Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 85 από 85

Θέμα: 200 euros κληση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Είναι dot 4950 σαε 39248923 με γερμανικές προδιαγραφές για να μην θαμπόνουν με την βροχή και να στεγνώνουν αμέσως, καθώς επίσης είναι σχεδιασμένς από την ΝΑΣΑ για αεροδυναμικό σχήμα τέτοιο ώστε να δίνει 5 άλογα παραπάνω!!!!

αν μου πεις οτι δουλευουν και με ξεφουσκοτα τελειως λαστιχα....θελω και εγω 2.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78
    έκανα και εγώ ένα λάθος και πέσατε αμέσως να με φάτε !!! καλά ντε sorry πώς κάνετε έτσι ????

από την αρχή πάντως μίλησα για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εξατμίσεις ... φαντάζομαι (δεν ήμουν εκεί για να ξέρω) ότι για να του έκοψαν κλήση "εξ ακοής" το μηχανάκι απλά θα χάλαγε τον κόσμο και όχι απλά έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο από το "μαμά" ... για αυτό μιλάω ... και το "δεν το ανοίγω σε στενάκια" εμένα μου ακούγεται "δεν τον μαχαίρωσα, αυτός έπεσε 42 φορές πάνω στο μαχαίρι που κρατούσα" !!!

Σορρυ φίλε το αστείο δεν πήγαινε για σένα!!! Είναι παλιά ιστορία εδώ στο μοτο με τους καθρέφτες και τα σαε!!!!

Τα παραδείγματά σου "σκοτώνουν"!!!!

Αν ήθελε να του κόψει κλίση για θόρυβο δεν χρειαζόταν να κάνει και πολύ παραπάνω!!!! Όσο για το παράδειγμά σου θα έλεγα πως είναι τελείως άστοχο!!!

Τώρα βέβαια συζητούσαμε τι μπορεί να κάνει το παλικάρι που κρατάει μια κλήση 200 εουρος!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν μου πεις οτι δουλευουν και με ξεφουσκοτα τελειως λαστιχα....θελω και εγω 2.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με ξεφούσκωτα λάστιχα δουλεύουν ακόμα καλύτερα γιατί η ροπή της μηχανής αυξομιόνεται με αποτέλεσμα να περιστρέφονται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις περιμετρική όραση.

Επίσης βοηθούν τα λάστιχα και οι ειδικοί αυτοί καθρέφτες στο να περνάς μέσα από τεράστια κύματα νερού που μπορεί να προέλθουν είτε από το λιμάνι είτε από απότομη βροχή!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Με ξεφούσκωτα λάστιχα δουλεύουν ακόμα καλύτερα γιατί η ροπή της μηχανής αυξομιόνεται με αποτέλεσμα να περιστρέφονται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις περιμετρική όραση.

Επίσης βοηθούν τα λάστιχα και οι ειδικοί αυτοί καθρέφτες στο να περνάς μέσα από τεράστια κύματα νερού που μπορεί να προέλθουν είτε από το λιμάνι είτε από απότομη βροχή!!!

:hypnotize

ελπιζω το εν λογω τσουναμι να μην μου χαλασει τα χαρτια που εχω στην μηχανη....αλλωστε τα εχω κανει μελομακαρο....εεεεεε.....5 διπλες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :hypnotize

ελπιζω το εν λογω τσουναμι να μην μου χαλασει τα χαρτια που εχω στην μηχανη....αλλωστε τα εχω κανει μελομακαρο....εεεεεε.....5 διπλες....

Μην ανησυχείς!!! Οι 5 δίπλες είναι ό,τι πρέπει για να μείνουν άθιχτα τα χαρτιά σου!!!! Απλά θα πρέπει να έχουν αρκετό μέλι για στεγανοποίηση!!!!!

Περαστικά μας!!!!!

από την αρχή πάντως μίλησα για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εξατμίσεις ... φαντάζομαι (δεν ήμουν εκεί για να ξέρω) ότι για να του έκοψαν κλήση "εξ ακοής" το μηχανάκι απλά θα χάλαγε τον κόσμο και όχι απλά έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο από το "μαμά" ... για αυτό μιλάω ... και το "δεν το ανοίγω σε στενάκια" εμένα μου ακούγεται "δεν τον μαχαίρωσα, αυτός έπεσε 42 φορές πάνω στο μαχαίρι που κρατούσα" !!! [/B][/QUOTE] φιλαρακι εχεις κατσει πισω απο μια οθονη,δεν με εχεις δει ουτε σε φωτογραφια και εισαι σιγουρος για το ποσο θορυβο κανει η εξατμηση μου και το πως τρεχω μεσημερι-βραδυ σε στενα και γειτονιες και σηκωνω τον κοσμο!!! ΡΕ!!!ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??????........................
    Rock hard ride free

Μέλος Το avatar του/της kostasra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    από την αρχή πάντως μίλησα για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εξατμίσεις ... φαντάζομαι (δεν ήμουν εκεί για να ξέρω) ότι για να του έκοψαν κλήση "εξ ακοής" το μηχανάκι απλά θα χάλαγε τον κόσμο και όχι απλά έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο από το "μαμά" ... για αυτό μιλάω ... και το "δεν το ανοίγω σε στενάκια" εμένα μου ακούγεται "δεν τον μαχαίρωσα, αυτός έπεσε 42 φορές πάνω στο μαχαίρι που κρατούσα" !!!
    φιλαρακι εχεις κατσει πισω απο μια οθονη,δεν με εχεις δει ουτε σε φωτογραφια και εισαι σιγουρος για το ποσο θορυβο κανει η εξατμηση μου και το πως τρεχω μεσημερι-βραδυ σε στενα και γειτονιες και σηκωνω τον κοσμο!!! ΡΕ!!!ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??????........................ [/B][/QUOTE]

+1000000

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    φιλαρακι εχεις κατσει πισω απο μια οθονη,δεν με εχεις δει ουτε σε φωτογραφια και εισαι σιγουρος για το ποσο θορυβο κανει η εξατμηση μου και το πως τρεχω μεσημερι-βραδυ σε στενα και γειτονιες και σηκωνω τον κοσμο!!! ΡΕ!!!ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??????........................ [/B][/QUOTE]

δεν σε έχω δει ρε φίλε και για αυτό είπα "φαντάζομαι" ... αν δε φαντάζομαι σωστά τότε είναι μαλ΄καες που σε έγραψαν ...εγώ μίλησα για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ που ειδικά στην Αθήνα έχει παραγίνει το κακό !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78
    φιλαρακι εχεις κατσει πισω απο μια οθονη,δεν με εχεις δει ουτε σε φωτογραφια και εισαι σιγουρος για το ποσο θορυβο κανει η εξατμηση μου και το πως τρεχω μεσημερι-βραδυ σε στενα και γειτονιες και σηκωνω τον κοσμο!!! ΡΕ!!!ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??????........................
    δεν σε έχω δει ρε φίλε και για αυτό είπα "φαντάζομαι" ... αν δε φαντάζομαι σωστά τότε είναι μαλ΄καες που σε έγραψαν ...εγώ μίλησα για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ που ειδικά στην Αθήνα έχει παραγίνει το κακό !!! [/B][/QUOTE]

ενταξει.αλλα θα ειναι καλο να μην προσωποποιουμε καταστασεις για την αποφυγη παρεξηγησεων.
    Rock hard ride free

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    kompleksikoi palio mpatsoi.....
    Ναι, ναι! Παλιοχαρακτήρες!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •