ροθμανς τζονυ![]()
http://team8pus.gr/images/The%20bike.JPG -07 του μπαικνετ απ τον 6ωρο
Γιαννη αν παρεις κανονικη ρεπλικα αποψη μου ειναι να παρεις σε ανοιχτα χρωματα ωστε να κανουν αντιθεση και να φαινεται ωραια,εμενα τουλαχιστον ετσι μου αρεσει και αν θες κουστουμι που εχει πολυ επιφανεια απο ενα συγκεκριμενο χρωμα διαλεξε σκουρο χρωμα..
Κατα σειρά προτίμησης 2 - 3![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην βάζεις τπτ....
μπες γυμνός....![]()
να κάνει naked το μηχανάκι , να κοτσάρει και ένα στρίγκο και τίποτα άλλο .... θα σηκώσει τρελές κούπες ...
(Movistar η Rothmans αλλιώς πάρε πολυεστέρες και βάψτο Martini Bianco η τεκίλα ελ χυμαδόρ ... τέλος )
ναι βαλε μ@λακα το west να βγαινουμε βολτα, και να το παιζουμε teammates...
κουλατζα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικά το West is the best !!! Προχώρα Γιάννη σε αυτό![]()
Η άλλη επιλογή, πολυεστερικά με δικό σου βάψιμο (βέβαια θα είναι μοναδικό το θέμα που θα επιλέξεις και μπορείς και να επισκευάζεις, τα πλαστικά όχι) υπολόγισε 350 τα πολυεστερικά και 300 έως 450 το βάψιμο ανάλογα το πως το θές.
![]()
A) 3.... μακραν
Β) 6
τα υπολοιπα μονο αν εισαι μαρσιποφορο :rotflmao:
στο 600rr.net εχουν πολλες ιδεες, δεν μπαινεις να ριξεις μια ματια??
εμενα μου αρεσουν κατι grafitti που ειναι ολο μαυρο και το βραδυ οταν πεφτει φως φαινονται τα σχεδια
εγω παντος θα εβαζα west θα με κραξετε τωρα με αυτο που θα μπω αλα το west εινα τα παλια χρωματα τις mclaren στη φορμουλα 1 και ειναι γαματα!
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.