Θα το ξανακάνεις γιατί σε κ@ύλωσε τρελά το μηχανάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
Για πες και τι θα γίνει στη συνέχεια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Θα το ξανακάνεις γιατί σε κ@ύλωσε τρελά το μηχανάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
Για πες και τι θα γίνει στη συνέχεια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πρόστυχε χερά....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα το ξανακάνεις γιατί σε κ@ύλωσε τρελά το μηχανάκι....![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εισαι τοσο αγνος και γκεϊ οσο ο Μπομπ!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
όχι ρε μλκ...! :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
έκανα συνειρμό το κουρείο με το v-strom...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Μου βγάζει τον κακό εαυτό μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πρόστυχε χερά....![]()
![]()
![]()
το στρώμα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εδώ που το φέρατε το θρεντ ρε Γιάννη...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το στρώμα ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ήταν σκοτάδι κύριε Πρόεδρε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ που το φέρατε το θρεντ ρε Γιάννη...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
γιατί, τί έχει εδω?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ που το φέρατε το θρεντ ρε Γιάννη...![]()
![]()
παραδίπλα έχει και team μηχανικών έτοιμων να βοηθήσουν στο εγχείρημα...
:wacko:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μην μαλωνετε ρε ... θα το επιχειρησω εγω μετα το φαγητο....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
θα παρω και DVDοκαμερα μαζι μου... θα ειναι και ο χαζοΓιωργος , ο μαστροΤακης , ο παππας του χωριου και ο προεδρος της κοινοτητας ....ο δασκαλος δεν θαρθει γιατι μου πε οτι αυτα δεν ειναι σωστα πραγματα ....
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αυτός θα χρειαστεί, και ο αγροτικός γιατρός επίσηςΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
θα ειναι και ο .............. ο παππας του χωριου ..........![]()
οκ το λυσαμε αν ανεβαινει ή οχι!!
Να λυσουμε τωρα αν κατεβαινει καποιος απο κει πανω,διοτι που θα παει, μια ζωη το τραιλορ θα τον κουβαλαει;;;;...δεεεεν γινεται
Αν την σηκωσει λιγο την μηχανη, ετσι με φορα και σκασει στον δρομο με την πισινη ροδα πρωτα,
τι θα γινει οεο;;
Εγω παλι λεω...γινεται!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
....
Αν την σηκωσει λιγο την μηχανη, ετσι με φορα και σκασει στον δρομο με την πισινη ροδα πρωτα,
τι θα γινει οεο;;
όλα γινονται φίλε!![]()
να ανοίξω καινούργιο πόστ ή να σου απαντήσω εδώ;....Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
Να λυσουμε τωρα αν κατεβαινει καποιος απο κει πανω,διοτι που θα παει, μια ζωη το τραιλορ θα τον κουβαλαει;;;;...δεεεεν γινεται
τι θα γινει οεο;;
άσε σου απαντάω εδώ....
α) αν η μηχανή κατέβει με την όπισθεν (και ακουμπήσει πρώτα ο πίσω τροχός δηλ) οι τροχοί για κλάσματα του δευτερολέπτου θα μπλοκάρουν (γιατί είχαν αντίθετη φορά απο αυτή που πλέον θα κινείτε η μηχανή) και μετά θα ξεκινήσουν να περιστρέφονται με την σωστή (πλέον) φορά. απλά δίνεις γκάζι και..ξανά ανεβαίνεις στη ράμπα. Σκόπιμα δεν εξετάζω τι γίνεται στα κλάσματα του δευτερολέπτου που η μηχανή μεν κινείται αλλά με σταματημένους τροχούς που δεν δίνουν την γυροσκοπική ευστάθεια που χρειάζεται για να ισορροπήσει....
β) γυρνάς την μηχανή πάνω στο τρέιλερ και κατεβαίνεις με την μούρη....ο μπροστά τροχός μπλοκάρει στιγμιαία (ως άνω) και μετά κινείτε (για σένα τον αναβάτη) με την όπισθεν, ενώ ταυτόχρονα εσυ προσπαθείς με το γκάζι να κατεβάσεις και την υπόλοιπη μηχανή...ο μπροστά θέλει να ξανά ανέβει, ο πίσω να κατέβει την ράμπα, αλληλοακυρώνουν ο ένας τον άλλον και εσύ μένεις μετέωρος ή πέφτεις....
ότι και να γίνει...φρόντισε να έχεις τον κολλητό με κάμερα δίπλα! η κοινότητα του youtube θα σε αποθεώσει....![]()
υγ: χαζός είσαι και φαίνεσαι..καθρεπτάκι καθρεπτάκι![]()
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
αδερφε μου ΣΤΑΚΗ , χωρις παρεξηγηση, με το συμπαθειο δηλαδη, αν και δε μου πεφτει λογος.... ξεροντας οτι αυτο καθιστα παραβιαση των προσωπικων σου δεδομενωνε .......Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
τι θα γινει οεο;;
ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ?
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ενταξει τον ξεφτιλισαμε λιγο το παλικαρι!!!!
σορρυ φιλε!!!!!
απλως εχεις λιγο μεγαλυτερη φαντασια απο πολλους εδω!
να εισαι καλα!και αν καταληξεις καπου--μπραβο σου!!!!