Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 140

Θέμα: XT_Billy Εκτός μάχης..............

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Billako κι απο εμενα περαστικα και γρηγορα ορθιος. Τι να πω ρε γαμώτω αυτοι οι ανθρωποι θελουν σκοτωμα, ενταξει την εκανες την μ@λ@κια γιατι δεν προσεξες, δεν ειδες, δεν.., δεν...,
    φερσου λιγο σαν ανθρωπος κανε τον πονο και την ταλαιπωρια του αλλου οσο μπορεις λιγοτερη.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Τώρα το είδα γμτ, Βασίλη υπομονή ρε φίλε και γρήγορα περαστικά να έχεις..

Περαστικά σου εύχομαι Bill (τώρα είδα το ποστ) και μην αφήσεις τον άλλο να τη γλυτώσει. Ποινική δίωξη και κυνήγα τον αν δεν κάνει φιλική. Το ΧΤάκι θα γίνει καλά μην σκας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    περαστικα φιλε,ταχεια αναρρωση και ολα ταλλα γινονται!

Ευχαριστώ για το κουράγιο αδέρφια !!

Δυστυχώς δεν έχω καλά νέα...

Τελικά έσπασε ο αστράγαλός μου...
    Γι'αυτό πονάω τόσο, πστμ...

Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε βιάστηκαν να με διώξουν, και σήμερα πήγα στο ΙΚΑ για να μου θεωρήσουν την πενθήμερη άδεια που είχα... για διάστρεμμα...

Ο γιατρός είδε το πόδι μου, μου έκανε αμέσως ακτινογραφία και διαπίστωσε κανονικό σπάσιμο...

Μου έγραψε άλλες δυό βδομάδες άδεια, και πρέπει σήμερα να πάω να μου βάλουν γύψο...

Πήρα χτες το βράδυ τηλέφωνο τον πονηρίδη και του τα'χωσα καλά... με το γάντι πάντα...

Μάσησε όταν του είπα ότι τελευταία φορά μιλάμε, κι αν δεν μου κάνει θετική δήλωση θα ξαναμιλήσει με το δικηγόρο μου, και θα ζητήσω την ποινική του δίωξη, και θα απαιτήσω όλα τα παραπάνω που μου γράψατε...

Μου είπε ότι έχει κάνει ήδη δήλωση και ότι στο ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεις ποιος φταίει τσέκαρε το "Δεν γνωρίζω...":a66:

Είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο σήμερα, θα δούμε...

Προσοχή στους κερ@τ*&^% γλυκά αγόρια !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Περαστικά σου billy ...όλα φτιάχνουν ....πάντως δεν μπόρεσα να μη γελάσω με το Mr Εγκαυμα ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Κρίμα, δεν την γλύτωσες τελικά... περαστικά!

Η συμβουλη μου είναι να μην ξαναμιλήσεις με τον αλλο οδηγό απο δω και πέρα.
    Μόνο μεσω δικηγόρου.

Να πάρεις τηλέφωνο την ασφάλεια να τους ενημερώσεις οτι υπάρχει σοβαρος τραυματισμός να το ξέρουν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Να δηλωσεις στην τροχαια τον τραυματισμο,δεν θυμαμαι τι παραβολα(?) θελει για την μυνηση,να γινει συμπληρωματικη δηλωση στην ασφαλιστικη σου για σωματικες βλαβες απο το ατυχημα εαν δεν τις αναφερεις στην υπαρχουσα δηλωση.Τα υπολοιπα με δικηγορο.

Περαστικα και καλη τυχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Να δηλωσεις στην τροχαια τον τραυματισμο,δεν θυμαμαι τι παραβολα(?) θελει για την μυνηση,να γινει συμπληρωματικη δηλωση στην ασφαλιστικη σου για σωματικες βλαβες απο το ατυχημα εαν δεν τις αναφερεις στην υπαρχουσα δηλωση.Τα υπολοιπα με δικηγορο.

Περαστικα και καλη τυχη
    +660!!!

Ευχαριστώ παιδιά, για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές.

Το απόγευμα θα βάλω γύψο.
    Ήρθε η οδική και φόρτωσε το μωρό μου για το συνεργείο...

Έχει χτυπήσει και από τις δύο πλευρές... από τη δεξιά πιο άσχημα...

Έχει γρατζουνιστεί και ο κινητήρας, πηρούνι δεξί... τώρα την είδα τη μηχανή μου από την Παρασκευή...

Ο λουκουμάς μου είπε ότι θα μου κάνει θετική δήλωση αν δεν τον διώξω ποινικά...

Για ότι εξελίξεις θα ενημερώσω...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Ρε Μπιλ, τι γινεται με σενα??
    Το Σαββατο μου λες οτι χτυπησες λιγακι αλλα οχι σοβαρα.
    Την Κυριακη μαθαινω οτι εχεις και ραμματα.
    Σημερα οτι εχεις και σπασιμο.
    Αυριο τιι???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ο λουκουμάς μου είπε ότι θα μου κάνει θετική δήλωση αν δεν τον διώξω ποινικά...

Πες του ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη γενικότερη συμπεριφορά του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ρε Μπιλ, τι γινεται με σενα??
    Το Σαββατο μου λες οτι χτυπησες λιγακι αλλα οχι σοβαρα.
    Την Κυριακη μαθαινω οτι εχεις και ραμματα.
    Σημερα οτι εχεις και σπασιμο.
    Αυριο τιι???
    Τι να πω ρε Στρατούλη...

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού...:a31:

Ευτυχώς είναι "καλό" σπάσιμο, δεν θα μου μείνει τίποτα...
    Δεν σκέφτομαι καν τι θα είχε πάθει το πόδι μου χωρίς τις AlpineStars...

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Τι να πω ρε Στρατούλη...

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού...:a31:

Ευτυχώς είναι "καλό" σπάσιμο, δεν θα μου μείνει τίποτα...
    Δεν σκέφτομαι καν τι θα είχε πάθει το πόδι μου χωρίς τις AlpineStars...
    Και πως τον λενε τον επιστημονα του Ευαγγελισμου για να ξερει ο κοσμος να τον αποφευγει???

Και επειδη με συγκινησες βρε παλιοπαιδο στην επομενη συνδρομη θα σου κανω 3% εκπτωση, αφου το δεχτει και ο προεδρας βεβαιως-βεβαιως.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν Βασσίλη μερικά πράγματα πολύ σημαντικά φίλε ...

1. Ο τύπος έκοψε κάθετα ροή δρόμου και σε βρήκε στην μέση... οτι και να λέει Φ-Τ-Α-Ι-Ε-Ι!!! Πληρώνει 100% και δεν χωράει αμφιβολία επ' αυτού. Ποινική διώξη θα ζητήσεις έτσι και αλλιώς όπως σου είπε ο sergiosm , γιατί πολλοί τελευταία στιγμή τα γυρνάνε (για το ξεφτιλισμένο 10-30ευρώ που λές και εσύ)

2. Μάζεψε κάθε χαρτί του νοσοκομείου ... (ακτινογραφίες, εισητήριο-εξιτήριο, χαρτιά συνταγολόγια... ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ) για να αποζημιωθείς. Είναι απαιτητά και απαραίτητα απο κάθε ασφαλιστική,... ναι.. και απο το ΙΚΑ. Μην ξεχάσεις κόστος φυσιοθεραπειών.

3. Ζητάς πέρα απο την μηχανή και τον εξοπλισμο που κατέστρεψες. Είναι υποχρεωμένοι να στον πληρώσουν... ακόμα και αν στο τέλος θα πάρεις μόνο ποσοστό αυτών. Μίλα με τον ασφαλιστή σου.

4. Επίσης ρώτα τον για αποζημίωση που χάνεις εισόδημα τις μέρες που μένεις στο κρεβάτι.

5. Για την μηχανή ... ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ... η μηχανή είναι ενός έτους και είναι υποχρεωμένοι να στα καλύψουν ΟΛΑ. Μίλα με τον ασφαλιστή σου να συνενοηθεί με τον μηχανικό σου για το κόστος αποκατάστασης. ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΕΙΣ ΕΣΥ! Μόνο χαμένος θα βγείς απο την διαδικασία. Άσε να τα βρούν οι δύο τους. Εσύ έτσι και αλλιώς την μηχανή σου την θες καινούρια.

Καλή επάνοδο φίλε... γερός σιδερένιος και να σε χαίρονται στην οικογένεια σου. Κοίτα να γίνεις τελείως καλά με τον αστραγαλο , μιας και είναι περιέργη άρθρωση με αρκετούς μυικούς συνδέσμους στο σημείο.

Περαστικά φίλε. Να πάει και να μην γυρίσει ποτέ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτιώσεις Φρένων ( εκτός Σωληνακίων Υψηλής)
    από tsoukas77 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 16:30
  2. Προσωρινά εκτός λειτουργίας...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2006, 06:59
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 20:25
  5. Εξοπλισμος εκτος ρουχων-κρανων