αυτο ακριβως που λες ειναι το νοημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Καλά τους κάνει κι εγώ μαζί του.beer:
γιατι μερικοι θεωρουν οτι εχεις αρχιδια αμα δουλευεις ολη την ζωη σου, για τον καθε απατεωνα-εκμεταλλευτη με 800 ευρω μισθο..
αυτο ακριβως που λες ειναι το νοημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Καλά τους κάνει κι εγώ μαζί του.beer:
γιατι μερικοι θεωρουν οτι εχεις αρχιδια αμα δουλευεις ολη την ζωη σου, για τον καθε απατεωνα-εκμεταλλευτη με 800 ευρω μισθο..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
απο οσα έμαθα... μερικά απο τα παρακάτω μόνο σε Αφρικανική χώρα με φυλάρχους μπορεί να συμβούν.. και εκεί ακόμα , κάποιος θα τιμωρηθεί μετά. Είτε θα τον ψήσουν και θα τον φάνε, είτε θα τον ρίξουν στα λιοντάρια για να μην βαρυστομαχιάσουν.
1. Οι δύο που απέδρασαν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πρέπει να είναι σε απομόνωση.. παρόλα αυτά , έκοβαν βόλτες στην ταράτσα λίγο χρόνο πριν να έρθει το ελικόπτερο.
2. Όταν ρωτήθηκε σωφρονιστικός στο ραδιόφωνο ΖΩΝΤΑΝΑ.. γιατί δεν υπήρχε αρκετή φύλαξη , η απάντηση είναι πως είναι και αυτοί υπάλληλοι του Δημοσίου και έχουν ρεπό την Κυριακή...(σ.σ. εντάξει παιδιά.. βάλτε πινακιδούλα "ΚΛΕΙΣΤΟ" και αίντε σπιτι για ξεκούραση). Αμέσως μετά έλεγε τα συνδικαλιστικά του...
3. Για όλη την φασαρία προς το παρόν οι μόνοι σε διαθεσιμότητα είναι εκείνοι που έχουν έμμεση ευθύνη και είναι η διοίκηση της φυλακής. Η πολιτική ευθύνη εξετάζεται. Λες και μόνοι τους προσλαμβάνονται και εκπαιδεύονται...
4. Αστυνομικός όντως αυτοπυροβολήθηκε στην προσπάθεια να "ξε-θηκαρώσει" το όπλο και να ρίξει προς το ελικόπτερο...(σ.σ. μάλλον θα είχε εκτός την ασφάλεια). Ωραία.. τώρα βοηθάνε και την απόδραση μόνοι τους, αχρηστεύοντας ιδίους εαυτούς...:o
5. Πριν την απόδραση σήμερα, την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βρεί στα κελιά τους , κουβέρτα σκισμένη και δεμένη σε κόμπους ώς σχοινί... ούτε το "prison break" να γύριζαν!!!
6. Ο Παλαιοκώστας κατηγορούταν οτι είχε σχεδιάσει πολλές απαγωγές συν αυτή που είχε γίνει προ μηνός στην Θεσσαλονική. Λογικό για μένα να την κάνει και να πάει να δεί τι θα κάνει με τα χρήματα.
7. Το ελικόπτερο πέταξε χωρίς σχέδιο πτήσης!!! Δηλαδή ο καθείς παίρνει ενα πετούμενο σηκώνεται στον αέρα και αμα λάχει και γουστάρει μπορεί να ρίξει και 2-3-4 βόμβες , έτσι να γουστάρουμε ρε παιδί μου!!!
Και είμαι σίγουρος οτι θα βγούν και άλλα..
Να μην αναφέρω το πάρτυ και το τι μας σέρνουν στο εξωτερικό έτσι;... Τουρισμό είπατε;
Gandalf
1.Το χρημα που επεσε στους πουλημενους δεσμοφυλακες για να βρεθει ο Βασιλης στην ταρατσα
ηταν παρα πολυ.
2.Οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι ειναι τυπικοι δημοσιοι υπαλληλοι, με οτι σημαινει αυτο.
3.Η εκπαιδευση τους ειναι ελλειπεστατη, γιατι οι ιδιοι ενδιαφερονται για τον μισθο του δημοσιου υπαλληλου, και οχι για την εκπαιδευση τους.Ειδαλλως τοσα χρονια οι συνδυκαλιστες θα ζητουσαν την δημιουργια μιας παραγωγικης σχολης γαι εναν τοσο νευραλγικο τομεα, αλλα τους νοιαζουν αλλα.
4.Τα skills των σωματων ασφαλειας πανω στα οπλα, τωρα τελευταια βρισκονται στο απολυτο μηδεν.
5.Καλο ειναι να μην περνουμε στα σοβαρα καθε φαντασιοπληκτο δημοσιογραφο.Δεν νομιζω να χρησιμευαν στο σχεδιο του βασιλη οι κουβερτες.
6.''Βρηκαμε παπα ας θαψουμε και ζωντανους''.Ο νοων νοειτω φιλε μου.
7.Ο πιλοτος παρεδωσε σχεδιο πτησης για το Ελ.Βενιζελος και στην συνεχεια υπο την απειλη οπλων πηγε στον κορυδαλλο.Στο ξαναλεω, σκεψου λογικα και θα καταλαβεις οτι οι δημοσιογραφοι κανουν την τριχα τριχια.
Η αδερφη του βασιλη ειναι απο το χωριο του πατερα μου, και ειχα την τιμη να την γνωρισω.
Ξερω ολη την ιστορια της οικογενειας του, καθως και την απλετη οικονομικη βοηθεια που εχει προσφερει σε ανθρωπους που βρισκοταν σε πραγματικα δυσκολη κατασταση.
Δεν θα κανω τον συνηγορο του, ουτε θα επικροτησω τις ληστειες του.
Δεν θα χαρακτηρισω τις τραπεζες, ουτε τους ''συνενοχους'' Cpt. Haddock.
Σκεφτειτε ομως το εξης.Τα χρηματα των τραπεζων ειναι ασφαλισμενα για καθε περιπτωση.Να ειστε σιγουροι οτι δεν χανουν ουτε σεντ.Ετσι ο βασιλης παιρνει απο τα ανακυκλωμενα χρηματα και δινει μερος τους για βοηθεια.Ειναι ενας επαναστατης που τολμαει να τα βαζει εσσαει με το συστημα και ειμαι σιγουρος οτι θα το κερδιζει καθε φορα.
Καποιος ειπε οτι ''Μάλλον κότα είναι που φοβάται να βγάλει μεροκάματο στα ίσια''.
Εγω θα πω οτι οι εικασιες και οι χαρακτηρισμοι ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.
Οποιος δεν ξερει καποιες καταστασεις καλυτερα να το κλεινει και κοιταει την πετρουλα για να γρασσαρει και το ματι του.
Ο βασιλης ειναι παιδι του λαου και στο χωριο μου πινει καφε στο καφενειο.
Δεν εχει απλωσει το χερι του πουθενα εκτος απο τις τραπεζες, δεν εΧει πειραξει κανεναν, και κανενας δεν εχει πει κακη κουβεντα γι'αυτον.
Αν ειχε κανει κατι πραγματικα κακο τοτε ολο και καποιος θα ελεγε κατι, ολο και καποιος θα πειραζε αυτον ή την οικογενεια του.
Αυτα ειναι η πραγματικοτητα και οποιος θελει την δεχεται.
Αλλωστε η φημη του δεν απεχει και πολυ απο αυτα που ηδη ξερετε.
![]()
![]()
![]()
Αντε στην υγεια του που τους ξεφτυλησε για ακομη μια φορα.
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο ακριβως που λες ειναι το νοημα..
Κι όχι μόνο αυτό.Δηλαδή κοιτάν τον Παλαιοκώστα που κλέβει τις τράπεζες και όχι τις τράπεζες και τους συν αυτώ που κλέβουν 10.000.000 ανθρώπους.Βλέπουμε τα δέντρα και χάνουμε τό δάσος.Τουλάχιστον αυτός δίνει πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτά που κερδίζει στους φτωχούς,οι τράπεζες δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα υπερκέρδη και κάνουν 2 φορές τον χρόνο ανακαινίσεις και τους δίνουμε και 28 δις επιχορήγηση.Βρε δεν παν να μαμηθούν.Το κακό στην υπόθεση Παλαιοκώστα είναι ότι η μάνα τους έκανε μόνο 2 αδέρφια,χάθηκε ο κόσμος να ήταν καμμιά 15αριά;
Υ.Γ Πειράζει που αισθάνομαι περήφανος που είναι από το ίδιο χωριό με την μάνα μου;:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
1.Το χρημα που επεσε στους πουλημενους δεσμοφυλακες για να βρεθει ο Βασιλης στην ταρατσα
ηταν παρα πολυ.
2.Οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι ειναι τυπικοι δημοσιοι υπαλληλοι, με οτι σημαινει αυτο.
3.Η εκπαιδευση τους ειναι ελλειπεστατη, γιατι οι ιδιοι ενδιαφερονται για τον μισθο του δημοσιου υπαλληλου, και οχι για την εκπαιδευση τους.Ειδαλλως τοσα χρονια οι συνδυκαλιστες θα ζητουσαν την δημιουργια μιας παραγωγικης σχολης γαι εναν τοσο νευραλγικο τομεα, αλλα τους νοιαζουν αλλα.
4.Τα skills των σωματων ασφαλειας πανω στα οπλα, τωρα τελευταια βρισκονται στο απολυτο μηδεν.
5.Καλο ειναι να μην περνουμε στα σοβαρα καθε φαντασιοπληκτο δημοσιογραφο.Δεν νομιζω να χρησιμευαν στο σχεδιο του βασιλη οι κουβερτες.
6.''Βρηκαμε παπα ας θαψουμε και ζωντανους''.Ο νοων νοειτω φιλε μου.
7.Ο πιλοτος παρεδωσε σχεδιο πτησης για το Ελ.Βενιζελος και στην συνεχεια υπο την απειλη οπλων πηγε στον κορυδαλλο.Στο ξαναλεω, σκεψου λογικα και θα καταλαβεις οτι οι δημοσιογραφοι κανουν την τριχα τριχια.
Η αδερφη του βασιλη ειναι απο το χωριο του πατερα μου, και ειχα την τιμη να την γνωρισω.
Ξερω ολη την ιστορια της οικογενειας του, καθως και την απλετη οικονομικη βοηθεια που εχει προσφερει σε ανθρωπους που βρισκοταν σε πραγματικα δυσκολη κατασταση.
Δεν θα κανω τον συνηγορο του, ουτε θα επικροτησω τις ληστειες του.
Δεν θα χαρακτηρισω τις τραπεζες, ουτε τους ''συνενοχους'' Cpt. Haddock.
Σκεφτειτε ομως το εξης.Τα χρηματα των τραπεζων ειναι ασφαλισμενα για καθε περιπτωση.Να ειστε σιγουροι οτι δεν χανουν ουτε σεντ.Ετσι ο βασιλης παιρνει απο τα ανακυκλωμενα χρηματα και δινει μερος τους για βοηθεια.Ειναι ενας επαναστατης που τολμαει να τα βαζει εσσαει με το συστημα και ειμαι σιγουρος οτι θα το κερδιζει καθε φορα.
Καποιος ειπε οτι ''Μάλλον κότα είναι που φοβάται να βγάλει μεροκάματο στα ίσια''.
Εγω θα πω οτι οι εικασιες και οι χαρακτηρισμοι ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.
Οποιος δεν ξερει καποιες καταστασεις καλυτερα να το κλεινει και κοιταει την πετρουλα για να γρασσαρει και το ματι του.
Ο βασιλης ειναι παιδι του λαου και στο χωριο μου πινει καφε στο καφενειο.
Δεν εχει απλωσει το χερι του πουθενα εκτος απο τις τραπεζες, δεν εΧει πειραξει κανεναν, και κανενας δεν εχει πει κακη κουβεντα γι'αυτον.
Αν ειχε κανει κατι πραγματικα κακο τοτε ολο και καποιος θα ελεγε κατι, ολο και καποιος θα πειραζε αυτον ή την οικογενεια του.
Αυτα ειναι η πραγματικοτητα και οποιος θελει την δεχεται.
Αλλωστε η φημη του δεν απεχει και πολυ απο αυτα που ηδη ξερετε.
![]()
![]()
![]()
Αντε στην υγεια του που τους ξεφτυλησε για ακομη μια φορα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω παντως οταν το ακουσα...
χαμογελασα πονηρα..κ με λιγη ικανοποιηση...
πηρα λιγο εκδικιηση κ γω..
κ στην τελικη..ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ρε παιδια!!
..τραπεζες κλεβει..ναι αδικημα δε λεω..αλλα ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ..
μπορει κ το κανει..
μια ζωη κυνηγημενοι ηταν..ετσι κ αλλιως..βοηθησαν κοσμο παρα πολυ....σιγουρα κ τους ευατους τους..
ειναι πανεξυπνοι..ιδιοφυειες κατ' εμε..
γελοιοποιουν την αστυνομια εδω κ χρονια..
δεν σκοτωσε κανεναν..
μια φορα τον ειδα απο κοντα..κ μουρθε να του ζητησω κ αυτογραφο..![]()
καλα κανει ρε..ζει τη ζωη που γουσταρει..
Είσαι αρκετά μεγάλος πιστεύω για να ξέρεις τι σημαίνει αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Τα χρηματα των τραπεζων ειναι ασφαλισμενα για καθε περιπτωση...
![]()
(κοινώς, ποιος πληρώνει το extra premium του μεγαλ'υτερου ρίσκου κλπ κλπ)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είσαι αρκετά μεγάλος πιστεύω για να ξέρεις τι σημαίνει αυτό...
![]()
(κοινώς, ποιος πληρώνει το extra premium του μεγαλ'υτερου ρίσκου κλπ κλπ)![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Ενδιαφέροντα τα όσα αναφέρεις. Με το χρήμα εξασφάλισε την πόρτα στην ελευθερία απ΄τους πουλημένους δεσμοφύλακες, με το χρήμα επίσης εξασφαλίζει την σιωπή απ΄τους (απούλητους) συγχωριανούς. Κοινώς, αμα έχεις φράγκα....:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
ηταν παρα πολυ.
Δλδ ο Βασίλης είναι από άλλο χωριό απ΄ότι η αδελφή του?Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
![]()
Κάτι μου λέει ότι είστε συγχωριανοί με τον konsttanttinios....Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Υ.Γ Πειράζει που αισθάνομαι περήφανος που είναι από το ίδιο χωριό με την μάνα μου;:rotflmao:![]()
Μαγκιά του πάντως που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το ελληνικό κράτος είναι ΓΤΠΚ. Πόσο περισσότερο άχρηστοι και άσχετοι μπορούν να είναι όσοι τους αντικαταστήσουν ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ενδιαφέροντα τα όσα αναφέρεις. Με το χρήμα εξασφάλισε την πόρτα στην ελευθερία απ΄τους πουλημένους δεσμοφύλακες, με το χρήμα επίσης εξασφαλίζει την σιωπή απ΄τους (απούλητους) συγχωριανούς. Κοινώς, αμα έχεις φράγκα....:wacko:
Δλδ ο Βασίλης είναι από άλλο χωριό απ΄ότι η αδελφή του?![]()
Κάτι μου λέει ότι είστε συγχωριανοί με τον konsttanttinios....![]()
Μαγκιά του πάντως που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το ελληνικό κράτος είναι ΓΤΠΚ. Πόσο περισσότερο άχρηστοι και άσχετοι μπορούν να είναι όσοι τους αντικαταστήσουν ?![]()
Εννοουσα οτι μενει σε αλλο χωριο, ειναι παντρεμενη και ζει με τον αντρα της, αλλα αφου αυτο σε ενδιαφερει, σου ειπα και τις λεπτομερειες τωρα.
Αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι τοσο πουλημενοι, οσο νομιζεις, και οι ολοι οι συγχωριανοι βουλωνουν τα στοματα τους με ευρω....![]()
Και ποιος σου ειπε οτι συμφωνω?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τσάμπα συμφωνείς. Αλλο θέλει να πει ο captain και άλλο κατάλαβες.![]()
Αν ηθελα να καταλαβω τι ειπε θα ρωτουσα.
Και μια που ανεφερες το post, δεν χρειζεται να πατησω τα 40 για να γνωριζω καποια πραγματα.
Και για να επαναλαβω οτι ειπα πιο πανω..
''Εγω θα πω οτι οι εικασιες και οι χαρακτηρισμοι ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.''
Τι παραπάνω να πεις, απ΄όσα είπες στο προηγούμενο ποστ σου? Συμπερασματική λογική είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Καταλαβαινω οτι ησουν μπροστα οταν τους βουλωνε τα στοματα με ευρω, οποτε δεν μπορω να πω τιποτα.
Αν δεν βοηθούσε οικονομικά τον κόσμο, το πιθανότερο είναι (μάλλον σίγουρο) ότι δεν θα έπινε καφέ αμέριμνος στο καφενείο του χωριού. Λάθος?
Εκτός και οι συγχωριανοί είναι αγνοί αγωνιστές που συμμερίζονται οτι η ανακύκλωσητων χρημάτων απ΄τις τράπεζες θα παραμείνει στον ιδιωτικό λογαριασμό του Βασίλη μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για την χρηματοδότηση της πραγματικής επανάστασης.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο ακριβως που λες ειναι το νοημα..
![]()
![]()
δηλ εγώ (και άπειροι τόσοι άλλοι) είμαστε άνανδροι μαλάκες?!?!?
τον ποιόν έχεις ως πρότυπο και ποίον θεοποιείς είναι δικό σου καπέλο, αλλά να είσαι σε παρακαλώ πολύ προσεκτικός όταν κρεμάς ταμπελάκια σε άλλους...
![]()
υγ: μπορεί να μην θέλει αρχίδια (προσωπικά διαφωνώ αλλά...) αλλά θέλει πολύ γερό στομάχι να υπομείνεις μέρα με την μέρα τον κάθε ''απατεώνα-εκμεταλλευτή'' για να ζήσεις την οικογένεια σου....![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Και για να επαναλαβω οτι ειπα πιο πανω..
''Εγω θα πω οτι οι εικασιες και οι χαρακτηρισμοι ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.''![]()
![]()