εχεις δικιο.στο καλυτερο απο τα τελευταια.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
εχεις δικαιο εκει τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα στο να καταληξει στο καλυτερο
tuono supermoto superduke superMARKET
ρε πατε καλα?![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Βασικά εγώ το είπα για πλάκα περισσότερο για να την μπω στον harvester επειδή τον πάω παρόλο που είναι παλιοκαβασάκιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
ΩΩΩ?!?!!!
Γαμάτο το honda , δεν το είχα υπόψη !!!
Μου άλλαξες τα σχέδια makis206 (είμαστε και συντοπίτες νομίζω) .
thanks!!
![]()
![]()
Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που έδειχνε στην αρχή ότι ζητάει να πάει σε πιο σπορ κατηγορία όπως τα μηχανάκια που ανέφερες, το CBFάκι υστερεί λίγο εκεί αλλά σίγουρα υπερτερεί στην άνεση και στις ήρεμες βόλτες ενώ δεν θα πει όχι και σε πιο γρήγορες καταστάσεις. Το μοτεράκι του είναι διαμάντι με αρκετή δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών χωρίς ξεσπάσματα και σε συνδιασμό με τη βελούδινη λειτουργία του το κάνουν ένα ξεκούραστο εργαλείο καθημερινής χρήσης αλλά και άνετων αποδράσεων !
Από Χανιά κι εσύ ;![]()
Χανιώτης είμαι ναι. Εσύ μένεις Χανιά;
Για το hornet πήγαινα μέχρι τώρα αλλά αυτό εμφανισιακά τουλάχιστον είναι πολύ ωραίο.
Είδα βέβαια μετα τα χαρακτηριστικά του και είναι λίγο πιο "ψόφιο" αλλά δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ η σπορ πλευρά όπως λές.
Για καθημερινή χρήση και πολλά ταξιδάκια το θέλω! Και το θέλω γυμνό !
![]()
γιατι ρε νιντζακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε πατε καλα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε πατε καλα?![]()
Αφου ειμαστε σουπερ
Γιατι να το κρυψουμε αλλωστε
Κ Τ Μ
μην αρχιστε παλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
εισαι ενας κρυφοφουστας εσυ :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βασικά εγώ το είπα για πλάκα περισσότερο για να την μπω στον harvester επειδή τον πάω παρόλο που είναι παλιοκαβασάκιας![]()
:
γιατι ειναι ειδικα μηχανακια αυτα δεν ειναι για το παλλικαρι που εκανε το θρεντακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
γιατι ρε νιντζακι?![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ποντος στο νιντζακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι ειναι ειδικα μηχανακια αυτα δεν ειναι για το παλλικαρι που εκανε το θρεντακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν ειναι να παρει 1000 θα παρει το speed triple .ολα τα αλλα ειναι υποθετα
Βγάλατε άκρη με τα 600-750 και είπατε να δείτε και τα 1000άρια....![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει καλό και κακό σε αυτή την κατηγορία (ούτε και σε καμία άλλη πια). Όλα τα μοντέλα είναι καλά, πολύ πολύ πιο καλά από τον μέσο αναβάτη και δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι ευχαριστημένος εκτός κι αν έχεις επιλέξει λάθος κατηγορία μηχανών. Τέλεια μηχανή δεν υπάρχει γιατί και δεν θέλουν να μας την δώσουν (τι θα βγάλουν μετά) και πολύ ακριβή θα είναι. Οπότε μικροαντιρήσεις και παράπονα θα υπάρχουν σε ότι κι αν πάρεις.
Ειδικά σε αυτή την κατηγορία νομίζω ότι επιβάλεται να επιλέξεις με το συναίσθημα και το πιο σου κάνει περισσότερο κλίκ ακόμη κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Μόνο έτσι τελικά θα ευχαριστηθείς ενα γυμνό μηχανάκι.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA