Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: Lidl Πέμπτη 26/03/2009

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αν και η πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε (στην αφή το μπουφάν δείχνει φτηνό και σίγουρα η ποιότητα δεν είναι αντίστοιχη των επώνυμων και πολύ ακριβότερων προϊόντων), το μπουφάν τελικά είναι μάλλον μια χαρά.

Και αδιάβροχο (δοκιμάστηκε το απόγευμα και τα μποτάκια) και σχετικά ελαφρύ στην αίσθηση. Ο αφαιρούμενος γιακάς μου άρεσε (δεν μπάζει κρύο καθόλου από τον λαιμό). Τα φερμουάρ και οι ιμάντες ρύθμισης είναι αρκετά μεγάλα για να μπορείς να τα χειριστείς με γάντια. 3 από τις 4 εξωτερικές τσέπες είναι αδιάβροχες (έτσι λέει) αν και δεν ποτέ δεν βάζω πράγματα αξίας εκεί.
    Τα προστατευτικά αν και δεν γεμίζουν το μάτι φαίνεται να είναι πιστοποιημένα ( δείτε εδώ --> protektoren ) με την σωστή προδιαγραφή (αν και δεν αναφέρει σε ποιο από 3 level της EN1621-1 αντιστοιχούν, οπότε υποθέτω ότι είναι level 1). Επίσης είναι αφαιρούμενα οπότε μπορεί κανείς να τα αντικαταστήσει με άλλα της αρεσκείας του, αν και η υποδοχή για τους ώμους είναι μεγάλη και θα πρέπει να μπει κάποιο αντίστοιχου μεγέθους για να μένει στην θέση του.
    Δεν υπάρχει προστατευτικό πλάτης αλλά η υποδοχή στην πλάτη είναι αρκετά μεγάλη για τοποθετηθεί οπουδήποτε ''after market'' (φαντάζομαι..).
    Προσπερνώντας λοιπόν τους ενδοιασμούς λόγω πηγής και τιμής, θα έλεγα ότι είναι ένα καλό μπουφάν για κάποιον που έχει μικρό budget και δεν τον ενδιαφέρει η φίρμα.
    Αν έχει και την αντοχή στο χρόνο και στην χρήση που έχει το dainese 10ετίας που έχω (καλά ας κρατήσει έστω και τα μισά χρόνια...) τότε αξίζει τα 90? που έδωσα!

Τα μποτάκια από την άλλη δεν είναι τίποτα άλλο από ένα casual αδιάβροχο μποτάκι και ως τέτοιο είναι καλό! Η μόνη σχέση του με την μοτοσυκλέτα είναι ότι έχει πλαστική ενίσχυση εκεί που θα ακουμπάει τον λεβιέ ταχυτήτων. Από προστασία δεν......

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

εμενα καμια κουκουλα μου πειρε καποιος???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Εγώ να πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον slacker που μας ενημέρωσε για την προσφορά γιατί αλλιώς δεν θα την έπαιρνα χαμπάρι και εξαιτίας του είμαι κάτοχος ενός πολύ ωραίου ζευγαριού παπουτσιών και κουκούλας σε τιμή ευκαιρίας! Και 1 χρόνο να μας βγάλουν καλά είναι

Ευχαριστούμε φίλε!
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε argy_kap
    Γι΄αυτό το έβαλα το θέμα, ώστε κάποιοι να το εκμεταλλευτούν.
    Εγώ δεν είχα χρόνο να πάω εχθές, αλλά είχα αγοράσει παλιότερα από εκεί κουκούλα και φαρμακείο μηχανής.

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    παντως εγω να φανταστεις, χώρεσα στο medium

Άρα, καλα είμαστε με το small εγω και η Λινα!!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Πήρα γάντια για τη σύζυγο & δεν φαίνονται άσχημα.

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Παιδια εγω περυσι πηρα φαρμακειο(3 γιατι μου αρεσε η συσκευασια-1 στην μηχανη 1 στη βεσπα και 1 για καβαντζα ) ζωνη που τη φοραω και οταν παιζω μπασκετ (πολυ καλη) φορτιστη (και αυτος μου χρειαστηκε και δουλεψε μια χαρα)επισης πηρα το μινι μπαγκστερ(αυτο και αν με βολεψε εχω βαλει μεσα ολα τα εργαλεια-2 σαμπρελες-φαστ-μανετες-κατσαβιδια-αλεν-κλειδια οτι χρειαζεται δλδ για εντουρο και το δενω στην σχαρα με χταποδι)απιστευτα βολικο και τελος χθες πηρα την κουκουλα (λες και την ειχα παραγγελια για το adventure μου)αυτα.
    Με λιγα λογια χρηστικα πραγματακια και με μικρο κοστος που αλλου θα τα πληρωνα αρκετα παραπανω!
    Οσον αφορα τα υπολοιπα: τα μποτακια τα ειδα λιγο ψευτικα,το μπουφαν δεν εχει και τοσο καλα προστατευτικα,το παντελονι καλο μου φανηκε αλλα εχω παρομοιο της colori και με εχει βγαλει μια χαρα. Oσο για το κρανος:αντι να παρεις ενα κατσαρολακι που το πουλανε 30-40 ευρω και εχει γινει και της μοδας καλυτερο αυτο για καθημερινη χρηση.

Υ.Γ. Τα γαντακια καλα μου φανηκαν και μαλλον θα παρω ενα ζευγαρι σημερα!
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
    Oσο για το κρανος:αντι να παρεις ενα κατσαρολακι που το πουλανε 30-40 ευρω και εχει γινει και της μοδας καλυτερο αυτο για καθημερινη χρηση.
    Αυτή η τελευταία φράση πρέπει,νομίζω,να μην υπάρχει στο ρεπερτόριό μας.Είναι καλό,σωστό και δίκαιο να ψωνίζουμε με χαμηλό κόστος
    αλλά όταν πρόκειται για το ίδιο μας το κεφάλι,ας μην σκεπτόμαστε πόσα μπορούμε να γλυτώσουμε!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μόλις αγόρασα τα μποτάκια!ΟΚ δεν έκανα και την αγορά της χρονιάς αλλά για τα λεφτά του μια χαρά μου φένονται!
    Όσο για το εαν είναι αδιάβροχα , τα φόρεσα , γεμισα την σκάφη και βούτηξα μέσα , εκανα τσιγάρο και τίποτα νερό!!!!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Ρε σεις ακρίδα έπεσε λέμε!!!Πήγα στο κατάστημα του Αιγάλεω το μεσημέρι μόλις έκλεισα το μαγαζί και βρήκα μόνο τα καλάθια!!! Είχαν μείνει μόνο οι ζώνες και 2-3 παντελόνια...κρίμα και ήθελα μποτάκια!!

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτή η τελευταία φράση πρέπει,νομίζω,να μην υπάρχει στο ρεπερτόριό μας.Είναι καλό,σωστό και δίκαιο να ψωνίζουμε με χαμηλό κόστος
    αλλά όταν πρόκειται για το ίδιο μας το κεφάλι,ας μην σκεπτόμαστε πόσα μπορούμε να γλυτώσουμε!!

Φιλε Βαγγελη ,συμφωνω μαζι σου αλλα αυτο που λεω ειναι οτι καλυτερα ενα full face κρανος εστω και φθηνο, παρα αυτα που μοιαζουν με το γιογιο του γιου μου που δεν σε προστατευει ουτε καν απο τον αερα.
    Μεχρι εκει!
    Τωρα , αν καποιος εχει την δυνατοτητα να παρει ενα καλο, ακριβο και επωνυμο με προδιαγραφες κρανος, που για μενα ειναι το αλφα και το ωμεγα στον εξοπλισμο μηχανης ,ειναι ο,τι καλυτερο!
    Φιλικα παντα
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Ρε σεις ακρίδα έπεσε λέμε!!!Πήγα στο κατάστημα του Αιγάλεω το μεσημέρι μόλις έκλεισα το μαγαζί και βρήκα μόνο τα καλάθια!!! Είχαν μείνει μόνο οι ζώνες και 2-3 παντελόνια...κρίμα και ήθελα μποτάκια!!

Πεταξου μεχρι Πατρα για κανα καφεδακι περιοχη Γλαυκος εκει στο LIDL χτυπησα τα γαντακια το Σαββατο που κατεβηκα για δουλεια και απο οτι ειδα ειχε τα παντα

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σσσσσσσσ....θα σε ακούσουν κι άλλοι!!!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Καλημερα Πεμπτη 26-11-2009
    από peskandritsos στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 11:44
  2. Βόλτα Λευκάδα 26/03/2006
    από Vasilis_Strom στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2006, 17:00
  3. Κυριακή 26-03 καφέ θα πιούμε?
    από GEORGE_37 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 12:13
  4. 25-26/03 serres exei kanenas foto na postarei??
    από alexioannides στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2006, 19:47
  5. Καλημέρα Κυριακή 26/03/2006
    από Vasilis_Strom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 19:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας