερωτηση μου "Τελικα, αν θελω να το πουλισω το μηχανακι... σαν ΤΙ θα το πουλισω, σαν 2002 ? 2005 ? 2008 ? 3000 ?"

Το σωστο για μενα ειναι 2002. Λιγοι το κανουν ομως ειτε για λογους αγνοιας ειτε κερδους και λενε ημ/νια πρωτης αδειας

Μου απαντησε "μα φυσικα σαν 2007 και θα δειξεις και το τιμολογιο και θα εξηγησεις την ιστορια αυτη"

Ρε παιδια για εξηγηστε μου γιατι ειμαι χαζος οπως φαινεται...

Αλλα πραγματα υσχιουν για ημερομηνια κατασκευης αυτοκινητου, και Αλλα για μοτοσυκλετας ?

Εχει δικιο ? ? ?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια σας, εκτως των αλλων μου ειπε να παρω σε εναν αντιπροσωπο που ειναι μονο για Kymco Ελλαδας να μου τα εξηγησει ολα αυτα.

Μηπως τελικα υσχιουν ΜΟΝΟ για Kymco αυτα τα κουλα και οχι για τα υπολοιπα μηχανακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Στεφανε, αν μου'ρθεις εμενα να μου ζητησεις αντ/κα για το XR και μου πεις ποτε πηρε εγκριση τυπου αντι για τι μοντελο (κατασκευη) ειναι θα σε παρω στο κυνηγι με καμια ντιζα πισω φρενου απο σκουτερ..
    Αμφιβάλω εάν υπάρχει ανταλακτικό για xr του 99 που μπορεί να κατασκευάστηκε.
    Πιστεύω οτι θα μου δώσεις για 98άρι, οπότε εγώ μετά θα απαιτήσω έκπτωση γιατί μου δίνεις μπαγιάτικο ανταλακτικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αμφιβάλω εάν υπάρχει ανταλακτικό για xr του 99 που μπορεί να κατασκευάστηκε.
    Πιστεύω οτι θα μου δώσεις για 98άρι, οπότε εγώ μετά θα απαιτήσω έκπτωση γιατί μου δίνεις μπαγιάτικο ανταλακτικό.
    Πλαισιο.. και 97 υπαρχει, και 98 και 99..

Ουτος η αλλος συντομα θα κλειδωσουν το συστημα και μονο με αρ. πλαισιου θα ανοιξει το βιβλιο..

Πάντως στην περίπτωσή μας το 10 ψηφίο μπορεί να κρύβει την αλήθεια.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 11:27
  2. Ποιότητα κατασκευής νέου V-Strom
    από VforVSTrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 12:17
  3. Χρονολογία ΑΧ-1
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2007, 18:55
  4. Χρώμα και χρονολογία
    από Desperado στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 11:55
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία