Και εγώ μάλλον μέσα είμαι για καφέ. Ρίο ακούγεται καλά.
Και εγώ μάλλον μέσα είμαι για καφέ. Ρίο ακούγεται καλά.
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=10
αμα δε ριχνει καρεκλες, μεσα για καφε σημερα το απογευμα!!!
αλλα και να ριχνει δε χαλασε ο κοσμος, για αυριο ειναι πιο αισιοδοξο το μετεο(αν και λεει μλκιες τελευταια)
![]()
Και για σήμερα παίζει αλλά μάλλον με κουτί όπως βλέπω.
Εχω μονο μηχανακι παλικαρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Και για σήμερα παίζει αλλά μάλλον με κουτί όπως βλέπω.
Για αυριο αν θελετε...Εκτος και αν παρω την βαρκα...![]()
![]()
![]()
Τι λέτε σήμερα κατά τις 4 για Ριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=10
αμα δε ριχνει καρεκλες, μεσα για καφε σημερα το απογευμα!!!
αλλα και να ριχνει δε χαλασε ο κοσμος, για αυριο ειναι πιο αισιοδοξο το μετεο(αν και λεει μλκιες τελευταια)
![]()
Αν και ο καιρος ανοιγει δεν μπορω λογω μαθηματος...Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Τι λέτε σήμερα κατά τις 4 για Ριο?![]()
Παιδιά καλή ιδέα για Ρίο αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 και μετά παίζει φασίνα (ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του). Αν παίζει τπτ για αύριο βραδάκι πάντως είμαι μέσα. Ας βρεθούμε πάντως κάποια στιγμή.Επίσης το μαγαζί που είχα προτείνει παραπάνω (Kasbah) έχει ΝΟVA και μου έχει πεί ότι ψήνεται για προβολή Moto GP ή Superbike το Σάββατο.
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Λοιπον παιδες μολις γυρισα απο το μαθημα...
Τωρα θα κατσω να φαω κατι γιατι εχω ψοφισει της πεινας![]()
κατα τις 5,30 Ριο σας βολευει?
εχει πολλα μερη για να κατσουμε...
![]()
Παιδες δεν θα ελεγα πως ειναι ιδανικη μερα και ειδικα για ριο μιας και δουλεω προς τα εκει.
Προτεινο λοιπον tomorow 6μμ καφεδακι ριο ή ψηλα αλωνια μιας και θα εχει λιακαδα απο οτι λενε τα προγνωστικα να βγει και καμια φωτο με τα μοτορια![]()
i ll be there.Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
το μαγαζί που είχα προτείνει παραπάνω (Kasbah) έχει ΝΟVA και μου έχει πεί ότι ψήνεται για προβολή Moto GP ή Superbike το Σάββατο.
p@nos will be there too.![]()
το σαββατο παντα. αυριο μπορω μετα τις 5 λογω εργαστηριου.
ακυρο το σημερινο δλδ?
τεσπα, δε πειραζει, και αυριο μερα ειναι...
ΟΚ για αύριο αλλά θα προτιμούσα ψηλαλώνια γιατι στις 6 έχω μάθημα στο κέντρο.
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Αμα χωρανε τα μηχανακια καπου οκ τοτε...
Αλλιως Ριο ή και Αγ.Νικολαου() ως τελευταια λυση.
Αν και αν παμε Ριο 4 προλαβαινεις ανετα το μαθημα στις 6.
Ας μιλησουν και οι αλλοι...Το ραντεβου κλεινετε για αυριο το μεσημερι...
Και πρεπει να επιλεξουμε Ριο-Αλωνια-Αγ.Νικολαου...