Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 179

Θέμα: 28Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Τα πράγματα,όλοι γνωρίζουμε πώς έχουν!
    Η δικιά μου ταπεινή γνώμη,για το "γιατί"πάμε,είναι:Όποιος θέλει έρχεται!

Για το χρηματικό:Όλους μας ζορίζει αλλα αν σκεφτούμε πόσο κάνει μια συναυλία(και όχι 3-4 που έχει κάθε πσμ)και πόσο ένα κάμπινγκ,σχετικά καλά είναι!

Για το άν η Σαμοθράκη είναι οκ:Δε γίνεται πσμ μόνο σε μέρη με δρομάρες για να έχουμε χώρο να πλακωνόμαστε και να λιώνουμε τις μοτό μας,αλλα σε μέρη που κάτι έχουν(όπως όλα τα μέρη της χώρας μας)για να τα γνωρίσουμε σιγά σιγά όλα αν γίνει ποτέ εφικτό!

Για τους κάγκουρες:Όλοι εμείς είμαστε αυτοί οι κάγκουρες!Και αν δεν είμαστε,είμαστε περισσότεροι απ'αυτούς και μπορούμε να τους απομονώσουμε αν θέλουμε όντως να το κάνουμε!Ειδικά στο χώρο του κάμπινγκ!

Εγώ προσωπικά,χεσμένη την έχω τη διοργάνωση,αλλα με ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός,πάντα πήγαινα και πάντα θα πηγαίνω και πάντα θα προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ βάζοντας ένα λιθαράκι προς το καλύτερο!
    Το προτιμώ απ'το να κάθομαι και να γκρινιάζω και να περιμένω απο δέκα ανθρώπους να ελέγξουν 3-4 χιλιάδες ανάμεσά τους και μένα!
    Νά στε όλοι όρθιοι και ραντεβού στην 28η πσμ όπου κι αν γίνει

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Μπραβο φιλε μου ετσι σκεφτομαι εγω και η παρεα μου που παμε καθε χρονο και ελπιζω να βρεθουμε εκει φιλικα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Στο τοπικο καναλι του Εβρου ειπανε πως η πανελληνια θα γινει Αλεξανδρουπολη. Η Σαμοθρακη δεν μπορει να φιλοξενησει τελικα την συγκεντρωση.. Αντε να δουμε...

wx... 8a perimenoume polla atyximata....

TELIKA 10-15 IOYNIOY SAMO8RAKH.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
    Τα πράγματα,όλοι γνωρίζουμε πώς έχουν!

Για το άν η Σαμοθράκη είναι οκ:Δε γίνεται πσμ μόνο σε μέρη με δρομάρες για να έχουμε χώρο να πλακωνόμαστε και να λιώνουμε τις μοτό μας,αλλα σε μέρη που κάτι έχουν(όπως όλα τα μέρη της χώρας μας)για να τα γνωρίσουμε σιγά σιγά όλα αν γίνει ποτέ εφικτό!

φίλε διαφωνώ μαζί σου
    τέτοιες συναντήσεις πρέπει να γίνονται σε μέρη όπου υπάρχουν πολλαπλες και εναλλακτικές διαδρομες σε ακτίνα 50-70 km , ώστε να μπορούν να γίνουν εκδρομες και να γνωρίσουν όλοι τους τόπους και τις ομορφιές της περιοχής.
    το να κάνεις συνάντηση σε ένα νησί με δυό παραλίες και ένα δρόμο , τι θα γνωρίσεις?
    εντάξει όμορφο το νησί αλλά μπορεις να πάς και με την παρέα σου... ε?

SOSTA TA LES.

EGW PANTWS LOIPAME TA SS POU 8A KATASTREFOUN TIS ANARTHSEIS TOYS!
    ISWS EGW AMA PAW NA MEINW ALEKSANDROUPOLH KAI NA PAW KAI MIA MERA EKEI GIA BOLTA.

Αρχικά δημιουργήθηκε από wodan

το να κάνεις συνάντηση σε ένα νησί με δυό παραλίες και ένα δρόμο , τι θα γνωρίσεις?
    εντάξει όμορφο το νησί αλλά μπορεις να πάς και με την παρέα σου... ε?
    Ok!Σίγουρα ο καθένας μας έχει την άποψή του,αλλα μ'αυτή τη λογική,
    σε άλλα μέρη δεν μπορείς να πάς με τη παρέα σου?
    Κάποιες συγκενρώσεις,ικανοποιούν αυτούς με τα ss,κάποιες αυτούς με τα on-off,άλλες αυτούς με τις κλασικές...
    Ας μην είμαστε πλεονέκτες!
    Όλα καλά!
    Καλή διάθεση να υπάρχει,και όλα έχουν το σκοπό και την ομορφιά τους

ΥΓ.Έτσι κι αλλιώς είπαμε:Όποιος θέλει ακολουθεί κι εγώ σε μερικές,δεν γούσταρα και δεν πήγα,απλά

Γεια σας και απο εμενα.
    Δεν ειναι περιεργο το οτι η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ εχει να γινει στην ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ εδω και καιρο ενω καποτε πηγαινε ΕΝΑΛΑΞ ΒΟΡΡΑΣ-ΝΟΤΟΣ.Κατι σημαινει αυτο.Οτι πλεον δεν ειναι γιορτη αλλα αντιθετα ειναι καγκουρια και μονο και δυστηχως και ατυχηματα επισης κατι σημαινει.
    Εχω παει δοξα το θεο σε αρκετες συγκεντρωσεις απο το 98 και μετα αλλα χρονο με το χρονο η κατασταση ξεφευγει.Ειδικα περσι με τους νεκροφορα ατυχηματα,με ακρωτιριασμους κτλ κτλ κτλ κτλ και με εμενα να ειμαι ατυχων καθως καποιο καγκουρι πηγε και επεσε επανω μου ενω εκανε σουζα στο αντιθετο ρευμα νυχτα κιολας χωρις ευτηχως σωματικες ζημιες (οι υλικες δεν με πειραζουν εφοσων ζει ο καγκουρας και δεν εχω τυψεις).
    Για σαμοθρακη εαν οντως γινει για εμενα ειναι χαλια μαυρα.Το ενα πλοιο που πηγαινε σαμοθρακη (ενα απο τα 2 λεγομενα σαος) βρισκεται εδω και καιρο ακινητο στο λιμανι της ΚΑΒΑΛΑΣ.Δεν ξερω ποιο καραβι παει πλεον στην σαμοθρακη αλλα σιγουρα καποιο παει.Δεν νομιζω ομως οτι ενα πλοιο να καλυψει της αναγκες του πλυθησμου μοτοσυκλετων.Σιγουρα θελει πολλα και τακτικα δρομολογια.Αυτο δε το ξερουμε ομως εαν γινει.Οπως επισης οτι η σαμοθρακη αμφιβαλλω εαν μπορει να καλυψει της αναγκες μιας τοσο απαιτητικης εκδηλωσεις με τοσο κοσμο και τοσον μοτοσυκλετων.
    Εαν πιασει και κακοκαιρια αντε να περιμενεις το πλοιο..............
    Τες πα εαν ειναι να γινει στον ΕΒΡΟ καλυτερα να γινει στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ που ειναι ολα ποιο προσιτα και λογικα.
    Εαν ειναι αν το κανουν σε νησι ας το κανουν στην ΓΥΑΡΟ.....Να εχει και νοημα για καποιους που καταστρεφουν εναν θεσμο στον οποιο περνουσε καποτε ιδεες.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    καλη/σπερα/μερα σε ολους

καθε χρονο συζηταμε για τοι ιδιο θεμα και πρεπει να το συζηταμε......
    ισως ετσι αλλαξει κατι προς το καλυτερο...ισως
    ειπωθηκε οτι πρεπει να υποστηριζουμε το θεσμο...πολυ σωστο...
    ειναι το μεγαλυτερο γεγονος των 2 τροχων στην χωρα και προσωπικα θα ηθελα να
    αποκτησει παλι την σημασια του....οπως την εμαθα και γω για πρωτη φορα το 1992
    στη Μαγνησια και το 1995 στο Στομιο....και δεν ειχα καν δικο μου μηχανακι, ουτε 50αρι...

πιστευω οτι επαιξε μεγαλο ρολο η αλλαγη στην διοργανωση, απο τις λεσχες, στην μοτοε

καπου εκει ξεφυγε ο ελεγχος....και ανοιξε το γκαζι αποτομα

τελευταια ΠΣΜ που πηγα ηταν στα Καμμενα Βουρλα
    δεν θα σας πω να πατε η οχι, ο καθενας εχει τον λογο του για να παει η να στριψει το τιμονι και να βρεθει αλλου...

θα σας πω με πολλα λογια τι ειδα ...

Ειδα μια ψυχρη ΠΣΜ...
    ο καθενας για την παρτη του σε τεντες....
    οσο για τις συναυλιες? υπεροχες, πολλες και εκλεκτες
    αλλα ποσοι πηγανε? 2500 ατομα στην ΠΣΜ 100 στην συναυλια...καποτε δεν μπορουσες να βρεις χωρο να βαλεις τα ποδια σου...
    καθε παρεα ειχε φορτηγακι με τεντες, ηχητικα, μηχανακια, λαστιχα...τυφλα να χει η daytona bike week
    επισης πιστευω οτι θα επρεπε να λεγεται Παν/νια συγκεντρωση supersport....οι περισσοτεροι ειχανε μηχανακια της κατηγοριας....

τελευταια μερα καταλαβα τι μου ελειπε..... λειπανε ολοι αυτοι οι τυπαδες με τα on off, οι τυποι touring, αυτοι με τα λιγα αλογα στο μοτερ και τα πολλα χιλιομετρα στο κοντερ...
    αυτοι που ξερουν τι θα πει καλη παρεα και οτι δεν συμπεριλαμβανει απαραιτητα burnout στα μουτρα μας...αυτοι εστριψαν το τιμονι εδω και χρονια...νομιζω καπου στο 1997, μετα την τελευταια για μενα πολυ καλη ΠΣΜ.....οποιος πηγε σιγουρα θυμαται την Επανωμη...

Οι νεοτεροι που δεν πηγατε αν θελετε πηγαινετε για να αποκτησετε και αποψη....ειναι εμπειρια...απλα φροντιστε οταν φτασετε να κλεισετε το γκαζι...να προστατεψετε τους εαυτους σας και τους αλλους αποτρεπωντας καποιον απο το να κανει την καγκουρια του διπλα σας....δυστυχως η μοτοε δεν το κανει....

Συμβουλη...να πατε σε ξενοδοχειο....τα σκηνακια δεν αντεχουν το βαρος ενος supersport 1000 με τροχο απο αυτοκινητο...

καθε χρονο τετοιο καιρο σκεφτομαι οτι πρεπει να διοργανωσουμε μια αντι-πανελληνια...για διαμαρτυρια...αλλα απο την αλλη καταλαβαινετε ολοι οτι λιγοι ασχολουνται πια...δειτε συμμετοχη στην συζητηση εδω...οι καιροι αλλαξανε και η ΠΣΜ εμεινε πισω...μαλλον σε λιγα χρονια θα ειναι παρελθον

αν θελει καποιος να νιωσει πως ειναι μια ομορφη συγκεντρωση μοτο ας ψαξει να βρει μια μικρη
    ....οπως αυτη που διοργανωνει η ΛΕΜΟΚΕΛ λεσχη μοτ/των Κρανεας Ελασσονας στις 26-28/6...εγω λεω να παω...οποιος ενδιαφερεται ας τους ρωτησει...24930 51757

και οχι..στις παλιες ΠΣΜ δεν ειχε ασθενοφορο καπου εκει κοντα...δεν το χρειαζομασταν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    καλη/σπερα/μερα σε ολους

καθε χρονο συζηταμε για τοι ιδιο θεμα και πρεπει να το συζηταμε......
    ισως ετσι αλλαξει κατι προς το καλυτερο...ισως
    ειπωθηκε οτι πρεπει να υποστηριζουμε το θεσμο...πολυ σωστο...
    ειναι το μεγαλυτερο γεγονος των 2 τροχων στην χωρα και προσωπικα θα ηθελα να
    αποκτησει παλι την σημασια του....οπως την εμαθα και γω για πρωτη φορα το 1992
    στη Μαγνησια και το 1995 στο Στομιο....και δεν ειχα καν δικο μου μηχανακι, ουτε 50αρι...

πιστευω οτι επαιξε μεγαλο ρολο η αλλαγη στην διοργανωση, απο τις λεσχες, στην μοτοε

καπου εκει ξεφυγε ο ελεγχος....και ανοιξε το γκαζι αποτομα

τελευταια ΠΣΜ που πηγα ηταν στα Καμμενα Βουρλα
    δεν θα σας πω να πατε η οχι, ο καθενας εχει τον λογο του για να παει η να στριψει το τιμονι και να βρεθει αλλου...

θα σας πω με πολλα λογια τι ειδα ...

Ειδα μια ψυχρη ΠΣΜ...
    ο καθενας για την παρτη του σε τεντες....
    οσο για τις συναυλιες? υπεροχες, πολλες και εκλεκτες
    αλλα ποσοι πηγανε? 2500 ατομα στην ΠΣΜ 100 στην συναυλια...καποτε δεν μπορουσες να βρεις χωρο να βαλεις τα ποδια σου...
    καθε παρεα ειχε φορτηγακι με τεντες, ηχητικα, μηχανακια, λαστιχα...τυφλα να χει η daytona bike week
    επισης πιστευω οτι θα επρεπε να λεγεται Παν/νια συγκεντρωση supersport....οι περισσοτεροι ειχανε μηχανακια της κατηγοριας....

τελευταια μερα καταλαβα τι μου ελειπε..... λειπανε ολοι αυτοι οι τυπαδες με τα on off, οι τυποι touring, αυτοι με τα λιγα αλογα στο μοτερ και τα πολλα χιλιομετρα στο κοντερ...
    αυτοι που ξερουν τι θα πει καλη παρεα και οτι δεν συμπεριλαμβανει απαραιτητα burnout στα μουτρα μας...αυτοι εστριψαν το τιμονι εδω και χρονια...νομιζω καπου στο 1997, μετα την τελευταια για μενα πολυ καλη ΠΣΜ.....οποιος πηγε σιγουρα θυμαται την Επανωμη...

Οι νεοτεροι που δεν πηγατε αν θελετε πηγαινετε για να αποκτησετε και αποψη....ειναι εμπειρια...απλα φροντιστε οταν φτασετε να κλεισετε το γκαζι...να προστατεψετε τους εαυτους σας και τους αλλους αποτρεπωντας καποιον απο το να κανει την καγκουρια του διπλα σας....δυστυχως η μοτοε δεν το κανει....

Συμβουλη...να πατε σε ξενοδοχειο....τα σκηνακια δεν αντεχουν το βαρος ενος supersport 1000 με τροχο απο αυτοκινητο...

καθε χρονο τετοιο καιρο σκεφτομαι οτι πρεπει να διοργανωσουμε μια αντι-πανελληνια...για διαμαρτυρια...αλλα απο την αλλη καταλαβαινετε ολοι οτι λιγοι ασχολουνται πια...δειτε συμμετοχη στην συζητηση εδω...οι καιροι αλλαξανε και η ΠΣΜ εμεινε πισω...μαλλον σε λιγα χρονια θα ειναι παρελθον

αν θελει καποιος να νιωσει πως ειναι μια ομορφη συγκεντρωση μοτο ας ψαξει να βρει μια μικρη
    ....οπως αυτη που διοργανωνει η ΛΕΜΟΚΕΛ λεσχη μοτ/των Κρανεας Ελασσονας στις 26-28/6...εγω λεω να παω...οποιος ενδιαφερεται ας τους ρωτησει...24930 51757

και οχι..στις παλιες ΠΣΜ δεν ειχε ασθενοφορο καπου εκει κοντα...δεν το χρειαζομασταν

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ..................

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Παιδια καλα ολα αυτα που λετε η μαλλον καλα το ξεκινατε το θεμα ολοι θελετε την Π.Σ.Μ. αλλα στο τελος ολοι την καταριεστε ,εγω λοιπον στα 45 μου σας λεω οτι ειμαι φαν του μαζεματος ΑΛΛΑ οπου γινεται επιλεγω την παρεα μου, την διαμονη μου, το προγραμμα που υπαρχει (εκδρομες σεμιναρια ) και οτι αλλο εχει τις 6 μερες που διαρκει, συγουρα οι καγκουρες δεν ερχονται για αυτα εχουν αποφασισει απο νωρις να κανουνε κοντρες , σουζες, εντο,να τσακιστουν αρκει να κανουν το κομματι τους.Σας λεω οτι σε 10 πανελληνιες ΕΓΩ και η παρεα μου περναμε καλα, οσο αντεχω θα πηγαινω η Ελλαδα εχει πολλες ομορφιες και να ξερετε οτι για 50 -100 καγκουρες δεν χαλαει κατι καλο οταν περυσι ΘΑΣΟ ηταν 10.000 κοσμο ξεχωρα οτι κανεις και καλους φιλους απο ολη την ελλαδα φιλικα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
    Παιδια καλα ολα αυτα που λετε η μαλλον καλα το ξεκινατε το θεμα ολοι θελετε την Π.Σ.Μ. αλλα στο τελος ολοι την καταριεστε ,εγω λοιπον στα 45 μου σας λεω οτι ειμαι φαν του μαζεματος ΑΛΛΑ οπου γινεται επιλεγω την παρεα μου, την διαμονη μου, το προγραμμα που υπαρχει (εκδρομες σεμιναρια ) και οτι αλλο εχει τις 6 μερες που διαρκει, συγουρα οι καγκουρες δεν ερχονται για αυτα εχουν αποφασισει απο νωρις να κανουνε κοντρες , σουζες, εντο,να τσακιστουν αρκει να κανουν το κομματι τους.Σας λεω οτι σε 10 πανελληνιες ΕΓΩ και η παρεα μου περναμε καλα, οσο αντεχω θα πηγαινω η Ελλαδα εχει πολλες ομορφιες και να ξερετε οτι για 50 -100 καγκουρες δεν χαλαει κατι καλο οταν περυσι ΘΑΣΟ ηταν 10.000 κοσμο ξεχωρα οτι κανεις και καλους φιλους απο ολη την ελλαδα φιλικα
    ΦΙΛΕ.....ωραια αυτα που λες,αλλα οταν αυτοι οι καγκουρες ειναι μεσα στο καμπινγκ και κανουν μαλακιες διπλα στην σκηνη σου κτλ,κανωντας τα απιστευτα,πεφτωντας επανω σου οπως εγινε σε εμενα και παθαινωνατς ζημια (δισκοπλακες και μπροστινο συστημα) πες μου εσυ κατα ποσο μπορεις να περασεις καλα την στιγμη που ο καθε απιθανος ΜΑΚΑΚΑΣ χωρις να τον ελενχει κανεις κανει αυτα που κανει.
    Τα θυματα με της οικογενεις τους τη μπορεις να τα πεις?Δεν λεει κανεις οχι στο ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,αρκει να παρει ξανα τον αρχικο της χαρακτηρα.
    Υπαρχουν τροποι αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν εφαρμοζονται.

Τελικά άλλαξαν την ημερομηνία λόγο Ευρωεκλογών; Γιατί κανονικά θα ήταν 3-8 Ιουνίου.......

10 EWS 15 EIPAME.... SAMO8RAKH. TELOS!

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011
    από alexioannides στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2011, 12:57
  2. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  3. 28η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ